Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil Luuk de Jong bij vertrek Donyell Malen'

10 juli 2021 08:55 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"PSV wil Luuk de Jong bij vertrek Donyell Malen"; image source: Pro Shots

Indien Donyell Malen daadwerkelijk vertrekt hoopt PSV de selectie nog altijd te versterken met Luuk de Jong. Dat meldt De Telegraaf. De spits viel tijdens het EK echter wel uit met een knieblessure en het is nog onduidelijk hoe lang hij uit de roulatie zal zijn. Bovendien is ook zijn perspectief op speeltijd bij Sevilla nog onbekend. Wel is er al regelmatig contact tussen de partijen. Mocht er een opening zijn, wil PSV toeslaan.

De spits zou nog meer ervaring toevoegen aan de selectie van Roger Schmidt en is bovendien ook een speler die drukzet zoals gewenst in de formatie van de Duitser. PSV ligt al op koers, maar wil zich nog roeren op de transfermarkt.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong malen drukzet koers opening roeren roger schmidt sevilla telegraaf toeslaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik weet het niet hoor als dan Zahavi en de Jong hebt zijn wel aardig vergelijkbaar. De combi malen/zahavi werkte ook niet altijd maar je hebt dan wel 2 verschillende types naast elkaar staan die elkaar zouden kunnen aanvullen...
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik denk dat omdat het 2 totaal verschillende spelers zijn Malen en Zahavi elkaar vaak niet begrijpen en dat die wisselwerking met Luuk veel beter is. Luuk is een veel betere kopper en aanspreekpunt, als Zahavi er 20 in schiet en Luuk er 20 in kopt vind ik het prima 😉
+2/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Met Luuk weet je wel wat je in huis haalt. Echter is hij een beetje een zelfde type als zahavi. Je mist dan wel veel snelheid wat je inlevert als malen vertrekt. Hopelijk kunnen we Madueke en gakpo behouden en verlengen (aub zonder vaste afkoopsommen!!) Denk wel dat als je Luuk haalt dat je een normaal salaris moet gaan betalen en hem eigenlijk alleen onder propper prijzen moet terughalen.
+1/-0

2 jaar geleden
”en is bovendien ook een speler die drukzet zoals gewenst in de formatie van de Duitser."

Nou ik ben nooit kapot geweest van de Jong's drukzet vermogen. Hij doet zijn best maar daarmee is alles wel gezegd. Heeft opvallend weinig gevoel voor de pass lijnen.

Ze schrijven maar wat daar bij de Telegraaf.
+5/-0

2 jaar geleden
Als je van de kopkracht van Luuk wilt profiteren, zul je toch vleugelaanvallers moeten hebben die bruikbare voorzetten vanaf de achterlijn kunnen geven. Anders gaat alles door het centrum...
+2/-0

 
2 jaar geleden
Jetro Willems en Angelino waren geen vleugelaanvallers en Memphis wel, toevallig dat die laatste bijna altijd voor eigen succes ging en de 1e 2 juist de voorzetten op doelpunten van LdJ gaven.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Volgens mij is die juist niet meer in beeld als ik het stuk lees van de Jong in het ED.

Zou ook niet weten waarom als je met 2 spitsen speelt, dan heb je met Mandueke, Zahavi, Romero, Fofana en eventueel zelfs Gakpo 5 spelers die het samen kunnen invullen. En dan vergeet ik nog Vertessen die steeds de voorkeur lijkt te krijgen voorin.
+3/-0

2 jaar geleden
Dus onze scouting bestaat uit: Spelers aangeleverd door de trainer/coach waar hij ooit mee gewerkt heeft en oud spelers van PSV (inmiddels 30 en gebleseerd).
+2/-2

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Hier heb je wel een punt
+1/-0

2 jaar geleden
Ik denk dat er maar weinig spelers zijn die de selectie naar een hoger niveau tillen,echt haalbaar zijn.
Daarom ben ik absoluut fan voor zijn komst,want met Luuk erbij gaat het algehele niveau omhoog,en dan bedoel ik vooral op het gebied van mentaliteit,persoonlijkheid,duelkracht en doelgerichtheid,oorlog in de zestien.
En dan zwijg ik nog over zijn scorend vermogen en ervaring op CL-niveau.
+3/-1

2 jaar geleden
Haal nou maar gewoon een beer van een centrale verdediger, een beul, aanvallers zitten we ruim in met Fofana die ook nog op de deur klopt
+2/-0

2 jaar geleden
Waarom terug halen ,en zeker niet voor de 12 miljoen loon was ook rond de 2 miljoen toen dus kei duur .. ,kijk veder waar nog statiegeld op te halen is...
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Hopelijk kogel gauw door de kerk, of helemaal niet. Maar hoe langer het duurt, des te meer het ten koste gaat van voorbereiding en start seizoen.

Goh wat verlang ik toch vaak naar de tijd dat er 's zomers elftalfoto werd gemaakt en dat die spelers er aan het eind van het seizoen nog allemaal waren. Tegenwoordig zijn zij er soms bij het begin van het seizoen al niet meer.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Those where the days, we zullen er helaas aan gewend moeten raken. Zou t ook graag anders zien.
OT: been jij voor n terugkeer van Luuk of zie je lieve en jongere sterke speler komen (bv rond de 25)? Ik had eerder Pavlidis in gedachten, maar dat is al weer te laat...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik moet eerlijk zeggen dat ik toch begin te twijfelen aan het terughalen van die al die "oude baasjes". Ten eerste moet je nog maar afwachten of zij het nog kunnen (opbrengen, in geval Pröpper). Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat het huidige Ajax een stuk sterker is dan het toenmalige team. Luuk geef ik, evenals Marco, het voordeel van de twijfel. Maar een aanblijven van Donyell zou zeker mijn voorkeur hebben. Hoewel ik het 'een kwal van een gozer' vind, ben ik toch geïrriteerd dat wij hem niet voor gelimiteerde transfersom gepakt hebben, om de simpele reden dat-ie inmiddels óók bij Ajax zit. Wellicht is er de mogelijkheid om Bergwijn goedkoop terug te halen of te huren van Tottenham Hotspur.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje