Transparent
Inloggen
Sluiten

Presentatie derde tenue live op woensdagavond

17 augustus 2021 14:16 - Twitter PSV
Foto: Footy Headlines

Presentatie derde tenue live op woensdagavond; image source: Footy Headlines

Woensdagavond zal om 19:00 uur het derde tenue van PSV voor komend seizoen gepresenteerd gaan worden. Dat meldt de club via social media. Puma zal in een liveshow tegelijkertijd de tenues gaan presenteren van tien grote Europese clubs met naast PSV ook onder meer Manchester City, AC Milan, Borussia Dortmund en Valencia.

Het ontwerp van het tenue lekte eerder al uit bij het betrouwbare Footy Headlines. Het shirt zal in het groen zijn met donkerblauwe details. Het grote verschil ten opzichte van de shirts van afgelopen jaren is dat het logo niet op het shirt zal staan, maar de clubnaam in grote letters.





Tags

tenue clubnaam donkerblauwe dortmund groen lekte letters liveshow logo milan ontwerp puma tenues valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Toen ik dit shirt maanden geleden voorbij zag komen, dacht ik: neeeeeeeeeeeeeeeee! Maar blijkbaar is het nog écht ook. Ongelofelijk, een shirt zonder clublogo. Hoe krijg je het verzonnen?
+4/-2

 
2 jaar geleden
Dacht ook eerder een casuel shirt te zijn.. of trainings shirt. Dit is niet wedstrijd waardig imo
+2/-2

 
2 jaar geleden
Niet wedstrijdwaardig én niet trainingwaardig. Dit shirt is hooguit geschikt voor onder een trainingssweater, met daar overheen een trainingsjack en daar weer overheen zo'n dikke jas die ze in de dugout dragen in de winter.
+3/-2

 
2 jaar geleden
Tis maar een derde shirt joh, maak je niet zo sappel. Als er PSV komt te staan i.p.v. Eindhoven, wordt het een mooi shirt.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
We staan op de drempel van de CL.
We hebben een lekker draaiend team
We hebben gewonnen van Ajax met 0-4 in hun arena!
De 1e prijs dit seizoen (voor het eerst in jaren) is al binnen!
Er zijn nog flinke versterkingen onderweg.
Komen enorm goeie talenten aan die door gaan stromen.


En dan gaan we ons hier allemaal druk zitten maken om een shirt? Als je het niet mooi vind koop je het toch niet.
+5/-0

2 jaar geleden
Eindhoven? Ik dacht dat we het over de Philips Sport Vereniging hadden.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Dat er 'Eindhoven' op komt te staan, klopt niet. Er komt 'PSV' te staan. Dat zie je hier: https://www.footyheadlines.com/2020/11/influenced-by-nike-leaked-puma-21-22.htmllink Maar lelluk blijft 't.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ja, dat lijkt me dan nogal smal. Dat is inderdaad niet al te mooi.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Past dus prima nog een logo naast tussen die banen. Wellicht/hopelijk doen ze dat, al kan ik me niet zo goed inbeelden hoe dat er uit zal zien. En dus ook niet of het mooi zou zijn, plek zou er in ieder geval wel moeten zijn.
+1/-0

2 jaar geleden
Hoop echt dat het niet het gelekte shirt zal worden. En zo ja, dat ze er nooit gebruik van hoeven te maken.

Zo'n shirt zonder logo, zonder "PSV" en wel met 2x Eindhoven onder elkaar (staat ook in de sponsor naam), vind ik maar niks.
+1/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ach ja 3e shirt, al jaren commercieel en vooral onzinnig, als het uitshirt conflicteert met de kleuren van de thuisploeg kun je altijd het thuisshirt dragen toch?
€80,- €90,- voor zo’n shirt is sowieso rijkelijk veel vind ik en uitbuiting van supporters. Of een blijk van clubliefde en naast je seizoenkaart extra sponsoring van de club.
Als het shirt niet mooi is, lekker niet kopen
+4/-0

 
2 jaar geleden
Ik zou wel eens een studie willen zien hoe de verkoop wordt als de prijs 40 euro zou zijn. 80 - 90 euro is voor veel supporters erg veel, en ik vind het bedrag ook erg hoog.
Ik vraag me af hoe de verkoop wordt als je er 40 euro voor vraagt. De drempel om er een te kopen is dan fors lager, en dus voor veel meer supporters een echte optie. En meer kopen wordt ook toegankelijker.
Ik zou, als ik PSV-directeur zou zijn, daar een win win situatie in zien want als in Ehv en omgeving veel meer personen PSV-shirts dragen is dat een mega-promotie van de club PSV, hetgeen indirect ook weer geld oplevert.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Het is ook veel geld voor een voetbalshirt.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Het is ook veel geld. Vandaar ook de opmerking van WouterErik.
Kan namelijk goed zijn dat als ze maar rond de €40,- zouden vragen ipv €80 á €90,- voor een voetbalshirt dat er dan veel meer mensen een shirt van PSV kopen, daardoor zullen veel meer mensen het dragen wat weer bij draagt aan de naamsbekendheid. En uiteindelijk zal het hoe ik het denk ook veel meer opbrengen in totaal dan wanneer je ze voor 80 / 90 euro verkoopt. Massa is kassa!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Jij snapt me ! kijk naar de Primark, lage prijs en massa-verkoop.
+1/-0

2 jaar geleden
Als dit het echt wordt ,sla de liveshow dan maar over ,waren al weken hier voor te koop in China...
+1/-0

2 jaar geleden
De clubnaam is toch PSV en niet Eindhoven? :\( :\(
+1/-0

2 jaar geleden
Alle grote clubs hebben de naam van hun stad in hun naam. (PSG,Barcelona, Madrid, Manchester, Munchen, Dortmund, Leverkussen, Liverpool, etc.) We gaan aansluiten bij die trend. Bovendien, Philips zit in Amsterdam. Prachtig shirt!
+3/-1

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Zo is het maar net! We staan in een rijtje met Dortmund Man City Valencia AC Milan, allemaal grote namen. Daar horen we thuis! Zie er geen problemen in, als dit de trend is moet PSV lekker mee doen idd.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hoezo aansluiten? Dit is niet nieuw. PSV Eindhoven wordt internationaal al vele jaren als naam gebruikt.
+1/-0

 
2 jaar geleden
De allergrootste niet: Chelsea FC.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik begrijp al die negativiteit ook niet,mooi fris 3e tenue.
+2/-0

Wat een regelrecht gedrocht. Een shirt zonder clublogo :kots Met deze onzin ga je onderhand bijna hopen dat je al snel klaar bent in Europa zodat je dit shirt niet meer aan hoeft
+2/-4

 
Echt wel he? Ik bedoel je kan het lelijk, mooi, meevallen vinden, maar tjonge jonge!!
+3/-0

 
2 jaar geleden
Als je goed kijkt zie je op deze variant (er circuleren meerdere varianten) het clublogo juist tientallen keren op het shirt staan.
+1/-0

2 jaar geleden
'Presentatie derde tenue live op TV'. Mijn god, kan het nog onbenulliger? En zijn er serieus mensen die daar belang in stellen? Wat stelt je leven dan voor?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage