Transparent
Inloggen
Sluiten

Vanaf 23 juni met vaccinatie weer toegang tot evenementen

9 juni 2021 19:11 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

Vanaf 23 juni met vaccinatie weer toegang tot evenementen; image source: Pro Shots

Vanaf 23 juni kunnen degenen die zijn gevaccineerd via de CoronaCheck-app toegang krijgen tot evenementen in Nederland. Dat heeft demissionair minister Hugo de Jonge laten weten aan de Tweede Kamer, zo meldt de NOS. Dit was nu alleen nog mogelijk bij een negatieve PCR-test. Eind juli wacht voor PSV de eerste officiële wedstrijd als de tweede voorronde van de Champions League wacht.

De Jonge gaf onlangs aan te verwachten dat per 1 september de meeste maatregelen omtrent het coronavirus kunnen vervallen.

Meer op NOS.nl
Tags

toegang vaccinatie coronacheck coronavirus demissionair gevaccineerd minister nederland nos pcr voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Mooi begin is er ,en 25 juni mijn 2e prik...
+2/-0

Z. on de Bok (geschorst)
1 jaar geleden
Die app staat mij zo tegen. Als de overheid ergens altijd keihard in faalt...
+4/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal mee eens. Ik mag toch hopen dat dat kartonnetje dat je van huisarts of GGD krijgt en/of inentingenboekje/vaccinatiepaspoort bewijs genoeg is dat je "goed volk" bent. En het komt niet al te vaak voor, maar wat nou als de batterij van de smartphone leeg is?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ja, hoe minder overheid hoe minder fouten hoe minder belasting er nodig is om het incompetente zooitje in het zadel te houden. Ik heb in ieder geval mijn gele boekje in laten vullen. Zal me niks verbazen als je in de rij staat dat de app ineens onbereikbaar is of zo. Kun je met zijn allen wachten tot ie weer online is. Pak je net het laatste kwartiertje nog mee.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja idd, dat van afhankelijk zijn van online zijn, naast niet-lege batterij, was ik nog ff vergeten!

En die wifi in en rond het stadion van nota bene de electronicagigant Philips laat ook nogal eens te wensen over.
+1/-0

1 jaar geleden
Morgen mijn eerste 14 Juli de 2e. Dan is het geouwehoer voorbij hoop ik. .. Ik mis het HI HA HONDELUL op de tribune hahaha
+1/-0

1 jaar geleden
Ik kan me seizoenkaarten dus wel verlengen maar moet of gevaccineerd zijn of elke wedstrijd een pcr test laten zien?
+3/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
1 jaar geleden
Ja, in iedere geval tot 1 september dus.
Er verandert niet zo heel veel, enkel dat je nu dus ook met die app toegang tot evenementen kan krijgen. Op dit moment geldt immers nog steeds dat je je voor elk evenement moet laten testen.
+1/-0

 
Ook als je niet gevaccineerd bent, heb je nog steeds die app nodig. De uitslag van de test komt namelijk ook in die app te staan en die QR-code hebben ze nodig.
+2/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
1 jaar geleden
Je hebt gelijk. Slordig van mij.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Maar ik ga me én niet laten vaccineren én niet elke week laten testen. Heel simpel.
+3/-1

 
Dan is het ook heel simpel: dan mag je thuis op de bank de wedstrijd kijken
+6/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Dus hoef ik mijn seizoenskaart niet te laten verlengen laat me niet met die niet goedgekeurde #vaccin inspuiten..🤛💥🤛 alleen met pcr test ben ik erbij..als ik niet de griep heb
+8/-9

 
PSValtijd1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Heb zelfde mening, goed om te weten!
Dat schaapachtig gedrag en niet verder nadenken, ik begrijp het niet.

Heb overigens wel mijn seizoenkaart verlengd, maar ik beslis zelf wel over mijn eigen lijf; ben gewoon gezond en mijn vriendin heeft corona gehad: het is misselijk en gevaarlijk hoe er gemanipuleerd wordt om de massa maar voor zich te winnen.
+8/-8

 
1 jaar geleden
Het is niet te geloven hoeveel mensen zich gek laten maken door die de media en die nep virologen en denken dat ze veilig zijn met dat nep vaccin en het oude normaal weer terug krijgen ..mensen wordt wakker volgens Ab Oosterhuis de zakkenvuller komt er weer een 50 x besmettelijke variant aan ..😂😂😂
+8/-8

 
1 jaar geleden
Haha, wat is dit een giller zeg.
Pas maar op, straks zit er nog een chip in het vaccin die je in de gaten gaat houden.
+10/-4

 
1 jaar geleden
-3 zijn de Engel aanhangers hahaaa
+3/-0

 
PSValtijd1 (geschorst)
1 jaar geleden
Engel heeft er niets mee te maken, luister eens naar deze autoriteit ogv vaccins in een interview op radio 2 van afgelopen 3 juni...

https://www.nporadio2.nl/nieuws/30919/epidemioloog-dick-bijl-over-wachten-met-nemen-van-het-vaccinlink
+2/-1

 
1 jaar geleden
Over gek laten maken door de (Facebook?) media gesproken…
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dus alles wat anders denkt/ doet dan jij vertoont schaapachtig gedrag en denkt niet na? Ik zal je verder besparen wat ik van dergelijke teksten vind maar 1 advies: soms is het best zinvol om 2x te denken alvorens dergelijke kreten neer te kalken. Ken jij de achtergrond gedachte van 17 miljoen mensen? Volgens mij moet jij Nederland gaan besturen.
+10/-6

 
1 jaar geleden
Mensen die juist een andere mening hebben en alles beter uitpluizen noemt men wappies en mensen die dit bekritiseren ( niets te hebben onderzocht ) noem ik slapers oftewel het kuddevolk en als je je eigen daartoe geroepen voelt is niet mijn probleem..snap je het ?
+7/-10

 
1 jaar geleden
Dus het is of zwart of wit? Of een wappie, of een kudde dier?
+5/-0

 
1 jaar geleden
Heb ik je ooit een wappie genoemd?
Nee, want ik ken je niet eens, maar jij beschuldigt mij wel van schaapachtig gedrag en kuddevolk.
+9/-3

 
1 jaar geleden
Wat is het probleem dan? Degenen die zich niet vaccineren kunnen met een negatieve test alsnog naar binnen. Ze zullen zich alleen voor iedere wedstrijd moeten laten testen zolang die maatregelen er nog zijn.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Dat is dan geen probleem als het alleen bij een test blijft..👍
+1/-1

 
1 jaar geleden
Let op, een ongeteste test he!
+3/-1

 
1 jaar geleden
Het zal nooit voorbij zijn met de vaccinatie-gekte en de testmaatschappij. Hugo de Jonge heeft zelf al aangegeven dat hij al het inkopen is voor 2022 en 23. Elk jaar wat troep naar binnen mensen en lekker thuis blijven, dat is het doel.
+6/-1

 
1 jaar geleden
Want die pcr-test komt niet van dezelfde big-pharma, en daar verdienen ze geen miljarden mee? Die test uitslag is opeens wel betrouwbaar? Nou poeh wat ben je wakker ;)
Ik slaap wel lekker door met mijn schaapjes hoor, mijn hemel wat een niveau.
+2/-0

1 jaar geleden
Dan mag ik toch ook hopen dat 1 keer een scan bij de eerste wedstrijd die je bezoekt volstaat, want dan staat het geregistreerd dat je die spuit hebt gehaald en zou dat bij match twee niet meer nodig moeten zijn. Daar moeten de bollebozen dan maar iets op verzinnen. En wellicht dan iets in de trend dat je je SCC dan enkel nog uit mag lenen aan een kind tot 12 jaar (omdat die geen test hoeven te doen).
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dan lees je maar wat beter in. Zo'n sneltest geldt maar voor max 40 uur. Als je je dus niet wil laten vaccineren zul je voor iedere wedstrijd een test moeten afleggen zolang die maatregelen er zijn.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Nee, dat bedoel ik niet. Ik heb gisteren mijn eerste shotje Moderna gehad. Dus 1 keer registreren bij PSV als zijnde gevaccineerd (ik vind het allemaal nog steeds volslagen idioot dit, maar goed), zou moeten volstaan. Dat bedoel ik.
Niet dat iedereen met vaccinatie voor iedere wedstrijd die app ook nog eens moet laten zien, activeren weet ik veel.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Excuses, dat begreep ik jouw reactie verkeerd. (wat best knap is aangezien je het nog hebt over een spuit ook :D)

Het lijkt me dat je die app voorlopig iedere wedstrijd nodig hebt als bewijs dat je gevaccineerd bent. Het valt verder ook wel mee. Het is alleen maar een code die ze moeten zien/scannen. Dat gaat ook geen minuten duren per persoon.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat het elke wedstrijd is. Anders het risico op seizoenkaart aan een derde geven die niet getest/gevaccineerd is.
+1/-0

 
1 jaar geleden
De CoronaCheck app laat een QR code zien, waarmee gecheckt kan worden of je veilig bent, niet waaróm je veilig bent. PSV kan aan de QR code dus niet zien of je gevaccineerd, negatief getest of anti-stoffen hebt wegens een recente besmetting. Al deze drie redenen zullen er wel voor zorgen dat je binnen mag met je QR code. Daarmee is dus je privacy gegarandeerd, maar moet je wel elk evenement even die QR code laten scannen.
+1/-0

1 jaar geleden
Grappig, die reacties van FVD schapen die zich niet laten vaccineren met een ongetest vaccin ( wat onzin is ), maar tegelijktijd wel een ongetest staafje in hun neus willen en ieder weekend enkele ongeteste pilletjes slikken, om vanavond een stukje ongetest eten te eten en ongetest bier te drinken.

Heerlijk vermaak, Hans Teeuwen is er niets bij
+13/-5

 
reactie verwijderd

 
PSValtijd1 (geschorst)
1 jaar geleden
Gefeliciteerd met het labelen
+2/-3

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Met alle respect , ik ga geen vaccin nemen als ik niet ziek ben. Ik houd rekening met alle maatregelen maar zolang ik niks voel ga ik niks in mijn lichaam stoppen waar we op de lange termijn nog het effect niet van weten. Ik heb hier heel lang over getwijfeld , maar ik laat de politieke partij waar ik op stem niet mijn mening over beïnvloeden , die mening had ik ongeacht al. Zoals ik hier ook meer lees snap ik de consequenties daarvan en daar kan ik mee leven , ik wacht thuis wel de resultaten af. Hoop dat het vaccin gewoon goed is natuurlijk , er zijn al teveel mensen overleden aan Covid.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Ik begrijp dat zolang jij geen ongeluk maakt, je ook geen gordel draagt? En zolang je uit n vliegtuig springt en nog niet te pletter bent geslagen, je je parachute ook weigert? Want zolang je niet ziek bent... toch?

Overigens weten we wel op lange termijn de bijwerkingen al, aangezien het vaccin net als de jaarlijkse griepprik, en iedere nieuwe versie van Paracetamol die op de markt komt en jij niet het verschil van ziet, al jaren in delen is getest, ze precies weten welke bijwerkingen kunnen ontstaan, en bij deze vaccins dus al weten bijvoorbeeld dat de bestandsdelen die bijwerkingen kunnen veroorzaken na 3 maanden hun bijwerkingen reeds vertoond hebben.

Geloof de experts gerust niet, wees nu eerlijk, de memes op Facebook zijn veel betrouwbaarder, nietwaar?
+3/-2

 
1 jaar geleden
Je kunt onmogelijk de lange termijn effecten weten aangezien we 2 jaar geleden nog niet eens wisten dat dit virus zou komen dus je vergelijking met een paracetemol dat al tientallen jaren bestaat net zoals de griep slaat nergens op. Je zonder een parachute uit het vliegtuig springen vergelijking komt dichterbij dan die 2 eerdere vergelijkingen maar dat zegt ook al genoeg. Ik snap dat je dingen graag vergelijkt want dat is menselijk maar het slaat nergens op, zijn gewooon 2 verschillende dingen.

Ik zit al een tijd niet meer op social media , dus ik ben niet bekend met deze meme's. Jij en vele anderen mogen een andere mening over het vaccineren hebben maar ik houd me gewoon netjes aan de maatregelen. Snap ook niet dat er elke keer weer naar iets verwezen word waar ik me door zou moeten laten beïnvloeden ( Fvd , Facebook). Prima , als dat bij anderen zo is maar dat generaliseren slaat nergens op , ik ga jou ook niet in een hokje plaatsen als je een andere mening hebt.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Het grappige is, Covid19 is een SARS2-virus en net als griep of andere muterende virussen, zijn er voor SARS2 virussen al karen vaccins. Nu hebben ze een aanpassing moeten doen, net zoals bij andere SARS2 vaccins en griep vaccins.

Al met al, niet zo spannend als u hoopt, denkt...
+1/-1

 
PSValtijd1 (geschorst)
1 jaar geleden
Een griepspuit is zinvol voor ouderen, dus in die redenering geldt hetzelfde voor covid 19 in jouw ogen...

Ik en mijn kinderen nemen ook geen griepprik, dus...
+1/-2

 
1 jaar geleden
Voor ouderen en voor jongeren met hartproblemen, astma, copd, etc
+1/-0

reactie verwijderd

1 jaar geleden
Best wel een paar volgelingen van die wappie Engel die 50 m. van zijn eigen stichting heeft gepikt. Het is heel simpel,als je geen vaccinatie wil dan ook niet janken dat het gaan naar wedstrijden een stuk moeilijker wordt. Volgend jaar wordt alles weer normaler en zijn we gelukkig verlost van al die complottheorieën en andere onzin.
+5/-2

 
Z. on de Bok (geschorst)
1 jaar geleden
Precies!
En niet janken dat je niet mee mag doen als je zelf hebt besloten niet mee te doen.
+8/-0

 
Nikiforov 3 (geschorst)
1 jaar geleden
Hoezo zelf besloten? Niemand van ons heeft mee mogen beslissen over een samenleving waarin een vaccin en een smartphone verplicht zijn om een voetbalwedstrijd te bezoeken.
Die keuze zou volledig persoonlijk moeten zijn en nooit een voorwaarde tot deelname aan de samenleving. Hier kom je namelijk nooit meer van af. Dat staat helemaal los van de discussie wel of niet te vaccineren. Ik doe het niet, prima dat jullie het wel doen maar vraag jezelf eens af of het normaal is dat dit een voorwaarde is om een potje voetbal te zien.
+4/-4

 
 
1 jaar geleden
Niemand wilde het Coronavirus maar het is er. Deal ermee en met de maatregelen eromheen.Zoniet dan ook de gevolgen dragen van van het niet schikken naar een maatregel.Je kunt niet alle regels aanpassen naar de wensen van een minderheid.
+1/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
1 jaar geleden
Wat @Estudiantes zegt.

Ik heb ook niet voor de Euro gekozen. Kan ik 2 dingen doen.. meedoen of niet. En niet meedoen betekent dan niet dat ik gewoon lekker met guldens kan betalen. Wordt ook geen rekening mee gehouden.

Grow up en deal with it. Je gaat niet dood van een prikkie en je piemeltje valt er ook niet opeens af.
+3/-0

 
Nikiforov 3 (geschorst)
1 jaar geleden
Niemand wilde de coronamaatregelen en toch kwamen ze er voor een virus wat niet dodelijker is dan griep.
En Z. on the Bok met zijn 'grow up'. Vertel dat aan degenen die inmiddels doodziek zijn geworden of overleden van het prikkie.
Ik deal wel met de gevolgen van mijn keuze. Ik hoop dat dit ook geldt voor de vele jongeren die hun prikkie hebben gehaald. Een prikkie met oneindig meer risico's dan dit virus voor hun heeft.
+4/-2

 
Z. on de Bok (geschorst)
1 jaar geleden
Dus.. alle mensen die zijn overleden door corona (voor mijn part noemen we het de griep) en iedereen die dat nog gaat moeten we vooral niet moeilijk over doen, maar over de mensen die zijn overleden aan een vaccin wel? En daar probeer je mij dan een schuldgevoel over aan te praten, terwijl ik mij ook gewoon laat vaccineren?

Bijzonder.
+4/-0

 
Nikiforov 3 (geschorst)
1 jaar geleden
Je interpretatie en vrije invulling van mijn post zijn zoals altijd selectief en goedkoop.
Wat jij en anderen doen qua vaccinatie boeit me niet. Het is een vrije keuze. Die wordt echter massaal gestuurd door hier vrijheden aan te verbinden en daar heb ik principieel moeite mee. Het gaat nl. om vrijheden voor veelal jongeren die van Corona weinig te vrezen hebben. Ouderen en risicogroep vaccineren en door met een normaal leven dus zonder testsamenleving en vaccinatiepaspoorten.
+2/-4

 
Z. on de Bok (geschorst)
1 jaar geleden
Whaha... Je posts staan vol met onzin maar jij gaat jij die van mij beoordelen? Grappig. Lees wat je wil lezen.

Of je je nou laat vaccineren of niet.. je hebt precies dezelfde vrijheden als wie dan ook. Alles wat ik straks met mijn prikkie mag jij ook zonder prikkie, je moet je alleen even laten testen. Dat testen is ook net zo gratis en zelfs een stuk makkelijk dan een prikkie halen. Ook jij kunt 30 juni gewoon een test halen en in een stadion gaan zitten. Daarbij is het allemaal nog steeds tijdelijk. Tijdelijk?... ja tijdelijk! Net als lockdowns en avondklokken, die ook gewoon weer zijn opgeheven. Dus niet zo huilen.
Was je ook zo opstandig toen de jeugd niet naar school kon? Of toen opa en oma geen bezoek mochten hebben? Of konden die rechten je geen ass schelen en is het enkel weer selectieve verontwaardiging, omdat je geen zin hebt in een prikkie gebaseerd op wantrouwen?

Maar goed... Uiteraard ben jij (en de jongeren waar je het over hebt, die ik overigens nooit zo hoor zeiken en die gewoon massaal hun prikkie halen als er ergens een paar duizend prikkies over zijn en in de prullenbak dreigen te belanden.) het echte slachtoffer van alles en daar moet natuurlijk gewoon alles voor wijken.
+5/-2

 
Nikiforov 3 (geschorst)
1 jaar geleden
Leer jij eerst eens lezen. Jij begint met alles en iedereen te beoordelen. Maar proficiat, je hebt weer een paar plusjes gescoord met je goedkope scorebord reacties.
Ik ben al vanaf het prille begin kritisch geweest op de coronamaatregelen juist omdat het primair de jongeren treft die weinig te vrezen hebben. Samen met de ondernemers zijn dat de grootste slachtoffers van deze dramatische aanpak. En ja, logisch dat zij nu massaal die vaccins gaan halen om hun vrijheid terug te krijgen. We komen er vanzelf achter tegen welke prijs ze meedoen aan het grootste medische experiment uit de geschiedenis.
Ik zal mezelf nooit als slachtoffer betitelen omdat ik niet naar een potje voetbal kan. Ik vind het complete waanzin maar mijn leven is niet minder zonder PSV.
Maar goed, kijk maar wat voor draai je weer aan deze post weet te geven. Veel plezier!
+3/-3

 
Z. on de Bok (geschorst)
1 jaar geleden
"Jij begint met alles en iedereen te beoordelen."

Maar ik moet leren lezen?
Je post staat wederom vol met onzin. Ik ben wel uitgepraat met jou.

Geniet van het mooie weer en je vrijheid!
+4/-1

1 jaar geleden
Grappig om te zien dat wanneer men vorig jaar zei: we gaan naar een test maatschappij en krijgen straks een QR code waarmee we ten alle tijde moeten ‘inloggen’ bij evenementen etc. , deze mensen wappies genoemd werden. Nu is het bijna een feit en vind iedereen het doodnormaal waar we naar toe gaan. Deze QR code gaat niet verdwijnen in de toekomt, let maar op. Allemaal prima hoor want aan deze QR code kan straks alles gekoppeld worden; vliegtickets, seizoenkaarten, gemeente, rijbewijs etc etc. Super handig om zo door het leven te gaan maar tegelijkertijd ook best angstig.
+6/-1

 
PSValtijd1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat laatste is precies mijn punt, de overheid is ook niet (meer) betrouwbaar te noemen.
Het kinderachtige hokjes geest gestempel is niet aan mij besteed; ik heb niets met Willem Engel, maar denk wel na over de verstrekkende gevolgen van de maatregelen die getroffen worden...

Luistert maar eens naar deze meneer die echt verstand van zaken heeft:

https://www.nporadio2.nl/nieuws/30919/epidemioloog-dick-bijl-over-wachten-met-nemen-van-het-vaccinlink

Interview op radio 2 van 3 juni jl...
+1/-2

 
1 jaar geleden
Tja, en zo zijn er waarschijnlijk ook andere epidemiologen die zich wél laten vaccineren. Blijft lastig, ik ben in ieder geval blij dat ik mijn twee prikken gehad heb. Ik vertrouw erop dat het op lange termijn géén schadelijke effecten heeft en ik hoop voor jou dat je geen nadelige effecten krijgt van jouw keuze.
+2/-0

 
PSValtijd1 (geschorst)
1 jaar geleden
Dat is ook prima, ieder zijn eigen keus, ik vind alleen dat sommigen nogal naïef en goedgelovig zijn: als de dokter het zegt... of nog erger als Rutte of Dejong het zeggen...
Daar heb ik nul vertrouwen in en tegelijkertijd weet ik dat het n moeilijke dossier is
+2/-1

 
Z. on de Bok (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Er wordt zoveel gezegd en als je je best doet kun je alles wel gaan wantrouwen.

De dokter zegt ook wel eens dat je een paracetamol of ibu moet slikken, terwijl je weet dat die rotzooi je niet gaat helpen en dat er kans op bijwerkingen is. Doe je dan ook niet meer mee? Stop je dan met betalen voor je verzekering en weiger je dan dat mensen voor je zorgen als je ziek of gewond bent? Gaan we mensen die wel zorg blijven willen dan ook schapen noemen?
Er wordt ook gezegd dat groene stroom beter is voor het milieu. Blijken die biomassacentrales en windmolens toch niet zo goed voor het milieu. Stop je dan ook met stroom gebruiken? Zijn dan alle mensen die nog steeds hun telefoon aan de oplader hangen schapen?

Selectieve verontwaardiging, dat is het, voortkomend uit wantrouwen en aversie tegen alles wat macht heeft.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Rutte en De Jonge geven slechts door wat de deskundigen hen vertellen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Wat hebben Rutte en de Jonge eraan dat straks 90% van de Nederlandse bevolking de vernieling in worden gespoten?
+1/-0

1 jaar geleden
Verstandig om de 2e post van @veldhoven42 te lezen. Lijkt erop dat velen teveel tijd over hebben om al die quatsch van die wappies en Engel te consumeren om een in een wereld te leven waar alles fout is en experts die er hun brood mee verdienen eigenlijk bezig zijn '1984' dan toch maar eindelijk te realiseren. Stelletje verwende aanstellers, in NL woon je in een paradijs, maar dan nog liggen te zeiken.
+3/-1

 
PSValtijd1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ieder zijn eigen mening pvh...

Nogmaals en dat is het laatste wat ik erover zeg: ik heb niets met Willem Engel; daarnaast zit ik ook niet op Facebook.
Alle Nederlanders hebben het recht om niet te kiezen voor vaccinatie.
Er wordt steeds meer op tegenstelling gehamerd hier, maar daar heb ik helemaal geen zin in; het enige wat ik doe is me er in verdiepen en naar experts luisteren en niet blind achter de WHO/RIVM (waar ik in ander situatie ook geen hoge pet van op gekregen heb, nl met de k gras velden met autobanden granulaat) aanlopen.
De club van Bill en Melinda Gates volg ik met zeer veel argwaan; het is ziekelijk hoe deze elite zich het recht op controle toegeëigend... denk daar maar eens over na!
+1/-1


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko benitez bet bruma clubliefde doan eredivisie etappe feyenoord freak gakpo ganna gini gotze hoever jacks jong madueke martinez pogacar roglic sangare shinyazurill simons skipper teze tour vingegaard vlasov wijnaldum