Transparent
Inloggen
Sluiten

Raiola: "PSV liegt"

1 maart 2021 14:42 - AD
Foto: Pro Shots

Raiola: "PSV liegt"; image source: Pro Shots

Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Mohamed Ihattaren, zoekt vandaag de media en uit zijn woede over de handelswijze van PSV afgelopen weekend. De club hield Ihattaren buiten de wedstrijdselectie voor PSV-Ajax en bracht een verklaring naar buiten over het in de ogen van de club ondermaatse gedrag van de jonge middenvelder. Raiola neemt aanstoot aan de suggestie die volgens hem in de verklaring wordt gewekt dat de hele spelersgroep achter het besluit staat. Uit de woorden die de zaakwaarnemer kiest lijkt wel af te leiden dat het om een meerderheid van de spelers gaat: "Er is zelfs gevraagd om een collectieve verklaring af te geven, maar dat is geweigerd".

Raiola geeft verder aan in gesprek te willen met PSV-directeur Gerbrands en dat Ihattaren woensdag gewoon de trainingen zal hervatten. "Natuurlijk gaat hij. En hij gaat zijn best doen. Mohamed doet gewoon wat hem door de club wordt opgedragen", aldus Raiola tegenover het Algemeen Dagblad. De krant brengt ook een interview met Aad de Mos, die zich krachtig uitspreekt tegen de zaakwaarnemer.

Meer op AD




Tags

raiola ihattaren aanstoot gerbrands mos suggestie woede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
"Mohamed doet gewoon wat hem door de club wordt opgedragen", aldus Raiola tegenover het Algemeen Dagblad."

Was het maar zo'n feest.
Dan zou er namelijk helemaal geen probleem zijn geweest. Maar dat slaat meneer Raiola voor het gemak maar even over.
+9/-0

3 jaar geleden
Wellicht had Mino zijn pupil beter moeten begeleiden.
Mootje loopt al weken de kantjes er vanaf en vind 020 leuker dan PSV, gezien zijn sociale media gedrag.

Daar hoor je Mino niet over!
+4/-0

3 jaar geleden
Ik denk dat Mo maar aan moet sluiten in het rijtje van vergelijkbare gevallen die eerst wel effe lekker liepen te ballen en uiteindelijk nergens meer aan de bak komen. Dit is nu al het zoveelste geval dat zo op deze manier loopt. Laten we dit topic in 2025 eens opnieuw openen. Waarom staan de topclubs niet in de rij voor hem als hij echt zo zijn best zou doen? Ze wachten eerst af wat hij gaat laten zien, dus Raiola kan wel kwetteren, maar hij roept alleen peop op dit moment.
+2/-0

3 jaar geleden
Breuk in aantocht?

Hele kwalijke rol van makelaar weer in deze. Hoe groot is zijn invloed op het gedrag van Mo?

Hoe irritant ik dat gedrag ook vind, toch hoop ik nog altijd dat de goede Mo bij PSV opstaat. Tegen beter weten in? Wellicht. Naïef? Waarschijnlijk.

In alle gevallen poot stijf houden. Aan ene kant proberen het onderste uit de kan te halen - financieel dan wel sportief - en aan andere kant je niet als een softie laten piepelen.

En wat Raiola betreft, zo lekker waren die pizza's nou ook weer niet.
+2/-0

3 jaar geleden
"Raiola neemt aanstoot aan de suggestie die volgens hem in de verklaring wordt gewekt dat de hele spelersgroep achter het besluit staat."

Niet relevant. De spelersgroep heeft hier niets mee te maken. De enige die bepaalt wie er speelt is de trainer. De trainer is ook de eerste en vaak de enige die er uitvliegt als er niet gepresteerd wordt.
+2/-0

3 jaar geleden
Die bolle is als de dood dat hij straks de 200 miljoen euro niet haalt.
Vieze padjakker is het die het voetbal sloopt.
+2/-0

reactie verwijderd

 
3 jaar geleden
Jij hebt dus ondertiteling nodig als je naar je favorieten serie Undercover kijkt?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Een account maken voor zo een reactie?

Sneuhaas 2.0
+1/-0

3 jaar geleden
Raiola zou n bijdrage kunnen leveren door Mo een week te laten optrekken met z'n belangrijkste klant Ibrahimovic ipv zo slap te zeveren en te klagen. Een betere leerschool lijkt me er niet, die geeft Mo echt wel het onderste uit de zak als hij de kantjes er af loopt.
+1/-0

Mi no Rioola? Jawel mi wel Rioola, Rioola ratos!
+1/-0

3 jaar geleden
Waardeloze viespeuk die Raiola. Hij wordt heel grof betaald om Mo te begeleiden. In dit geval dus om hem een schop onder zijn luie maar getallenteerde hol te geven. Maar dan loopt deze mensenhandelaar de kans om aan de kant gezet te worden, dus dat doet de geldwolf niet. Erg kortzichtig van hem, want niet alleen Mo zijn transferbedrag daalt hierdoor, hij krijgt nu ook de stempel "enfant terrible" op zijn grote voorhoofd, wat hem de rest van zijn veel te korte carrière blijft achtervolgen.
+1/-0

El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
"Mohamed doet gewoon wat hem door de club wordt opgedragen" maar ook geen micrometer méér...
En daskut
+1/-1

 
 
3 jaar geleden
€5m en 25% doorverkoop percentage zou goede deal zijn
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ja dat gaat Ajax doen... eerder 10 miljoen en zonder doorverkooppercentage waarschijnlijk. Maar denk dat Ajax hem ook niet meer wil na dit
+1/-0

Wat mij opvalt is dat de moeilijkheden met Ihataren zijn begonnen toen Raiola vorig jaar zijn manager was geworden.
+1/-0

3 jaar geleden
wat een stoute rakker is het toch!! ZO GOED??
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage