Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Twente: 'Wij hebben PSV aangegeven wat we willen en we wachten nu verder af'

17 maart 2021 09:37 - Tubantia
Foto: Pro Shots

FC Twente: "Wij hebben PSV aangegeven wat we willen en we wachten nu verder af"; image source: Pro Shots

Jan Streuer heeft tegenover Tubantia gereageerd op de geruchten over een transfer van Joël Drommel naar PSV. Ondanks dat de doelman zelf al akkoord is, zijn de clubs dat nog zeker niet. "Ik heb al ergens gelezen dat het nog slechts een kwestie van details is, maar dat is zeker niet zo. Wij hebben PSV aangegeven wat we willen en we wachten nu verder af", aldus de technisch directeur van FC Twente. "Het is nog maar maart. Normaal gesproken worden deze zaken in juni/juli afgehandeld. Nogmaals: wij weten wat we willen."




Discussieer mee op de forums


Tags

twente drommel kwestie streuer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Twente speelt het spel tot nu toe erg goed.
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Met gestrekt been erin, hoeven niks toe te geven.
+1/-0

3 jaar geleden
Gewoon zelf de onderhandelingen openen met een andere club voor een andere keeper, dan gaat Twente vanzelf wel een keer meewerken. Of niet en dan nemen we een ander. Zo n topper lijkt Drommel me nu ook weer niet. Laten we ook gaan bieden op die van Sparta, schijnt Ajax ook te doen. Bovendien is mij nog steeds niet duidelijk of we nu een eerste of een tweede doelman willen gaan halen.
+2/-0

3 jaar geleden
Kijk dat is nu het verschil. Hoe vaak ik da laatste jaren bij PSV niet heb gehoord bij transfers van bijvoorbeeld loyale spelers (Hendrix ) dat ze de speler een transfer gunnen en bereidwillig meewerken, lees, niet het onderste uit de kan vragen.
Twente gunt Drommel ook een transfer zeggen ze ,alleen, let maar op, die gaan wel gewoon voor de hoofdprijs. Zo kan het dus ook! Wij kopen altijd voor de hoofdprijs en verkopen vaak voor een vriendenprijs. Wij zijn niet alleen op het veld maar ook erbuiten vaak geen topclub de laatste jaren. Oke, maar wel een heel warme gemoedelijke club....duh..
+5/-2

 
3 jaar geleden
Philips Liefdadigheids Vereniging
+1/-1

 
3 jaar geleden
Inzake je 1e alinea: dat is nou het regelmatig genoemde topsportklimaat!
+1/-2

 
3 jaar geleden
Met één verschil bij ons gaat het om een speler die ons niet beter maakt en bij twente gaat het om de speler die het verschil voor hun maakt.
+6/-0

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens. Het transferbeleid is, al enige jaren, om te janken. En dan denk ik dat de pareltjes, Götze & Zahavi, op het conto komen van Schmidt. Sangaré helaas ook.
+1/-1

3 jaar geleden
Dat gaat alweer meer geld kosten...
+1/-0

3 jaar geleden
Zal me niks verbazen dat Twente wacht tot Ajax zich er mee moeit.
+2/-1

Wie bij PSV gaat nou openlijk toegeven hoe dom handelen het is om Lars op te offeren en nu nagelbijtend op Twente's beslissing te moeten zitten wachten?
+2/-5

 
3 jaar geleden
Wat oh wat had PSV inzake Lars anders kunnen/ moeten doen? Schmidt niet moeten aanstellen?
+3/-2

 
Wat een klinkklare onzin. PSV wilde het contract van Unnerstall juist verlengen, maar dat wilde hij zelf niet. Hoezo heeft PSV hem dan opgeofferd?
+8/-0

 
Zal ik jou duidelijk maken, PSV liet Lars makkelijk naar Twente verhuizen met in het achterhoofd dat Twente wel zo fair zou zijn Drommel naar PSV te laten vertrekken zonder teveel poespas, maar nu puntje bij paaltje komt en Lars hoe dan ook Twente toebehoord gaat/kan meneer Streur ff de grote jongen uithangen , dat is wat ik bedoel.
+2/-0

 
Nog steeds helemaal nergens op gebaseerd. PSV wilde met hem verlengen, Unnerstall wilde dat niet. Hoezo laat PSV hem dan makkelijk naar Twente vertrekken? Zijn contract loopt af, dus als hij dan weg wil heeft PSV niks te zeggen.
+3/-0

 
Weet jij of dat PSV hem een verbeterd contract wou of heeft aangeboden of dat ze hem juist die kans hebben gegeven in de hoop dat? had PSV geen optie op verlenging? Het gaat niet om mijn gelijk te halen, hoeft ook zeker niet, dit is gewoon bijzaak.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
PSV had geen optie tot verlening anders was deze optie zeker uitgeoefend. Alles draait om de poen. Por zoals je weet heb ik echt heel veel te zeiken op Toon en zijn PSV maar al denk ik wekenlang serieus over het 'dossier' Lars: PSV had de touwtjes gewoon niet in handen en kon niets anders doen dan toekijken en hopen. Dat ze mijnheer Streuer de vinketering laten krijgen bij PSV. Ik heb een paar interviews van die Drommel bekeken (een aanrader!). Krijg een beetje een Jeroen Zoet flashback: slome hannus. Keept voor zijn leeftijd redelijk goed maar moet nog maar zien dat hij de stap kan/ gaat maken en dan maar een miljoen of 5 betalen? Haal dan een keeper die er al staat.
+1/-0

3 jaar geleden
Twente zit in een fauteuil in deze.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Niet helemaal want Twente moet Dommel wel kwijt anders hebben ze twee keepers die allebei denken eerste keeper te zijn, en waarschijnlijk ook allebei een relatief hoog salaris.
PSV kan altijd nog met Dommel deal maken om jaartje later gratis te komen. Houden we Mvogo nog even aan
+2/-0

3 jaar geleden
Viezerikken unerstall is komende zomer ook transervrij wij deden niet moeilijk en hij mocht al tekenen maar nu drommel deze kant op wil doen ze moeilijk mocht het niet tot een akkoord komen zou ik niet bijtekenen als ik drommel was en ook gewoon transervrij naar psv gaan.
+2/-5

 
3 jaar geleden
"Wij deden niet moeilijk"

"Wij" konden helemaal niks meer. Unnerstall en Twente hadden geen toestemming van PSV nodig.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Zo gaat dat bij clubs waar een topsportklimaat heerst en men het onderste uit de kan wil halen. Met Unnerstal heeft Twente gewoon uitstekend gehandeld, zeker als ze ook nog eens een paar miljoen voor Drommel erbij kunnen peuteren. Dat heet nu slim. Wij kopen gemiddeld drie keepers per jaar, waarvan er nooit 1 in het eerste komt te staan. Kijk dat heet nou dom. Twente weet ook wel dat PSV de hoofdprijs betaald voor middelmatige spelers en weinig fantasie heeft in de scouting.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Twente heeft een optie om Drommel zijn contract met 1 jaar te verlengen. Je verhaal klopt dus niet
+1/-0

3 jaar geleden
Doorschakelen naar Arnaud Bodart,23 jaar,doelman van standaard luik .Groot talent,allround keeper, transferwaarde 5 miljoen.
+1/-0

3 jaar geleden
Twente heeft aangegeven wat ze willen hebben...ze zoeken alleen nog iemand die Baumgartl die kant kan opbrengen.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk dat het veel gelul voor de bühne is van Streuer, "zie mij eens goed onderhandelen". Wat de prijs dan ook zal zijn, hij zal gefêteerd worden door iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt: "wat een kerel!".
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje