Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en AC Milan in gesprek over Denzel Dumfries, PSV wil 15 miljoen euro'

18 mei 2020 08:01 - Twitter Nicolò Schira
Foto: Pro Shots

"PSV en AC Milan in gesprek over Denzel Dumfries, PSV wil 15 miljoen euro"; image source: Pro Shots

Volgens de doorgaans betrouwbare journalist Nicolò Schira zijn PSV en AC Milan in gesprek over een transfer van Denzel Dumfries. Volgens Schira zou PSV 15 miljoen euro willen voor de verdediger. Italiaanse media meldden eerder dat AC Milan de transfersom probeert te drukken door Ricardo Rodríguez als ruil te gebruiken. Dumfries heeft nog een contract tot 2023 bij PSV.

Update 18-05 08:01: Het Eindhovens Dagblad meldt dat de berichten over een transfer van Denzel Dumfries door PSV naar het rijk der fabelen worden verwezen. Ondanks dat de prijzen van spelers vanwege de coronacrisis onherroepelijk omlaag zullen gaan, is de waarde van Dumfries dermate groot voor de club dat een dergelijk bedrag veel te laag is. Zaakwaarnemer Mino Raiola liet eerder al weten dat clubs momenteel andere dingen aan hun hoofd hebben dan transfers.


Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries milan schira coronacrisis fabelen meldden onherroepelijk raiola rodriguez ruil

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Zou erg jammer zijn. Alleen met gedwongen financiele motieven zou ik t begrijpen van PSV, als ik Denzel was zou ik nu niet bin Milan instappen en wachten op een andere club. Lekker nog een jaartje door en na het EK een toptransfer maken.
+6/-0

 
3 weken geleden
Het is wel jammer dat we onze leuke backs weer zo snel kwijt raken. Ik denk ook dat Denzel na het EK meer keuze heeft. Maar als Rodriguez bij PSV kan blijven dan hebben we er wel een goede ervaren LB bij.
+2/-1

3 weken geleden
Is dat niet een beetje te weinig 15 miljoen ??? Zou zeggen 15 + Rodriguez er bij !!
+8/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Idd als dit een accoord wordt voor 15 miljoen dan moet je er een paar snel ontslaan. Minimaal het dubbele
+8/-0

 
3 weken geleden
Misschien iets met corona? Transferbedragen zullen deze zomer heel wat minder zijn.
+2/-4

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Met een contract tot 2023 is er geen enkele must om te verkopen. Wel of geen Corona. Ik geloof er trouwens niks van dat PSV zomaar bedragen deelt. We zijn de Bijenkorf niet
+8/-1

 
3 weken geleden
Herr Toon den Geschäftsführer. Oder ist er beschäftigt mit seine Buchen?
+2/-4

 
3 weken geleden
Je obsessie jegens Gerbrands is groot, nietwaar Tony?
+6/-2

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Die man kan wat mij betreft inderdaad niet snel genoeg vertrekken. Dat jij, DE insider hier het maar allemaal normaal vindt wat er de afgelopen 18 maanden onder zijn toezicht is gebeurd verbaast me nog steeds.....
+2/-4

 
3 weken geleden
Mee eens @tony, wat ik wilde aangeven is dat de bedragen in het algemeen veel lager zullen zijn en dat in heel Europa.
+3/-2

 
3 weken geleden
@Tony. Je schrijft dat er geen must is om hem te verkopen. Gezien het contract niet maar als PSV een jaar lang zonder publiek moet spelen en dat een verlies van 30 miljoen geeft, zijn ze wel gedwongen om 1 a 2 spelers te verkopen. Ik vind 15 miljoen ook weinig maar ben het eens met @pvh25 dat de bedragen wel eens fors lager kunnen zijn. Ik zie geen garantie dat bij een zeer zware economische crisis de bedragen voor 2023 weer op het oude niveau zullen zijn. Het is wel een pluspunt dat ze in Duitsland weer door voetballen, en daar het geld nog wel blijft rollen.
+2/-3

 
3 weken geleden
Geen must om tegen dumpprijzen te verkopen. €15m voor Dumfries slaat nergens op. We hebben de pech dat PSV'ers doorgaans niet bij de echte topclubs in de belangstelling staan.
+3/-0

 
3 weken geleden
Dat lijkt mij ook niet meer dan logisch. Het is voor het publiek al bijna niet te doen om 90 minuten PSV vol te houden, laat staan voor de gemiddelde scout. Het hele elftal zal beter moeten gaan spelen om betere bedragen voor onze spelers te krijgen. Op de uitzonderlijke talenten na misschien. Alle hoop is op Schmidt gevestigd. Wat betreft Toon vind ik dat hij PSV in deze crisis prima heeft vertegenwoordigd. Zolang hij zich maar niet met voetbalzaken bemoeid want die keuzes hebben PSV sportief in een heel diep dal gebracht.
+2/-0

 
3 weken geleden
Ook niet met Rodrigues, nee niet met 15milj.
+1/-0

3 weken geleden
Het is toch van de zotte! Aanvoerder, MVP... 15 miljoen. Om te janken!
+10/-0

3 weken geleden
Waarom lees ik altijd bij dit soort geruchten dat PSV een x-bedrag wil ontvangen?
Los van het feit dat ik Denzel liever nog even zie blijven is 15 aan de lage kant wat mij betreft, coronacrisis of niet.
+9/-0

3 weken geleden
Ja John vraag maar flink 15 miljoen. Die Straciatella van de snavels vragen ze 35 miljoen voor. Jij snapt het niet he ?
+6/-2

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Tuurlijk! geef JdJ maar op zijn flikker, terwijl het een gerucht is -> zie de 's rond de titel.
+3/-0

3 weken geleden
Ajax wil 20 miljoen voor Dest, dan is Dumfries een koopie!
+6/-0

3 weken geleden
15 is echt te weinig. Minimaal 20.
+2/-1

3 weken geleden
Blijft een raar fenomeen bij PSV dat spelers doorgaans voor bizar lage prijzen vertrekken. Al is dit natuurlijk enkel maar speculatie natuurlijk ervaringen uit het verleden leren dat het best eens waar kan zijn. Het ligt mogelijk ook aan het zeer onaantrekkelijke spel dat PSV al een aantal jaren speelt. Hierdoor lijkt het ook allemaal een stuk minder. Maar als je zelf 13 neer legt voor Bruma mag Dumfries niet voor minder dan 30 weg lijkt mij. Met een contract tot 2023 lijkt een vertrek mij sowieso niet wenselijk. En wat is er met het geld van Bergwijn gebeurt? Dat ligt toch ook nog ergens onder een matras?
+2/-0

3 weken geleden
15 miljoen vind ik veel te weinig voor Dumfries. Een rechtsback van zijn formaat kost meer. 15 miljoen inclusief Rodriguez is wel een prima deal. Schmidt moet ook kunnen investeren. Ik had liever Rosario, Sadilek en Boscagli zien vertrekken.
+2/-0

3 weken geleden
15 miljoen voor dumfries is wel erg weinig. Zeker omdat het onze aanvoerder is die zeker is van een basisplek in oranje en op het EK.
Zelfs als het 15 plus Rodriguez is vind ik het magertjes. Maargoed er is ook nog niets getekend. Ben wel benieuwd wat de nieuwe trainer uit de hoge hoed gaat toveren. Ik denk dat hij Bruma aan de praat gaat krijgen en hopelijk komen er wat nog te ontdekken pareltjes zoals hij eerder bij Salzburg haalde. VGinkel zie ik ook bij PSV tekenen.
+1/-0

3 weken geleden
Volgens de doorgaans eveneens goed ingelichte Rik Elfrink klopt er niks van. Hij tweette gisteren dan ook direct:
Bij PSV heeft zich niemand van AC Milan gemeld voor Dumfries. Er is dan ook niet over 15 miljoen euro gesproken, wat elders wordt gemeld. Normaal gesproken loopt dit altijd eerst via Mino Raiola (zaakwaarnemer Dumfries), die vorige week aangaf dat clubs nu andere besognes hebben.
+5/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Precies, elke club heeft intussen al 20 keer z'n boekhouding nog eens goed doorgenomen... en moeten constateren dat er grote financiële gaten zijn. Heel deze bedrijfstak is van nature al ongezond, risicovol, en dat is met deze corona-crisis zeer pijnlijk blootgelegd. Het is nu geen tijd om risico's te nemen met het aantrekken van dure spelers, die bv tegenvallen of geblesseerd raken. De spelersmakelaars zullen heel wat minder bonussen tegemoet kunnen zien deze zomer.
+3/-0

3 weken geleden
onder geen beding, loos maar een paar spelers met dikke salarissen die niet voldoen, maar geen Dumfries voor 15 miljoen, ook niet met Rodrigues als inruil, 15 miljoen is 3,5 jaar salaris van Rodrigues en dat kan hij ons nooit opleveren, dus NO GO.Wilt MILAN hem ? Dan 30 Milan neertellen, geen Dumfries voor Dumpprijs.
+4/-0

3 weken geleden
Dit kan maar 1 ding betekenen. John de Jong out! Scheelt meteen ook salaris.
+2/-1

3 weken geleden
Ik ben zeer verbaast over alle post hierboven die zo maar meer dan 15 miljoen voor Dumfries willen krijgen.
Denken jullie echt dat je zo maar heel de wereld in een hele zware lockdown kan plaatsen en dat alles hetzelfde blijft, en de oude prijzen nog blijven bestaan ? Op veel gebieden hebben bedrijven 2 maanden helemaal stil gestaan !
Rond 2010 was er een economisch dip en toen werden ook alle spelers die 10 miljoen waard waren nog maar 5 miljoen waard. Wat er economisch nu aan gaat komen is nog veel en veel ernstiger.
De voetbalclubs zitten in hetzelfde schuitje als de horica en veel mensen dicht bij elkaar zetten wordt voor lange tijd niet mogelijk. PSV Moet nu al met een verlies van 30 miljoen rekening houden.
Economisch gaan de gevolgen van de Lockdown en de 1,5m maatschappij enorme gevolgen voor het voetbal hebben, die echt niet overzien zijn.
+2/-2

 
3 weken geleden
Het zal echt niet meer zo zijn als voor Corona, maar het lijkt me bijzonder dom en voorbarig om dan nu al zomaar 15 miljoen te accepteren. Totdat blijkt dat we transfermarkt echt instort, gewoon vasthouden aan 25-30. Als blijkt dat echt alles op zijn kont ligt, kun je die 15 altijd nog pakken.
+5/-2

 
3 weken geleden
Dat instorten kan opeens heel snel gaan, kijk maar naar de dip de de beurs heeft gemaakt. De EU wil heel veel extra geld van de landen hebben, en de zuidelijke landen willen veel geld van o.a. Duitsland. Maar in NL en Duitsland is dat geld er helemaal niet dus er gaat een enorme economische spanning ontstaan.
De prijzen van spelers worden eigenlijk door de grote clubs bepaalt, en dan stroom het geld naar de kleinere clubs. Als bij een zware economische crisis die geldstoom stopt dan zakken de verkoopprijzen heel snel. Ze zijn namelijk vooral op speculatie gebaseerd.
+1/-2

3 weken geleden
Dumfries gaat een EK spelen,en is daarna veel meer waard.Hij ligt nog vast tot 2023,die kan je ook volgende zomer een transfer gunnen.Overigens zou PSV zich in deze tijden daadkrachtig op moeten stellen,met het maken van Deals.Deyovaisio Zeefuik van FC Groningen zou zijn vervanger kunnen worden,stel een spelersruil met Doan voor.Voeg de transfervrije Heurelho Gomes aan PSV toe,kan nog een jaar op niveau keepen,of 2,daarna keeperstrainer.Deze man verbind alle zuid amerikanen bij PSV.Haal de transfervrije aanvoerder van Vitesse Bryan linssen op,scoort altijd tussen de 10 en 20 goals,goede trap,nooit geblesseerd.Marco van ginkel ook transfervrij,toevoegen aan de selectie.4 keer kwaliteit , 0 transfer uitgaven
+6/-0

 
3 weken geleden
Kan jij niet een tijdje op de stoel van John de Jong gaan zitten. Dit zijn uitstekende ideeën.
+2/-0

 
3 weken geleden
Lijkt wel ergens op, maar koste Doan geen 6milj? En zou je dat voor Deyo betalen? Linsen en van Ginkel moet je ook een salaris aanbieden en je zit met spelers die je niet kwijt raakt en die drukken ook op de salarishuishouding? Gomes ? Zou die vrijwilligerswerk komen doen? enz enz, zo moeilijk is het allemaal niet?
+2/-0

 
3 weken geleden
'verbind alle zuid amerikanen bij PSV': zijn dat er nog wel zoveel?
+1/-0

 
3 weken geleden
Als hij op de Herdgang een praatje met Mauro maakt, dan is zijn verbindingsproject alweer voltooid, geloof ik.
+1/-0

 
3 weken geleden
Zeefuik wil alleen naar het buitenland.
Gomes is veel te oud en wil helemaal geen (keepers)trainer worden.
Van Ginkel is nog steeds druk bezig met herstellen van een zware blessure en heeft in geen tijden gespeeld. Van Ginkel is niet meer de Van Ginkel die bij PSV speelde en kampioen werd.
Linssen is 30(!) wil naar Duitsland en wil veel geld verdienen.
+1/-0

3 weken geleden
Minimaal het dubbele .... maar ik denk eerder aan 40....
+1/-0

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay albert bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein racisme schatting simons sir tinus topper trestena trump woordje zorg