Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV en Philips verlengen én verhogen sponsordeal

11 november 2020 05:14 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

<b>PSV en Philips verlengen én verhogen sponsordeal</b>; image source: Pro Shots

De sponsordeal tussen PSV en Philips is per direct verhoogd en verlengd tot 2031. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Het bedrijf zal nu voor de komende 10 jaar jaarlijks minimaal 2,5 miljoen euro in de club stoppen. Aanvankelijk leek Philips juist steeds jaarlijks minder in de club te gaan stoppen, maar beide partijen hebben de samenwerking weer geïntensiveerd.

Alle handtekeningen zijn dinsdag al gezet, zodat de inmiddels 107-jarige samenwerking nog minstens 10 jaar voortgezet gaat worden.
Tags

sponsordeal verhogen geintensiveerd handtekeningen voortgezet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Prachtig om in deze tijden een dergelijke loyale partner / oprichter van de club te hebben.
+7/-1

 
3 jaar geleden
Haal Luc Nilis terug! Held voor het leven! En fantastische persoonlijkheid! Wat een traptechniek zeg! Kan Malen nog veel leren! Held!
+2/-0

 
3 jaar geleden
Mee eens vwb Nilis, maar dat heeft niets met het onderwerp te maken...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Helden als Cocu, van Bommel, Romario, Nilis, Ronaldo mogen ten alle tijden genoemd worden al is het topic de nieuwe gloeilamp in ons stadion of Pamela Anderson het nieuwe uithangbord van de Pressing Sturm Verein
+2/-1

 
3 jaar geleden
Nou Pamela dan moet Luc toch ff achteraan aansluiten 🤨
+1/-0

 
3 jaar geleden
@Paulinho: ik las over zijn vertrek in Turkije en dacht iets dergelijks als jij schrijft. Zijn recente open sollicitaties zijn geen gehoor aan gegeven. Je zou bijna denken dat er ooit iets is voorgevallen waardoor hij (moest??) vertrok bij PSV maar dat is speculeren.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Boeit niks zand erover. We accepteren ook de blunders van de huidige directie. Luc moet terug!
+2/-1

3 jaar geleden
Dit valt ontzettend tegen. Kan net het salaris van Toon van worden betaald. En dat voor een multinational waarvan PSV de naam gewoon draagt. Welke multinational kan dat zeggen? Wat een uithangbord! en dan 2,5 miljoen pfff
+3/-8

 
3 jaar geleden
Philips is geen consumentengericht bedrijf meer. Is vooral gericht op de medische markt. Hebben dus eigenlijk niets te winnen met het sponsoren van PSV. Dan is 2,5 miljoen per jaar voor de komende 11 jaren een heel mooi bedrag....
+3/-2

 
3 jaar geleden
Philips doet geen consumenten producten meer zelf produceren.
De naam mag de producerende vooralsnog gebruiken, dat is zo afgesproken toen de onderdelen verkocht zijn.
Philips richt zich dus inderdaad enkel en alleen nog zelf op medische apparatuur.
2,5 is echt niet slecht!
+2/-0

 
3 jaar geleden
aha ok als dit waar is indd top deal!
+1/-1

 
3 jaar geleden
Pff, anders vraagt u uw baas toch om er nog een miljoentje bij te doen. We moeten niet doen of elk groot bedrijf goude bomen heeft. Ook Philips moet concurreren op zijn plaats. En die werknemers die vorig jaar zijn wegbezuinigd zullen het vast niet waarderen als elke bespaarde euro in PSV wordt gestopt. 2,5 miljoen voor 10 jaar lang is ook voor Philips gewoon een serieuze deal. Geen idee of het de max is, maar in ieder geval weer een mooi basis.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Eens het ligt eraan hoe je alles belicht tuurlijk. Ik probeer het te vergelijken met de grote concurrent en dan zie ik daar mooiere bedragen heen gaan. Iets is beter als niets is ook waar. Een paard in de bek kijken etc etc
+1/-1

 
3 jaar geleden
Maar is het glas half vol of half leeg?

In deze tijden een, flink, hoger bedrag jaarlijks ontvangen is gewoon netjes. En let wel je hebt 6 partners als hoofdsponsor wat wel degelijk per jaar een mooi bedrag op gaat leveren.

Neem hierbij het nieuws dit seizoen van bv Toto en onlangs nog Univé en dan mag je best tevreden zijn hoe het er financieel dit seizoen aan toe gaat.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Ok bedankt voor de uitleg. Top deal dan indd!
+1/-1

 
3 jaar geleden
Het zou Signify sieren als zij zich als voormalig Philips Lampenfabriek ook aan de club gaan binden...
+2/-0

 
3 jaar geleden
Zou vooral voor Signify zelf goed zijn want de meeste mensen zegt die naam niks.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dat hoeft ook niet. Net als bij Unilever, Proctor & Gamble, Sare Lee e.d. gebruiken ze hun bedrijfsnaam niet om producten in de markt te zetten. Het gaat bij Signify om bijvoorbeeld Philips Hue.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Onbegrijpelijk dat ze die naam aannemen, maar inderdaad, dat is ook n mooie multynational die kan aansluiten bij brainport concept...

Commercieel manager Frans Janssen doet het geweldig!
+1/-0

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Nu nog terug op het shirt aub.
+4/-0

3 jaar geleden
Wij doen het licht wel uit, ja wij doen het wel uit!!!
+1/-0

3 jaar geleden
Mooi dat de binding wordt verlengd.
Eendracht maakt macht.
+3/-0

3 jaar geleden
Klasse van PSV en Philips, heel mooi nieuws!
+2/-0

Naar ik begrijp verhoogt Philips de bijdrage van 2 milj. naar 2,5 milj. per jaar en wordt de brainport sponsordeal met philips met 5 jaar verlengt. Als alle andere deelnemers dit voorbeeld volgen en hun bijdrage verhogen, leidt dit tot structurele hogere inkomsten. Nog beter zou zijn dat een DAF of Campina nog aansluiten met Brainport of een andere partij.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Van 1,5 naar 2,5 mln per jaar, significante verbetering in corona tijdperk!

Signify, zoals boven al gemeld ook.
Er zit in Veghel, ook nog n leuk bedrijfje met veel in haar mars...
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Heel mooi. Jammer dat meneer Frits er niet meer is . Ik mis het kranig kereltje nog steeds en zeker zoals indertijd in het stadion. Maar ja , alles hat ein ende nur die wurst hat zwei.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Haha, die kende ik nog niet, mit der Wurst.
+1/-0

3 jaar geleden
Geweldig dat philips weer wat meer gaat doen en weer wat centen er bij klasse gedaan Toon...
+1/-0

3 jaar geleden
Waarom niet de voornamen van de oprichters erbij (Gerard, Frederik en Anton, hoewel de laatste geen oprichter was, maar wel degene is geweest, die het bedrijf een boost gaf)?

Waarom? Historisch besef en Philips krijgt toch zijn exposure, omdatdeze naam wel gebruikt mag worden tijdens Europese duels, want Philips is dan in de naam van personen gebruikt. Gottlieb Daimler stadion in Stuttgart is een ander voorbeeld, waarbij de FIFA en KIA een rechtzaak verloor.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Frits Phillips en Frans Otten hebben grote betekenis gehad voor de club PSV, maar er is eigenlijk maar 1 naam die de sport legende icm met PSV het best vertegenwoordigd en dat is natuurlijk Willy van der Kuijlen. Het lijkt me een ultiem gebaar - en ik hoop dat het nog minimaal 10 jaar duurt - als hij overleden is, de naamgever wordt van het PSV stadion...

Voor een groot deel dankzij hem kon PSV de aansluiting vinden met Feyenoord en Ajax en ook uitgroeien tot een Europese topclub, aanvoerdervan het gouden PSV in 1978.
Een topsporter, de meest pure voetballer van onze club, gentleman, voor altijd topscorer aller tijden in Nederland en tevens voor eeuwig mister PSV.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik pleit dan meer om een tribune naar hem nu al te vernoemen zoals dat bij Liverpool FC is gebeurd met Kenny Dalglish.
+1/-0

3 jaar geleden
Geweldige band die gelukkig nog lang voort zal duren. Prachtig, en zeker nu.
+1/-0

3 jaar geleden
Mooi dit.

Maar eigenlijk moet die naam t.z.t. gewoon weer op het shirt en wel pontificaal aan de voorkant, op de borst, zoals het heurt.

Uiteraard dan wél tegen een passende financiële vergoeding, zoals het een naamgever van een club betaamt.
+2/-0

3 jaar geleden
Wat heb je liever 1x 10 miljoen (van 1 sponsor) of 5x 2miljoen (van 5 sponsoren).Denk er maar eens over na. Ik hoef dat niet meer want ik vind het sponsorprincipe van "Brainport Eindhoven een fantastische constructie.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi