Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mohamed Ihattaren weer ziek en ontbreekt op training PSV'

25 juli 2021 11:35
Foto: Pro Shots

"Mohamed Ihattaren weer ziek en ontbreekt op training PSV"; image source: Pro Shots

Afgelopen seizoen ontbrak Mohamed Ihattaren regelmatig op de training bij PSV omdat hij ziek zou zijn en ook nu is het weer raak. Zowel Rik Elfrink als Stef de Bont meldt dat de middenvelder ontbreekt op de training van PSV omdat hij ziek is. Denzel Dumfries heeft de training wel weer hervat. Hij traint nog individueel en kan na de return tegen Galatasaray mogelijk weer aansluiten bij de groep.

Ook Pablo Rosario stond op het trainingsveld. Hij zou afgelopen week zijn gespot op een vlucht naar Nice, maar van een transfer naar de Franse ploeg lijkt vooralsnog geen sprake te zijn.


Tags

ihattaren bont dumfries elfrink galatasaray gespot nice rosario stef vlucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Rot gewoon op met die gast. Zelden zo'n voetballer gezien met zo'n verrotte mentaliteit.
+22/-2

 
3 maanden geleden
Als je een echte prof club bent, moet je ook om kunnen gaan met dit soort gasten. De illusie dat iedere voetballer een ja knikker is of een hoog begaafd ideale schoonzoon is te naïef. Mijn inziens is psv gefaald om met een talent als MO om te gaan. En dat is voor 99% aan dhr Schmidt te danken. Waar het Mark wel lukte, lukt het hem niet of de wil is er niet. En de rest binnen psv gaat mee met deze eenmans baasje. Jammer, want die jongen heeft een gouden toekomst.
+2/-21

 
3 maanden geleden
Hij meldt zich keer op keer ziek als het even tegen zit en dan vervolgens zeggen dat het voor 99% de schuld van Schmidt is. Gaat verder alles wel goed? Wat een waanzin.
+22/-0

 
3 maanden geleden
Ik heb gisteren nog de docu "Memphis van Moordrecht tot Manchester" zitten kijken. Toen Depay bij PSV binnen kwam zeiden ze bij PSV al snel, hij heeft veel talent maar hij gaat het zo niet redden. Depay heeft toen meteen jarenlang mengtale begeleiding gekregen om hem op het goede pad te houden, en hem zo goed mogelijk bij te sturen. O.a. Twan Scheepers (leuke vent) is als jeugdtrainer intensief bezig geweest om hem te vormen. Achteraf is iedereen zeer positief over die aanpak, ook Depay zelf, die de sturing van de metaal-coach zeer waardeerde.
Deze docu geeft een zeer goed beeld van hoe er bij PSV met jongens wordt omgegaan die veel talent hebben maar ook veel hulp en sturing nodig hebben. Ga er naar vanuit dat ook bij Mo er van alles is gedaan om hem te helpen.
Alleen Depay was een echte winnaar en deed er alles aan om beter te worden.
Daarom werd hij toch een succes bij PSV, en in zijn verdere leven.
Mo is technisch een van de beste spelers die ik ooit bij PSV heb gezien, maar ik heb hem nu opgegeven. Het ligt niet aan PSV, kijk die docu maar.
+6/-1

 
3 maanden geleden
WouterErik, ja ik denk dat je het bij het rechte eind hebt, alhoewel het wel opvallend vaak een Marokkaanse speler is die er niet doorheen komt, weggaat en vervolgens in het slop raakt. Afalay is de grote uitzondering in alle opzichten.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Mijn god zeg, wat een klinkklare onzin.

Als je een echte prof voetballer bent, moet je ook om kunnen gaan als er spelers zijn die beter zijn dan jou en wel leven als een prof speler.
+12/-0

 
3 maanden geleden
Op basis waarvan heeft die jongen een gouden toekomst? Omdat hij een bal leuk aan kan nemen? Zelfs over van Bommel was zijn rendement bijzonder matig. Het ligt 99% aan deze jongen zelf, niet aan iemand anders.
+16/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een quatsch. Schmidt is een trainer zoals elke trainer die simpelweg vereist dat spelers zich als een prof gedragen, wat denk je nu? Mo heeft al tig keer aangetoond dat hij niet in staat is dit lang op te brengen. Het sarren van medespelers met z'n kinderachtige berichtjes door na een verloren wedstrijd van PSV ajax-spelers te feliciteren is tekenend. Mo heeft onbeschrijfelijk veel talent maar een instelling van -3. Iedereen gunt hem een gouden toekomst maar daar komt ben ik bang niets van terecht... en de enige schuldige is Mo zelf, ondanks dat Schmidt hem meerdere kansen gegeven heeft. Het is allemaal heel ondankbaar als je weet wat PSV allemaal voor hem heeft gedaan door de jaren heen, schandalig gewoonweg.
+11/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 maanden geleden
Niet iedereen, ik gun het hem al niet meer.
+8/-0

 
3 maanden geleden
Ik ben er nu ook wel klaar mee.
Ik denk dat bij PSV interen ze 100x zo veel weten als wij en hem als voetballer allang hebben opgegeven. Voetbal is een teamsport en als iemand zo dwars ligt dan kan hij beter door de achterdeur vertrekken.
+4/-1

 
3 maanden geleden
Tjonge jonge nog even en wij moeten denken dat hij onder Mark het nivo van Messi aantikte. Hij deed toen precies hetzelfde als nu! Omdat de rest toen grijze muizen waren viel hij wat meer op, maar ook toen deed hij aan alibi verdedigen en speelde zijn eigen wedstrijd. Hoe zeggen ze dat zo mooi, There is no I(hattaren) in TEAM.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Juiste analyse en mooie woordspeling!
+2/-0

 
3 maanden geleden
Als Mark hem wel weet te motiveren dan koopt Wolfsburg hem toch, maar waarom wil niemand hem kopen. Tis een koopje.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Bommel heeft wel wat nodig, alles nog verloren.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Elmoro, volgens mij zijn niet zoveel mensen het met je eens ;)
Ik ben een van hun ;)
+2/-0

 
3 maanden geleden
Onder van Bommel maakte hij als nummer 10 4 goals. De slechtste cijfers die ik de afgelopen 40 mee heb gemaakt. Zo goed was hij toen ook nog niet
+1/-0

 
3 maanden geleden
Hij was nog jong hè? Hij maakte natuurlijk gewoon indruk in die tijd
+1/-0

 
3 maanden geleden
Volledig mee eens dat je als club met veel verschillende persoonlijkheden om moet kunnen gaan. Schijnbaar zou Mo al jaren lastig zijn en is hij al die tijd met fluwelen handschoentjes behandeld. Dan moet je hem gewoon zien te verkopen voordat het uit de klauwen loopt. Verder heeft Schmidt hier natuurlijk vrij weinig mee te maken, hij stelt gewoon de beste 11 op en is zeer redelijk, ook tegenover Mo. Eerst laten zien dat je kan voetballen en je kansen pakken. Doe je dat niet dan is het gewoon banken en wordt je voorbijgestreefd door betere spelers als Madueke en Gakpo, zo zit het voetbal nou eenmaal in elkaar.

Mo hadden ze vorig jaar al moeten verkopen, toen was al lang duidelijk dat hij nooit bij zou gaan tekenen, dat voorstel ligt er al anderhalf jaar onderhand. Als hij echt zo lastig was al die tijd had je hem al een paar jaar eerder van de hand moeten doen of beter moeten begeleiden. Enige die dit aan te rekenen valt zijn de Jong en Gerbrands. En Mo natuurlijk, wordt tijd dat hij zich volwassen gaat gedragen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Lulkoek, als duurbetaalde prof moet je je gewoon aan bepaalde basisregels houden. Goed dat een club zegt tot hier en niet verder, een doorgerotte appel in de selectie is al te veel. Weg ermee, zo snel mogelijk.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dik salaris en dan hele dagen ziekmelden omdat hij geen speelminuten krijgt. Gewoon gratis weggeven en een doorverkoop percentage van 30%. Helemaal klaar mee en hoe langer hij bij de groep zit hoe meer het groepsgevoel wordt verpest.
+4/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Ricardo Izecson Santos: Doe effe normaal man. Die knul is net 19 en krijgt al 2 jaar lang vanalles te horen over hoe goed hij gaat worden en wat er van hem verwacht wordt. Er zijn er niet veel die daar op die leeftijd goed mee om kunnen gaan, en dat kun je alleen hun begeleiders kwalijk nemen.
+1/-5

 
3 maanden geleden
@Ro van O: deed Ihatarren maar eens normaal....je zegt dat ie pas 19 is.....klopt, geef hem dan ook maar meteen het salaris van iemand van 19....nee wat dat betreft voelt hij zich wel een hele grote meneer....oprotten met Mootje.....verpest de sfeer en heeft een enorme waardeloze mentaliteit. Zal blij zijn als ie weg is, voegt niks toe, buiten een paar leuke straatvoetbal-moves....daar win je geen wedstrijden mee.
+5/-0

 
3 maanden geleden
Ah, sorry.

Ik dacht dat het de schuld van Ihattaren zelf was dat hij vorig jaar veel te zwaar aan de voorbereiding begon. Dat hij hersteldrankjes weggooide, dat hij weigerde een ijsbad te nemen. Dat hij meerdere keren van de training is weggestuurd en uiteindelijk uit de selectie werd gezet. Dat hij zich als een 9-jarige gedroeg op social media ipv een 19-jarige en zich steeds ziek meldt als hij even niet mag spelen.

Ik wist niet dat het de schuld van de begeleiders was (of zoals iemand hierboven schreef 99% de schuld van Schmidt).
+7/-0

 
3 maanden geleden
Twee jaar lang? Al zolang als hij in de jeugdopleiding speelt krijgt hij dat te horen. Wat dat betreft is dit niets nieuws voor hem.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Een vertrek is nu de enige optie , ik moet wel zeggen dat Schmidt hier z'n aandeel heeft gehad. Maar prima , schmidt wil duidelijk maken dat dit de koers is en wie niet meegaat valt af. Ik ben tegen dit gedrag van Mo maar ik vroeg me woensdag ook af als Thomas voor Madueke invalt is het klaar. Vorig jaar was het Vertessen nu Thomas , een trainer moet ook spelers kunnen managen en Schmidt had ook anders met Mo om kunnen gaan.
+1/-0

3 maanden geleden
Geen echte prof die alles doet en laat voor het voetbal. Verkeerde mentaliteit. Jammer. Als er een scheet dwarszit meldt hij zich ziek. Prof voetbal eist nu eenmaal 2 dingen tw voetbal kwaliteiten en karakter/mentaliteit. Bij Ihattaren mis je duidelijk het laatste dus laten gaan.
+3/-0

3 maanden geleden
Als Schmidt denk meer kans te maken om te winnen met hem, stelt ie m gerust wel op hoor.
Ik zou eerlijk gezegd niet weten waar Schmidt m neer moet zetten. Een verdedigende middenvelder is t niet, een spits evenmin. Götze, Gakpo en Madueke zijn beter en nemen hun vak serieuzer. Dus als Mo geen geduld kan betrachten of in de spiegel durft te kijken….. Dan maar wegwezen.
+5/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Dat is nog t meest tragische, op zijn leeftijd moet hij juist grote stappen maken, maar door zijn kinderachtig gedrag staat ie al 1,5 jaar stil in zijn ontwikkeling. Hij schiet in zijn eigen voet, en geen een serieuze club heeft nu (of iig binnenkort) interesse om maar ook een cent voor hem uit te geven, je haalt alleen maar een hoop troubles binnen.
+4/-0

3 maanden geleden
Is ie weer ziek zwak en misselijk.

Looser.
+10/-1

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

3 maanden geleden
Zwak ziek en misselijk.. Wat een ramp dit over het paard getild talent. Die komt er nooit met zo'n mentaliteit. Zo snel mogelijk verkopen die loser!
+4/-0

3 maanden geleden
Tijd voor controle of is dat bij voetballers niet ?? Houden we wat loon over ,niet meer welkom en niet meer voor zingen heel gauw weg doen...
+1/-1

3 maanden geleden
Er is dus nog steeds niks veranderd. Vervelende is dat dit het groepsproces blijft verstoren.
Er moet snel een oplossing komen, maar ben bang dat geen club hem op deze manier wil hebben.
+1/-0

3 maanden geleden
Waar blijft Wolfsburg. Laat hem lekker weer bij Mark gaan voetballen, misschien leeft hij weer op. Lage transfersom en hoog doorverkoop percentage en we moeten er wel uitkomen. Hier gaat het niks meer worden. Die jongen wil in de watten gelegd worden en Schmidt verwacht 110% inzet. Dat gaat niet samen.
+3/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Per direct uit de A-selectie verwijderen,hij is nu als een gezwel binnen het groepsproces, en dat ging juist de goede kant op. Deze jongen had ooit een mooie toekomst voor zich, maar heeft die zelf om zeep geholpen. Heeft niets met Schmidt te maken, alleen jammer dat een paar van die medianeuzen dat graag roepen om hem als oorzaak aan te wijzen zonder dat ze weten wat er precies speelt. Als Schmidt op persoonlijke gronden iets tegen Mo had was hij al lang door de directie op andere gedachten gebracht. De nieuwe Drenthe, Bakkali, Labyrat, of vul er maar een in, alleen heeft deze het niet eens verder geschopt dan de eredivisie. Deze jongen gaat nergens slagen, ook niet na zijn voetbal"carrière" over 15 jaar nog een keer te bekijken in een NPO rapportage, that's it.
+7/-1

 
3 maanden geleden
open/sluit de onderstaande quote:

ReserveBelg schreef op 25 juli 2021 om 13:45:

Per direct uit de A-selectie verwijderen,hij is nu als een gezwel binnen het groepsproces, en dat ging juist de goede kant op. Deze jongen had ooit een mooie toekomst voor zich, maar heeft die zelf om zeep geholpen. Heeft niets met Schmidt te maken, alleen jammer dat een paar van die medianeuzen dat graag roepen om hem als oorzaak aan te wijzen zonder dat ze weten wat er precies speelt. Als Schmidt op persoonlijke gronden iets tegen Mo had was hij al lang door de directie op andere gedachten gebracht. De nieuwe Drenthe, Bakkali, Labyrat, of vul er maar een in, alleen heeft deze het niet eens verder geschopt dan de eredivisie. Deze jongen gaat nergens slagen, ook niet na zijn voetbal"carrière" over 15 jaar nog een keer te bekijken in een NPO rapportage, that's it.Precies dit.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik kon vorig seizoen in de voorbereiding al opmerken dat schmidt niet zo goed wist wat die met mo moest aangezien hij hem toen op 3 verschillende posities in zn 4-2-2-2 systeem liet spelen.
+1/-0

3 maanden geleden
Wordt tijd dat daar gauw afscheid van genomen gaat worden want dit leidt nergens naar.
Bij PSV zal zoals bij iedere werkgever niet alles goed zijn maar ik denk dat het grootste deel hier toch wel bij Ihattaren ligt.
Houdoe en bedankt voor niks.
+5/-0

3 maanden geleden
Denk dat er weinig clubs van naam en niveau hun vingers willen branden aan Ihataren met zijn structureel irritante gedrag aangaande mentaliteit.
Toch moet PSV snel van hem af wil hij niet een splijtzwam in de selectie worden(zijn)
Dit kan zeer ongewenste negatieve gevolgen hebben voor het groepsproces/sfeer.
Indien nodig uit de selectie en lekker op de tribune, kan hij daar het hele seizoen uitzieken.
Kapitaalverlies dan maar voor lief nemen, NIEMAND IS GROTER DAN DE CLUB!!!
+6/-0

 
3 maanden geleden
Precies. Zoals ik al eerder zei gewoon gratis laten gaan en een 30 % ofzo doorverkoop percentage.
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 maanden geleden
Met deze mentaliteit zou hij perfect bij dat clubje uit Amsterdam passen.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Nou @smoortje, dat weet ik nog niet zo net niet dat hij in deze situatie een splijtzwam zou kunnen zijn in de selectie. Ik denk eerlijk gezegd dat het tegenovergestelde kan gebeuren, iedereen zal elkaar aankijken en zeggen, "zullen wij laten zien dat PSV wèl voor inzet, professionaliteit en de-dood-of-de-gladiolen is". Ieder voordeel heb zn nadeel.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik mag toch hopen dat de laatste anderhalf jaar de medespelers en de technische staf/organisatie van Psv Mo hebben laten zien/weten wat professionaliteit en mentaliteit op topniveau inhoud.
Dat is blijkbaar voor hem nog niet duidelijk en daarom is het imo inmiddels een kansloze missie, waarbij zijn onvrede en frustratie negatief(en zeker niet meer positief) kunnen zijn voor de groep.
Maar dat is mijn mening!!
+1/-0

 
3 maanden geleden
Je hebt groot gelijk @smoortje, het heeft geen enkele zin nog één seconde moeite te steken in Mo. Het is eigenlijk heel triest, er zijn alleen maar verliezers (zelfs Raiola ziet z'n bonus in rook opgaan).
+1/-0

killermfc (geschorst)
3 maanden geleden (gewijzigd)
Gewoon terugzetten naar Jong PSV, geen minuut meer bij de A-selectie. En tenzij de man voor een aantrekkelijk bedrag gesleten kan worden, hem een jaar lang laten verpieteren. Ik ben benieuwd wat er dan nog van over is. Alhoewel eigenlijk weet ik het al. Er zal weinig veranderen. Maar sowieso Mo niet ook nog belonen door medewerking te verlenen bij een goedkoop vertrek naar een wat hem betreft mooie club. Wat een mafklapper!
+3/-1

 
3 maanden geleden
Maar dan daar niet laten spelen. Want dan zit hij daar de opleiding van andere spelers in de weg. En als je hem daar laat spelen gaat het weer steeds over en als hij goed speelt komen er weer discussies.
+1/-0

 
killermfc (geschorst)
3 maanden geleden
Ja bij nader inzien, laat hem maar gewoon rondjes lopen op De Herdgang. Net als destijds Winston Bogarde bij Chelsea. Ik denk dat de lol er dan wel gauw afgaat. En indien hij niet komt opdagen, korten op salaris. Reden? Structurele werkweigering en ziekelijke smoesjes. Zo kláár met die onzin. Een regelrechte schande voor de club en slecht voorbeeld voor die jonge talenten die zich wél ontwikkelen en wél presteren.
+2/-1

3 maanden geleden
Zou zonde zijn van Jong PSV, verkloot hij heel de sfeer. Weet niet of er nog iets bestaat van buiten functie worden gesteld?
+2/-1

3 maanden geleden
Ongeschikt als prof. Zo snel mogelijk afscheid van nemen. Arbo arts er op af sturen. Ondankbare verwende over het paard getilde gast. Helemaal klaar mee. En zo te lezen ik niet alleen gelukkig. Weg ermee, zijn we ook klaar met na elke wedstrijd weer de discussie van de tv 'deskundigen' over het niet meespelen. Ik voorspel roemloos einde ala Bakkali .
+2/-1

3 maanden geleden
En wat als blijkt dat hij echt ziek is?
+4/-2

 
3 maanden geleden
Dan is het op zijn minst opvallend, gezien de frequentie. Als ik binnen zo'n korte termijn deze hoeveelheid ziekmeldingen achter mijn naam had staan, heb ik ook een stevig gesprek te pakken. Zeker wanneer ik ook niet de spreekwoordelijke pollen uit de grond loop.
+3/-1

 
killermfc (geschorst)
3 maanden geleden
Als iemand ziek is, moet hij naar de dokter en/of arbo-arts. Dan kan een deskundige diagnose worden gesteld. In Mo's geval lijkt een psychiater ook geen overbodige luxe. Maar houd deze dissonant iig ver weg van het groepsproces rond het vlaggenschip. Als hij anderen binnen de selectie gaat infecteren, zijn wij nóg verder van huis.
+7/-1

 
3 maanden geleden
Danku! Toch nog iemand die niet gelijk poep gaat praten.

Misselijkmakende reacties hier weer.
+4/-6

 
3 maanden geleden
Inderdaad, gaat al veel te lang zo, alles en iedereen gelijk aanvallen zonder dat je weet wat er aan de hand is. Als van de week blijkt dat hij niet ziek is, dan terecht aanvallen, maar nu weet niemand iets. Waar is de Brabantse gemoedelijkheid en warmte gebleven?
+3/-3

 
3 maanden geleden
Precies wat ik dacht. Niemand weet wat er speelt behalve Mo en PSV, maar de supporters hier gaan helemaal los op Mo. Lekker voorbarig, enkel omdat hij de schijn tegen heeft. Ik wacht wel even op officiële berichten.
+3/-1

3 maanden geleden
Mo en Raiola zitten in een luxe positie.PSV moet verkopen omdat Mo anders volgend seizoen gratis vertrekt.Weinig solidariteit vanuit Ihattaren naar PSV toe.Ik hoop dat Wolfsburg Mo wil kopen omdat de oefenresultaten bij deze club tegenvallen en van Bommel weet dat Mo niet al teveel meer zal kosten.Beste oplossing voor alle partijen.
+1/-0

3 maanden geleden
Stoppen met berichtgeving over hem graag!

NEGEREN SVP!
+8/-0

3 maanden geleden
Aan alle stoere en taaie kerels hier die Ihattaren een slappeling vinden: Doe effe normaal! Die knul is net 19 en krijgt al 2 jaar lang vanalles te horen over hoe goed hij gaat worden en wat er van hem verwacht wordt. Er zijn er niet veel die daar op die leeftijd goed mee om kunnen gaan, en dat kun je alleen hun begeleiders kwalijk nemen.
+3/-10

 
3 maanden geleden
Hoef je nog altijd niet continu ziek te melden met een dik salaris.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Het is zeker niet de schuld van alleen de begeleiders.
Als zowel iedereen binnen psv (directie,staf, medespelers, oud spelers) moeite gedaan hebben, blijft er echt maar één iemand over.. dat is Mo zelf misschien?
+3/-0

 
3 maanden geleden
Waarom alleen de begeleiders? Lekker makkelijk.
Het ligt aan alles en iedereen, behalve Ihattaren zelf.

En ja, misschien is die echt ziek. Dan nog is het wel erg vaak het afgelopen jaar. De schijn heeft hij tegen, heeft ie met z’n fratsen helemaal zelf voor gezorgd.
+6/-1

 
3 maanden geleden
Het is gewoon een watje niks meer en niks minder...... Als je niet tegen tegenslag kan heb je niets in het topvoetbaL te zoeken....ik zou zeggen , ga lekker rondjes rijden in je bolide op de kruisstraat of kanaleneiland. Dat kan ie nl als de beste !!
+5/-1

3 maanden geleden
Als ik een inschatting mag maken, denk ik toch dat hij het verlies van zijn vader niet kan verwerken. Hij heeft last van inzinkingen, hij is teleurgesteld dat hij niet mocht spelen en dan krijg je dit soort toestanden.
+3/-1

El Frikandel (geschorst)
3 maanden geleden
Die eerste regel pakt het probleem bij de wortel: "omdat hij ziek zou zijn". Onbewust deelt netwerk hier een hoek uit van jewelste.
+4/-0

3 maanden geleden
Ik denk dat Mohammed Ihattaren de top niet gaat halen. Scheidt heeft weleens gezegd dat hij Mo aan de bal niets meer kan leren maar er voor de rest nog veel aan te werken valt. Ik denk dat het om zijn mentale weerbaarheid gaat.
PSV heeft spelers nodig die niet alleen voetbalend vermogen hebben maar in hun hoofd sterk zijn en in het belang van het team spelen. Op deze facetten moet je er ook staan om hogerop te gaan.
Ik hoop dat Mo dit ook gaat laten zien bij een andere club. Hier zit hij op een dood spoor en dat komt niet door de begeleiding van de technische staf maar door hem zelf. Ik zie bij de rest van de selectie wel de goede mindset maar niet bij Mo.
Dat hij nu ziek is bewijst dat het hier klaar is.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Kolpt imo, ik voeg er alleen bij dat het ook kan zijn dat Mo er bewust van is dat hij best mee kan,, maar niet datgene wat er van hem verwacht wordt kan leveren, dus eigenlijk gewoon een Mo dale voetballer is met bevliegingen en niet meer dan dat, en dat mogen we de jongen niet aanrekenen maar wel degenen die hem het labeltje hebben omgehangen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
PSV ziet ze niet als prinsjes. Hij word juist hard aangepakt. Daarom wil hij niet bijtekenen.
+2/-0

3 maanden geleden
Denk dat hij binnenkort aankondigt dat hij gaat stoppen met profvoetbal.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Moet hij daarvoor niet eerst met profvoetbal beginnen dan?
+6/-4

3 maanden geleden
En toch hoop ik dat hij binnenkort met John gaat zitten en een meerjarig contract tekent en dan de weg die hij de afgelopen maanden heeft ingezet doorzet.

Aan de bal is het altijd weer spannend wat er gaat gebeuren ondanks zijn mindere rendement.

Ik had hem tegen gala liever zien invallen dan een Thomas. Ook in de voorbereiding was hij telkens in het tweede team een van de beste. Ook op de trainingen laat hij het zien.

Wat ik kwalijk van Psv en Schmidt vind is dat er constant over hem wordt gepraat met de media. Mo moet dit Mo moet zus. Gewoon geen commentaar geven en intern keihard aanpakken. Het afgelopen jaar is het echt te vaak over hem gegaan. Zijn er maar weinig die er op die leeftijd mee om kunnen gaan.
+2/-1

3 maanden geleden
Wat ik mis op dit forum is de mogelijkheid dat Ihattaren zich niet zelf ziek gemeld heeft, maar op een elegante manier buiten de groep gehouden wordt. Een ontevreden speler kan de sfeer bederven en dat is het laatste wat de trainer kan gebruiken.
+2/-0

3 maanden geleden
Het is gemakkelijk een mening/oordeel te hebben.
Wie weet zit hij gewoon niet lekker in zijn vel. Overspannen of depressief . Kan heh ! Daar moet dan deskundige medische ondersteuning voor komen.
het is gemakkelijk vanaf de zijlijn van alles te roepen als je niet weet wat er speelt.
Maar vervelend is het natuurlijk voor alle partijen....
Maar affakkelen zonder dat je de ins en outs kent... niet doen.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Ik ben het met je eens, ik vind dat Ihataren sinds de dood van zijn vader stuurloos rond dwaalt. Hij heeft dit misschien zelf ook ingezien, en is toen Mino Raiola's raad en advies gaan volgen. En die heeft hem een grote worst voorgehouden, waarvan hij zelf het grootste stuk in bezit heeft. Mino maakt meer kapot dan je lief is.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afgetroefd awaydays benfica boomertje clown doan drommel eredivisie feyenoord gakpo ginkel gotze hansie ingewikkeld izecson kraaij maalderink madueke moe mwene oorlog registratie sangare schmidt sparen teze vertessen vinicius yassera zahavi