Transparent
Inloggen
Sluiten

'Beslissing over doorgaan bekerduel wordt later pas genomen'

8 februari 2021 00:47 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Beslissing over doorgaan bekerduel wordt later pas genomen"; image source: Pro Shots

Het is nog onduidelijk of de duels om de TOTO KNVB Beker van deze week door kunnen gaan. Vanwege het extreme winterweer werden alle wedstrijden in de Eredivisie van afgelopen zondag afgelast. In een reactie tegenover De Telegraaf geeft manager competitiezaken Jan Bluyssen van de KNVB aan dat die beslissing later pas genomen zal worden. "We bekijken de situatie per speeldag", aldus Bluyssen. "Als er in de loop van de week een verbetering van omstandigheden is, zou het zonde zijn als het hele programma eruit zou zijn gegooid."




Tags

bekerduel bluyssen knvb afgelast eredivisie speeldag telegraaf winterweer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Zou beter zijn, even wachten tot Gotze en Gakpo weer 100% zijn!
+8/-0

3 jaar geleden
Er is Ajax alles aan gelegen om deze wedstrijd door te laten gaan dus ik ga ervan uit dat de KNVB deze pot laat doorgaan.
+12/-0

3 jaar geleden
Uitstellen zou ons prima uitkomen nu zij al een weekend rust hebben gehad.
In dat tropisch zwemparadijs zal echter wel gevoetbald kunnen worden.
+4/-0

3 jaar geleden
Er zal nu idd wel worden gewezen naar het dak op de arena icm psv dat prima in een hotel naast de arena kan overnachten.
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Net als afgelooen weekend, o wacht
+1/-0

3 jaar geleden
Plus dat er weinig nieuwe sneeuwval is waardoor snelwegen beter begaanbaar zullen zijn. Enige reden waardoor ik me kan voorstellen dat ze het eruit gooien is als de hoeveelheid sneeuw op het dak van de arena te zwaar is. Maar inderdaad, zou niet slecht uitkomen als Götze en Gakpo mee kunnen doen door deze pot uit te stellen.
+4/-0

3 jaar geleden
PSV laten ze gewoon afreizen naar Amsterdam. Zou ook echt triest zijn als de wegen dan nog niet toegankelijk zijn. Komende dagen valt er geen sneeuw. Alleen verrekes kou
+2/-0

3 jaar geleden
Laten we hopen dat het doorgaat, Ajax heeft een kloteweek gehad en al anderhalve week niet gevoetbald, geen ritme dus, zijn nu te pakken. :-)
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dat had Feyenoord ook een klote week!! Hahaha
+2/-0

3 jaar geleden
Oh die wedstrijd gaan ze er écht niet uithalen hoor. Al is het de enige, doorgaan zal-ie.

Trouwens onbegrijpelijk dat Ajax-Utrecht werd afgelast. Paar jaar geleden ging Ajax-PSV onder vergelijkbare omstandigheden wél door. En ditmaal had men geen publiek om rekening mee te houden.
+5/-2

 
3 jaar geleden
Maar wel 300 man personeel die veilig naar hun werk en daarna weer naar huis moeten. Dus begrijpelijk dat veiligheid voor gaat.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dat moeten die 300 woensdag dan toch ook.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dit ging over Ajax-FC Utrecht. Hoe veilig de situatie woensdag is, dat is nog afwachten. Maar de wedstrijd zal echt niet doorgaan als de situatie hetzelfde is als afgelopen weekend.
+1/-0

 
Ze zijn vervolgens niet voor niets diep door het stof gemoeten omdat er aan alle kanten schande werd gesproken dat de wedstrijden in dat weekend gewoon gespeeld moesten worden.

Gezien de weersomstandigheden was het volkomen terecht dat er gisteren niet gespeeld werd. Het veranderd natuurlijk niets aan het feit dat het werkelijk schandalig was dat er drie jaar geleden wel gevoetbald moest worden.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Ach ik was toch al onderweg. Dus ik vond het prima. Los gezien van de uitslag uiteraard. Maar dat is logisch.
+1/-0

3 jaar geleden
Lees dat het dak van arena nu open staat ivm de sneeuw ,is te gevaarlijk om het dicht te hebben en gaat om 350 man personeel dat er heen moet .Beter alles er uit gooien ...Gaat het wel door dan gelukkig geen sneeuw op het veld lijkt me !!!
+1/-0

3 jaar geleden
Gewoon spelen, ga ervan uit dat ze het dak dicht hebben gehouden. Na de overwinning van zaterdag staan de koppies goed, bij ajax treuren ze nog om afgelopen week. Lijkt me (theoretisch) een goed moment.
+2/-1

3 jaar geleden
Ik vind het wel erg Calimero om nu te gaan roepen dat de KNVB het moet afgelasten en dat het alleen doorgaat omdat Ajax dat zou willen. Ik vind dat we niet zo bang hoeven te zijn en wel meer zelfvertrouwen mogen hebben.

Gewoon die kant op gaan, spelen zoals afgelopen zaterdag en oprollen die handel. Juist nu zijn ze kwetsbaar!
+12/-2

 
3 jaar geleden
Ik vind dat je daar helemaal gelijk in hebt, van dat hoge Calimero-gehalte de laatste tijd. Zowel bij de club als bij supporters (hier).

Having said that deel ik jouw optimisme m.b.t. woensdag niet. Ik denk voor beide clubs beter indien uitgesteld wordt.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Eens - daarnaast zijn dit toch altijd wedstrijden op zich. Vorm en dergelijke gaan dan lang niet altijd op. Achteraf kun je pas, als het gespeeld is, zeggen of het voordelig was. Maar wat mij betreft wordt hij gespeeld - we kunnen ook moeilijk uitstellen totdat Onana er weer bij kan zijn. ;)
+1/-0

3 jaar geleden
Ik kan me nog herinneren dat er wel eens een glasplaat naar beneden is gekomen doordat er teveel sneeuw op het dak lag, in combinatie met de extreme weersomstandigheden lijkt me dat reden genoeg om uitstel te overwegen
+2/-0

 
3 jaar geleden
Alsof dat wat uitmaakt..plan dan om 18.00 ofzo
+1/-0

El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Deze gaat 100% zeker door, zonde Götze, Gakpo en Madueke denkt ZAC (de Zeist-Amsterdam Combinatie) meer kans te hebben.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje