Transparent
Inloggen
Sluiten

ED: wederom aanvaring Ihattaren en Schmidt

27 februari 2021 23:08 - ED
Foto: Pro Shots

ED: wederom aanvaring Ihattaren en Schmidt; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat er afgelopen week wederom hommeles is ontstaan rondom het gedrag van Mohamed Ihattaren bij PSV. Trainer Roger Schmidt zou de middenvelder aangesproken hebben op zijn focus op zijn eigen sportieve ontwikkeling en het team. Het is naar verluidt onduidelijk of Ihattaren deel uit zal maken van de wedstrijdselectie voor PSV-Ajax.

Meer op ED




Tags

ihattaren schmidt aanvaring hommeles roger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ihattaren moet je tegen Ajax altijd in de basis zetten. Die wil zo graag een transfer naar Ajax afdwingen dat hij zich graag in de spotlights zet.
+3/-5

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Waarom denk je dat hij een transfer naar Ajax wil afdwingen? Doordat hij posts van vrienden liket of omdat de media dat aanpraat? Ik heb het hem niet horen zeggen in ieder geval.
+7/-1

 
3 jaar geleden
Waarom denk jij van niet? Was dat voorbeeld wat jij aan doet halen maar het enige voorbeeld. Hij flirt al maanden lang met Ajax. Vorig jaar nog op Instagram door PSV niet meer te volgen en Ajax wel. En zo kan je nog wel een aantal voorbeelden noemen.
En je zou kunnen zeggen; het is maar social media. Maar social media is sterk tegenwoordig. Heel sterk.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Die jongen is zo onprofessioneel bezig dat ook ajaks hem niet zal hoeven. En zo ja, kan ik er onderhand ook niet mee zitten, Kan heel slecht tegen dit soort gedrag. Beetje de grote jongen uithangen, niks presteren nul zelfreflectie. We hebben een staf van hier tot ginder, een jeugdcampus, een academy, en hoe het allemaal mag heten maar een speler een beetje op de rails houden en wat mentaliteit bijbrengen is teveel gevraagd.
+7/-0

 
3 jaar geleden
Precies. Daarbij weet meneer heel goed dat er gelet wordt op wat hij doet. En zeker als het over Ajax gaat.
Goed dat hij aangesproken is
+2/-0

 
3 jaar geleden
Hij heeft na zijn eerste fittie ook keijard gewerkt, Schmidt openlijk omhelst ect ect. Die jongen is jong. Laat het gaan. Je bent bang dat het gebeurt en gaat overal iets achter zoeken.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik weet niet of het ergens terug te vinden is, maar in het interview met hem na de afgelopen wedstrijd tegen Ajax hintte hij wel degelijk naar een overgang. Uitspraken als "ik kom hier om gewoon lekker te voetballen, net als zij (Ajax)" werken zulke geruchten alleen maar in de hand.
+2/-0

3 jaar geleden
Hij heeft na een paar goede eerste maanden niks meer laten zien en voegt weinig toe,als je hem ziet sprinten(tenminste dat moet het voorstellen) schieten de tranen in je ogen
+7/-0

3 jaar geleden
Houdoe en nie bedankt. Over het paard getilde Marokkaanse Messi. Ben er klaar mee. En nou krijgt Schmidt nog de schuld ook zeker...
+5/-1

 
3 jaar geleden
Hij is gewoon Nederlands. Sterker nog heeft ook duidelijk gekozen voor het Nederlands elftal.
+4/-3

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Heeft niks met zijn paspoort te maken ... dit is een mentaliteits en cultuur issue. Zijn familie and waarschijnlijk ook z'n vrienden zijn Marokkaans ... en daar wordt hij door beinvloedt. Ook het gemis van z'n vader zal hierbij een grote rol spelen ... in zo'n cultuur hebben moeders toch een mindere rol ...

Hij is gewoon naast zijn schoenen gaan lopen, en ik ben bang dat daar niets meer aan te doen is ... het zoveelste Marokkaanse talent dat sneuvelt!
+5/-1

 
3 jaar geleden
Ik denk dat je de rol van vrouwen enorm onderschat. De band met de moeder is in 95% veel sterker dan die met de vader.

Anyway het is gewoon een Nederlandse jongen bij een Nederlandse club. Dat hij niet past bij deze trainer doet daar verder niks aan af. Bij malen hoor je niks over cultuur als hij negatief kijkt bij een wissel maar is het logisch en bij Mo worden er allemaal culturele zaken bijgehaald. Hij moet gewoon beter presteren dan zijn concurrenten en andere pas op de plaatst maken. Ongeacht wie hij is of waar zijn roots liggen.
+2/-3

 
3 jaar geleden
Hoezo bij trainer past?? Heeft daar niks mee te maken, hij denkt gewoon dat het allemaal vanzelf komt (omdat hij een talent is, en alle steun van de media heeft) ... en ik denk dat Schmidt daar heel goed mee omgaat!
Een jongen van 19 die al naast z'n schoenen loopt, en die niet wil werken, die hoort zeker niet in een stroef draaiend team!
En ik denk ook dat dit een beslissing is van de Technische staf, en niet alleen van Schmidt.
+3/-0

3 jaar geleden
Gerucht gaat dat ie ook al met Ajax gesproken heeft.
Zal me overigens niet verbazen als het waar is.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Gerucht pfffff, van wie komt dat. Van Valentijn zeker.
+2/-0

3 jaar geleden
Gelukkig hebben we een eigen vermogen van 250 miljoen.
+3/-3

 
3 jaar geleden
Wat doe jij hier op onze PSV-site Tony ; D
+3/-0

 
3 jaar geleden
Uiteraard sarcastisch bedoeld. Schmidt haalt voorbijgangers zonder restwaarde en jaagt de kroonjuwelen de tent uit. Inzake Mo zal hij valide redenen hebben maar ik mag toch hopen dat onze kletsende baas Toon en zijn team erop toezien dat het bedrijfseconomisch voortvarend blijft lopen bij PSV. Het lijkt meer en meer een accident due to happen ons clupku
+2/-2

 
3 jaar geleden
Precies. Bijtekenen gaat hij nu sowieso niet meer doen en we moeten al blij zijn als Ajax hem oppikt voor 5 miljoen. Meer gaan ze niet neerleggen voor iemand die amper speelt bij zijn club en volgend jaar uit contract loopt. Een speler die met zijn potentie 40 miljoen kan opbrengen als hij door de club/trainer iets meer gemotiveerd en begeleid werd
+1/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Die laatste zin slaat natuurlijk nergens op. Denk jij echt dat ze dat niet geprobeerd hebben?? Sommige jongens zijn echt zo dom of naïef en laten hun oren zo naar hun eigen vriendenkring of zaakwaarnemer hangen dat daar nu eenmaal niets mee te beginnen is. Hier zijn al zoveel voorbeelden van geweest de afgelopen decennia, bij alle clubs.
+1/-0

Echt zo ontzettend zonde! Wat had ik destijds veel van deze jongen verwacht. En het kan nu nog steeds. Maar op dit moment lijkt hij zijn eigen carrière aan het verpesten. Jammer... Zoveel spelers werken keihard en dromen van het talent dat Ihattaren heeft. Dit doet me denken aan het zinnetje dat op De Herdgang te zien is: ''Hard werken verslaat talent, als talent niet hard werkt''.

Waarschijnlijk een niet zo populaire mening, maar zelfs als hij naar Ajax zou gaan, zou ik hopen dat hij uiteindelijk zijn belofte waar maakt. Dat is goed voor het Nederlands voetbal en ik gun het die jongen wel. Want laten we wel wezen; deze jongen heeft het niet makkelijk gehad de afgelopen tijd.
+2/-4

 
3 jaar geleden
Had Maxime Lestienne ook niet bij ons. Maar die scoorde, als hij speelde, tenminste nog wel eens een doelpunt en uiteindelijk werden we alsnog kampioen. Gaat Ihattaren hopelijk ook nog eens doen : scoren.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Is het goed voor het Nederlands voetbal dat Ajaks steeds sterker wordt en de rest steeds meer voor spek en bonen meedoet? Ik ben PSV supporter en hoop dat mijn cluppie nog een beetje kan aanhaken bij het Bayern van Nederland. Stengs en Boadu zullen ook wel naar Amsterdam vertrekken maar AZ krijgt meestal wel een goede transfersom. Met goed voor het Nederlands voetbal wordt door Ajaks supporters meestal goed voor Ajaks bedoeld.
+2/-2

 
Ik ben van mening dat je mijn reactie een beetje uit zijn verband trekt. Ik denk dat niemand hier zit te wachten op een Ajax die zich ontwikkeld tot Bayern van Nederland. Ik volg Ihattaren gewoon al vanaf de jeugd en zou het gewoon zonde vinden als hij zijn belofte niet waar maakt. Ihattaren gaat echt niet het verschil maken of Ajax een machtspositie weet te bereiken of niet.

Met de huidige instelling van Ihattaren is PSV beter af zonder dan mét Ihattaren. Voor het geld dat we voor hem krijgen (denk toch wel 10 - 15 miljoen) kunnen we onze selectie weer versterken.

Ik kan wel begrijpen dat veel supporters hopen dat hij net zo'n carrière krijgt als Labyad of Bakkali, maar zo zit ik niet in elkaar.
+1/-0

3 jaar geleden
Wat een verschrikking dit.
In mijn ogen te veel gepamperd, omhoog gepraat.
Waarschijnlijk in opleiding al, maar bijv ook in praatprogramma's etc.
+6/-0

3 jaar geleden
Ik ken er nog zo één die het licht in die hoofdstad feller zag schijnen dan in de Lichtstad. Die staat nu bij Vitesse in de basis, en tjongejonge, wat heeft die een indrukwekkende carrière tot nu toe achter de rug..... Schiet me er nog één te binnen : Peter Hoekstra !!! Helemaal een lampie. Raakt daar geblesseerd en geeft PSV de schuld. Gelukkig nooit meer wat van gehoord, de looser. Met andere woorden : een transfer van 040 naar 020 is nog zelden tot nooit succesvol gebleken. Dus als hij zonodig wil, laat gaan, laat gaan.
+4/-0

 
3 jaar geleden
En laten we Aissati niet vergeten. Ook zo’n succesverhaal
+4/-0

 
3 jaar geleden
Ajax verkocht hem wel voor 15 miljoen, terwijl het toen ook een hele lastige zelfoverschattende jongen was. Ik zou willen dat wij zo van onze vervelende en mislukte spelers afkwamen
+1/-1

 
3 jaar geleden
Klopt. Maar in Amsterdam verkopen ze vanwege hun naam en faam iedereen voor meer geld dan ze feitelijk waard zijn. Dat lag niet zozeer aan Aisatti
+2/-0

3 jaar geleden
Ik weet niet of het ergens terug te vinden is, maar in het interview met hem na de afgelopen wedstrijd tegen Ajax hintte hij wel degelijk naar een overgang. Uitspraken als "ik kom hier om gewoon lekker te voetballen, net als zij (Ajax)" werken zulke geruchten alleen maar in de hand.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Kan iemand het mij uitleggen? We zijn er geen van allen bij geweest, maar het is niet de eerste keer? En heeft Mo toen zelf niet aangegeven dat de staf volledig gelijk had?

Is het niet in zijn eigen belang, welk scenario je ook bedenkt, dat hij moet spelen? En dat hij de meest cruciale wedstrijden tegen Olympiakos al niet gespeeld heeft? Dus dat dit het laatste echte top affiche is om te shinen?

Dan loop je in de voorbereiding toch de pollen uit de grond? Ook al ben je het niet met Schmidt eens, grijp je deze kans toch om te laten zien dat je de man bent, of in ieder geval wil worden?

Ik snap het niet. Helemaal klaar met dit klote seizoen
+3/-1

3 jaar geleden
Laat m eens een voorbeeld nemen aan Gakpo, Teze en Madueke.
Ik voel een gevalletje Bakkali of Labyad opkomen met Mootje.
+4/-0

3 jaar geleden
Ik begin me toch steeds meer te ergeren aan Schmidt en zijn staf. We zijn nu ver in het seizoen en er is nul aan progressie geboekt.
Hij doet de meest vreemde dingen en set onze club in een negatief daglicht met zijn gezeur en rare kijk op de wedstrijden. Ik heb het idee dat onze grootste talenten Malen en Ihatarren ook een beetje klaar zijn met deze man. Er hangt gewoon een zeer negatiefe sfeer om PSV en ik vraag me af hoe dit af gaat lopen.
+3/-8

 
3 jaar geleden
Ons grootste talent is toch echt Gakpo en die heeft nergens problemen mee. Malen zijn gezichtsuitdrukking is standaard niet als een blij ei - daar kun je achter zoeken wat je wil. Er is dus 1 talent die niet als een topsporter leeft, nog niks heeft laten zien maar wel als een prima donna behandeld wel worden en het is Schmidt zijn schuld als hij dat niet doet?
Gotze hoor je ook niet en zelfs een van Ginkel die vrijwel niet speelt klaagt niet. Maar omdat Ihattaren zich als een klein kind gedraagt ligt het allemaal aan Schmidt? Bijzondere redenatie.
+10/-0

3 jaar geleden
We weten natuurlijk niet wat er precies speelt. Maar het lijkt weer de zoveelste Mocro soap te worden. We moeten allemaal respect tonen aan de heertjes. Maar respect voor de club en trouwe supporters ho maar.
+4/-0

3 jaar geleden
Wie weet wat er aan de hand is! Als het waar is dan moet Herr Smidt maar vertrekken die levert niks op alleen maar frustratie
+1/-5

 
3 jaar geleden
Mensen schrijven vanalles niet gelijk alles geloven. Dat er wat aan de hand is geloof ik wel!! Maar het is telkens mo dit mo dat! Wie zegt dat Schmidt geen klootzak is en de pik op hem heeft!
+1/-6

 
3 jaar geleden
Wat natuurlijk ook zou kunnen, is dat hij mee was om de graffiti te spuiten bij de Arena.
+4/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb een slecht voorgevoel. Ik denk dat we zomaar eens van het veld kunnen stappen met een nederlaag met meer dan 5 doelpunten verschil. Die Schmidt krijgt steeds meer grootheidswaanzin en zet vervolgens dat Ajax het slecht zou doen als ze niet beter zijn. En dan ook nog die ellende met Ihattaren. De voortekenen zijn niet best 😔

Die Schmidt is als een toptrainer binnen gehaald op basis van een Europese wedstrijd dat Salzburg Ajax van de mat speelde.

Hij is voor de rest 1x kampioen geworden in de Oostenrijkse competitie toen RedBull het geld nog in Salzburg pompte en niet in Leipzig.

Ik heb het gevoel dat Schmidt (die overigens nooit op hoog niveau gevoetbald heeft) wil laten zien dat hij de baas is en dat doen alleen kleine trainers op deze manier.

Een toptrainer staat boven de partijen en zorgt er voor dat er optimaal rendement uit zijn selectie wordt gehaald. Voordat Schmidt in beeld was Ihattaren onze beste speler en ons toptalent. Iedereen liep met hem weg, hij was minstens zoveel waard als de duurste Ajax speler.

Schildt heeft hem het plezier ontnomen en ook zijn zelf vertrouwen. Ik zou ook gaan muiten als ik Mo was. Als ik op mijn werk een manager krijg die ten koste van mijn werkplezier wil laten zien wie de baas is, dan ga ik ook mijn opzoek naar een andere werkgever waar ik wel gelukkig ben. Je ziet dat hij geen plezier meer heeft in iets waar hij dagelijks mee bezig is en dan ga je met lood in je schoenen naar je werk (training / wedstrijd) en dan maakt het echt niets uit hoeveel je verdient. Als je geen plezier hebt presteer je ook niet.

Een toptrainer zou er voor zorgen dat zijn beste spelers beter worden en daar juist veel meer aandacht aan besteden en er voor zorgen dat juist die spelers plezier en vertrouwen uitstralen, want daar trekken de mindere spelers zich aan op, maar deze halfbakken amateur neemt spelers mee die onze (steeds sterkere) jeugdopleiding in de weg zitten en geen woord Nederlands spreken.

Ik ben van mening dat we een trainer nodig hebben die het beste uit onze spelers kan halen en ook oog heeft voor onze jeugdopleiding.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de idiote opstellingen en wissels en de on-duitse uitschakeling in de Europa League.

Resultaten van Schmidt als trainer:
Oostenrijk Red Bull Salzburg Kampioen 2013/14
ÖFB-Cup 1 2013/14
China Beijing Guoan
Beker van China 2018

Op basis waarvan is deze trainer aangesteld? Dit is geen trainer die PSV verder gaat helpen. Het lijkt me heeft verstandig om zo snel als mogelijk afscheid te nemen van deze man.
+2/-7

3 jaar geleden (gewijzigd)
Je wist dat het ging gebeuren met zo'n schijt mentaliteit. Schop onder zijn kont kan ie krijgen. En goed hard ook.

Maar ze moeten bij PSV echt eens gaan nadenken hoe ze tijdig die jeugd bijsturen. Elke keer hetzelfde liedje dat de toptalenten met problemen hier weggaan. Na Bazoer, Bakkali, Labyad is dit toch echt eentje teveel.

En wat heeft ie nou daadwerkelijk gebracht dit jaar, behalve overgewicht, een paar goals en een paar leuke pasjes? Hij onderscheidt zich totaal niet. Echt weer typisch PSV dat ze zo'n groot technisch talent op het terrein van professionaliteit en mentaliteit laten ontsporen.

Niet alleen qua voetbal maar ook qua beleid kijk ik af en toe mijn ogen uit over het sullige amateurisme bij deze club. En Toon en John, die lossen niks op.
+5/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vind niet dat je de schuld hiervan bij PSV moet leggen. Het is juist professioneel van PSV dat ze meer van een talent verwachten, en niet maar alles goed vinden. Ze zijn al heel het jaar bezig om die jongen weer op het goede pad te krijgen, maar als er letterlijk niks van die jongen zelf komt, en hij alleen maar gekke dingen op social media doet, is het een keer klaar. Als dit allemaal wordt geaccepteerd geeft je die jongen een voorrangspositie en dat is het laatste wat je moet doen.

Wat jij zegt, die jongens bijsturen in de jeugd, is lastiger dan je denkt. Die jongens zijn veel op de club in hun jeugd, maar het grootste deel van de tijd zijn zij in een andere omgeving. Hun cultuur en afkomst heeft daarom denk ik (helaas) wel degelijk een invloed op dit gedrag. In het geval van Mo is het misschien ook wel nadelig dat hij uit Utrecht komt, dan heb je (hoe lang je ook al bij de club speelt) toch wat minder het echte clubgevoel (wat bv. Gakpo wel heeft).
+8/-2

 
3 jaar geleden
Noem mij 1 talentvolle jeugdspeler van Ajax, AZ of Feyenoord van nu, of de afgelopen jaren, die veel te zwaar terugkeren van een zomerstop en maanden nodig hebben om fysiek op niveau te komen.

Noem 1 jeugdspeler van die clubs die als een onnozele zijn club ontvolgt en de club van een ander gast volgen.

Dit heeft alles met strenge begeleiding te maken als club. Continu vinger aan de pols houden.

En niet achteraf je laten verrassen als het al te laat is. Dit gebeurt zo vaak bij PSV. Toen heel stappend Ehv onderhand wist dat Reis aan het witte poeder zat, kwam PSV er ook als laatste achter. Dat soort amateurisme.

Neem die Brobbey. Beetje hetzelfde verhaal als Mo. Staat er meestal niet in. Ontevreden over zijn coach en speelminuten. Wil niet verlengen. Maar doet wel wat je moet doen als ie erin komt, topfit, en geen wanklank voor de camera of op SM. En zo hoort het.
+4/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Kijk, ik loop niet elke dag op de Herdgang rond. Dus of er daar wel of niet wat mis gaat kan ik nooit zeker weten. Wel weet ik dat er op dit moment heel veel aan het veranderen is binnen PSV. Ik denk dat de oorzaak van wat nu met Mo gebeurd de combinatie is van te vroeg en te veel omhoog geprezen zijn en het te grote contrast tussen van Bommel en Schmidt.

Dat te vroeg en te veel omhoog geprezen is iets waar PSV geen grip op heeft, dit gebeurde voornamelijk door de media.

Het grote contrast tussen van Bommel en Schmidt heeft PSV natuurlijk wel grip op, maar ik denk zelf dat dit juist een goede ontwikkeling is. De club wordt proffesioneler en harder. Deze cultuurverandering zet zich langzoom ook door naar de jeugd.

Ik denk dat Mo in precies de verkeerde generatie zit voor PSV. Een paar jaar eerder was hij helemaal de man geweest (net zoals vorig jaar), omdat hij vrijheid kreeg en niet te veel vast zat aan professionaliteit en vooraf bedachte (verdedigende) taken in de wedstrijd. Een paar jaar later had hij in de jeugd beter geleerd dat voetbal om meer draait dan talent, en dat ook hij altijd hard zou moeten werken, professioneel moet zijn en zijn verdedigende taken moet uitvoeren.

De enorme verandering die PSV op dit moment doorloopt is in mijn ogen uitstekend, en gaat op lange termijn zijn vruchten afwerpen. Het is alleen jammer dat het nu waarschijnlijk ten koste gaat van zo'n groot talent, maar deze mentaliteit past niet in de professionele club die PSV en de supporters willen zijn.

PS. Ik schrijf Mo nog niet helemaal af hoor. Ik ben ook helemaal klaar met dit gekke gedrag en na het nieuws van gisteren schat ik de kans ook op 80% dat hij deze zomer (voor helaas te weinig geld) weg gaat. Maar Mo is wel een hele gevoelige en emotionele speler. Als het op een of andere manier toch weer gaat lopen, en dat kan bij zo'n emotionele jongen veroorzaakt worden door hele kleine dingen, is het mogelijk dat het toch weer goed komt. En ja, dan moet PSV er in de toekomst nog veel korter op zitten bij Mo!
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik begrijp wat je bedoelt maar ik vrees dat er geen lange termijn bestaat in topvoetbal. Als er volgend jaar weer tig nieuwe spelers zijn kunnen we opnieuw beginnen en als over 2 jaar Scmidt weg is en er komt een andere trainer met heel andere opvattingen idem. De lange termijn bij een club moet zitten in jeugdbeleid incl topsportmentaliteit bijbrengen ( die mis ik bij Mo) en een gestructureerde scouting die al snel talenten kan ontdekken, een tijd volgen en dus betaalbaar kan binnenhalen met een beperkt financieel risico. Wij kunnen ons geen missers als Baumgartl e.d. meer veroorloven). Dde lange termijn op het veld duurt in mijn ogen precies 1 seizoen waarbij je doel elk jaar hetzelfde is, kampioen worden.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Een marokkaanse jongen uit Utrecht, hier had Ibi wonderen kunnen verrichten. Hij had de schakel kunnen zijn naar de allochtonen jongeren toe. Ik zou ook meer aannemen van iemand die hetzelfde pad als ik heeft belopen, ervaring opgedaan en weet hoe ik me voel, dan van een passerende Duitser. De investering door Ibi een contract te geven en bij het team te houden. Hem te koppelen aan Ihattaren had zich 10 dubbel uitbetaald
+3/-1

 
3 jaar geleden
Daar gaat het nu juist mis. Dat is pamperen en heeft niks met topsportklimmat te maken. Kijk er de levenslopen van succesvolle voetballers, topspelers, maar op na. Die zijn er niet gekomen door een handje op de schouder maar door een ongekende drive, mindset, wil om te slagen en hiervoor alles over hebben gecombineerd aan een groot talent. Kortom het moet in die jongen zitten en zo niet haal je het er ook niet uit en wordt het een gewone leuke voetballer voor de middelmaat. Aan het talent zal het niet liggen.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Ben ik het niet mee eens. Je ziet heel vaak dat er mensen aan talenten gekoppeld worden om ze zo beter te laten voelen. Zeker bij buitenlandse spelers zie je dat er vaak een landgenoot ook gehaald wordt. Je kan wel dit soort jongens hard aanpakken maar in het hedendaagse voetbal zijn er alleen maar prinsjes die alles mogen van hun zaakwaarnemers en voor hun 20e al kunnen kiezen tussen miljoenen. Daar kan je tegen vechten, maar is helaas de realiteit
+2/-0

 
3 jaar geleden
Je zegt dus eigenlijk het systeem is verrot,( te verwend, te snel teveel geld, te veel invloed zaakwaarnemers.) leer er maar mee leven. Dat kan natuurlijk maar ik zie meer in het aanpakken van het systeem. Zo niet voorspel ik voor al die prinsjes dat ze bij het minste of geringste stukje tegenwind omwaaien. Mooi weer voetballers. We zullen het zien. Laat het duidelijk zijn, ik hoop van ganser harte dat Mo zijn belofte bij ons nog in gaat lossen!
+3/-0

3 jaar geleden
Het interesseert me niet wat zijn afkomst is ,uit wat voor cultuur hij komt , of hij wel of niet uit Eindhoven komt. Hij wordt als een grote jongen betaald, ook van ons geld, dan moet je je ook als een grote jongen gedragen. Ze hebben heel veel rechten maar zeker zo veel verplichtingen. Dat mis ik zo. Onvolwassen puber met teveel geld is vragen om problemen.
+8/-0

3 jaar geleden
Wie er fout is ....weten we niet ,bestuur moet snel ingrijpen zo gaan we plaats 2 ook nog verliezen .Wordt onderhand wel een zooitje en MO hou op met dat 020 gedoe op je telefoon ,of ga er maar meteen heen !!!
+2/-0

Mik001 (geschorst)
3 jaar geleden
Ja Mootje is waarschijnlijk een lastige jongen en niet (meer) 100% gemotiveerd. Jammer, want hij is wel degelijk een toptalent. Ook deze jongen heeft natuurlijk vertrouwen nodig om goed te gaan presteren, maar kennelijk heeft Schmidt meer fiducie in spelers als Thomas, Mauro en Rosario. Ihattaren daarentegen heeft bij Schmidt geen vertrouwen en geen krediet, en dat is niet de enige onbegrijpelijke keuze van deze man, kijk maar eens naar zijn wisselbeleid. Ik was bij aanvang van dit seizoen heel erg positief en verrast door de onverwachte versterkingen. In mijn ogen is deze selectie kwalitatief dan ook niets minder dan die van Ajax, maar we zullen ook vanmiddag weer gaan zien dat Ajax toch een paar maatjes te groot is. Natuurlijk zit het ook tegen met de vele blessures dit seizoen, maar toch zou deze selectie minimaal in een spannende titelrace moeten zitten. Helaas is er een trainer aangesteld die het opnieuw uitvinden van het voetbal belangrijker vindt dan presteren. En zo is het ieder jaar wel wat, zitten we nu in het derde achtereenvolgende jaar zonder prijs, wordt het gat met Ajax steeds groter en worden wij het Feyenoord van het zuiden. Oh ja, met één verschil, Feyenoord wint wél ieder jaar minimaal één topwedstrijd...
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik denk dat je er verkeerd naar kijkt, en dat kan ik begrijpen want je bent een supporter van de club die de afgelopen 20 jaar 10 keer kampioen is geworden. Ondanks dat je dus meer verwacht en terecht teleurgesteld bent in wat je dit seizoen hebt gezien, moet je denk ik realistisch zijn en naar het lange termijn plan kijken. Het voetbal bij PSV was al sinds jaren niet om aan te zien, het was vaak effectief maar niet goed. Nu Ajax zowel financieel als sportief zo erg aan het groeien was moest PSV wel het roer omgooien om toch nog een kans te hebben om mee te komen. En ik denk dat PSV bij het maken van deze keuze heel goed door had dat het niet vanaf moment 1 goed zou gaan, daarom is het nu ook nog rustig binnen de club zelf. Dat de media PSV helemaal afbrandt en onrust stookt is begrijpelijk en terecht, maar als supporter moet je toch (hoe lastig het ook is) realistisch zijn en rustig blijven. Als je de huidige prestaties van PSV en Feyenoord met elkaar vergelijkt is het inderdaad redelijk gelijkwaardig, maar kijkend naar de potentie dat PSV op het veld heeft staan en de ontwikkelingen die de club momenteel doorloopt ben ik toch even heel blij dat ik voor PSV ben!
+2/-0

3 jaar geleden
In de Volkskrant staat een artikel over Schmidt. De conclusie is dat er 3 mogelijkheden zijn. 1) stoppen met het project en dus overnieuw beginnen, 2)Spelers vervangen en 3) de aanwezige spelers mee laten gaan in de nieuwe filosofie en aanvullen met nieuwe spelers en dat kost tijd. Ihattaren is goed aan de bal maar ongeschikt voor Schmidt's aanpak. Het aanpassen vergt wilskracht en dat is niet de sterkste kant van Mo. Daar wringt de schoen en dat probleem is moeilijk op te lossen. Mo wil gewoon lekker voetballen en meer niet. Ik betwijfel of dat bij eventueel Ajaks wel mogelijk is en ik denk dat hij daar gewoon op de bank terechtkomt.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Denk je nu echt dat Ajax Mo Ihataren wil hebben? Als je niet in staat bent om bij PSV absolute basisspeler te zijn. Dan kom je daar al helemaal niet aan de bak. Hij komt in alles te kort. Behalve zijn bal behandeling is van hoge kwaliteit. Alleen tja om een goede voetballer te zijn komt er meer kijken dan alleen een goede balbehandeling hebben.
+2/-0

3 jaar geleden
Word erg moe van Mo, die kwal heeft nog helemaal niks laten zien.
Hoop dat PSV geleerd heeft van het zoveelste Marokkaanse talent met een mentaliteitsprobleem.

Geen energie tijd en geld meer spenderen aan dit soort jongens, bij voorbaat een kansloos verhaal.
+6/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Nederlands talent*

Hypocriet!
+2/-1

3 jaar geleden
Tegen Ajax was hij gewoon de beste. Niet heel speciaal maar wel de beste. Schmidt vond het allemaal niet zo bijzonder en hem zeker niet de beste maar noemt Rosario wel een topspeler. Ammehoela
+1/-4

3 jaar geleden
Mo beloofde ooit het grootste transferbedrag ooit voor PSV binnen te halen. Mo is momenteel totaal de weg kwijt dus hij zal zich maar eens snel moeten herpakken anders vult hij over 2 jaar zijn zondagmiddagen ergens bij n middenmotor . Grappig dat sommigen hier aankomen met mensen uit de organisatie als zijnde debet aan het gedrag van Mo, dan zal het uitstekende gedrag van Gakpo ook wel hun schuld zijn.
+3/-0

3 jaar geleden
Er zijn talenten met een goede topsport mentaliteit, zoals Gakpo en Madueke.
Ook wat "moeilijkere" spelers kunnen met de juiste begeleiding toppers worden, zoals Memphis Depay.
En je hebt spelers met veel talent die het uiteindelijk niet redden in de top, zoals we hier Aissati, Bakalli, Labyad en Ibrahim Maaroufi voorbij hebben zien komen.

Het is uiteindelijk aan Mo zelf om te bepalen in welk rijtje hij terecht komt. Hij kan heeft hier al veel kansen gekregen, maar dit seizoen (eigenlijk na het overlijden van zijn vader) te weinig laten zien.
Hij heeft weliswaar voor Oranje gekozen, maar in de huidige vorm voegt hij ook te weinig toe aan het Nederlands elftal (over een basisplaats zullen we het helemaal niet hebben).

PS over Bazoer: die wilde hier toch niet verlengen omdat PSV een verdediger in hem zag en hij bij Ajax wel op het middenveld mocht spelen?
+2/-0

3 jaar geleden
Aissati, Labyad, Bakkali, Ihattaren(?)... same old same old.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi