Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV met ruime cijfers te sterk voor Molenbeek

3 juli 2021 16:50
Foto: Pro Shots

PSV met ruime cijfers te sterk voor Molenbeek; image source: Pro Shots

PSV is het nieuwe seizoen begonnen met een ruime overwinning tegen RWD Molenbeek. Het oefenduel tegen de Belgen werd met 6-2 gewonnen. Na zwak verdedigen kwam RWD Molenbeek na drie minuten spelen nog verrassend op voorsprong, maar via doelpunten van Yorbe Vertessen en Eran Zahavi stond PSV al snel toch voor.

Heel lang kon de ploeg van Roger Schmidt echter niet genieten van die voorsprong, want na tien minuten spelen stond het al 2-2. Een mispeer achterin vormde de aanleiding voor de tweede Belgische treffer. PSV ging echter wel met een voorsprong de rust in. Na een klein half uur spelen ging de bal op de stip na een overtreding op uitblinker Noni Madueke. De Engelsman ging zelf achter de bal staan en schoot de 3-2 binnen.

In de tweede helft wist een flink gewijzigd PSV de score al snel verder uit te breiden. Jeremy Antonisse zorgde na een knappe actie voor het vierde doelpunt van PSV van de middag, waarna Zahavi met zijn tweede treffer voor de 5-2 zorgde. Tien minuten voor tijd zorgde Madueke voor de eindstand. De Engelsman was met twee doelpunten en twee assists de absolute man van de wedstrijd. Hij ging in de laatste minuut nog met kramp van het veld.

Opstelling eerste helft: Drommel, Mwene, Ramalho, Boscagli, Max, Rosario, Pröpper, Vertessen, Bruma, Madueke, Zahavi

Opstelling tweede helft: Müller, Sambo, Obispo, Viergever, Oppegard, Rosario (64' Rigo), Van Ginkel, Ihattaren, Antonisse, Madueke, Zahavi




Tags

madueke molenbeek zahavi antonisse rosario rwd vertessen boscagli bruma drommel eran ginkel ihattaren jeremy kramp mispeer muller mwene obispo oppegard ramalho rigo roger sambo schmidt viergever vormde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Doelpunten worden wél héél erg makkelijk weggegeven. Drommel je mag best uitkomen bij de 2-2.
+2/-0

2 jaar geleden
Drommel maakt zeker het verschil niet waarop ik hoopte het lijkt gewoon een niveautje mvogo
+1/-4

 
Vooral conclusies gaan trekken op basis van een nietszeggende oefenwedstrijd ja
+14/-2

 
2 jaar geleden
Voor jou misschien nietszeggend maar over paar weken moeten we laten zien dat we ballen hebben en niet zo laks gaan doen als nu en denken van ow tegen Galatasaray hou ik hem wel tegen want dan kom je er zeker niet.
+1/-0

 
Ow sorry, ik wist niet dat we over een paar weken al moeten spelen. Dan heb je gelijk. Absolute miskoop!
+4/-0

 
2 jaar geleden
Dan vond je Gomes destijds na zijn optreden in zijn eerste wedstrijd in de voorronde van de Champions League waarschijnlijk ook iemand die het veschil niet gaat maken. Maar we weten allemaal hoe dat is afgelopen. In diezelfde periode begon Alex ook niet overtuigend. Dus wellicht beter om niet zo voorbarig te zijn en mensen eerst een eerlijke kans te geven.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Drommel is al zo bezig te keepen sinds zijn laatste maanden bij Twente had gehoopt op verbetering dus de vergelijking met games slaat nergens op want drommel is het Nederlands voetbal gewend en voor gomes was alles nieuw
+1/-0

 
Je hebt mij al overtuigd. Ik zeg contract ontbinden per direct!
+3/-0

 
2 jaar geleden
Bedoel je daarmee dat hij voor die maanden beter was? Zo ja, dan lijkt mij dat nog meer reden om geduld te hebben. Onana was in het begin in het eerste van Ajax ook niet overtuigend terwijl hij al een tijdje in Nederland was. Ik denk dat je onderschat hoe belangrijk het is om ingespeeld te raken.

Je bent gewoon erg voorbarig. En dat zelfs naar aanleiding van een oefenwedstrijd na een zware trainingsweek waarbij het gebruikelijk is dat de focus op conditie opbouwen ligt. Heb meer geduld en wacht af hoe hij het zal doen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dat baseer je op 1 wedstrijd? Dan kan je de verdediging ook meteen afschrijven. Want hoe kunnen die aanvallers zo vrij staan?

Gelukkig wordt een speler niet op 1 wedstrijd beoordeeld, anders had Gomes en Alex ook nooit zo voor PSV kunnen spelen. Herinner me nog hoe onwennig Gomes in de voorronde van de CL stond te keepen. Hij werd meteen afgeschreven door de media. We weten allemaal wat Gomes daarna gepresteerd heeft.

Ik zeg niet dat Drommel van dezelfde niveau is als Gomes, dit is afwachten, maar om hem te beoordelen op 1 wedstrijd is flauw. Waarschijnlijk was je al tegen zijn komst en dan wacht je op 1 fout om gelijk je gelijk te halen. Geef die gast de tijd, of het wat wordt is afwachten.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Aan de andere kant hoor ik diezelfde mensen dan vreemd genoeg nooit zeggen: we hebben een stel wereldspitsen staan! 6 in 1 wedstrijd! Malen en Dumfries hoeven niet meer terug te komen en we hebben geen aankopen meer nodig! 😉😂 want die conclusie moet je dan ook trekken obv dit potje (en die conclusie is idd net zo krom)
+4/-0

 
Denk wel dat we een rechtsback moeten fiksen voor de zekerheid, Teze ontwikkeld zich als cv te goed om te gaan liggen experimenteren met hem als rechtsback.
+1/-0

2 jaar geleden
Een centrum met Boscagli en Ramalho is wel erg kwetsbaar. Waar Teze en Boscagli complementair aan elkaar zijn, hebben Boscagli en Ramalho dezelfde zwaktes. Vooral ruimte in de rug is voetballende zelfmoord dan.
+1/-3

2 jaar geleden
Het voorspelt veel goeds als je tegen Molenbeek in 1 helft maar 2 tegen goals krijgt!
+3/-6

 
2 jaar geleden
Laten we het houden op nog "onwennig' zijn. Zijn pas een week bezig
+3/-0

 
jahaa, die oefenwedstrijden zo aan het begin van de voorbereiding zeggen ook alles;-)
+1/-0

2 jaar geleden
Wat een conclusies hier al. We zijn net in training, 1e oefenwedstrijd, wisselcaroussel.
Knap hoe sommige mensen hier al van alles in kunnen zien.
+11/-1

2 jaar geleden
Je kan zeker dingen zien op basis van deze wedstrijd.
Propper is aanwinst.
Nieuwe cv met die vogelspin op zijn hoofd kan niet verdedigen maar wel opbouwen.
Madueke niet verkopen of tegen hoofdprijs.
Zahavi verkopen.
Bij verkoop Malen 2 spitsen halen.
Aanspeelpunt en een type Malen.
+2/-4

 
Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
Volgens mij maakte Zahavi 2 goede doelpunten ...
En die van Antonisse mocht er ook zijn!
+5/-0

El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Madueke wordt m dit jaar
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
We hebben het hier over een clubje uit de 2e liga van Belgie. Zegt dus nog weinig.

Galatasaray zal er iig nog niet bang van worden.
+4/-1

2 jaar geleden
Oh ja dat is ook alweer begonnen. RWDM bestaat dat nog dan? Ik kan mij nog oefenwedstrijden tegen die club uit eind jaren (19)'70 herinneren. Was in Knor aanwezig bij wedstrijd om 3e plaats van AD-toernooi (2-1). Wél leuk dat PSV er nou weer tegen speelt. Louter uit overwegingen van nostalgie dan. Verder nietszeggend potje idd, ik heb er ook niets van gezien. Wacht de samenvatting wel af.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

greggo1 (geschorst)
2 jaar geleden
wanneer is de huldiging?
+3/-1

 
Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
Ja, dat vraag ik me ook af ... heeft die langer vakantie, of nu al geblesseerd??
+1/-1

 
2 jaar geleden
Meisje gotze was ziek zwak en zijn spieren deden pijn
+1/-8

 
2 jaar geleden
Van Mario Gotze is bekend dat hij jaren geleden al gezondheidsproblemen had ivm een stofwisselingsziekte. Het kan zijn dat dit hem nog steeds parten speelt...
+2/-0

 
2 jaar geleden
Volgens ED: "Een aantal spelers was nog niet inzetbaar na twee dagen training, zoals Mauro Júnior, Ryan Thomas en Mario Götze. "We waren nog even voorzichtig met hen”, aldus Schmidt."
+1/-0

2 jaar geleden
"Het oefenduel tegen de Belgen werd met 5-2 gewonnen."

Uhm... 6-2.
+3/-0

2 jaar geleden
Genoten van Madueke ,niet weg doen..
+6/-0

2 jaar geleden
Hmm 2 goals tegen van een Belgische 2e klasser die makkelijk door onze verdediging heen loopt. Maar goed als we overal meer scoren dan de tegenstander dan win je.
Waar waren Teze en Sangare eigenlijk. Die had ik wel verwacht.
Na rust klaarblijkelijk beter dan ervoor. Had de tegenstander ook flink gewisseld in de rust?
Maar ach, eerste pot in de net gestarte voorbereiding. Waarom eigenlijk zoveel nietszeggende tegenstanders?
+1/-0

 
Werden nog aan de kant gehouden omdat ze pas later aan de voorbereiding begonnen zijn vanwege interlandverplichtingen vorige maand.
+1/-0

2 jaar geleden
Net de samenvatting gezien. Wat me opviel, spel vreugde. En dat ontbrak vorig jaar, althans vaak. Wat je er voor de rest van kunt zeggen; Himmel niks.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Wordt idd,nogal eens een stationneke overgeslagen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage