Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Berichtgeving over akkoord transfer Sam Lammers voorbarig'

12 september 2020 09:59 - Marco Timmer
Foto: Pro Shots

[Update] "Berichtgeving over akkoord transfer Sam Lammers voorbarig"; image source: Pro Shots

De doorgaans betrouwbare Italiaanse journalisten Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio weten te melden dat PSV en Atalanta een akkoord hebben bereikt over de transfer van Sam Lammers. PSV zal naar verluidt 9 miljoen euro ontvangen voor de spits, wat via bonussen nog verder op kan lopen. Lammers was eerder al tot een persoonlijk akkoord gekomen. Bij PSV heeft hij nog een contract tot het einde van dit seizoen en ondanks dat hij al een mondeling akkoord had over een nieuwe verbintenis, wil hij dat niet verlengen.

Update 09:59: Via Twitter laat clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International weten dat de berichtgeving over een akkoord van de transfer van Sam Lammers nog voorbarig is. Dat hebben bronnen rondom PSV laten weten.

Zaakwaarnemer Reza Fazeli heeft in een reactie tegenover Rik Elfrink laten weten dat bovendien alle berichtgeving die afgelopen week over hem en Lammers is verschenen niet klopt.Meer op Marco Timmer


Discussieer mee op de forums


Tags

lammers voorbarig atalanta elfrink fabrizio fazeli marzio mondeling reza romano timmer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Prima deal gezien zijn contractsituatie, maar dat zal je hier niet mogen zeggen
+3/-0

 
2 weken geleden
9 mln voor een 10-maanden contract is gewoon een prima deal. Lammers had serieuze potentie, maar tot nu toe is die er niet uitgekomen. Beste voor beide partijen
+3/-0

 
2 weken geleden
Ben het wel met je eens, voor beide partijen een prima deal. Ben overigens wel bang dat Lammers bij Atalanta weinig aan spelen toe gaat komen. We gaan het zien.
+1/-0

2 weken geleden
Prachtige stap voor Lammers naar de subtop van Europa!
+2/-0

Aderlating,probeer maar weer een nieuwe spits te vinden voor dat geld.
+2/-0

 
2 weken geleden
Voor 1 miljoen meer kunnen ze dat Argentijnse toptalent Maxi Romero ophalen. Wat een beleid ook de afgelopen 3 jaar zucht.
+3/-4

 
2 weken geleden
Beleid? Dat heet de markt. Een brood kost ook niet meer wat hij 20 jaar geleden kostte.
+1/-0

 
2 weken geleden
Haha, als er maar geen eendjes in de buurt zijn.
+1/-0

2 weken geleden
Nu heeft Schmidt weer geld om die speler(s) te kopen die hij nog wil. Daarom is dit volgens mij redelijk zonder slag of stoot gegaan. Begrijpelijk van Sam maar het voelt bij mij toch een beetje als verraad. Maar ja, de hele voetbalwereld is al jaren verrot dus je kunt hem niks kwalijk nemen. Het ga hem goed.
+1/-0

2 weken geleden
Wanneer gaat psv zich eens juridisch hard opstellen? Zowel bij schorsingen als bij transfers wordt er juridisch niet gestreden. Ook nu heb je te maken met een mondeling rechtsgeldig akkoord, waar vast aantekeningen over zijn gemaakt, dan ga JB toch gewoon je recht halen? Echt bizar...
+2/-0

 
2 weken geleden
Ik hoop en denk nooit. Als PSV dat gaat doen, tekend er geen enkel groot talent meer bij PSV. En was een Malen, Lozano of Madueke nooit naar PSV gekomen.
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Waar baseer jij op dat er een rechtsgeldig mondeling akkoord was? Kun je dit specificeren, lijkt me nl. zeer interessant als dit zo is en PSV dit gewoon laat gaan.
+1/-0

 
2 weken geleden
Een mondeling akkoord is bij alle afspraken rechtsgeldig, met uitzondering van onroerend goed. Ik denk ook dat dit in het transfer is meegenomen, denk dat een 10 maanden contract anders nooit 9 miljoen waard was geweest.
+2/-0

 
2 weken geleden
Prima deal. Kon mij toch nooit echt overtuigen, lijkt mij geen spits die ooit Oranje haalt. Negen miljoen voor 1 jarig contract in deze tijd is gewoon prima.
+2/-0

2 weken geleden
Weet iemand of Heerenveen inderdaad een fors percentage van deze deal ontvangt? Onze clubwatcher Van het ED reageert hier vooralsnog niet op. https://www.google.com/amp/s/www.feanonline.nl/nieuws/transfers-geruchten/261640/amplink
+1/-0

 
Dus Heereven huurt een speler van Psv voor 1 seizoen en bij verkoop moet psv 20 procent aan Heerenveen betalen?
Diegene die dat op papier heeft gezet van Psv moeten ze meteen ontslaan.
+3/-1

 
2 weken geleden
Die Friese neuzen profiteerden ook van de verkoop van Botman aan Lille volgens mij. Toen bedroeg het percentage 10%.
+1/-0

 
2 weken geleden
Betalen wat al van je is ,als dit waar is ontslag doen is echt te gek voor woorden .En we staan met zulke mensen voor jan-lul....
+1/-0

 
2 weken geleden
Zou echt een onbegrijpelijke afspraak zijn. Er waren verschillende clubs die hem wilden huren, dus waarom zou je potentiële miljoenen gaan weggeven voor een jaartje huur waarbij met een beetje geluk het salaris dat jaar is overgenomen. Ook die optie tot koop bij Doan zint me niet, stel dat ie daar de sterren van de hemel speelt, dan ben je 'm dus voor een lager bedrag kwijt dan hij waard is.
+1/-0

 
We betalen zelf overal hoofdprijzen en geven momenteel alles weg voor appel en een ei.
Hendrix zal nog wel vertrekken voor 3 miljoen,
Omdat ie zo goed is geweest gunnen we dat hem.
Koop maar weer een nieuwe hendrix terug voor dat geld.
Selectie is zo zwakker aan het worden ivp sterker.
+2/-1

 
2 weken geleden
Misschien komt het bij je op dat Hendriks een leuke speler is, maar niet het niveau PSV. Leuke speler voor de middenmoot/subtop in de eredivisie. De prijs van een speler wordt vooral bepaald door het aantal contract jaren en de kwaliteit van de speler.
+3/-0

 
2 weken geleden
Is ok niet zo, was alleen maar tot max een jaar na huur.
+1/-0

 
2 weken geleden
Weet je dat wel heel zeker? Ik lees overal dat ze 20% pakken bij een toekomstige deal. Nergens wordt dat jaartal genoemd voor zover ik kan nagaan. https://www.psvfans.nl/nieuws/transfers-geruchten/309744/lammers-kan-koffers-pakken-psv-en-atalanta-akkoord-over-transferlink
+1/-0

2 weken geleden
We kunnen hier heel rouwig om zijn. Maar Lammers heeft nooit duidelijk bewezen het niveau aan te kunnen. Met Malen en Madueke hebben we twee prima spelers met talent daarachter. Met dit bedrag kan je de selectie nog versterken. En liever dat dan Lammers weggaat voor 9 miljoen, dan een echte sterkhouder. Desalniettemin: de manier waarop is niet netjes.
+2/-0

 
2 weken geleden
Daarachter ? Ik vind beide heren beter, die staan vòòr Lammers in de pikorde.
+1/-0

2 weken geleden
Een te laag bedrag doordat er veel te laat en slap gehandeld is in de voorgaande 8 maanden!
+4/-1

 
2 weken geleden
Ik baseer me op feiten uit t nieuws. 1 Contractonderhandelingen zijn gestart in januari. 2 bij heeft nog niet getekend. 3 Er zijn geen sancties op gelegd en heeft gewoon de gehele voorbereiding mee mogen draaien. 4 Nu zit je met de gebakken peren. Ik vind dat dus slap en zelfs gevaarlijk handelen. Nu loopt een speler zo weg en moet je een week voor de start van de competitie zorgen voor vervangers.
+4/-2

 
2 weken geleden
Bedankt voor de toelichting. Nog steeds vind ik het te veel speculatie, Uiteindelijk is het de speler die de handtekening zet. Ik vind dat het onze mooie club juist siert om niet de vuile was buiten te hangen.
+1/-0

 
2 weken geleden
Dat is ook zeker waar, maar daarom zou ik een ultimatum stellen voor de start van de voorbereiding. Weet iedereen waar die aan toe is en komen er geen verassingen.
+1/-0

 
2 weken geleden
Een speler niet of apart laten trainen in de voorbereiding brengt ook de nodige risico's met zich mee. Het zal er in ieder geval niet voor zorgen dat ie sneller tekent.

Zou Mauro als 2e spits kunnen spelen?
+4/-0

 
2 weken geleden
Speelde bij Heracles best verdienstelijk als linksbuiten. Hij kan ook nog op t middenveld en Thomas in de spits, net als vorig jaar. Dan ondersteunt die t middenveld meer. Ihatarren zie ik ook nog wel in de spits komen, zonde met zijn kwaliteiten, maar Schmidt speelt zonder 10.
+1/-1

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Als je mbt. tot voetbal je je baseert op feiten uit het nieuws @eensperjaar, begeef je je op glad ijs. Weinig waar zoveel geluld, geouwehoerd, geïnsinueerd en gelogen wordt als in de media van de voetbalwereld.
+1/-0

 
2 weken geleden
Dat is zeer zeker waar, maar dan is het hele nut van een forum en reactie erg lastig te noemen. Feit is wel dat in januari al in t nieuws kwam dat die een contract kreeg, nu nog niet getekend heeft en wel de voorbereiding heeft meegedraaid en nu weg wilt. Laat ik het zo zeggen: Een goede manager was dit niet overkomen
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Jeroen Zoet draaide ook mee in de voorbereiding, Hendrix ook, misschien gaat hij ook nog weg. Max en Mvogo draaide maar een deel van de voorbereiding mee, er zullen nog spelers komen die de voorbereiding helemaal gemist hebben, zo gaat het nou eenmaal @eensperjaar. Dat Lammers meedraaide met nog één jaar contract is heel normaal ondanks verlengings-onderhandelingen. Het is ook héél normaal dat in deze tijd er veel transfers 2 richtingen in plaatsvinden. Ik geloof niet dat JdJ hier iets te verwijten valt, je kunt iemand nl. niet met pistool op het hoofd in, pak hem beet april, laten verlengen. Lamers heeft gekozen om te vertrekken, en hiervoor krijgt PSV een transfervergoeding conform wat normaal is. (Lammers heeft ondanks zijn talent nog niets laten zien op het hoogste niveau, o.a. door zijn langdurige blessure).
+3/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Prima deal? Die Doan kostte bijna net zoveel vorig jaar. Die alweer verhuurd is, omdat hij niet goed genoeg is voor PSV. Hetzelfde geld(t) voor Bruma en Romero. We betalen structureel veel voor aankopen, en krijgen vaak te weinig. Uitzonderingen als Lozano daargelaten. Bergwijn was ook al aan de lage kant, en was ook al niet netjes gespeeld, net als deze transfer. Zie ook Pereiro. We worden wel vaak "gepakt".

Er moeten nog 3 aankopen bij, maar veel geld zal er niet zijn.
+3/-3

2 weken geleden
Zou een geweldige stap zijn voor Sam, naar een Europese subtop-club. Aan hem vervolgens te laten zien dat ze niet om hem heen kunnen daar.
+2/-3

2 weken geleden
Prima deal doen en gauw veder met een andere speler...
+3/-0

2 weken geleden
Mocht het zo zijn dat we 9milj vangen voor Sam hoeven we echt niet te treuren toch?Zullen we maar eerst afwachten hoe dit word afgerond eer we mensen gaan beschadigen zonder dat wij er het fijne van weten? Er worden hier en daar best harde woorden gebruikt, wat @Fox hierboven doet bvb.
+4/-0

 
2 weken geleden
En wat te denken van het uitdelen van een fors compliment naar de JO die deze jongen heeft opgeleid en verkoopt voor een bedrag gelijk aan de hele verbouwing van de Herdgang.
+5/-1

 
2 weken geleden
Om over de klappers als Willems, Bergwijn en Malen binnenkort maar te zwijgen.
+1/-1

2 weken geleden
Laat maar snel gaan, prima, liever iemand die zich in ons shirt wel in het zweet wil werken, ik vind dit ook een ideale situatie, omdat ik van mening ben dat Sam tekort komt voor ons PSV, dus snel doorschakelen en geld gebruiken/ financieren van een middenvelder en centrale verdediger, hurry!!!
+3/-0

2 weken geleden
Als spits komt imo te kort. Was het bij Heerenveen geen 10? Hoe het ook zij, snel doorschakelen. Hoewel geen restwaarde kan Dost eventueel wat betekenen. Goals ervaring kopkracht.
+4/-0

2 weken geleden
Och manneke toch... Zo veel voorbeelden en er toch weer intrappen.
Zorg dat je eerst eens een mooi contract tekent bij ons psv, paar jaar vlamt en maak over 2 jaar de stap naar een mooie club.
Heeft imo nog niet genoeg bagage om te slagen bij atalanta.
+2/-0

 
2 weken geleden
Hadden de vorige twee Nederlanders ook niet, hebben ze daar volgegooid.
+1/-0

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

almelo antognoni baumgartl boer boscagli bruma crockett dumfries emmen eredivisie gakpo heracles ihattaren jong lindsaywilson madueke malen mauro mvogo piroe romero rosario sadilek sangare schmidt sir teze tinus viergever zahavi