Transparent
Inloggen
Sluiten

Statement Lighttown Madness: 'It's up to you!'

22 maart 2021 12:20
Foto: Pro Shots

Statement Lighttown Madness: "It"s up to you!"; image source: Pro Shots

Sfeergroep Lighttown Madness richt zich maandag in een statement op Mohamed Ihattaren. Volgens de sfeergroep ligt de bal nu volledig bij de middenvelder zelf. De laatste tijd gaat het namelijk niet meer over zijn doelpunten, een mogelijk debuut in Oranje of interesse van buitenlandse topploegen. "Nachtelijke sessies op Clubhouse, aanvaringen met Schmidt, overgewicht en gekke fratsen op social media. Wat het doel hierachter is, dat is ons niet geheel helder", zo vraagt men zich af. "Ben je bewust een breuk aan het forceren om een transfer te verdienen? Is de roem je nu al naar het hoofd gestegen?"

Aangegeven wordt dat Ihattaren zich nu op een tweesprong bevindt. "De mooiste route zou volgens ons zijn dat je weer normaal gaat doen. Fit worden, je wedstrijdminuten pakken en jezelf verder ontwikkelen. Dan kun je uiteindelijk die mooie transfer verdienen naar een Europese topclub en door de voordeur de club verlaten", zo wrodt aangegeven. "Jouw achternaam betekent de oplettende in het Nederlands, dus de andere route hoeven we je vast niet uit te leggen. It's up to you!"




Tags

lighttown madness statement ihattaren route aanvaringen achternaam clubhouse gekke hierachter nachtelijke oplettende oranje overgewicht roem schmidt sessies topploegen tweesprong voordeur wrodt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Hallo medesupporters, vandaag mijn aanmelding gedaan hier. Normaal gesproken ben ik niet zo van het reageren e.d. Echter zie ik hier mooie en felle discussies met vaak goede onderbouwing (soms ook niet)
Om maar met de deur in huis te vallen, wat een onzin om een statement te maken tegen zo'n jonge gast.
Dat hij o.a reageerde op spelers van Ajax en AZ, lekker belangrijk. Zijn leeftijdsgenoten, vrienden en teamgenoten bij jeugdelftallen e.d.
PSV heeft in het land al de stempel Calimero club e.d. Gooi nu geen extra olie op het vuur. Steun die jongen positief. Iedereen heeft kunnen zien dat Mo meer talent in zijn kleine teen heeft dan Sangare en Rosiario samen.
Steun deze jongen.
Ik ben er van overtuigd dat Mo van het pad is geraakt door onze wunder dokter Schmidt.
Schmidt geeft alles en iedereen de schuld van, koop eens een spiegel Schmidt. Van Bommel liet Mo geweldig spelen!!
+10/-5

 
3 jaar geleden
Welkom El Grande, leuk dat je jezelf hebt aangemeld. Ikzelf ben niet heel actief met reageren behalve als iets me echt aanspreekt en ik me niet kan inhouden.

Dat Ihattaren meer talent heeft dan Rosario en Sangare is zoals jij aangeeft duidelijk. Echter heeft Mo zeker niet dezelfde inzet/werklust als deze 2 en speelt hij op een andere positie dus is dit niet te vergelijken. Ik denk namelijk dat wanneer we Mo i.p.v. 1 van deze 2 op de CVM plek zouden zetten dat we nog meer doelpunten tegen zouden krijgen (jawel het is mogelijk).

Ook is het leuk dat van Bommel, Mo goed liet spelen zoals je aangeeft. Echter de rest van het team speelde slecht en de begeleidende staff was helemaal klaar met van Bommel. Ook zeggen de statistieken dat ie niet heel effectief was.... Dit jaar 2 doelpunten en 2 assists vorig jaar 3 doelpunten en 4 assists in 2 wedstrijden meer.

Dit jaar gaat het zeker niet veel beter dan vorig jaar. Maar in mijn ogen zit er nog wel ontwikkeling in de speelstijl en de uitvoering. Persoonlijk denk ik dat Mo is gehyped vorig seizoen door de media (en PSV zelf). Wanneer Ihattaren zoveel talent heeft dan maakt het echt niet uit wie de trainer is die voor de groep staat dat talent komt vanzelf boven.
+5/-2

 
3 jaar geleden
Mo was voor mij het enige lichtpunt de afgelopen anderhalf jaar voor Roger. Nu heb ik weinig lichtpunten , we krijgen te veel goals tegen en dat is gewoon zorgelijk en niet iets wat bij ons PSV past. Ook zie ik te veel middelmaat te veel vertrouwen krijgen ( niet alleen onder roger) maar roger heeft wel veel meer opties dan van Bommel had en maakt misschien nog wel meer rare beslissingen dan Mark deed. ( overdreven veel rouleren)
+1/-1

3 jaar geleden
belachelijk dit statement. Waarom nu? Alles wat gezegd moest worden is gezegd, we proberen het achter ons te laten en dan ineens dit? totaal niet eens met dit statement.
+10/-2

3 jaar geleden (gewijzigd)
Belachelijk statement! Nu leggen ze de schuld bij Mo neer. Zonder ook maar iets te weten hoe het in elkaar steekt. Als hij twijfelt om bij te tekenen dan helpt dit niet hierbij.
+7/-2

3 jaar geleden
Ik snap het sentiment, en ik ben het er eigenlijk ook wel mee eens. Maar ik vraag me dan altijd wel af: wat zou een publiek figuur zich hier nou van aantrekken? Voetballers, filmsterren, muzikanten enz leven allemaal een openbaar leven. Die interesseert het (lijkt mij) toch bijzonder weinig wat een groep fans op Twitter roept?
+3/-1

3 jaar geleden
Supporters die 'hun' spelers publiekelijk in een schriftelijke verklaring ter verantwoording roepen, dat soort berichten lees ik met plaatsvervangende schaamte.

Wat is het doel van zo'n bericht? Welk effect verwachten deze supporters? Wat voegt dit toe aan de feedback die hij vanuit de club ongetwijfeld al krijgt?
+14/-3

3 jaar geleden
Dit gaat het echt niet veranderen bij MO ,,Mo heeft er zin meer in en wie er schuld aan heeft meestal de twee partijen zelf !!Wie koopt Mo nog voor 20 miljoen ???
+3/-0

3 jaar geleden
Hier gaan we publicitair weer hoge ogen mee gooien.
Oke, hier staat PSV buiten maar niet alleen qua voetbal dreigt dit een rampseizoen te worden maar ook qua ons imago in de media is het een rampseizoen. Topclub onwaardig. Daar kan dit nog wel bij.
Maar ik zou zeggen , hou dit vast, als er zich weer eens een aantal supporters als debielen gedragen dan ook graag een statement !
+9/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
De praatjes van Schmidt, Het statement (in de vorm van een begrafenisadvertentie) van PSV, de pers, Raiola, Lighttown Madness..

Maar wanneer krijgen we Mo's kant van het verhaal nou eindelijk eens te horen?
Iets met hoor en wederhoor.
+2/-3

 
3 jaar geleden
Inderdaad. Dat zou ik ook graag eens horen.
+1/-0

3 jaar geleden
Roem naar het hoofd gestegen ? Welke roem , 1 doelpunt en 1 assist .
+4/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Beetje ongelukkige timing dit. Drie weken geleden toen vlak voor de wedstrijd tegen ajax alle verhalen naar buiten kwamen was dit meer op zijn plek.

Nu weet je niet hoe Mo om is gegaan met die maatregel van Schmidt en het niet geselecteerd worden voor oranje en jong oranje. Misschien is die wel ontzettend hard aan het werken om toch nog terug te komen, je weet het niet. Snap dan ook niet waarom dit statement nu naar buiten moet komen, als het puur vanwege zijn reacties naar collega's op social media is vind ik het belachelijk.

Stel dat Mo inderdaad weer hard aan het trainen is en eindelijk het licht is gaan zien na de actie van Schmidt 3 weken geleden, werken dit soort berichten vanuit de fans uiteraard alleen maar demotiverend.
+5/-0

3 jaar geleden
Wat een belachelijk statement. Als ze deze nu een paar weken terug hadden gemaakt snapte ik hem nog. Alles is weer rustig Mo is weer aan het trainen en valt in tegen AZ (ook al is het 5 minuten). Dan lijkt het dat Schmidt hem misschien lichtelijk beloond.... En dan dit via Social media initiëren... Echt dramatisch hiermee begaat Lighttown madness dezelfde fout als Mo zelf maakt. Namelijk door iets op social media te zetten geef je ruimte aan anderen die het zien/lezen een eigen interpretatie op los te laten. Tevens zal de media hier weer lekker van smullen. Wellicht moet Toon deze supportersgroep toch eens op het matje roepen en aangeven dat niet helpt in een eventuele contract onderhandeling als daar überhaupt nog sprake van was...
+7/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Oké, de timing is wellicht raar. Maar vind het prima dat zij dit geluid laten horen.
Noem het ‘iets waar we niet over moeten vallen’ maar meneer plaatst hartjes onder een foto van AZ speler. Die van Aboukhlal.
Een actie die ik vreemd vind, als je eigen team er net van verloren heeft.
Daarbij weet hij dondersgoed dat hij er onrust mee veroorzaakt.

Nee, wat mij betreft mieteren ze dit irritante joch direct eruit.
+10/-4

 
3 jaar geleden
Hij heeft het eerder gedaan, bak kritiek op gekregen en doet het nu weer. Conclusie: hij trekt zich er niets van aan dat supporters zich er aan storen en dat is zijn goed recht. Dom vind ik het wel, app Aboukhal dan gewoon even.
+12/-0

3 jaar geleden
Gewoon met vlaggetjes zwaaien dat sfeerteam, statements mogen ze achterwege laten.
+8/-2

3 jaar geleden
Geef dat manneke toch niet zoveel aandacht! Verkopen einde van het seizoen. Kansen genoeg gehad. PSV draait niet om Mo alleen! Je wil bloed zweet en tranen laten zien voor deze club of lekker wegeezen
+5/-0

 
3 jaar geleden
Waarom? Ik vind het een prima actie. Mo kan het wel of niet lezen, wel of niet er iets mee doen. Hoe groot is zijn eer-gevoel "ik ga de grootste transfer ooit voor PSV maken" , we gaan het zien.
+3/-2

 
3 jaar geleden
Dan zal hij meer speelminuten moeten krijgen dan de 3 van gisteren.
+1/-2

 
3 jaar geleden
Inderdaad. Hij zal beter moeten presteren op de training zodat de trainer niet om hem heen kan.
+2/-0

3 jaar geleden
Nou, als er iemand zeker nu niet meer gaat bijtekenen na zo'n statement
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Als dat het gevolg zou zijn, toon je aan dat je geen ruggengraat hebt en zul je bij geen enkele club slagen.
+4/-1

3 jaar geleden
Even aandoenlijke als kansloze poging tot een persiflage van een parodie op een statement. Statement voor wat? LM to the rescue?
+4/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Dag allemaal, ik ben nieuw hier en wil even reageren. Het lijkt mij dat hij door deze acties [het zijn er inmiddels vele] een vertrek wil forceren. Op aanwijzing van misschien Overmars? [Is maar gedachte] Ik kan me er iets bij voorstellen. Dit drukt de vraagprijs. Zeer jammer dat dit allemaal zo gaat. Hij heeft veel aan PSV te danken. Ik weet niet of de actie van de supportersgroep gelukkig is......het komt wel voort uit een PSV hart lijkt me.......ze willen dat Ihattaren hier slaagt.....en niet bij een club uit Amsterdam voor een klein transferbedrag.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Als de speler niet overweg kan met de trainer dan zal hij wel vertrekken. Voor mij staat dat al vast. Of dat naar Ajax is, hoeft niet, kan ook buitenland zijn. Hij heeft een zaakwaarnemer met vele connecties.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Even serieus, wat moet Ajax met Ihattaren?
+2/-1

 
3 jaar geleden
Geloof mar dat ie weer de pannen van het dak speelt. Het huwelijk is over klaar
+2/-0

 
3 jaar geleden
Hoe bedoel je weer, wanneer is dat eerder gebeurt dan?
+1/-0

3 jaar geleden
Belachelijk bericht waar ik me volledig van distantieer. Laat de club dit lekker et Ihattaren uitzoeken. Daar hebben supporters die niets van de achterliggende problemen of oorzaken weten niets mee te maken. Ben al dat gedoe over Ihattaren zo beu op dit netwerk. Ga lekker artikelen over de Dames schrijven. Doen het harstikke goed en worden volkomen genegeerd. PSV en Ihattaren zullen gezamenlijk een oplossing moeten vinden of moeten scheiden. Het is wat het is, we zijn allemaal maar mensen.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Juist! Helemaal mee eens. Ook met dat laatste. Ik bepleitte het hier al meermaals. De PSV-vrouwen, die vorige week wél een topper wonnen (2-1 tegen Ajax), worden hier op PN ostentatief stelselmatig genegeerd. Een grove schande imo.
+2/-0

3 jaar geleden
En de soap gaat maar door. Komt er ook nog een statement over Drommel? Is ook een lang lopend verhaal.
+1/-1

3 jaar geleden
Doet me denken aan die trieste statements waar onze 'vrienden' van de F-Side ooit mee in het nieuws komen. Nergens goed voor!

Blijft bijzonder dat zo'n sfeerclubje denkt namens 'de supporter' te kunnen spreken.
+1/-0

3 jaar geleden
Tja wat Ihattaren doet moet hij zelf weten. Als hij niet bijtekent (iets wat ik me best kan voorstellen gezien de belabberde positie waarin hij zich bevindt) dan is dat een keuze. Prima. Het is tenslotte maar de vraag of hij het wel redt in het topvoetbal. Een statement over miskoop koning John de Jong of of onze stugge Duitse trainer die maar niet begrijpt waarom PSV topwedstrijden voortdurend verliest, lijkt me veel meer op zijn plaats.
+3/-3

 
3 jaar geleden
Klopt. En die zou ook kunnen rekenen op veel groter draagvlak.
+3/-3

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Zouden ze daarmee komen als straks het seizoen voorbij is en we alles verkloot hebben wat er te verkloten viel? Wat een farce dat PSV deze dagen en presteren ho maar. Vroeger was PSV zo’n warm bad.
+2/-5

 
3 jaar geleden
Ja zou me niet verbazen. Merk bij veel supporters inclusief mezelf, ook een soort gelatenheid. Zo van het zal wel en het is maar voetbal. Ja dat is het ook natuurlijk en er zijn belangrijkere dingen in het leven. Maar ik denk dat als er wel publiek in de stadions had gemogen, Roger Schmidt en John de Jong een veel groter probleem hadden dan nu.
+4/-4

 
3 jaar geleden
Als er publiek in de stadions had gemogen hadden onze spelers wellicht meer steun gekregen. Het is niet te hopen dat ze naar deze site kijken want dan zakt je de moed in de schoenen . Kritiek is goed maar altijd hetzelfde negativisme , het is nooit goed . Een wedstrijd analyseren schijnt heel moeilijk te zijn.
+2/-1

3 jaar geleden
Vanaf de 1e wedstrijd tot nu toe, nooit hetzelfde team, waarmee en hoe moet je dan een teamgeest opbouwen? Wat de trainer in Rosario en Sangare ziet, zie ik en met mij velen NIET. Wat er zondag tegen AZ gebeurde met invaller Vertessen ipv Madueke en Mo pas de laatste 5 minuten vind ik totaal onbegrijpelijk. Als je zo jonge spelers denkt te motiveren wordt het tijd om eens in de spiegel te kijken door de trainer. En daar moet de staf hem ook op aanspreken, stoppen met die verhalen dat PSV goed speelde, de resultaten bewijzen het tegendeel.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Het lijkt erop alsof Schmidt gewoon doet waar hij zin in heeft. Vraag me oprecht af wie deze man tegengas geeft
+1/-1

 
3 jaar geleden
Hoeveel wedstrijden heeft Schmidt een fitte selectie ter beschikking gehad dan. Misschien moet je dat er ook even bij vermelden. We verloren bij Vitesse met 2-1 inclusief 13 afwezigen, mag het. De belangrijkste spelers zijn gewoon teveel en te lang niet fit geweest om aan een vaste basis te werken. Het kan uiteraard dat de blessures door de training intensiviteit komen, maar ik denk dat het eerder pech is. Schmidt zal niet overal met meer geblesseerde dan fitte selectie hebben gewerkt. Corona is natuurlijk helemaal een externe factor geweest die we niet op de trainer af kunnen schuiven. Hij heeft inderdaad gegokt tegen Sparta of Vitesse, maar uiteindelijk die wedstrijden wel gewonnen. Een van de beste wedstrijden spelen we 2-2 tegen Ado, twee van de slechtste wedstrijden winnen we beide met veel geluk tegen Emmen. In de toppers hebben we het laten liggen, zonder dat dit echt nodig was. Hier moeten we flink in verbeteren. Kansen afmaken en verdedigen. Hopelijk volgend seizoen op tijd een complete en vooral fitte selectie en ik kijk er toch wel met vertrouwen naar uit.
+1/-0

3 jaar geleden
Vind dit echt een waardeloze actie, zo een statement. Het gaat hier nog maar om een kind en dan meen je die even als supportersorganisatie op het matje te roepen? wat bezielt jullie
/
+3/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Tja.. Goed voorbeeld doet volgen? Als PSV het zelf doet moet je niet raar staan te kijken als supporters dit ook gaan doen.
PSV is zelf net zo kinderachtig als Mo en LM.

En nee... ik sta niet achter dit suffe statement.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Had gehoopt dat er iig 1 volwassene tussen zou zitten.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage