Transparent
Inloggen
Sluiten

'Overleg bij PSV over situatie Denzel Dumfries'

30 juli 2021 09:36 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Overleg bij PSV over situatie Denzel Dumfries"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat er vrijdag bij PSV overleg zal plaats vinden over de situatie van Denzel Dumfries. De aanvoerder van afgelopen seizoen wil nog altijd graag vertrekken uit Eindhoven en heeft in zijn hoofd al afscheid genomen. Zolang er serieus uitzicht op een transfer is, is het niet waarschijnlijk dat hij terugkeert in de basisopstelling van Roger Schmidt.

Meer op ED.nl
Tags

dumfries roger schmidt uitzicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Lekker duidelijk... Wat voor overleg? Welk bod ze accepteren? Zijn er ubberhaupt al boden gedaan? De vraagrpijs laten zakken?
+2/-0

2 maanden geleden
Ben benieuwd lijkt me toch dat er eerst een fatsoenlijk bod moet komen van een club... Anders gewoon lekker meetrainen en werken voor je geld Denzel. Neem aan dat hij deze maand gewoon zijn salaris krijgt overgemaakt.
+1/-0

killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Heel vaag weer allemaal.
+1/-0

2 maanden geleden
En als er geen club komt, graag 1 jaar bijtekenen. Dan kan hij na het WK weg. Niet bijtekenen = geen basis dit seizoen.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Dat is wel de beste manier om de waarde van Dumfries te laten verdampen.

Hij heeft nog een contract tot 2023 en kan van grote waarde zijn voor PSV. Het is dan voor iedereen het beste dat hij een goed seizoen bij PSV speelt, international blijft en een WK speelt. Zowel sportief als financieel lijkt me dat het het meest verstandige.

Of denk je dat een Dumfries die een jaar op de bank zit, sportief en financieel meer zal opleveren?
+3/-0

 
2 maanden geleden
Zoals DieKaleMan hieronder al aangeeft. We hebben momenteel al een aardige vervanger in huis (die zich al 2 wedstrijden goed heeft laten zien): Mwene. Daarnaast heeft Teze zich vorig jaar ook al enorm in de picture gespeeld. Maw: Dumfries is aardig overbodig geworden.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Mwene heeft mij nog zeker niet overtuigd. Heeft een gebrek aan voetbalintelligentie waardoor het vaak te lang duurt. Daarbij zet hij niet altijd voldoende druk op de man met bal en is hij in duels ook niet erg sterk. Je kunt hem nu absoluut nog niet beoordelen als een goede speler. De enige kans van Galatasaray bij ons thuis, wat meteen een goal werd, was door het halfslachtig verdedigen van de voorzet (niets doen) door Mwene.
+1/-0

2 maanden geleden
Met alle respect voor Denzel maar volgens mij staat er best een leuke vervanger te ballen momenteel. Dus heeft Psv ook al afscheid genomen van hem, nu nog ff het juiste bedrag vangen.
+3/-0

2 maanden geleden
Zolang er geen serieus bod op tafel ligt, is er ook geen serieus uitzicht op een transfer. Everton wil wel maar moeten eerst voor een substantieel bedrag verkopen conform de fair play regels.
Keert Denzel terug in de hoofdmacht dan heeft PSV 3 rechtsbacks, dan kun je overwegen van hem een (rechtervleugel) aanvaller te maken... En voor zo'n multimulti functiomele speler mag je toch wel 20 miljoen vragen?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Dat laatste, ja, vragen mag altijd. Dat wat je er voor zegt, alsjeblieft niet. Goede jongen, harde werker, meer dan modale back, maar aanvallend veel te wild naar mijn idee. Als je hem als aanvaller wil gebruiken tenminste. Ik had gehoopt dat het Ek er voor zou zorgen dat de marktwaarde omhoog ging. Voor iedereen beter wanneer hij vertrekt.
+1/-0

2 maanden geleden
Kan me voorstellen dat teleurstelling overheerst als je zo naar een transfer uit kijkt en er blijkbaar niet de juiste interesse is.
Neemt niet weg dat hij nog altijd door PSV vorstelijk betaald wordt. Daar mag in mijn beleving ook gewoon het leveren van arbeid tegenover staan.
Dus Denzel... verman je, sta op, en wees trots op het feit dat je nog altijd onder contract staat bij een fantastische club!
+4/-0

2 maanden geleden
Dus het punt is,dat je bij het uitblijven van een serieus bod met een overtallige verdediging komt te zitten.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Vraag me af of er bij dit overleg ook de veel bepalende en bijna alles beslissende zaakwaarnemer Mino Raiola aanwzig zal zijn.
+1/-0

2 maanden geleden
"De aanvoerder wil nog altijd graag vertrekken uit Eindhoven en heeft in zijn hoofd al afscheid genomen." Waar gaat dit over? Je voetbalt bij PSV, bent aanvoerder en hebt een basisplaats. Daar moet je hartstikke blij mee zijn. Stel dat er een mooie club komt die bereid is om een redelijke afkoomsom te betalen, dan kan het zijn dat je vertrekt. Maar zoals vaker de laatste tijd gaat het weer andersom. De speler wil weg zonder dat er concrete interesse is. Sterker nog, hij heeft al afscheid genomen in zijn hoofd! Het moet niet gekker worden. Ook weer lekker handig voor de onderhandelingspositie van PSV, maar heb al vaker gemerkt dat spelers daar geen boodschap aan hebben.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Er is niets aan de hand zolang PSV maar voet bij stuk houdt... 20 mln, anders jammer dan!
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Er is wel iets aan de hand, want als er geen club komt die 20 miljoen wil betalen, dan zitten wij met een speler die in zijn hoofd al vertrokken is. Kan hij het dan nog wel opbrengen om voor PSV uit te komen? Daarnaast vind ik het ook belachelijk dat wij in de belangrijkste wedstrijden van het seizoen niet over de rechtsback van Oranje kunnen beschikken die gewoon bij ons onder contract staat en niet geblesseerd is. Dan kun je zeggen dat je geen risico wilt lopen op een blessure met het oog op een transfer, maar onze beste vriend Donyell traint gewoon mee met BVB terwijl er nog niks getekend is!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Daar heb je n punt, dat is inderdaad onbegrijpelijk, maar er is wel meer vreemd in het voetbal wereldje...

Als PSV zou ik tegen Denzel zeggen: je was onze aanvoerder en je bent nog steeds bij ons, bereid je voor op de wedstrijden.
En daarnaast zeg je tegen hem, dat als er een serieus bod komt, PSV wil meedenken, maar alleen bij fatsoenlijk bod.
+1/-0

 
2 maanden geleden
De spijker op zijn kop! Onbegrijpelijke, slappe opstelling van PSV weer. Zie je dit bij andere clubs ook?

Hoe langer dit geïsoleerd trainen en uitgaan van een transfer duurt, hoe zwakker de onderhandelingspositie van PSV wordt. Wat zou jij doen als je Everton was?

Als Denzel in zijn hoofd al weg is dan moet hij zijn financiële eisen voor de volgende club maar wat bijstellen, dat bespoedigt de interesse vast.

Tegelijkertijd vergeet je door de voorronde CL wel eens dat het echt nog héél erg vroeg in het seizoen is en de transfermarkt nog geenzins op gang is. Geduld is een schone zaak.
+1/-0

El Frikandel (geschorst)
2 maanden geleden
Daar gaat de vraagprijs vrees ik. Hij zit nou gewoon reserve.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Mss wordt hij op dit moment vetgemest, vandaar ook niet meetrainen, brengt ie meer op per kilo.
+2/-1

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Als hij nu wordt vetgemest dan brengt hij juist minder op per kilo. 20 miljoen / 80 kg = €250.000,- per kilo. Mesten ze hem vet en wordt hij dus 100 kilo. Dan is het 20 miljoen / 100 kg = €200.000,- per kilo.

Edit: Ik zie nu dat ik 4 minnen heb gekregen, betekent dit dat men niet kan rekenen?
+1/-4

2 maanden geleden
Inhoudelijk zeer sterk artikel zeg. Er is overleg geweest bij PSV. Wauw!! En nu?
+2/-0

2 maanden geleden
Als PSV de regels stelt dan mogen we Denzel hierbij niks verwijten, is gewoon een miserabel manier van handelen, tenminste als de berichtgevingen kloppen.
+2/-2

 
El Frikandel (geschorst)
2 maanden geleden
Goh, en iedereen was hier zo enthousiast over John de Jong
+3/-5

 
2 maanden geleden
Not me bro, ik neem het allemaal met een flinke klodder mayo, alleen de humor wordt hier steeds moeilijker in te brengen, zo klote van ik weet het beter terwijl niemand maar dan ook niemand van ons de waarheid weet, vandaar die minnetjes ;-)
+1/-0

2 maanden geleden
Mi. is er niet veel aan de hand. Lijkt me normaal dat er overleg is, gaat ie niet snel weg, traint hij mee totdat het zover is. De transfercarrousel moet nog op gang komen, en duurt nog een maand, dat zal geen afbreuk doen aan de vraagprijs. Mocht het onverhoopt niet tot nbtransfer komen, wat uitgesloten lijkt, sluit hij bij de wedstrijdselectie aan begin september. Niets aan de hand zover.
+3/-2

 
2 maanden geleden
"Mocht er geen transfer komen sluit hij bij de wedstrijdselectie aan begin september". Dit meen je toch niet serieus? PSV is er alles aan gelegen om de groepsfase van de CL te halen en dan geven we onze beste speler vrolijk 2 maanden vakantie omdat er misschien een transfer komt??? Dat is toch totaal van de zotte. Denzel moet zo snel mogelijk opgetraind worden zodat hij tegen Midtjylland in de basis kan staan om het verschil te maken!
+2/-0

 
2 maanden geleden
Haha ja, want optrainen doe je ook in een paar dagen tijd :denk En sinds wanneer is Dumfries de beste speler?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Kijkende naar het EK is hij op dit moment onze beste speler ja. Geen enkele andere speler staat in de basis bij een (sub)top land en maakt daar ook nog het verschil. En ik zeg niet dat optrainen in dagen gebeurd. Maar je kunt er op z'n minst voor zorgen dat hij in het mogelijke laatste tweeluik (tegen Benfica/Shaktar) van de partij is.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik kijk vooral naar wat er bij PSV op het veld staat of kan staan, dan behoort Dumfries toch echt niet bij de beste spelers. Laat staan dat hij de beste is :denk
+1/-0

 
2 maanden geleden
:D :D :D

Dus Dumfries is beter dan iemand als Götze, omdat Götze niet op het EK actief was? Mijn god zeg :D
+1/-0

 
2 maanden geleden
@shevo: Schmidt werkt nu met de aelectie voor komend seizoen, patronen erin slijpen, en het gaat heel voorspoedig. Lijkt me niet handig een speler die net van vakantie terugkomt, en 98% zeker vertrekt, nu belangrijk te maken(hij was notabene aanvoerder), ten koste van anderen. Daar zit helemaal niemand binnen PSV op te wachten. Het verstoort slechts de opbouw naar dit seizoen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Daar valt ook iets voor te zeggen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dadelijk verschijnt er een Mo Dumfries op de training ;-)
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dan zitten ze ook al aan elkaars vrouwen.😜
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Precies, niks aan het handje. Komkommertijd maar elke dag weer moet de krant gevuld zijn en dan krijg je dus dit soort non-nieuws, waar de paniekstresskipjes dan weer massaal hysterisch en radicaal op gaan reageren.
+3/-0

 
killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Waarom zijn medeforummers die een andere mening zijn toegedaan dan de jouwe meteen stresskippen, hysterisch & radicaal?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik ga niet alle reacties erbij halen, maar hier heb je 3 simpele voorbeelden...

"Wat voor overleg? Welk bod ze accepteren? Zijn er ubberhaupt al boden gedaan? De vraagrpijs laten zakken?"

Dat is geen mening dat is paniekstress!

"werken voor je geld", "Niet bijtekenen = geen basis dit seizoen."

Heeft ook niets met iemands mening te maken, dat is gewoon hysterisch en radicaal.
Verder is niet iedereen zo en doet mijn mening er verder ook niet toe.
+2/-0

 
killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Persoonlijk vind ik medeforummers paniekstresskippetjes - mooi woord voor scrabble als-ie erdoorheen komt - of radicaal c.q. hysterisch noemen op de man spelen. Maar goed, dat is mijn mening.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Aangaande paniekstresskippetjes heb je gelijk. Maar geldt dat dan ook als ik wordt uitgemaakt voor De Jong fanboy? Of als ik wordt uitgemaakt voor moraalridder? Misschien heb ik gewoon wat minder lange tenen.
Reacties radicaal of hysterisch noemen is niet op de man natuurlijk en enkel mijn mening (ja, dat is nou wel een mening).
+1/-0

 
killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Ik zou dergelijke termen ook niet gauw gebruiken (t.o.v. medeforummers/PSV-supporters). Ik prefereer te spreken van een hoge moraal in het algemeen. Het woord "fanboy"(?) zit sowieso niet in mijn vocabulaire. Zal wel een nieuwe "verrijking" van onze taal zijn.

Ik bedoel er ook verder niets mee. Het viel mij net gewoon op. Ik denk dat sommigen wellicht iets teveel vanuit de emotie posten. Is ook een reden dat ik nooit post tijdens wedstrijden waarbij ik niet aanwezig ben. Ik post overigens ook niet tijdens wedstrijden waarbij ik wel aanwezig ben, maar dat moge duidelijk zijn. ;-)

Overigens, back on, vind ik het zacht gezegd apart dat selectiespeler Denzel Dumfries, hangende een mogelijke transfer, niet meetraint (en dus ook eventueel niet meespeelt). Mag dan wel afspraak met de club zijn, maar begrijp dat niet.
+1/-0

 
2 maanden geleden
"Ik zou dergelijke termen ook niet gauw gebruiken"

Misschien moet ik dat ook niet doen. Aan de andere kant vind ik dat dat ook best moet kunnen. Laten we elkaar geen mietje noemen.;)
Vroeger kon ik ook weleens wat heftiger uit de hoek komen maar inmiddels zijn m'n balletjes wel aardig ingedaald. En tijdens wedstrijden kan ik het prima hebben als men wat heftiger reageert. In het heetst van de strijd roept iedereen weleens iets waar hij achteraf spijt van heeft, dat hoort erbij.

Verder vind ik de situatie met Dumfries dus totaal niet vreemd. Dumfries heeft te kennen gegeven een transfer te willen, PSV geeft hem de ruimte om die transfer te regelen en nu is het tijd om weer eens rond de tafel te gaan zitten met elkaar om te bespreken hoe de zaken ervoor staan en wat de bedoeling is voor de komende weken. Dikke prima en niet zo vreemd allemaal, niet voor mij iig.
+1/-0

 
killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Oh maar ik reageer buiten dit forum ook heel anders dan hier hoor. Ik ben niet altijd zo positief gestemd. Maar was leuk onderonsje.

En wat DD betreft, let's agree to not agree.
+1/-0

2 maanden geleden
Die wordt dus niet verkocht ,maandag lekker trainen en fit worden en knallen in 020 om te beginnen..
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afgetroefd awaydays benfica boomertje clown doan drommel eredivisie feyenoord gakpo ginkel gotze hansie ingewikkeld izecson kraaij maalderink madueke moe mwene oorlog registratie sangare schmidt sparen teze vertessen vinicius yassera zahavi