Transparent
Inloggen
Sluiten

'Aanvaller Mergim Berisha in beeld bij PSV'

27 juli 2021 11:47 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Aanvaller Mergim Berisha in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Mergim Berisha in beeld is bij PSV, een 23-jarige aanvaller van Red Bull Salzburg. Berisha wist afgelopen zomer met Jong Duitsland het EK Onder 21 te winnen en heeft nog een contract voor een jaar. De zaakwaarnemer van de aanvaller heeft al gesproken met PSV. Vanwege een lichte blessure kwam hij dit seizoen nog niet in actie voor de kampioen van Oostenrijk.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

berisha mergim duitsland jong oostenrijk salzburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


El Frikandel (geschorst)
3 maanden geleden
Ben benieuwd, dus Luuk is afgeketst ?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Want er is maar één speler tegelijk in beeld?
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 maanden geleden
Nee, maar ik denk dat Luuk zal tegenvallen door te hoge verwachtingen en dat ze hem daarom op t 2e plan hebben geschoven. En terecht is mijn mening.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Dat ben ik volkomen met je eens. Zolang Zahavi bij PSV zit zou ik (een type) Luuk de Jong nooit (terug)halen.

Of Berisha de speler is die we nodig hebben durf ik niet te zeggen. Vond hem op het EK Onder 21 wel goed spelen en zag hem tijdens de Champions League een paar keer in actie, maar vind dat te weinig om een goed beeld te hebben. Puur afgaan op statistieken (die overigens heel behoorlijk waren afgelopen seizoen) is gevaarlijk en ik heb niet de kwaliteiten om op basis van een foto te kunnen beoordelen hoe goed iemand is.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Niet van die leeftijd nee, maar dat type in een talentvolle speler van begin 20 kan naar mijn mening geen kwaad.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Laten we het hopen, Luuk is een held maar totaal overbodig nu. Zahavi op 10 gaat niet werken en ik kan mij niet voorstellen dat Herr Schmidt Zahavi laat banken. Dan moeten er goedkopere pichhitters zijn.
+4/-1

 
3 maanden geleden
Mag hopen dat Luuk nog steeds in beeld is. Echter vraagt Sevilla te veel (naar verluid vragen ze €8.000.000). Zehavi heeft nu een goede wedstrijd gespeeld, maar hij is wel al 34 en heeft een contract voor nog 1 jaar. Luuk dus kopen met het oog op de toekomst zou zeker geen overbodige luxe zijn. Denk wel dat we naast Luuk nog een andere type spits er bij moeten hebben. Deze Mergim dus?
+1/-4

 
3 maanden geleden
Een 30-jarige spits (volgende maand 31) kopen met oog op de toekomst? :denk Het zou onzin zijn als je én Luuk de Jong nu koopt én vervolgens ook nog een andere spits.
+6/-0

 
3 maanden geleden
Ik mag hopen voor Luuk dat hij niet in beeld is. In de speelwijze van Schmidt zouden alle minpunten van Luuk namelijk pijnlijk bloot gelegd worden. Zoals we al weten wil Schmidt zo snel mogelijk richting het doel. Het liefst door de as van het veld. Dan heb je wel een spits nodig die zijn voeten kan gebruiken. Luuk is een fantastische speler en boegbeeld voor PSV geweest, maar ben nooit kapot van zijn voetballende kwaliteiten geweest. In de eredivisie kan hij met amateur verdedigers genoeg ballen erin koppen. Aangezien de verdedigers aan Alibi verdedigen doen in de eredivisie. Je hebt een spits nodig waarmee je Europees mee aan kan komen zetten.
+3/-1

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Volgens mij was het toch Luuk de Jong die 2x scoorde voor Sevilla in de halve finale van de EL en vervolgens ook de finale won. Dus roepen om iemand waar je Europees mee aan kan komen zetten en daarmee doelen dat dat absoluut niet LdJ is, dan sla je toch finaal de plank mis.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ohhh dat is dus de criteria. Een keer scoren in de halve finale en finale Europa League. Sevilla kan in zijn handen wrijven met zo'n top spits eh.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Luuk is andere type dan zahavi, die moeten het samen uitvechten en stand-in van elkaar zijn. Berischa moet de opvolger van malen worden. Snelle, technische en bewegelijke jonge spits. We willen hoge ogen gooien dus moeten zorgen dat elke plek dubbel bezet is. En met dubbel bezet bedoel ik dus 2 goeie spelers voor dezelfde plek. Niet een topper en dan een Hendrix of Rosario erachter. Maar meer een beetje wat Engeland dit ek hadden die konden wisselen zonder slechter te worden. Dat is waar schmidt en de staf naar toe wil en gaat zo lijkt me. En dat maakt mij HAPPY!
+4/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 maanden geleden
Mij ook, het begint er verrekkes op te lijken dit jaar. Eindelijk !
+1/-0

 
reactie verwijderd

3 maanden geleden
PSV gaat denk ik zowel voor Berisha als de Jong. Je moet ook weer doelpunten kopen. De Jong revalideert maar ik weet zeker dat hij altijd welkom is. PSV staat niet in contact met hem als ze hem niet willen.
+2/-1

 
3 maanden geleden
Lijkt me vrij onwaarschijnlijk dat PSV twee spitsen gaat kopen. Die kans acht ik zelfs op 0,0
+3/-1

 
3 maanden geleden
En waarom acht je die kans op 0,0? Omdat PSV vorig seizoen ook al een overschot aan spitsen had? Met alle respect, maar een Madueke en Gahkpo (en Vertesse) horen niet in de spits te spelen, dit zijn spelers die ruimte nodig hebben, een spits heeft die ruimte niet. 2 spitsen aantrekken zou dus zeker geen overbodige luxe zijn. Al helemaal niet met een spits van 34 die in zijn laatste jaar van zijn contract zit.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Je bent dit seizoen geswitched naar een systeem met één spits. Het zou werkelijk van de zotte zijn als je dan nu opeens twee nieuwe spitsen gaat kopen, terwijl je op dit moment al een spits hebt rondlopen die voor een topsalaris op de loonlijst staat. Gakpo, Madueke en Vertessen spelen dan ook niet in de spits, maar aan de zijkanten.
+2/-1

 
3 maanden geleden
We spelen momenteel met 1 spits omdat we er niet meer hebben. We weten allemaal dat Schmidt van 4-4-2 (of 4-2-2-2) houdt. Daarnaast is de huidige spits al 34. 1 extra spits aantrekken zou enorm naief zijn. Als laatste, Luuk niet aantrekken zou erg dom zijn (als het financieel aantrekkelijk is), we weten allemaal dat Luuk een stormram is, die we waarschijnlijk zo nu en dan nog nodig gaan hebben ook. Al helemaal als Zehavi volgend seizoen niet meer in Eindhoven speelt.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Schmidt heeft zelf aangegeven dat hij zich dit seizoen vooral wil richten op 4231 omdat dat beter bij de selectie past. Wat ook niet heel vreemd is als je Madueke, Götze en Gakpo hebt.

Als je Luuk alleen aan wil trekken om als stormram te gaan dienen zou inderdaad heel dom zijn. Los van het feit dat ik me niet eens voor kan stellen dat hij een plek op de bank bij Sevilla in wil ruilen voor een plek op de bank bij PSV. Financieel zou het nooit gunstig kunnen zijn, want ook hij zal een topsalaris moeten verdienen. In zijn eerste periode bij PSV was hij al een van de grootverdieners, dat zou nu niet anders zijn. Volslagen idioot als je dat in een bankzitter wil investeren.

Ik kan het nu wel verder gaan herhalen, maar als je in een systeem gaat spelen met één spits is het op alle punten volslagen idioot als je nu opeens twee extra spitsen aan gaat trekken. Dat is financieel onverantwoord, zeker als je niet bepaald de beschikking over een geldpakhuis hebt.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Je spreekt jezelf al tegen, "Schmidt heeft zelf aangegeven dat hij zich dit seizoen vooral wil richten op 4231 omdat dat beter bij de selectie past". Zoals ik al zei, met 2 spitsen spelen gaat moeilijk als je maar 1 spits hebt. Daarnaast komen er zeker wel wedstrijden dat we wel met 2 spitsen spelen. Raakt er 1 geblesseerd, valt die optie al weg. Daarnaast, waarom zou je wel 3 keepers voor 1 positie in je team willen, maar niet 3 spitsen?
+1/-1

 
3 maanden geleden
Fantastische vergelijking inderdaad. Müller (of Delanghe) is een talent. Die rol kan Fofana ook perfect invullen. Wat direct bevestigd dat het aantrekken van zowel De Jong als Berisha waanzin zou zijn.
+2/-0

 
3 maanden geleden
We zullen zien. En als er maar 1 spits bij komt, zullen we wel eens zien wie het hardste huilt dat we kwalitatief tekort komen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Daarom nu Berisha als backup voor Zahavi en volgend jaar wordt Zahavi ingeruild voor LdJ, die dan transfervrij kan komen (scheelt je een paar miljoen -> geen transfersom, maar meer tekengeld voor LdJ).

Ik vermoed dat dit ook je gedachtegang is.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Geld is er wel en je speelt op meerdere fronten. PSV moet goals kopen in de strijd met Ajax. We hebben achter Zahavi Romero en dat is een man van glas. Veel te kwetsbaar allemaal. Voorin moet er dus meer bij.
+1/-0

 
3 maanden geleden
En daarvoor is dus Berisha in beeld. Het zou volslagen ridicuul zijn om grof geld te stoppen in twee nieuwe spitsen. Dan is dat geld ook alweer heel snel op.
+1/-1

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Rofl... Laten we het geld op de (Rabo)bank zetten, lekker veel rente trekken en van die rente over een jaar of 3 een nieuw elftal kopen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Een paar weken geleden kon je voor 4 miljoen 20 doelpunten kopen, maar die zijn naar de concurrent gegaan.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Alsof dat ook maar 1 seconde een realistische optie is geweest. Hij krijgt niet voor niets nu een salaris van 4 miljoen per jaar
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Klinkt veelbelovend, speler jong Duitsland, nog eenjarig contract, 23 jaar. Komt waarschijnlijk weer uit de koker van Schmidt. Niks mis mee. Heeft in tegenstelling tot de Jong waarschijnlijk wel "restwaarde" PSV moet het toch van dergelijke aankopen hebben. Luuk de Jong geweldige speler met een geweldige mentaliteit echter te oud om nog 5-6-7 mio in te investeren zeker als je Zahavi al hebt en wat kan Romero en eventueel Fofana brengen / toevoegen. Regeren is vooruit zien.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Als je die Fofana in de voorbereiding zag, dan moet je je ook afvragen of je de opvolger niet al in huis hebt. Echt benieuwd wat zijn potentie is in wedstrijden met de grote jongens.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Mwah.. nog niet overtuigd.
Tegen de amateurs deed hij het goed, maar tegen PAOK heb ik hem niet gezien en daarbij moet hij eerst maar eens bijtekenen.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik ben benieuwd of nu ook het riedeltje geldt van 'één jarig contract, dus max. 4 miljoen'... :)
+2/-0

3 maanden geleden
Ik ken die hele Berisha niet, dus kan er uiteraard ook weinig over zeggen. Maar laten we alsjeblieft wel normaal doen. Ik zie nu meerdere mensen hier beweren dat PSV twee nieuwe spitsen aan moet trekken. Dat slaat natuurlijk helemaal nergens op zolang Zahavi hier nog speelt. Of wil je twee duurbetaalde spitsen op de bank gaan zetten? Ik mag hopen dat er binnen PSV wel fatsoenlijk beleid wordt gehanteerd.
+1/-1

 
3 maanden geleden
Natuurlijk joh, alleen de basis 11 een goed salaris geven en op de bank alleen maar spelers plaats laten nemen die gezamenlijk het salaris van 1 basis speler hebben. En daarna klagen als een speler geblesseerd raakt dat er geen kwaliteit op de bank zit.
Als je met de (Europese) top mee wil draaien, heb je zowel op het veld als op de bank goede spelers nodig en goede spelers hebben nu eenmaal een goede salaris. Daar waar we al enkele seizoen problemen hebben gehad met een tekort aan spitsen is het aantrekken van 2 spitsen (op dit moment) zeker geen overbodige luxe.
+1/-0

3 maanden geleden
Ok, goede discussie dit, maar ik ken de speler zelf niet goed. Laten we het daar eens over hebben. Heeft iemand hem vaker zien spelen? Is hij vergelijkbaar met Zahavi of juist een ander type?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dit is een speler uit Kosovo, groot en fysiek die erg agressief is op het veld.
Veel loopvermogen en meeverdedigt.
Heeft evenveel assist als goals dus een teamplayer met een goed overzicht.
Ik zou zijn komst toejuichen.
+1/-0

killermfc (geschorst)
3 maanden geleden
Ik ken de speler totaal niet, maar dat is tegenwoordig geen graadmeter meer. Vorig jaar dus dispensatiespeler bij Jong Duitsland? Centrumspits neem ik aan? Basisspeler RBS? Cijfers?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Geen dispensatiespeler, de naam slaat nergens op maar op het EK Onder 21 mogen spelers meedoen tot 23 jaar (dit jaar 24 omdat het met een jaar was uitgesteld). Het gaat om de spelers die op moment als de kwalificatie begint hooguit 21 jaar zijn.

Speelt voornamelijk als spits. Kwam vorig seizoen in 42 wedstrijden tot 22 goals en 14 assists. In de seizoenen daarvoor steeds verhuurd geweest aan andere clubs.
+2/-0

 
killermfc (geschorst)
3 maanden geleden
Ah bedankt. Vroeger was er namelijk sprake van 2 dispensatiespelers. Logisch dat spelers die aan een traject (EK/WK) beginnen dat traject ook mogen voltooien. Kan men die landenteams idd beter "Jong" noemen. Geen onaardige cijfers. Ken kracht Oostenrijkse competitie niet. Maar RBS doet het over het algemeen internationaal niet onaardig en kracht LASK hebben wijzelf (én AZ) aan den lijve ondervonden. In "mijn tijd" waren Austria & Rapid uit de hoofdstad Wenen met in mindere mate Wacker Innsbruck (later FC Tirol) de grote clubs, maar dat laatste volstrekt terzijde.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dat zijn wel hele mooie cijfers, betrokken bij 34 doelpunten is niet mis.
+1/-0

3 maanden geleden
Gewoon Luuk halen. Is een spits, die nooit verzaakt.
+3/-1

 
3 maanden geleden
Ik kan me toch een maand of 6 herinneren waarbij Luuk geen bal meer goed aan kon nemen ;-)
Hele rare periode van hem.
Maar mentaal een geweldige speler en een hele goede kopper.
+2/-0

3 maanden geleden
Kijk dit is beter voor de toekomst en goedkoper dan Luuk neem ik aan..
+4/-0

3 maanden geleden
Ah, weer een Duitser en van Red Bull. Dus vrijwel zeker uit de koker van de trainer. Ik dacht dat het beleid qua spelers halen werd bepaald door de TD en niet een trainer die weer ieder moment weg kan zijn en ons laat zitten met spelers waar we verder niets meer mee kunnen omdat ze enkel in het systeem van de trainer passen
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ja man. Ik denk dat al die spelers zelf gaan staken op moment als Schmidt weg is en weigeren nog te spelen.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Moet JdJ dus spelers halen die niet in het systeem van de trainer passen?
+1/-0

reactie verwijderdPSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.864 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afgetroefd awaydays benfica boomertje clown doan drommel eredivisie feyenoord gakpo ginkel gotze hansie ingewikkeld izecson kraaij maalderink madueke moe mwene oorlog registratie sangare schmidt sparen teze vertessen vinicius yassera zahavi