Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV meldt zich bij Barcelona voor huur van toptalent Pedri'

22 september 2020 09:05 - El Mundo Deportivo
Foto: Pro Shots

"PSV meldt zich bij Barcelona voor huur van toptalent Pedri"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse El Mundo Deportivo heeft PSV zich officieel bij Barcelona gemeld voor de 17-jarige Pedri. De Spaanse jeugdinternational werd afgelopen zomer overgenomen van Las Palmas, maar mag komend seizoen direct op huurbasis vertrekken om speeltijd op te doen op het hoogste niveau. De aanvallende middenvelder, die ook op beide vleugels uit de voeten kan, wordt in Spanje gezien als een enorm talent. Eerder werd ook Ajax al gelinkt aan een tijdelijke komst van Pedri.

Meer op El Mundo Deportivo




Tags

pedri barcelona huur deportivo mundo palmas

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Zo'n gastje kan natuurlijk niet boven Hendrix staan in de hiërarchie, dus eerst maar eens een half jaartje Jong PSV toch?
+2/-1

 
3 jaar geleden
Spelers die deze transferwindow een transfer willen maken staan onderaan in de hiërarchie.
+1/-0

3 jaar geleden
Moeten we het echt van 17 jarige talenten gaan hebben?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Als je denkt dat ze naar talenten van 17 jaar kijken,tja.
Ze scouten spelers waarvan ze denken dat ze iets toevoegen aan de selectie.
Deze is vrij tussen de oren en creeert openingen,wat in het spelsysteem van psv goud waard is,tel daarbij de mogelijke scoringsdrang van oa Zahavi bij op en je speelt op zeker om de titel.
Ihattaren zou dit ook moeten kunnen maar is tussen de oren al wat veranderd.
Als je deze speler zou kunnen aantrekken(denk het niet)altijd doen.
+1/-0

3 jaar geleden
Als we iets missen op het middenveld is het wel ervaring. Rosario is inmiddels onomstreden, Hendrix zal normaal gesproken nog vertrekken dan heb je nog Ihatarren die meters moet gaan maken en dus ook zal moeten spelen. Lijkt mij dat je hier een brok ervaring naast moet zetten en huren voor jong vind ik al helemaal nergens op slaan. Jong is om talenten klaar te stomen voor ons.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik zie liever een pure middenvelder ala Puig komen ipv een aanvallende middenvelder/vleugelspeler ala Pedri.
Daarnaast 10% van de toekomstige transfersom bedingen ;)
+1/-0

3 jaar geleden
Dit is dan OF de vervanger van Bruma, OF Mauro word backup linksback waardoor we links aanvallend/middenveld iemand missen. En ja, Mo krijgt nu een ware Duitse mentaliteitscheck. Deze jongen kan ook voetballen en openingen creëren, dus Mo moet een stapje harder. Anders gaat ook hij door de mand vallen. Hij kan fantastisch voetballen, maar het is geen Fc Ihattaren. Schmidt oogt erg aardig en sympathiek, maar hij is een Duitse generaal die overal schijt aan heeft.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik weet niet waarom je zo'n talent zou huren. Ik kan me niet voorstellen dat iemand met zo weinig ervaring de Eredivisie en Europa League op z'n kop gaat zetten. En als hij dat niet doet, snap ik niet waarom je hem zou huren. Koop is een ander verhaal, dan kan hij leren en beter worden, zodat je er later wat aan hebt.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Heerenveen had Sam toch ook gehuurd? Dit doet men overal met talenten die men al vroeg vast wil leggen maar nog niet in het eerste elftal kunnen spelen. Ik vraag me alleen af of je dit bericht serieus moet nemen.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Dan hoop ik maar dat het voor 2 jaar is.
+1/-0

3 jaar geleden
Kan iemand me uitleggen wat een dergelijke jonge speler zou kunnen toevoegen?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Simpel. Dat is 10% aan de clubkas. Hoewel ik bang ben dat alleen PSV zich door het verdienmodel van Heerenveen laat foppen.
+1/-0

 
Nee hoor, ook Ajax (en daar blijken sommigen hier een harde plasser van te krijgen als het over beleid gaat) heeft zich hierdoor laten 'foppen'
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Foppe zit daar niet meer he
+1/-0

3 jaar geleden
Mooi, kijken of hij beter is dan Mo en iig Mo en andere talenten ook scherp kan houden. Lang seizoen en we hebben genoeg spelers nodig. Helemaal als er ng een paar weg gaan. (Hendrix met name)
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje