Transparent
Inloggen
Sluiten

'Geen publiek in Eredivisie dit weekend'

29 april 2021 12:36 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Geen publiek in Eredivisie dit weekend"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat er komend weekend geen publiek aanwezig zal zijn bij de wedstrijden in de Eredivisie. Afgelopen weekend was dit nog wel het geval, waarna de KNVB het verzoek indiende bij de overheid om dit ook gedeeltelijk toe te staan bij de overige speelrondes. Fieldlab Evenementen constateerde nog dat de helft tot driekwart van de bezoekerscapaciteit mogelijk zou moeten zijn, maar daar lijkt het kabinet het niet mee eens te zijn.

PSV neemt het zondag in eigen huis op tegen sc Heerenveen. Eerder werd de hoop uitgesproken dat er bij die wedstrijd 8.000 supporters aanwezig mochten zijn.

Update: De KNVB heeft in een verklaring inmiddels gemeld dat vooralsnog ook in de resterende wedstrijden dit seizoen geen publiek aanwezig zal zijn.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

eredivisie knvb bezoekerscapaciteit constateerde driekwart fieldlab heerenveen indiende kabinet overheid telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Had ook niks anders verwacht van dit kabinet. Een keer de mensen weer blij gemaakt
+3/-4

3 weken geleden (gewijzigd)
Jammer, maar begrijpelijk.
Seizoen is bijna klaar, hopelijk ziet het er vd zomer allemaal wat beter uit !
+6/-1

3 weken geleden
Dankbaar dat ik erbij kon zijn tegen Grun, maar dit is wel klap in t gezicht voor de rest (uitgezonderd diegenen die Emmen of Groningen bezochten)...

Slappe hap misgunnen trouwe supporters enig gevoel...
Dat vat het wel samen, bah!
+2/-5

 
3 weken geleden
Het interesseert me werkelijk geen ene reet dat ik een jaar moet over slaan in het belang van de algehele gezondheid moet ik je eerlijk bekennen.
+15/-6

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Eerder een politiek spelletje..Maar goed ieder z'n mening.. respect
+4/-10

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Jouw mening @tony, alleen kan ik t niet rijmen met jouw opmerking over het naar huis rijden voor de avondklok...

In Malden staat een vaccinatie bolwerk weg te rotten: er gebeurd daar niets, maar als iedereen getest wordt mag je niet voor t voetbal, tuurlijk logisch!

Heb je btw de petitie ivm Willy van der Kuijlen topschutter trofee al getekent?
+2/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
wat een ramp zeg, je kunt je club niet bezoeken... Er zijn ergere dingen in de wereld aan de hand waar we even pas op de plaats voor moeten maken.
+2/-0

3 weken geleden
Hoop bij dit kabinet loopt meestal uit op terleurstelling...
+5/-2

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Amen! Vandaag schijnt de zon en morgen herinneren ze zich niet veel meer haha
+2/-2

 
3 weken geleden
'We' werken ook zo goed mee om het virus onder de duim te krijgen. Wat deed iedereen bij elkaar in de stad op Koningsdag??? En dan over twee weken klagen als er geen versoepeling mogelijk is dat ons in het vooruitzicht is gesteld.
+7/-2

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Wat h eft koningsdag met voetbal te maken? Dan had de gemeente de steden op "slot " moeten gooien!! Ze wisten dat het mooi weer zo worden!! Mensen gaan natuurlijk naar buiten met het lekkere weer! Of zat jij braaf achter het raam?
+3/-6

 
3 weken geleden
Wanneer het over voetbal moet gaan -> kijk de beelden na 020-AZ maar.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
3 weken geleden
'Naar buiten met lekker weer' wil volgens mij niet zeggen dat je dus met honderden(zeg maar duizenden) op een kluitje bij elkaar gaat zitten zuipen,zingen en schreeuwen moet. Compleet bezopen.
+4/-1

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Inderdaad en wat een verschil met landen als Spanje om er 1 te noemen waar mensen zich wel gewoon aan de regels houden en niet recalcitrant worden. We hebben een groot probleem in NL. En dan zijn er politieke partijen die veel schreeuwen maar vervolgens hun verantwoordelijkheid niet durven te nemen en liever in de oppositie blijven. Het was niks, is niks en wordt niks op deze manier.
+5/-1

 
 
3 weken geleden
Klopt @tony, maar ik zie het ook in veel andere Europese landen. Nederland is een paradijs op de wereld(met misschien 5? andere landen). Probleem is dat velen dit niet beseffen en bij het minste geringste beginnen te klagen, en geen idee hebben dat ze heel blij mogen zijn in NL te wonen. Simpel gezegd, we zijn verwend en dito vaak het gedrag vertonen van een klein kind die ook alles maar mag doen wat ie wil. Het resultaat was op koningsdag weer goed zichtbaar, net als op al die wappie-demonstraties onder het mom van 'vrijheid'; Gimme a break.
+2/-0

 
3 weken geleden
Koningsdag heeft hier niets mee te maken. Bovendien is nog nooit aangetoond dat tijdens demonstraties / protesten in de buitenlucht er besmettingen hebben plaatsgevonden. De scholen open stellen is een veel groter risico dan een voetbalwedstrijd in de open lucht!
+3/-2

 
3 weken geleden
Want een groot deel van de mensen die naar een stadion gaan proppen zichzelf natuurlijk ook helemaal niet in volle auto's/treinen/bussen/vliegtuigen.

Wanneer en waardoor ging het vorig jaar ook alweer helemaal fout in Italie? Iets met een voetbalwedstrijd?
+3/-1

3 weken geleden (gewijzigd)
Gelukkig wel met 3500 man in een dichte Ahoy naar ruk liedjes kijken/luisteren, lijkt mij dat in de buitenlucht dan ook moet kunnen?
+4/-2

 
3 weken geleden (gewijzigd)
🤣🤣🤣
Logica in deze is totaal afwezig, maar onder de noemer "dat we het voor bestwil van zwakkeren doen", wordt er veel recht gepraat wat ontzettend krom is imo
+3/-0

 
3 weken geleden
En dat bedoel ik met politieke spelletjes die er gespeeld worden..Willen velen niet snappen .. Kom maar op.de minnetjes hahahaha
+1/-2

 
3 weken geleden
Songfestival is een fieldlab, net zoals het voetbal afgelopen weekend. Klinkklare onzin wat mij betreft, alleen om toe te geven aan de maatschappelijke druk.
+1/-0

3 weken geleden
Gudde die vanuit de KNVB richting de overheid het beleid onnavolgbaar en onuitlegbaar noemt. Zou hij de ironie van zijn boodschap zelf ook inzien? Want als er 1 organisatie al jaren onnavolgbare en onuitlegbare beslissingen neemt, is het toch echt de KNVB zelf. Ik denk dat er in Zeist nergens een spiegel te vinden is.
+5/-0

 
3 weken geleden
Écht hè?!

Verder vind ik het ook wel best zo. Dit seizoen is toch al faliekant mislukt. Hopelijk in augustus weer richting normaal.

Makkelijk praten? Jazeker! Ik behoorde tot de uitverkorenen, the happy few, die aanwezig waren bij de ouverture tegen FC Emmen... wat een feest was me dat zeg.

En elk voordeel hep sijn nadeel toch? Ajax wordt nu kampioen in een lege Arena... met dank aan FC Utrecht & PSV.

Ach ik ben allang blij dat ik vanavond nog een potje voetbal in de marge heb mogen bijwonen. Nog 4 doelpunten ook! Wat wil een mens nog meer? Kinderhand is gauw gevuld.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez arriba atiba bernal boscagli busreis eredivisie espn feyenoord gakpo geldprijs ginkel handsbal identieke israelier izecson kanaal klassement madueke malen mollema omsmelten pec sangare santos schmidt shevchenko utrecht zahavi zeist