Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohamed Ihattaren maakt geen deel meer uit van teamtraining PSV

31 juli 2021 15:16 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Mohamed Ihattaren maakt geen deel meer uit van teamtraining PSV; image source: Pro Shots

PSV meldt via de officiële kanalen dat Mohamed Ihattaren geen onderdeel meer uitmaakt van de teamtraining van het eerste elftal. De directie van de club heeft dit donderdag in een gesprek aan de middenvelder laten weten. Ihattaren zal vanaf maandag op PSV Campus De Herdgang een individueel programma gaan volgen met begeleiding van PSV.

Reden voor het gesprek met Ihattaren is dat hij onder meer een aantal afspraken met de club niet is nagekomen de afgelopen tijd. Hij werd daar op aangesproken, net zoals dit in het verleden eerder is gebeurd. PSV benadrukt dat het clubbelang te allen tijden voorop staat.

Meer op PSV.nl
Tags

ihattaren teamtraining begeleiding herdgang uitmaakt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Tijd om hem eruit te schoppen. Alles voor hem gedaan, ook geduldig geweest en vele kansen gegeven. Maar nu is het klaar! Opdonderen!!!
+7/-1

 
El Frikandel (geschorst)
2 maanden geleden
Juist, NIEMAND maakt onze club kapot, NIEMAND !
+6/-0

 
2 maanden geleden
Mo is zo bezig met zijn eigen gevoel en in zijn eigen wereld dat hij kennelijk niet door heeft dat hij zelf de grootste verliezer is.
Hij had zich met gemak in de basis kunnen spelen en nu 100 wedstrijden op zijn naam kunnen gaan krijgen. Nu staat hij al 2 jaar stil, of hij gaat eigenlijk achteruit.
+3/-0

 
mesters79 (geschorst)
2 maanden geleden
Opdonderen met hem! Niet meer verkopen en een jaar lang weg laten rotten! Kansen genoeg gehad!
+5/-0

2 maanden geleden
Dit moet stoppen. Negatieve sfeer in de groep met dit rot appeltje. Mo het zit er niet in jongen, nergens niet... Althans met deze mentaliteit..
+4/-0

 
mesters79 (geschorst)
2 maanden geleden
Laat hem maar pizza bezorgen voor raiola!
+1/-0

2 maanden geleden
Niemand is groter dan de club. Clubbelang staat voorop. Jammer Mootje, ik had zo'n hoge verwachtingen van je, maar je stelt me zwaar teleur. Het is beter dat je gaat. Succes met je carrière verder.
+7/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Wel ironisch dat je dat zegt. Schmidt heeft in het afgelopen jaar veel veranderd en heeft nog een contract wat na dit seizoen afloopt. Halen we geen CL/worden we geen kampioen , heeft hij in 2 jaar veel veranderd en niks geleverd. Ik vind het alleen zorgwekkend dat hij zijn carriëre in handen legt van een Vertessen/Mauro/Thomas. We krijgen een overvol schema en deze jongens gaan het voor ons niet doen , laat staan als we blessures krijgen. Ook grappig dat de basisspelers onder van Bommel allemaal weg zijn , zegt ook wel iets.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik ben juist blij dat het gros van de basisspelers van toen weg zijn.
Lozano, Bergwijn, Malen en Dumfries top. De rest pure middelmaat.
Op Gakpo na uiteraard.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik ook , alleen omdat toen het verwijt was dat er meer uit te halen viel.✌️
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Beter afscheid van nemen, jammer dat het zo is gelopen. Had veel van hem verwacht met een toptransfer en een grote zak geld voor de club. Helaas zijn de toekomstige miljoenen verdampt. Focus nu op het winnen van de 3e voorronde CL met 5 Miljoen aan winstpremie.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
TERECHT, verder geen woorden aan vuil maken. Ik zou bij vragen van die verrekte media gewoon rustig zeggen: geen commentaar, volgende vraag!

Focus 100 % op die Denen!
+4/-0

2 maanden geleden
Inderdaad de maat is vol! Weet niet welke afspraken hij geschonden heeft maar de club is groter dan het individu! Benieuwd of zijn zaakwaarnemer nu weer in de media gaat reageren of dat hij nu zn mond houdt... kost ons alleen wel flink wat geld helaas...
+2/-0

2 maanden geleden
Nooit meer wil ik deze man zien of horen.
T is ook niet verbazingwekkend dat het wel klikte met die andere mafketel die Mark van Bommel heet. Dat ie maar een nieuwe Bakkali moge worden.
+7/-2

2 maanden geleden (gewijzigd)
Weg met die pannenkoek, niemand kan nu nog beweren dat het allemaal aan PSV en Schmidt ligt zoals een enkeling hier soms nog vergoeilijkt. Walgelijk gedrag, een duurbetaalde prof onwaardig. Met deze gemankeerde instelling zal een volgende club ook nog wel 2x na gaan denken....
+7/-4

 
2 maanden geleden
Als we het dan toch over walgelijk gedrag hebben, lees je eigen reactie nog eens na. Nergens voor nodig
+7/-0

 
2 maanden geleden
De een noemt het tere ziel de ander goed fatsoen. Bedankt voor het aanpassen.
+5/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ongelofelijk dat er afgelopen jaar hier veel reacties zijn geweest waarin Schmidt het verwijt kreeg dat Mo zich zo slecht gedroeg. Het is beter om te zeggen dat Schmidt zelfs ongelofelijk veel geduld heeft opgebracht voor Mo, waarvoor complimenten. In september vloog Mo hem nog in de armen na een doelpunt, even later liet hij het al weer varen. Mo (helaas) gaat het niet redden als profvoetballer, hij zal op termijn bij een onbeduidend clubje spelen, geen een serieuze club zit op hem te wachten. Misschien een mooi leermoment voor jonge spelers(en hun hofhouding) met te veel spatjes, zoals een Fofane.
+4/-0

 
2 maanden geleden
En mss ook wel als mens. Ook Raiola zal hem laten vallen, als hij geen euro's meer in het laadje brengt. Ben bang dat hij zwaar overspannen is.
+1/-1

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Dat denk ik ook. Trieste van alles is dat naasten om hem heen dit allemaal laten gebeuren. Die jongen heeft hulp nodig, meer dan hem lief is. Raiola zal het dra ook wel opgeven.(of hem n week bij Ibrahimovic laten wonen ;) )
+1/-0

2 maanden geleden
Heel goed, het is een keer genoeg geweest.

Nu snel verkopen zodat de onevenredige media aandacht ook stopt. Het gaat in berichtgeving over PSV veel te veel over hem terwijl het helemaal niet om hem gaat.
+4/-1

2 maanden geleden
Op zich is/lijkt het helemaal terecht wat PSV doet. Het was wachten op een nieuw duidelijk signaal. Het is vooral een heel sneu verhaal aan het worden voor Mo. Zo'n enorm talent en er dan op deze manier mee omgaan. Ik hoop echt dat hij een mooie buitenlandse club vindt waar hij helemaal kan opbloeien.
+3/-0

 
reactie verwijderd

 
killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Ik hoop het niet. Dan ligt het straks ook nog aan PSV.
+1/-0

2 maanden geleden
Vlug een eind aan maken aan deze soap want nu gaat het komende week in ieder interview weer over dit geval.
+2/-0

2 maanden geleden
Het werd tijd!!! Krijgt dik betaald dus PSV mag verwachten dat er geleverd wordt. Gewoon een verwent strontjong, daar hebben we niets aan. Dwarsliggers kunnen we missen als kiespijn, de club had veel eerder moeten ingrijpen!!
+3/-1

2 maanden geleden
De zoveelste die het naar zijn hoofd is gestegen,en zijn eigen ramen in gooit.
Ik vraag me wel af,in hoeverre dit bij andere clubs ook zo vergaat.
+1/-0

 
2 maanden geleden
The alchemist, Jij had het in een eerdere reactie nog over
keuzevrijheid en dat een dwangmiddel averrechts zal werken en
hoe teleurstellend ook, je zal iemands keuze moeten respecteren.

Nou PSV zal de keuze van Ihattaren om afspraken niet na te komen never nooit niet accepteren hoe teleurstellend ook. Jij respecteert zijn keuze van handelen en doet het af onder keuzevrijheid. Gelukkig PSV niet en wordt er indien nodig opgetreden. Alles heeft een grens.
+2/-0

 
2 maanden geleden
ander topic he.
Voor de rest wat jij aanhaalt blijft gewoon staan.Het gaat erom dat je niet altijd alles in de hand hebt omdat je rechtmatige keuzes dient te respecteren.
+1/-0

killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Pfffffffffffffffffffffffff.............................
+1/-2

2 maanden geleden
Werd tijd, zelfs hier op het forum, waar toch alleen maar PSV fans komen waren er nog mensen die graag met de beschuldigende vinger naar Schmidt wezen. Onruststoker à la Labyrat, Aisatti. Gezwel binnen de selectie, en gezwellen moet je weg halen voor ze de omgeving besmetten. Goed, sterk signaal. Zonde van de zo gehoopte miljoenen, maar een troost, deze jongen zal net als zijn twee vermaarde voorgangers nooit meer de top halen. Veel technisch talent, maar de mentaliteit van een aardappel. Te dom om in te zien dat hij zijn eigen ramen ingooit, pech voor hem dat hij niemand in zijn omgeving heeft die hem terecht wijst. Maar je kiest natuurlijk je eigen entourage uit. Nu wil ik er ook eigenlijk ook niets meer over lezen hier.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Volgensmij kan je labyad en aisatti niet in dezelfde rij zetten met een speler die werkelijk nog niks bereikt heeft, de kantjes er vanaf loopt en een waardeloze prof mentaliteit heeft. Die twee die jij noemt wilde niet bijtekenen, maar deden wel degelijk hun werk en hadden geen negatieve houding.
+1/-2

El Frikandel (geschorst)
2 maanden geleden
Mooi dit hele seizoen bij Jong PSV laten banken. De kapitaalvernietiging die hij heeft veroorzaakt is toch al groot genoeg. NIEMAND krijgt onze club kapot, NIEMAND !
+3/-0

2 maanden geleden
He he ,was er al klaar mee ,is gewoon niet goed wijs had zo mooi kunnen zijn voor Mo.Nu veder en Mo zoek het dit jaar lekker uit geniet van je vrije weekend ....Nog een schande dat hij dat mooie shirt aan heeft !!
+2/-0

2 maanden geleden
Wie is er terug gezet??

Ik heb nog nooit van hem gehoord, dus een belangrijke speler zal het wel niet zijn.
+4/-0

2 maanden geleden
Hij heeft gewoon schijt aan alles en iedereen bij PSV, de club die jarenlang enorm veel tijd en energie(en geld) in hem heeft gestoken.
Een dikke middelvinger steekt hij op naar onze mooie club, heeeeel snel afscheid nemen van dit karakterloze ondankbare mannetje.
+3/-0

2 maanden geleden
Als ‘oost’ nu ook kan stoppen met het zingen van zijn naam aub..

Heel gauw weg met deze jongen. Dat ie het maar lekker uitzoekt.
+9/-0

2 maanden geleden
Goed dat PSV duidelijk is. Het team belang gaat altijd voorop. Zijn rol bij PSV is klaar.

Daarnaast ben ik wel benieuwd naar zijn verhaal. Niet om het een en ander goed te praten maar een verhaal heeft altijd meerdere kanten. Wat speelt er in de hoofd van zo een jongen die jaren lang begeleiding heeft gekregen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Het is gewoon eeuwig zonde.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Vooral voor hem, want hij verkloot zijn eigen loopbaan
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Toch wel opvallend he? Al dit soort gevalen van de afgelopen 10-15 jaar hebben dezelfde etnische achtergrond. Zet ze maar op een rij, en ook bij andere clubs zijn die voorbeelden er. Benieuwd of pak'em beet Jorrit Hendrix of Nick Viergever zich ook zo zullen gedragen als het ff tegenzit... Maar ja, dat horen en zien we niet graag in sommige kringen, maar toch is het zo... tere zieltjes, trots, (gebrek aan) mentaliteit, weinig incasseringsvermogeb etc etc... En kom nou niet met zijn vader aan he? Die van mij is ook overleden, maar ik moest ook weer een keer door he?!
+18/-7

 
2 maanden geleden
Laat me raden. Je bent geen racist zeker?
+8/-12

 
2 maanden geleden
Goed geraden, ik neem waar en constateer, maar dan moet je in Nederland al voorzichtig zijn anders sta je al in de hoek.
+14/-5

 
2 maanden geleden
Ik ben het helemaal met je eens. Is een mentaliteits probleem / verschil.
+3/-0

 
2 maanden geleden
@Betuwe.
Aan de plusjes en minnetjes te zien,is er een kentering gaande.😉
+2/-0

 
2 maanden geleden
Je discrimineert in ieder geval wel. En laat dat nou een goede reden zijn om je in de hoek te zetten, ja.
+5/-1

 
2 maanden geleden
Sterk Juul. Gezien de minnen hier begint het salonfähig te worden. Vooral de domme verklaringen zijn echt idioot.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Heel bijzonder inderdaad, raar sfeertje hier af te toe.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Discrimineren heet tegenwoordig “constateren’ als ik sommige mafketels hier mag geloven….
+5/-2

 
killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Eens. De uitzonderingen bevestigen de regel. Al zijn daar toch wel een aantal voorbeelden van te noemen: Afellay en toch ook wel Bakkal bij ons. Ziyech bij Ajax, El Ahmadi bij Feyenoord. En de Amrabatjes daar is verder ook niets mis mee. Bouhlarouz, Sinouh, goede profs. En ook Maher is geen verkeerde, redde het niet bij ons, dat kan gebeuren. Over de rotte appels bij PSV hoeven wij het hier verder niet te hebben. Hun namen zijn bekend.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Natuurlijk zijn er ook genoeg gevallen dat het wel goed gaat. Maar de percentages zijn veel lager dan onder Nederlandse jongens. Dus misschien moet je daar je scouting beleid op aanpassen.
+3/-0

 
killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Gaf ik ook al aan, dat uitzonderingen de regel bevestigen. Maar dankzij die uitzonderingen kunnen wij niet zomaar potentiële talenten uitsluiten vanwege hun, laten we het maar gewoon uitspreken, Mocro afkomst. Misschien is daar een goede rol weggelegd voor Ibi. Als ambassadeur van de club en rolmodel voor die jonge gassies kan hij misschien wel tot hen doordringen.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Daarvoor heeft PSV Adil Rami oa aangetrokken voor jong-PSV. Zou idd. mooi zijn als Ibi dit wil proberen in de toekomst, zie hem echter voorlopig nog niet zo snel terugkomen. Vraag is of het effect zal hebben op het gedrag van jonge spelers.
+2/-0

 
killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Oké dan. Kijk heb je er meteen nog eentje, Adil, die ik eerder bij mijn opsomming vergeten was. Wordt wel een aardig lijstje zo al met al. Dus zeker de moeite waard, iemand in de begeleiding zoals momenteel dus Ramzi en t.z.t. wellicht Afellay.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ja joh. Het is maar wat je wilt zoeken. Zo kan je ook een rijtje maken van alle type mensen die hetzelfde gedrag vertonen. Houd het gewoon bij het individu. Hij is verantwoordelijk voor zijn daden. En daar hebben andere niks mee te maken.

Je gaat toch ook niet zeggen, het zijn de afgelopen 50 jaar bij rellen in het stadion altijd opvallend mensen met dezelfde etnische achtergrond die hieraan mee doen.

Het is m.i. mede een taak van de samenleving om kinderen van 17 jaar niet met hysterie te benaderen. Ik vraag me soms wel eens af wat er van mij terecht was gekomen als ik heel me leven benaderd werd door iedereen alsof ik een prins ben. En dan opeens in aanraking zou komen met de echte grote mensen wereld. Wie weet waren wij dan ook ontspoort. De jonge man heeft nog niks gepresteerd en de nationale bonden waren al aan het vechten om hem. In ieder praat programma doen ze alsof hij de nieuwe Cruijff is. Mo is m.i. gecreëerd door de samenleving. Een verwend joch dat niet gewend is dat niet alles om hem draait. En dat heeft dus absoluut niks met zijn etnische achtergrond te maken. Sowieso de mannen waarmee je hem in een rijtje zet. Hebben altijd netjes hun werk uitgevoerd. Eentje wilde niet verlengen, wat zijn goed recht is en de ander is verkocht aan de concurrent. Ook goed.
+1/-0

2 maanden geleden
Als die 50 miljoen maar niet in de begroting is opgenomen hè? ;-) Mo heeft een heleboel mensen teleurgesteld, mij dus niet want ik heb die zgnm talent nergens kunnen ontdekken , heb hem idd een paar mooie acties zien maken waar het ook bij bleef, maar om nou te zeggen dat het tegen de plinten opklotste vind ik nou wel overdreven, niet om zijn gedrag of zo, ik blijf erbij dat de jongen weet dat hij niet kan leveren wat er van hem verwacht wordt, denk dat dat het manco is.
+2/-0

reactie verwijderd

2 maanden geleden
Wanneer stopt deze soap eindelijk. En nu wordt er dus weer extra begeleiding opgezet. Gewoon twee keuzes geven. Of je vertrekt nu ( bedrag kan me inmiddels niks meer schelen) of de rest van het jaar een stadion en Herdgang verbod. Ik wil die naam niet meer horen.
+5/-0

2 maanden geleden
Ik was er al klaar mee, maar nu hopelijk iedereen. Weg met deze gast. Desnoods transfervrij. Een zieke rotte plek in onze mooie club en die moet zo snel mogelijk verwijderd worden.
+2/-0

2 maanden geleden
Het is gewoon klaar nu. PSV draait lekker en spelers stralen plezier uit op het veld. De enige ongelukkige speler is Ihattaren. Niemand lijkt hem te begrijpen en dat is eenzaam voor hem. Ik geloof oprecht dat PSV hem op alle fronten heeft willen helpen. Hoe jong je ook bent, je moet wel een keer de handschoen oppakken. Het moet nu niet meer gaan om Ihattaren maar om PSV. Teambelang staat voorop en daar is volgens mij ruim voldoende speelveld om alle individuen hierin op een eigen manier te ontwikkelen. Ihattaren kan prachtig voetballen. Hopelijk komt hij bij zinnen en wordt hij mentaal ook top. Ik vrees dat hij in het rijtje Aissati, Labyad en Bakkali past. Het is alles bij deze jongens of helemaal niets. Een rot mentaliteit. Ik heb meer respect voor Afellay, Amrabat en Ziyech.
+3/-0

2 maanden geleden
Het is te tragisch voor woorden dat zo’n begenadigd voetballer zo’n enorm gebrek aan mentaliteit heeft. Uitermate jammer voor de club die er alles aan gedaan heeft, voor Nederland en vooral voor hemzelf. Hij is nog jong en het is voor hem te hopen dat hij ooit nog het licht gaat zien. Zuur dat PSV er ondanks alle inspanningen niet in geslaagd is om het tij te keren. Nu afsluiten en alle energie stoppen in positieve zaken.
+1/-0

2 maanden geleden
Laat hem maar trainen met Jong PSV, misschien kan Ruud hem weer aan het voetballen krijgen
+1/-0

2 maanden geleden
Veel uitkots reacties hier en op het oog terecht natuurlijk. Ik ben er ook klaar mee dat het meer om meneertje gaat dan om mijn cluppie. Maar ik zou heel graag zijn kijk op dit alles eens horen! Puur om te horen of hij iemand iets verwijt of zich tekort gedaan voelt. Ben ik heel benieuwd naar.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Dat kan ik, denk ik, wel voorspellen. Hij zal wel VI kijken en de strips in de Telegraaf lezen, dus het ook de schuld van Herr Schmidt vinden. Uiteraard treft hem geen enkele blaam.
+3/-1PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afgetroefd awaydays benfica boomertje clown doan drommel eredivisie feyenoord gakpo ginkel gotze hansie ingewikkeld izecson kraaij maalderink madueke moe mwene oorlog registratie sangare schmidt sparen teze vertessen vinicius yassera zahavi