Transparent
Inloggen
Sluiten

Seizoen Mauro ten einde

5 maart 2021 11:53
Foto: Pro Shots

Seizoen Mauro ten einde; image source: Pro Shots

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd Fortuna Sittard-PSV vertelde PSV-trainer Roger Schmidt dat Mauro Junior helaas niet meer zal kunnen spelen dit seizoen. De talentvolle nummer 17 maakte vorige week zelf via Instagram bekend dat hij een blessure had opgelopen en dat hij deze week nader zou worden onderzocht. Het nieuws is dusdanig dat wordt verwacht dat Mauro dit seizoen niet meer in actie kan komen.




Tags

mauro fortuna roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Zou wel fijn zijn als de gifbeker onderhand een keer leeg zou zijn..
Echt niets lijkt dit jaar op de goede plaats te vallen.. laten we hopen dat we daarmee de pech voor de komende jaren weer even gehad hebben..
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik vraag mij af of 'pech' de lading nog wel dekt.
+1/-0

3 jaar geleden
Ai, spijtig! Het is geen topper, maar toch wel een nuttige kracht voor PSV. Een goed herstel gewenst Mauro!
+1/-0

3 jaar geleden
Ik heb de indruk dat er te zwaar of verkeerd wordt getraind. Bijna alle jongere spelers zijn al geblesseerd geweest dit seizoen.
+4/-1

 
3 jaar geleden
Of in de voorgaande jaren werd te licht en verkeerd getraind.

Daarnaast heeft het ook niet geholpen dat er een tijd niets mocht, omdat alles eruit lag. Niet iedereen zal de volledige discipline hebben kunnen opbrengen om topfit te blijven.
+2/-0

 
Zie jij niet @robvdw dat alle PSV spelers in elke wedstrijd vogelvrij voor rot geschopt mogen worden, zonder dat een tegenstander zelfs een vrije trap tegen krijgt, laat staan rood krijgt. Zoals bijvoorbeeld Antony toen hij Gakpo uit de wedstrijd trapte in die betonbak.
+3/-2

 
3 jaar geleden
Gakpo heeft na die wedstrijd nog gewoon getraind volgens mij. Daarna begon hij ook bij Sparta. En dat is ook al 2 maanden geleden. Dus het duurt allemaal wel lang.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Misschien zou PSV eens wat vaker van zich af moeten bijten.

Onze spelers lijken wel watjes. Geen leiders, geen weerbaarheid.
+1/-1

3 jaar geleden
Sterkte, Mauro.

Bedankt voor Emmen.
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
3 jaar geleden
Nou ... bedankt weer Ajaks!!
+2/-0

reactie verwijderd

 
3 jaar geleden
Waarom . Lullig zon opmerking. Hoop op jou laatste bericht!
+7/-0

 
3 jaar geleden
Idd, mesters79! Nuttige kracht in de categorie 12-18e man en die heb je ook nodig.
Zonder Mauro hadden we 1 of geen punten uit Emmen meegenomen, omdat hij goed inviel.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Als je door blijft gaan met spelers als Mauro met alle respect zul je nooit meer gaan aanhaken. Niets mis met die jongen, alleen in mijn ogen geen PSV niveau. Geen vreemde opmerking toch?!
+1/-3

 
3 jaar geleden
Dan hoop je toch niet dat hij op zo'n rot manier zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Je hebt gelijk. Ik had het anders moeten omschrijven!
Niet slecht bedoeld
+4/-0

3 jaar geleden
Man man man ellende stapelt zich maar op. Veel langdurige blessures baart me wel zorgen eerlijk gezegd .
+1/-0

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Zit niet mee zeg.. pff ben nu wel klaar met de blessures. Is onze selectie fysiek en conditioneel zo slecht dat Roger snel teveel vraagt van ze ? Met het medische merk Philips als (verkapte) hoofdsponsor, topsupport en deze medische staf moeten blessures toch wel voorkomen kunnen worden lijkt me.
Anders geef die placenta dokter is een goeie functie aub.
+1/-1

3 jaar geleden
In tegenstelling tot de blessures van Madueke, Götze en Gakpo is deze blessure niet direct rampzalig voor de kwaliteit van de spelers in het veld. Desalniettemin natuurlijk heel vervelend voor deze jongen. Hij werkt keihard, is multifunctioneel en daarmee bruikbare opvulling van onze selectie. Hopelijk herstelt hij voorspoedig en kan hij voor volgend seizoen sterker terug komen.
+2/-0

3 jaar geleden
Het is wel erg extreem met de blessures dit jaar en ook opvallend veel langdurige blessures geweest. Voor mij wel de hoofdzaak dat we minder presteren dan gehoopt en ook in de ontwikkeling denk ik achter lopen op schema met de plannen van Schmidt. Lastig om te zeggen of het door het (te) intensief trainen komt of gewoon pech dat iemand verkeerd op je enkels gaat staan. We hebben gezien dat er in tegen stelling tot voorgaande jaren heel erg veel mag voordat er uberhaubt door een VAR naar gekeken wordt. Denk voornamelijk brute pech.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage