Transparent
Inloggen
Sluiten

'Pablo Rosario vertrekt mogelijk ook bij PSV'

22 juli 2021 23:14 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Pablo Rosario vertrekt mogelijk ook bij PSV"; image source: Pro Shots

Pablo Rosario vertrekt mogelijk ook bij PSV deze transferperiode. Clubwatcher Rik Elfrink meldt dat de middenvelder is gesignaleerd op een vlucht naar Nice. De verslaggever van het Eindhovens Dagblad plaatst er wel een kanttekening bij dat hij nog geen bevestiging heeft dat er rondom de reserve-aanvoerder van afgelopen twee seizoenen al iets in de eindfase zit.

Rosario heeft inmiddels 138 officiële wedstrijden voor PSV gespeeld. Sinds de definitieve komst van Marco van Ginkel en de terugkeer van Davy Pröpper lijkt hij echter niet meer op veel speeltijd te kunnen rekenen. De enkelvoudig international van het Nederlands elftal heeft nog een contract voor twee jaar in Eindhoven.
Discussieer mee op de forums


Tags

rosario elfrink enkelvoudig gesignaleerd ginkel kanttekening nice plaatst vlucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Dan gaat er bij een aantal mensen nu gelijk de vlag uit, wat zullen ze blij zijn.
+8/-2

 
3 maanden geleden
De vlag uit is een beetje overdreven, maar het is toch niet zo raar dat men blij is dat we nu met Van Ginkel/Propper spelen ipv Rosario? Daar word ik iig wel blij van, ja.
+2/-0

3 maanden geleden
Foot Mercato meldde ook zoiets. Ik ben benieuwd wat we voor Rosario krijgen. Zijn plek is prima vertegenwoordigd, dus een transfer is voor beide partijen goed.

Linkje naar Foot Mercato: https://www.footmercato.net/a2423181790125424002-mario-lemina-et-pablo-rosario-a-un-pas-de-logc-nicelink
+3/-0

 
3 maanden geleden
Als Malen maar 30 miljoen waard is, is Rosario hooguit 8 miljoen.

Maar gezien het altijd uitverkoop is bij PSV zal het eerder naar de 5 miljoen gaan.

Belangrijkste is dat er weer een speler weg gaat die tekort komt.
+5/-5

 
3 maanden geleden
Vreemde opmerking. jij vind Rosario te kort komen bij PSV maar hangt dan weer wel een prijskaartje van 8 mio om zijn nek terwijl je 5 mio verwacht.
+2/-0

3 maanden geleden
De voorkeur lijkt bij Sangaré te liggen voor de controleur. Ik neem aan dat we nu eindelijk van die achterlijke 2 controleurs af zijn. Wat mij betreft vecht hij het uit met Sangaré, want die vind ik ook erg zwak aan de bal. Verder gun ik Rosario een mooie transfer heeft hij verdiend. Hij is bij lange na niet zo slecht als hier vaak gezegd wordt en heeft de juiste mentaliteit en inzet. Maar een middenveld Hendriks-Rosario of Rosario-Sangaré-Thomas-Mauro is natuurlijk altijd gedoemd te mislukken en volstrekt PSV onwaardig. Daarin kan niemand zich onderscheiden. Wat mij betreft kan hij met opgeheven hoofd en het nodige zilver de club verlaten.
+6/-0

 
3 maanden geleden
Inderdaad, eindelijk 1 controleur en daar spelers zoals van Ginkel, en Propper en Götze omheen die het voetbal verzorgen.
Een zo'n tank als Sangaré voor de verdediging vind ik wel lekker. Daar loopt geen speler doorheen.
+2/-0

 
3 maanden geleden
"Een zo'n tank als Sangaré voor de verdediging vind ik wel lekker. Daar loopt geen speler doorheen."

Dat zal een tegenstander ook nooit doen. Die kijkt eerst hoe hij de "tank" het beste kan passeren: op snelheid en/of techniek... Fysiek contact zoveel mogelijk vermijden.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik vind de reacties van PSV supporters op andere site's behoorlijk kansloos. Die jongen heeft zich altijd 100% ingezet voor onze club en is gewoon niet goed genoeg, daar kan hij niks aan doen. Gedraag je eens.
+25/-3

 
mesters79 (geschorst)
3 maanden geleden
Dus omdat ie er niks van kan en z'n best gedaan heeft ben je al tevreden?
+4/-12

 
3 maanden geleden
Volgens mij komt het woord tevreden niet in zijn post voor.
Ik deel wel z'n mening hoor... als je ziet hoe er soms over "een van ons" gesproken wordt. We hoeven echt niet voor alles en iedereen in de polonaise. Er gebeuren bij PSV ook echt dingen die niet goed gaan/goed zijn.
Maar het respect is af en toe ver te zoeken.

Iets met "eendracht maakt macht"? :)
+11/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 maanden geleden
Hij is naar mijn mening wel de oorzaak van een hulpeloos middenveld vorig jaar. Leuk dat hij zijn best doet voor dat beetje geld, maar om hem daarom als eerste op het wedstrijdformulier te zetten... komop Schmidt
+2/-7

 
3 maanden geleden
Vanuit zin rol heeft hij zijn taak uitgevoerd vorig jaar, maar voor hem stond op een gegeven moment 0,0 voetballend vermogen meer met alle corona gevallen en blessures. Alles aan 1 speler toewijzen vind ik te kort door de bocht. Vorig seizoen hadden we hooguit 12 PSV waardige spelers in de selectie en ook dit jaar is de selectie enorm smal. Vallen Götze en van Ginkel een keer weg heb je een enorm probleem op het middenveld en ik zou geen vervanger van Sangaré kunnen noemen bij een vertrek van Rosario.
+5/-2

 
3 maanden geleden
Inderdaad - heeft zich altijd 100% ingezet zonder morren.
Dat het niet altijd het gewenste resultaat heeft, kan hij verder ook niet veel aan doen; heeft ook te maken met het te hoog staan van de backs waardoor hij, bij balverlies, samen met Sangaré aan het zwemmen was.

Ik gun hem in elk geval alle succes bij een volgende club en ben wel benieuwd hoe ze in de selectie het op gaan vangen. Want buiten Sangaré heb je geen echte balafpakker meer, of Sadilek moet terugkomen?
+3/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 maanden geleden
Dus is het zorgen dat we de bal veel hebben, hoeven we hem ook niet af te pakken...
+1/-0

 
reactie verwijderd

3 maanden geleden
Of hij is op een korte vakantie ;-)
+2/-0

3 maanden geleden
Ik vind het een goede zaak dat Rosario vertrekt. Ik vind zijn mentaliteit wel goed en daarom gun ik hem het allerbeste. Desondanks vind ik Rosario niet de speler gebleken die PSV verder brengt. Soms kon hij bij vlagen echt wel fantastisch zijn, afgewisseld met zwakke momenten. PSV krijgt nu ruimte om de selectie in te krimpen en door te selecteren.
+3/-0

3 maanden geleden
Gun hem een mooie transfer, helaas niet de juiste speler voor ons maar altijd een gentleman geweest dus hij verdiend het om een nette manier uitgezwaait te worden.

Het is niet zijn fout dat het spel niet altijd even best was en de trainer hem opstelt.
+3/-0

killermfc (geschorst)
3 maanden geleden (gewijzigd)
Hopelijk levert hij ons nog het nodige op. Was toch eigen jeugd?

Ach ja, de jongen kan er verder ook weinig aan doen. Werd overdreven opgehemeld door Herr Schmidt en vervolgens gingen er hier enkelen in hem geloven.

Hardwerkende maar povere voetballer die altijd zijn best deed en qua mentaliteit nooit verzaakte. Ik zal hem niet missen.

Maarre hij is nóg niet weg hè... hopelijk niet weer zo'n zich lang voortslepende soap.
+2/-2

 
mesters79 (geschorst)
3 maanden geleden
Precies ie is nog niet weg! Lopen we hopen op een goede afloop voor alle partijen! Benieuwd naar wat PSV voor hem verlangd! En nog belangrijker wat willen ze er voor geven
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik verwacht dat hij verhuurd wordt met een optie om hem volgend jaar voor anderhalf miljoen over te kopen.
+2/-4

 
3 maanden geleden
Vergeet niet dat Herr van Bommel het ook in hem zag zitten!
+1/-0

 
3 maanden geleden
Volgens 020-terminologie is hij idd eigen jeugd.
Echter Pablo maakte de transfer van Almere City naar PSV op 19 jarige leeftijd :)
+1/-0

 
killermfc (geschorst)
3 maanden geleden
Oké ja dat is waar ook, Almere, in eerste instantie voor Jong, vandaar de verwarring.
+1/-1

3 maanden geleden
Begon sterk, kwam in oranje, helaas niet doorgezet. Prima als hij een transfer maakt.
+3/-0

3 maanden geleden
Is beter voor hem en psv ,nu nog voor hoeveel wordt hij verkocht..Veel succes daar Pablo..
+3/-0

3 maanden geleden
Mooi dat hij lekker kan gaan ballen in Zuid-Frankrijk met Stengs en Kluivert.
Dank en succes.
+3/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Sangare kon er eerst ook niet veel van, nou is hij her en der een held, Met sommige "suborters"hier heb je blijkbaar geen vijanden nodig, ik hoop voor Rosario dat hij gaat.
+3/-0

 
killermfc (geschorst)
3 maanden geleden
Ik ben anders ook nog steeds niet overtuigd van de kwaliteiten van Sangaré, maar i.t.t. hem was Rosario tenminste nagenoeg gratis.
+1/-1

3 maanden geleden
Met zo'n supporters heb je geen vijanden nodig. Rosario werd door 3 trainers bijna altijd in de basis gezet, daar hadden ze n goede reden voor. Dat naast hem geen fatsoenlijke creatieve speler stond die leverde, en daardoor die taak op hem moest nemen, was niet zijn fout, maar werd daar wel volkomen onterecht, op afgerekend. Hij heeft lettende op zijn primaire taak heel veel goede wedstrijden gespeeld. Sangaré lijkt als poetser echter n betere, niets mis mee, dat kan. Sangaré zal voorspel ik, eind seizoen hier opgehemeld worden, vooral omdat hij omringd wordt door creatieve spelers die ervoor zorgen dat hij waardevoller zal zijn, iets dat Rosario helaas niet heeft mogen ervaren. Ik hoop echt dat hij weer bij n mooie club mag spelen, waar de puzzel voor hem deze keer wel in elkaar valt, hij heeft er nl. de kwaliteiten voor.
+5/-0

3 maanden geleden
Ik hoop het voor die jongen. Je kan er alles van vinden maar niemand kan ontkennen dat deze jongen altijd een voorbeeldprof is geweest. Ik ben op een gegeven moment maar gestopt met het verdedigen van hem tegen buitenproportionele kritiek. Benieuwd wie nu de nieuwe kop van jut wordt
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afgetroefd awaydays benfica boomertje clown doan drommel eredivisie feyenoord gakpo ginkel gotze hansie ingewikkeld izecson jantje kraaij maalderink madueke moe mwene oorlog sangare schmidt sparen teze vertessen vinicius yassera zahavi