Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jetro Willems biedt zich aan bij PSV'

25 mei 2021 22:20 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Jetro Willems biedt zich aan bij PSV"; image source: Pro Shots

Jetro Willems heeft zichzelf aangeboden bij PSV. Dat meldt De Telegraaf dinsdagavond. De linksback is transfervrij omdat hij zijn contract bij Eintracht Frankfurt niet wil verlengen en wil dolgraag weer terugkeren in Eindhoven. Willems speelde eerder al van 2011 tot en met 2017 voor PSV en kwam toen tot 192 officiële wedstrijden.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

willems jetro eintracht frankfurt telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
2 jaar geleden
De beste Linksback die de Nederlandse eredivisie gekend heeft sinds Arthur Numan. Ik zou wel weten wat we daarmee moeten 😉
+2/-0

 
2 jaar geleden
Na Young Pyo Lee dan toch wel.. Wat een back was dat zeg! Weet nog hoe hij de beste back van de wereld, Cafu, helemaal zoek speelde.
+1/-0

2 jaar geleden
Als hij enigszins op niveau (terug) is zeer interessante speler.
+5/-0

2 jaar geleden
Zelfmelden dan ook voor redelijk salaris neem ik aan dan toch wel gozer met ervaring ff kijken hoe hij in de groep ligt als ze aan de bak moeten dus trainer laten beslissen ze kennen zijn karakter dus de Jong weet hoe of wat.
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Mijn god, 3 keer geprobeerd te lezen, maar zonder interpunctie is er echt geen touw aan vast te knopen...

Als ie niet te duur is: lekker halen. Goed voor de concurrentie met Max!
+3/-0

2 jaar geleden
Jetro is een held. En een technisch zeer begaafde speler met een geweldige traptechniek. Altijd halen!! Welkom Jetro!!
+9/-0

 
2 jaar geleden
Echte PSVer, in zijn jeugd al fan, plus 2016 toch niet vergeten?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nee, niet vergeten. Zoals ik ook al tegen de kenner zei.. wordt een lang heldenlied.

Misschien heb ik gewoon een ander idee over helden.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Als je dat moet afvragen. Dan ben je geen PSV volger.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Als jij Willems een held vindt heb je geen verstand van voetbal, PSV en helden.

Domme reactie hè?

Volgens mij stelde ik een normale vraag, omdat ik een andere mening heb.
Als Willems een held is hebben we honderden helden. Wordt een heel lang heldenlied.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ja als je een lied wil maken over helden wel ja ahhaha. Houd het maar bij een PSV legende lied dan hoef je de helden niet ook op te nemen.
+1/-0

2 jaar geleden
Kan ook links op het middenveld als Max blijft. En die zal wel blijven want heeft na zoveel matige wedstrijden zijn selectie plek bij Duitsland verloren.
+2/-1

2 jaar geleden
Goh dit moet toch echt met deze datum 25- mei te maken hebben...

Welkom terug Jetro wmb
+3/-1

2 jaar geleden
Lijkt mij zéér prettig!

Ik heb destijds aan Jetro moeten wennen, maar Jetro ook aan PSV. Maar ik heb daarna net zo van Jetro genoten als Jetro bij PSV.

Transfervrij, dus niet al te veel risico. Misschien cashen op Max, toch Duits a-international.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Gewoon terughalen mits het een beetje voordelig kan (kijkend naar salaris). Dit is echt zo'n speler die je nu relatief makkelijk kan halen en waar je later spijt van krijgt wanneer je hem niet haalt.

Momenteel worden er wel heel veel oud-spelers in verband gebracht met PSV. Deze spelers doen mij denken aan betere tijden, maar ik vind het ergens ook wel een beetje riskant. Ze hebben allemaal topsalarissen (voor PSV begrippen) verdiend in het buitenland en de vraag is in hoeverre ze bereid zijn om met minder genoegen te nemen.

Aan de andere kant... Voor een Baumgartl kan je 10 spelers een salaris van 1 miljoen per jaar geven. Als je ze een 1-jarig contract geeft met een optie voor nog een extra jaar in onderling overleg, dan kun je best wat risico nemen. Wordt het niks, dan neem je na 1 jaar weer afscheid. Blijkt het een succes te zijn, dan verleng je het contract. Het probleem is alleen dat dit soort spelers bij de onderhandelingen vaak niet akkoord gaan met een 1-jarig contract en minimaal een aantal jaar vast willen liggen. Dat geeft zo'n speler natuurlijk ook weer zekerheid.

Ik vind het wel heel leuk als we een aantal spelers krijgen die van plan zijn tot het einde van hun loopbaan bij PSV te spelen. Zie bijvoorbeeld een Blind of Tadic bij Ajax. Met Van Ginkel halen we hopelijk zo iemand binnen en hopelijk volgen er nog meer.
+2/-2

 
2 jaar geleden
Dan moeten die.spelers zijn stinkende best doen om verlenging van contract te verwezenlijken. Alles moet aan komen waaien. Werken voor de poen net zoals iedereen!
+1/-0

2 jaar geleden
Met Max en als Mwene komt kan ik me niet voorstellen dat PSV van plan is op het aanbod in te gaan.
+2/-0

2 jaar geleden
Altijd groot fan van Jetro geweest, als je het over aanvallende backs heb...Maar goed, we hebben Max nu die het ook gewoon prima heeft gedaan en eigenlijk zouden de back ups uit de JO moeten komen. Geen idee wat Viergever gaat doen. Ook Boscalgi kan er speler en als Sadilek ook terug komt is er weinig ruimte op links. Moeilijk, een Jetro in vorm is van absolute toegevoegde waarde.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Nee. Vond ik toen al overschat. We moeten niet alleen maar oud-spelers terug nemen, alleen als ze nog kwaliteit hebben.
+3/-1

2 jaar geleden
Weet iemand hoe fit hij is ?
Voor het oude spel van PSV vond ik hem wat te aanvallend ingesteld, maar hij zou best wel eens goed in het spel van Schmidt kunnen passen. Ik heb hem nooit een echte verdediger gevonden, en iets meer een middenvelder of wing-back bij 5 verdedigers.
Als zijn trap-techniek nog steeds zo goed is kan hij weer een goed koppel vormen met Luuk de Jong, als die ook naar Ehv terug wil komen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Vond zichzelf in de winter fit, maar is iig niet wedstrijdfit.
+1/-0

2 jaar geleden
Goh, wat mis ik die nummer 18 op de foto...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Was dat niet die leider die zijn team wel bij de hand nam continu? Was een echte kerel inderdaad.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Eens, en nu zit ie al jaren bij Betis in de middenmoot i.p.v hier voor de prijzen. Jammer dat e dit soort spelers niet gewoon vast kan houden, maar ze verliest aan toch wel minder status dan PSV.
+1/-0

2 jaar geleden
Als een van de 25,altijd lekker om hem erbij te hebben,al zie ik hem nu liever op het middenveld.
+1/-0

2 jaar geleden
Jetro vind ik toch wel de mooiste speler die we ooit op linksback gehad hebben. Halen die man!
+2/-0

 
2 jaar geleden
Jetro is ook weer zo'n gevalletje dat hoe langer ze wegzijn hoe beter ze worden. Als je aanvallend kijkt niks op aan te merken, maar verdedigend werd hij echt overlopen en dekte hij op veel te verre afstand. Dus als we het dan over de 'mooiste speler op linksback' hebben (in welke zin ;)), dan kom ik eerder met een Lee of Angelino. Bijtertjes waar je twee keer langs moest...
+4/-2

 
2 jaar geleden
Angelino was ook niet bijster goed in het verdedigen, maar blonk uit zoals Max en Willems in het aanvallende spel.
Lee was daarintegen wel goed in verdedigen.
+3/-0

Van mij mag dan Mwene blijven waar ie is of Max goed verkopen, maar Willems zeker halen,, scheelt niet eens zoveel in leeftijd of salaris met Max en brengt naar mijn mening meer fury in het spel, persoonlijk vind ik Max buiten de eerste potjes om erg tegenvallen in meerdere opzichten, dus wat mij betreft Jetro back, en Luuk ook daar laten waar hij zelf zegt te willen blijven, ga met Cody, Malen, Madueke, Zahavi backup, Vertessen backup, Jaha Vertessen.
+3/-0

2 jaar geleden
Ja, van mij mag Jetro ook wel terugkomen.
Die had altijd wel lekker gif in zijn donder, en zoals Por al zegt, Max was de eerste paar wedstrijden leuk maar zakte ver weg.
Laat ze het maar uitzoeken met zijn 2en en de beste speelt.
+2/-0

2 jaar geleden
Was destijds opbouwend vrij sterk en verdedigend vrij zwak.
Net als Max nu.
Dus wat is de meerwaarde?
Of het moet zijn dat Willems verdedigend beter geworden is. Of je moet waarde hechten aan het feit dat hij sterker is en zich minder makkelijk laat weg zetten dan Max.
+1/-0

2 jaar geleden
Buiten dat Willems zich waarschijnlijk helemaal niet heeft aangeboden denk ik denk dat we dit ook niet moeten willen.
+1/-1

 
Mogen de pro's een reden van jou anti? Want ik zou persoonlijk geen enkele reden weten om Jetro evt niet te halen indien mogelijk, hij weet wel zelf dat bij PSV financieel het onderste uit de kan niet kan tippen aan wat hij nou heeft en bij andere gegadigden meer te halen valt, dus als hij de beslissing neemt zich te melden voor PSV is dat puur uit LIEFDE;-) Dat hij ontkent zijn eigen aangeboden te hebben weten we wel ondertussen, maar wij weten ook wel wat zo'n ontkenning in de voetbalwereld kan betekenen hè.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Zoals ik in al zei in het bericht over Luuk De Jong..

"Goede bekenden terughalen is leuk als ze de laatste jaren op een hoog niveau succesvol zijn geweest, niet als ze de bank warm hebben gehouden, oud zijn geworden, hun conditie achteruit is gegaan, niet wedstrijdfit zijn en/of zwaar geblesseerd zijn geweest.
Cocu terughalen was top, Van Bommel was te laat, Van Ginkel en De Jong zijn twijfelgevallen en Willems terughalen lijkt mij geen goed idee."

Daarbij vond ik Willems best een goede back, maar zeker niet de beste die we ooit hebben gehad of een held, zoals anderen hem hier omschrijven.

"dus als hij de beslissing neemt zich te melden voor PSV is dat puur uit LIEFDE;-)"

Jaja.. uit liefde. Voor PSV zeker? Of voor zichzelf en z'n bankrekening? Zoals je zelf al zei.. weten we inmiddels wat zulke woorden wel/niet kunnen betekenen.

Verder ben ik helemaal niet zo anti maar PSV moet vooruit, en niet te veel achteruit. Van Ginkel, Arias, De Jong, Willems, Guardado, Propper, Moreno... sommige mensen zouden ze het liefst allemaal terughalen en het maakt niet uit hoe oud, fit en/of versleten ze zijn. Niet mijn visie en zeker geen garantie op succes.
+1/-0

 
Okee ik snap jou punt, ben ook niet van het terughalen, want het oude komt terug maar de glory niet, maar Jetro vind ik persoonlijk ook al gezien zijn leeftijd de moeite waard vooral gezien dat Max maar kort gepresteerd heeft, erg kort.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage