Transparent
Inloggen
Sluiten

Nederlands elftal keert na vijf jaar weer terug in Philips Stadion

28 april 2021 13:37 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Nederlands elftal keert na vijf jaar weer terug in Philips Stadion; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat het Nederlands elftal in september een interland zal spelen in het Philips Stadion. De WK kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro zal op zaterdag 4 september in Eindhoven worden gespeeld. Het zal voor het eerst sinds vijf jaar zijn dat Oranje weer terugkeert in het Philips Stadion. Sinds de verloren oefeninterland tegen Griekenland op 1 september 2016 speelde het Nederlands elftal de thuiswedstrijden alleen in Amsterdam of Rotterdam.

De laatste kwalificatiewedstrijd in Eindhoven is zelfs al tien jaar geleden. Op 2 september 2011 werd in het Philips Stadion met 11-0 gewonnen van San Marino.

Meer op KNVB.nl




Tags

griekenland knvb marino montenegro oefeninterland oranje san

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Er komen een paar uit de winterslaap bij de KNVB; PSV & Eindhoven zijn niet langer te negeren, ook dankzij SKIETE...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Is het niet meer dat er 20.000 meer mensen mogen komen in een stadion als de Kuip of de Arena. Als het Philips stadion nu uitgebreid wordt naar 70.000 plekken zullen we het stadion met waarschijnlijk de meeste wk/ek duels zijn.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja natuurlijk is het dat. De ufo en de Kuip hebben ongeveer evenveel zitplaatsen. Maar in de ufo hebben ze wat meer skyboxen. Dan is de keuze snel gemaakt.

Misschien dat de KNVB het ook eerlijker vindt om de wedstrijden in een neutraal stadion te spelen, dat niet van een club is.
+1/-0

2 jaar geleden
De vraag is of wij PSV wél geassocieerd willen worden met de (K)NVB*.

*die K moet je écht verdienen!
+4/-0

 
2 jaar geleden
Tenzij de K staat voor Kwalitatief Uitermate Teleurstellend ;)
+4/-0

 
2 jaar geleden
Ik had een ander woord met beginletter K in gedachten, maar dat ligt onder/boven* de rivieren wat gevoeliger, hahaha! ;-)

*afhankelijk van waar je je bevindt, denk ik
+2/-0

El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Blijf gewoon weg met die Ajax-kliek en opblaas vrijheidsbeeld, plastic tieten en oranje pruiken. Ga in Amsterdam maar "feesten". Van die bond hoef ik niks te hebben.
+1/-0

2 jaar geleden
Mooi komt er weer wat poen naar de club....
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje