Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Ook Marco Timmer bevestigt serieuze interesse van Inter in Denzel Dumfries'

3 juli 2021 10:50 - De Oranjezomer
Foto: Pro Shots

[Update] "Ook Marco Timmer bevestigt serieuze interesse van Inter in Denzel Dumfries"; image source: Pro Shots

Inter Milaan lijkt de nieuwe club van Denzel Dumfries te worden. Dat claimde Valentijn Driessen vrijdagavond bij De Oranjezomer. "Everton had de beste papieren, maar je moet ook het geld hebben om hem te halen. Wat ik heb begrepen is dat hij met Mino Raiola onderweg is naar Inter", aldus Driessen. "Zij hebben nu de beste papieren om hem binnen te halen. Ze hebben Hakimi verkocht en ze zoeken een rechtsback."

Volgens de chef sport van De Telegraaf zal Raiola zelf ook flink verdienen aan De Telegraaf. "Hij is weggestuurd met een bedrag van 15 miljoen. Alles wat daar boven komt zal worden gedeeld", zo gaf hij aan.

Volgens The Sun is Dumfries juist het belangrijkste transfertarget voor Everton deze zomer. Om onder meer Inter Milan af te zijn zou Marcel Brands al naar Nederland zijn afgereisd om te onderhandelen over een transfer.

Update 10:50: Clubwatcher Marco Timmer meldde zaterdag bij de talkshow VI EK Live ook dat Inter dé kandidaat is om Denzel Dumfries vast te leggen. "Hij is nu in Monaco bij Raiola. Deels om vakantie te vieren, maar ook deels om te praten over zijn toekomst. Dat zou hij in het 3-5-2 van Inter heel goed kunnen", zo gaf hij aan. "Maar Everton met Marcel Brands wil hem ook heel graag."

De interesse van de kampioen is dan ook zeer serieus. "Het is alleen even wachten hoeveel geld er mee is gemoeid", zei hij daarover. "PSV heeft natuurlijk een richtbedrag in het hoofd. Dat was rond de 15 miljoen, maar na het EK mikken ze toch op 20 miljoen exclusief bonussen denk ik. Dat is ook wel reëel als je ziet hoe hij zich gemanifesteerd heeft."




Tags

inter dumfries everton raiola timmer brands driessen telegraaf chef claimde hakimi mikken milaan milan monaco nederland oranjezomer richtbedrag sun talkshow transfertarget

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Als ze echt maar 15 miljoen voor hem vangen is dat echt een grap en dan mag De Jong wat mij betreft opdonderen. Vooralsnog ga en kan ik dat niet geloven.
+5/-3

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik hoorde dat onlangs ook bij de mannen van VI OZ, Fox, maar toen ik dat hier meldde kreeg ik "uiteraard" weer meteen commentaar. Geen kwaad woord hier over John de Jong. Dat zou idd, jij zegt het al, een regelrechte schande zijn, een afgang van jewelste, en bepaald niet voor de eerste keer. Afwachten maar, hopelijk valt het mee.

En dan nog kleine correctie voor de nieuwsredactie: het is Inter Milano of op zijn Nederlands Inter Milaan, of eigenlijk beter Internazionale. AC is opgericht door Engelsen en dus AC Milan, op zijn Engels.
+4/-4

 
2 jaar geleden
Alles boven 15m wordt gedeeld tussen raiola en psv?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Zo lees ik het ook inderdaad. Dus dan zou PSV bij 25 miljoen 20 miljoen krijgen. Gezien de interesse is ook een hoger bedrag ook wel realistisch. Karsdorp en Dest gingen ook over de 15 miljoen.

Jammer dan als Raiola wat geld krijgt, maar dan doet hij iig wel flink zijn best om ook het deel voor ons groot te maken. En uiteraard gaat bij elke transfer wel een serieus bedrag naar de zaakwaarnemer. Bij onze concurrent is dat veel erger.
+1/-0

 
2 jaar geleden
JdJ probeert hem zelf te verkopen voor 20 M of laat Raiola het doen voor 25 M. In beide gevallen 20M voor PSV.
Wie maakt er het meeste kans op een verkoop ? Lichtgewichtje de Jong of zwaargewicht Raiola ?
Ik wist het wel, laat Mino maar los !
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Als mino hem verkoopt voor 35 heeft psv 25 en mino samen met Denzel ook 10!

Ik zou mino gewoon de baan van JDJ aanbieden als ik gebrands was hahahaj
+2/-0

 
2 jaar geleden
Vergeet Heerenveen niet! Die krijgen ook nog tussen 10 en 15%
+1/-0

 
2 jaar geleden
Heerenveen krijgt 10% van de winst. Dus bijvoorbeeld 15 min 5,5 = 9,5m. 10% is 950.000 euro.
+2/-0

2 jaar geleden
Valentijn Driesen en the sun. Is dit Voetbalzone geworden?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Valentijn heeft een SUNSTEEK opgelopen
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Denzel is niet gek. CL spelen met de kampioen van Italië in een geweldig land... of in regenachtig Liverpool proberen als hoogste je voor de EL te kwalificeren.
+3/-0

2 jaar geleden
Mensen vergeten dat Inter nog tientallen miljoenen aan Madrid moeten geven omdat ze nog niks voor Hakimi hebben betaald. Dus zoveel zal er niet over blijven.
+2/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
United en Bayern komen ook nog met biedingen dus maar maar lekker opbieden.
+1/-0

2 jaar geleden
Dat spelers nog steeds met Raiola werken als je toch iedere keer weer hoort hoeveel hij opstrijkt per transfer. Je kan mij niet wijsmaken dat je als speler met een goede jurist aan je zijde niet hetzelfde plus de helft van Raiola commissie er uit kan slepen. En dat je er als club mee akkoord gaat is toch ook te gek eigenlijk. Alles delen boven de 15 miljoen? We hebben toch een TD die actief moet verkopen en maar een fax naar inter en everton hoeft te sturen met wat ze in gedachten hadden qua prijs? Het is toch niet zo dat Raiola die prijs voor onze ‘producten’ bepaald?
+2/-0

2 jaar geleden
Sodemieter toch op met je 15milj!!!
+2/-0

2 jaar geleden
Belachelijk bedrag. Leer ook verkopen aub.
+2/-0

2 jaar geleden
15 miljoen zou een lachertje zijn. In februari 2021, toen duidelijk werd dat hij niet zou verlengen, werd er al aan 15 miljoen gedacht. Toen ging men ervan uit dat het EK nog wel wat waarde zou toevoegen. Dat lijkt mij ook ;)
+3/-0

2 jaar geleden
Aan de andere kant je kan wel 30 miljoen willen hebben maar uiteindelijk is het de vraag wat een club wil betalen. Als er meerdere clubs zijn die echt gaan bieden heb je ook nog zoiets als wat de speler zelf wil. Je kunt niet verkopen aan de hoogste bieder wanneer de speler geen contract wil tekenen met die club...
+1/-0

 
Hoe hoger het transferbedrag is, hoe hoger zijn salaris bij die club, en dan worden zijn principes minder.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het transferbedrag heeft niks te maken met het salaris. Het is hooguit een inficatie van de financiële gesteldheid van de kopende club, wat op zijn beurt weer een indicatie is van het mogelijke salaris.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
15 Miljoen zou inderdaad belachelijk zijn. Speelde hij bij Ajax zouden ze 50 miljoen vragen en 45 miljoen krijgen. Men zal weer zeggen dat Ajax een grotere naam heeft, maar de club is niet 3x zo groot als PSV. Er was een tijd dat juist wij trendsettend waren ipv volgend, en dat wij de grootste bedragen kregen.

Iemand die zo uitblinkt op een EK is zeker 25 miljoen waard.
+4/-0

2 jaar geleden
Voor Oranje is het ook goed als De Vrij en Denzel samen spelen. Verder kijk in nooit Engeland of Italië, dus kijk naar wie het meest betaald :).
+1/-0

2 jaar geleden
Eerlijk is eerlijk, als hij of Malen nu bij Ajax hadden gezeten in deze situatie na zo'n EK, had Overmars voor beide het dubbele gevangen. Bij PSV is het te vaak uitverkoop.

30 miljoen voor Dumfries en 60 miljoen voor Malen was daar de normaalste zaak geweest na zo'n hype.

Ze vingen al 21 miljoen voor een nauwelijks spelende bankzitter Dest. Die prijzen moeten echt omhoog John. 15 was het al voor het EK.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Je speculeert. Feit is wel dat ajax-spelers de laatste jaren CL speelden, wat je daar laat zien telt. Ook op een EK, Dumfries speelde daar geweldig. Malen verprutste een cruciale mogelijkheid om NL met één been in de kwartfinale te zetten, dus hij heeft zichzelf dáár in ieder geval niet meer waard gemaakt.
+1/-1

2 jaar geleden
Ik durf het bijna niet te vragen, maar hoeveel procent gaat er naar Heerenveen?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage