Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV meldt zich voor Mexicaanse verdediger César Montes'

18 juli 2021 10:47 - Marca Claro
Foto: Pro Shots

"PSV meldt zich voor Mexicaanse verdediger César Montes"; image source: Pro Shots

Volgens het Mexicaanse Marca Claro staat César Montes wederom in de belangstelling van PSV. De 24-jarige verdediger werd in eerdere transferperiodes ook al gelinkt aan de club, maar nu zou PSV zich daadwerkelijk hebben gemeld bij CF Monterrey. De 12-voudig international van Mexico neemt deze maand deel aan de Olympische Spelen en zou vervolgens de overstap moeten maken.

Montes heeft nog een contract voor anderhalf jaar in Mexico bij de club waar hij ook zijn jeugdopleiding doorliep. Inmiddels droeg hij al 217 officiële wedstrijden het shirt van CF Monterrey. Eerder werd hij onder meer gelinkt aan FC Porto, Ajax en Valencia.

Meer op Marca Claro
Tags

montes cesar mexico monterrey claro marca porto transferperiodes valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden (gewijzigd)
Ken hem niet, dus weet niet of hij goed genoeg is. Maar is wel precies het type wat nog nodig is achterin. Lang, nog redelijk jong, en voor de pr in Mexico ook prima dat er weer een Mexicaan bij komt. Met Ramalho hebben we dan weer zat Zuid- en Midden-Amerikaans temperament achterin.
+3/-1

2 weken geleden
Het lijkt me nu niet logisch want PSV zei vorige week nog dat het achterin wel goed zit.
Maar een goede speler erbij is altijd welkom. Als Dumfries vertrekt zie ik nog wel graag een goede verdediger erbij komen.
Prioriteit is nu 2 goede doelpuntenmakers erbij.
+2/-1

 
2 weken geleden
Dat het achterin goed zit weet je pas als er een keer flink onder druk gespeeld moet worden. Dus dat wordt pas de wedstrijd in Istanbul, helaas, want dat kan te laat zijn.
En vleugelaanvallera zijn meer dan welkom want bijna iedere aanval loopt nu door het centrum...
+1/-0

 
2 weken geleden
Eens met je 1e punt, verdediging moet nog getest worden. Tweede punt: vleugelaanvallers zijn uit de mode, aanvallende backs zijn in. Steeds meer wordt in het internationale voetbal voor de directe bal, door het midden, gekozen, waarmee je in de omschakeling veel sneller bent en de opponent verrast. Via de vleugels is te traag.
+1/-0

 
2 weken geleden
Ben ik de enige die de achterste linie nog fragiel vind?
Dumfries gaat vertrekken. Boscagli, Ramalho lijken goed centrum te vormen, Teze kan op rechts en eventueel centrum overnemen. Mwene kan rechts en links back en Max is ook goed genoeg. Valt er echter een iemand weg of tegen, dan zitten we op nivo Viergever. Denk dat Obispo nog gaat vertrekken- ik zou graag nog een goede speler hebben voor achterste linie (voorkeur centrum) om echt de concurrentie en fallback scenarios op orde te hebben.
+1/-1

 
2 weken geleden (gewijzigd)
We hebben nu 9 verdedigers voor de 4 posities achterin. Dat is 1 te veel.
Ervan uitgaande dat Luckassen en Dumfries gaan vertrekken komt er dus een plek vrij. Als Obispo ook nog vertrekt komen er zelfs 2 plekken vrij. Niet vreemd dus dat er nog gezocht worden naar verdedigers.
+5/-0

 
2 weken geleden
Dat, en toeslaan wanneer je betere spelers kunt halen als dat je hebt.
+1/-0

2 weken geleden
Een jonge international van Mexico gelinkt aan o.a. Porto, Ajax en Valencia. Sure dat die naar PSV komt😉
+1/-2

 
2 weken geleden
Een echte optimist ben je !! Chapeau!
+1/-0

 
2 weken geleden
En hoe zit dan dan met bv Max, Gotze en Sangare? Die stonden ook in de belangstelling van topclubs als AC Milan, Arsenal, Dortmund en Barcelona.
+3/-0

 
2 weken geleden
Ja dat is ook wel weer waar natuurlijk. Misschien wat pessimistisch om mogelijke teleurstelling te voorkomen.
+1/-0

 
2 weken geleden
Met de nadruk op stonden! Wel bekende ellenlange lijstjes bij de clubs
+1/-0

2 weken geleden
Hè hè.. was te verwachten dat psv een keer gelinkt zou worden aan Montes.

Momenteel 1 van de beste verdedigers van Mexico. Zou een mooie aanwinst zijn.

Benieuwd wat ie moet kosten en of ie haalbaar is voor psv.
+2/-1

 
2 weken geleden
Met verkoop van of malen en/of Dumfries geen probleem
+1/-0

 
2 weken geleden
Transfersom zal het probleem ook niet zijn, ik verwacht rond de 8.5 mln. Maar als er hoge salarissen aan te pas komen dan houd het voor psv wel ergens op.
Denk overigens dat psv zelf al genoeg financiën heeft, daarbij nog die 50 mln kapitaal injectie. Verkoop van denzel en Donny zou niet nodig hoeven zijn.
+1/-1

 
2 weken geleden (gewijzigd)
En in hoeverre die Mexicanen het aantal procenten met doorverkoop in handen willen hebben. Je zal echt moeten reageren dit seizoen. Niet zo'n afgand als vorig jaar
+1/-0

 
2 weken geleden
Die 50 miljoen is niet enkel voor transfers en niet voor 1 transferwindow.
Daarbij is de selectie op dit moment overvol. Dus ja.. eerst verkopen.
+4/-0

2 weken geleden
Das een topverdediger.
Complete speler.. Lijkt me sterk dat Psv hem weet te strikken.
Wordt wel beetje druk achterin.
+5/-0

 
2 weken geleden
Teze moet met sambo vechten voor rechtsback. Ook mwene kan zowel links als rechts als back uit de voeten. Wel fijn een goede 2e man achter Max en mwene viel me tegen paok echt 200% mee. Verwacht ook veel van onze jonge Noorse linksback, die gaat dit jaar ook kansen krijgen. Centraal heb je alleen boscagli, viergever, obispo en Ramalho. Hiervan zie ik viergever misschien nog wel vertrekken, wat jammer zou zijn want als je daar toch maar rond de 1-2 miljoen voor krijgt dan verlies je een goede back up en leider met ervaring voor weinig geld. Ook obispo wil momenteel nog niet verlengen dus wat psv daar mee gaat doen is ook nog onbekend, zou zomaar eens verkocht kunnen worden omdat ie niet wil verlengen. Ramalho moet onze nieuwe leider worden, boscagli is momenteel echt een topper maar vind dat er zeker nog wel een toppertje bij mag omdat we gewoon 3 echt goede centrale verdedigers moeten hebben als je op top niveau mee wil doen voor de prijzen. Ik had verwacht dat ze toch voor Kim of Lyanco zouden gaan, lyanco is een beetje buiten de boot gevallen bij torino afgelopen jaar en nu dus wel haalbaar. Maar Montes is ook echt een zeer complete verdediger die een mooie aanvulling zou zijn voor onze verdediging en de Mexicaanse link in stand kan houden.
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik zie eerder Obispo nog een transfer maken,en er dan vanuit gaande dat Montes niet komt om de bank warm te houden,wellicht Boscagli een linie doorschuift.
Dan zou je een zuid-amerikaans defensieblok krijgen,die wel allebei rechtsbenig zijn.
Maar goed laten we eerst maar eens afwachten of het op waarheid berust,dit transfernieuws.
+2/-0

 
2 weken geleden
Als je op voorhand al denkt .. HET LUKT WAARSCHIJNLIJK NIET, dan kan je nergens aan beginnen; BALLEN TONEN!
+3/-0

 
2 weken geleden
Wie denkt dat het niet lukt dan?
+1/-0

 
2 weken geleden
Het was een reactie op @Hendrikus. Die noemde wat clubs waaronder Ajax en gelijk antwoorde met die kiest toch niet voor PSV!
+1/-0

michelos (geschorst)
2 weken geleden
Lijkt erop dat ie in beeld komt omdat er nog wat gaat gebeuren met de huidige verdedigers

Wellicht gaat Viergever vertrekken, of gaat Obispo weer de verhuur in.

Is ie een beetje snel? Graag eentje die met veel ruimte in de rug durft te verdedigen.
+2/-0

2 weken geleden
Ken hem niet maar vind het wel logisch. Dumfries gaat dan denk ik echt maar ook Obispo zal wel verkocht worden als hij zn contract niet wil verlengen.
+3/-0

2 weken geleden
Eindelijk zit mijn rode kaart erop. Omdat ik 2x een 'post zonder toegevoegde waarde heb geplaatst, posten voor de cijfertjes' denken ze dat dat mij iets interesseert.
Affijn, dan over deze Mexicaan, ik dacht dat het achterin al goed zat, maar een slager erbij is nooit weg. Weer eens de naam PSV oppoetsen daar in Zuid Amerika.
+3/-1

2 weken geleden
Als Nick Viergever zou ik op 32 jarige leeftijd goed rondkijken of er elders gelijke of betere omstandigheden voor mij aanwezig zijn, of je moet je eigen schikken in een bijrol als trouwe invaller en kijken of er verlenging met beter salaris in zit.
+3/-0

 
2 weken geleden
Ik zie hem derhalve wel vertrekken.
+1/-0

2 weken geleden
Dan zal het niet zo lang meer duren of die club uit Amsterdam gaat zich ook melden.
+4/-0

2 weken geleden
Ik moet eerlijk toegeven dat de beste man (althans zijn naam) mij niks zegt, maar goed mijn Mexicaanse voetbal is niet meer wat het geweest is. En de combinatie PSV-Mexicaanse spelers is natuurlijk over het algemeen geen verkeerde (uitzonderingen daargelaten).

Het enige wat ik mij afvroeg is waarom hij niet met Mexico meespeelt in de Gold Cup. Hij lijkt mij wat te oud voor de Spelen en volgens mij is de A-ploeg aanwezig bij het Midden-Amerikaanse landenkampioenschap.

Nou ja, afwachten maar weer, wat moet-ie kosten en zo? Verder is hier imo weer eens sprake van uiterst vage berichtgeving m.a.w. een gerucht.
+1/-1

 
2 weken geleden
Volgens mij omdat hij deel gaat nemen aan de Olympische spelen
+1/-0

 
2 weken geleden
Klopt, dat was mijn overweging, heren: waarom géén Gold Cup, maar wél Spelen? Ik denk dat prioriteit Mexico ligt bij Gold Cup gezien de selectie. Speelt César derhalve bij het b-team van Mexico?
+1/-1

 
2 weken geleden
Ik zou het niet weten hoor,maar het kan zijn dat hij deze overweging heeft gemaakt omdat de olympische spelen toch iets bijzonders zijn om mee te mogen maken,en had hij er nu de laatste mogelijkheid voor.
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik probeer mij alleen maar een beeld te vormen van de speler César Montes. Hoe goed is hij?

Ondanks dat het hier slechts een gerucht betreft, een van de vele.
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Hij zit niet bij de Gold Cup, omdat ze ook vol voor een medaille in Tokyo willen gaan. Hij heeft nog net de leeftijd dat hij mag deelnemen (normaal tot 23 jaar als je de dispensatiespelers niet meerekent, maar omdat de Spelen zijn uitgesteld met een jaar is die leeftijdsgrens naar 24 gegaan).

Zo is de normaal gesproken eerste doelman (Ochoa) ook richting de OS. Alvarez wilden ze onder andere ook meenemen naar Tokyo terwijl hij een vaste basisplaats heeft bij Mexico. Omdat Ajax daar geen toestemming voor gaf is hij alsnog naar de Gold Cup.

Montes zou bij Mexico normaal gesproken de vierde keuze zijn geweest voor het centrum als hij wel naar de Gold Cup zou gaan. Op de OS lijkt hij vrij zeker van een basisplek.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
2 weken geleden
Olympische of Gold cup , tja het liefst doe je ze allebij
+1/-0

 
2 weken geleden
Is dit keer niet mogelijk, overlap is te groot (al helemaal als je dus als Mexico voor winst GC gaat).
+1/-1

 
2 weken geleden
Oké heren, ook Bok & RIS, bedankt voor de info.
+2/-0

2 weken geleden
Zou opmerkelijk zijn. Ramalho lijkt mij voor de basis gehaald en Teze moet toch spelen zou je denken. Allicht RB maar weet niet of hij dat aanvallend trekt in dit systeem ?
+2/-0

 
2 weken geleden
Ben ik ook benieuwd naar aangezien Teze een zeer goede ontwikkeling heeft doorgemaakt als cv, dan ga je hem ergens zetten waar hij OOIT "vrij goed" is geweest.
+1/-0

 
2 weken geleden
Had hij niet recentelijk in een intervieuw aangegeven,dat zijn voorkeur op de rechtsback positie ligt?
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik vrees dat hij door die wens achter het net gaat vissen. Is een betere CV dan back.
+2/-0

 
2 weken geleden
Nee dat denk ik niet,ondanks dat hij een goed seizoen als cv heeft gehad,heeft hij in de jeugd altijd rb gespeeld.
Bovendien is hij ooit begonnen als rechtervleugelaanvaller,dus die drang naar voren zit er nog altijd ingebakken.
+1/-0

 
2 weken geleden
Leuk dat hij ooit begonnen is als aabvaller, zo zijn er zovelen. Zegt niets over zijn potentie in die rol in het betaald voetbal. Hij had nooit het betaald voetbal gehaald in die rol. Wanneer hij rechtsvoor komt te staan dan is het een drama, veel te log en geen snelheid op de eerste meters.

Deze jongen heeft zich inderdaad razendsnel als CV ontwikkeld. Hem op RB zetten is kapitaalvernietiging, want op die positie is hij (op dit moment) van niveau Almere City. In het centrum kon hij gebruik maken van zijn gevoel voor de ruimte (verdedigend gezien) en kwam zijn strakke inspeelpass tussen de linies goed tot zijn recht. Twee dingen die vrijwel wegvallen op de RB positie, waar heel andere dingen worden gevraagd. Zie het niet gebeuren, als hij daar blijft staan dan is hij komend seizoen achilleshiel van het elftal. Maar hoop dat hij me ook hier verrast.
+1/-1

 
2 weken geleden
Hoe hij het op de rb-positie gaat doen,dat is voor ons ook nog afwachten omdat we hem daar nog te weinig aan het werk hebben gezien,maar mij ging het idd om zijn drang naar voren die er wel degelijk inzit en juist een vereiste is in ons spelsysteem.
+2/-1

 
2 weken geleden
Ik heb het EK van Jong Oranje gekeken waar Teze ook rechtsback stond. Op dat niveau (beneden wat PSV moet nastreven uiteraard) hield het op de RB positie echt niet over. Dat wordt hem niet denk ik, maar hij mag mij verrassen.
+1/-0

 
2 weken geleden
Ben ik helemaal met je eens. Overigens zijn alle spelers (vaak) aanvaller geweest. Omdat ze beter zijn dan de rest in de jeugd, spelen ze eerst als aanvaller. Pas op latere leeftijd als het niveau omhoog gaat, moeten ze dan (vaak) de keuze maken om op andere posities te gaan spelen.
+1/-0

reactie verwijderd

2 weken geleden
Zijn wel echte kerelsuit Mexico weten al jong hoe ze kei hard alles oplossen ,en hierna na snel een goede spits die het wel afmaakt ...
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afgelast albert berisha bijgesteld borusia cashen crockett doan fofana gakpo hlozek hype ihattaren ioc izecson james jong klauwen madueke malen raiola rosario sambo santos schmidt sonny steemzen teze yonci zahavi