Transparent
Inloggen
Sluiten

'Carlos Vinícius daadwerkelijk op weg naar PSV'

30 augustus 2021 19:13 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Carlos Vinícius daadwerkelijk op weg naar PSV"; image source: Pro Shots

Carlos Vinícius lijkt daadwerkelijk de nieuwe spits van PSV te gaan worden. Dat meldt zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International. Helemaal zeker is het nog niet, maar binnen de club wordt al gerekend op de komst van de spits van Benfica. Het zal waarschijnlijk om een huurtransfer gaan van de Braziliaan.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

carlos vinicius benfica braziliaan huurtransfer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Vinicius veni vidi vici dan maar?
+5/-0

 
2 jaar geleden
Maak je hem nu uit voor dikke? Schelden mag niet Por🤣
+2/-0

2 jaar geleden
Ik schreef net in de topic dat ik hem te duur vond als back-up voor Zahavi... Of Benfica moet wel heel veel water bij de wijn hebben gedaan. Waarom deze speler bij die club op een zijspoor is beland weet ik niet: hij had in het verleden best aardige statistieken. Wij gaan het zien.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Wat moest hij kosten dan? En ik denk dat het binnenkort zahavi de backup voor vinicius word
+1/-0

 
2 jaar geleden
Daar is Zahavi dan sowieso ook te duur voor, maar als je een optie tot koop hebt dan is het een goede deal. Jaartje aankijken en als hij hier zijn draai vindt heb je meteen de opvolger voor Zahavi
+3/-0

 
2 jaar geleden
Samen uitvechten. Selectie zo sterk mogelijk maken anders moesten ze een extra spits bij een klein clubje vandaan plukken . Wil je presteren zul je posities dubbel bezet zijn en goede kwaliteit
+2/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Hier ben ik het zeker mee eens. Al had ik zelf een andere spits aangetrokken.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Welke spits had je in gedachten buiten Luuk de Jong?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Welke spits had je zelf in gedachten buiten Luuk de Jong?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Optie tot koop zou echt top zijn, maar ben er bang voor.
+1/-0

2 jaar geleden
Welkom en laat het maar zien succes !!
+2/-0

2 jaar geleden
Vinícius - overwinnaar, veroveraar.

Ik ben benieuwd, iig extra opties up front.

En wellicht maatje voor Bruma.
+1/-0

 
Dacht ik ook aan, hopen dat het anders loopt als met het maatje voor Chucky;-)
+2/-0

Zahavi heeft zijn vrouw en kinderen wss al belooft dat ze volgend jaar naar huis gaan,, die tekent heus niet bij.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Want hij wil niet vechten voor zijn plekkie? Dan kan je beter vast een huis zoeken voor volgend jaar
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Dat snap ik ook wel . Maar daarover zijn ze duidelijk gebleken en dat ie dit seizoen "gewoon blijft". Dat ie na dit seizoen vertrekt weet iedereen vast wel. Ik begrijp jou reactie niet helemaal wat betreft vinicius 🤔
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Het betreft hier naar alle waarschijnlijkheid een huurovereenkomst.

(edit: voor 2 jaar; desondanks hoop ik dat Eran ook gewoon blijft, niks mis mee)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Waar lees je dat hij voor 2jr gehuurd word?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Via twitter-berichtje in groepsapp: 'duas épocas', huur ga ik vanuit.
+1/-0

2 jaar geleden
Deze Vinicius is dan de vervanger van Malen? Ik hoop dat Vinicius een verrassing mag worden in positieve zin.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik dacht dat we een opvolger zochten voor Malen? Dan verwacht ik een aankoop van een jong talent met potentie om veel geld op te leveren. Niet een last-minute huurspeler van 26 jaar. 'Men' vindt dat je hier niet kan oordelen op filmpjes. Ik ben het daar niet mee eens. Nee, je kan niet beoordelen of het wel of geen goede speler is, maar wel wat voor type speler iemand is. Ik ben niet direct razend enthousiast, maar laat mij uiteraard graag verrassen. Veel liever had ik echter een aankoop met potentie gezien. Daar moeten we het uiteindelijk toch voor een groot gedeelte van hebben.

We hebben voor 6 miljoen gekocht deze zomer en voor bijna 50 miljoen verkocht. Gemiddelde leeftijd van de nieuwe spelers is 27,5 jaar. Prima aanwinsten hoor, daar niet van. Maar als we Ajax bij willen blijven moeten we ECHT meer gaan investeren in jeugd en talent.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is inderdaad eigenaardig. Voor 55 miljoen krijgen, en bijna niets uitgeven. En dan heb je ook nog die 50 miljoen injectie gehad. Hoewel dat ook miskopen kunnen zijn, zijn jonge onbekendere talenten halen zoals vroeger Farfan die goed blijken te zijn ook altijd leuk.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Toen hadden we ook goede scouts.. met name piet de visser!
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Een jong talent haal je niet net voor de deadline ... daar ben je al eerder mee bezig, en die haal je dan (inden mogelijk) zo vroeg mogelijk als de transferperiode is geopend.
Dit was een last-minute om toch nog de selectie (voor komend jaar) op peil te krijgen.

En trouwens, op deze manier sluit je langzaam ook aan bij Ajaks ... zelf niet teveel uitgegeven, zij wel ... en het kapitaal investeren in de jeugd+opleiding, waar bij Ajaks ook niet veel meer uitkomt (of gaat komen zolang ze dure spelers blijven kopen).
+3/-0

 
2 jaar geleden
Dat ben ik met je eens hoor. Ze hadden ook al veel eerder op zoek moeten gaan naar haalbare talenten. Daar hadden we dit jaar nu eindelijk eens de kans voor. We hoefden met de miljoenen injectie namelijk eens niet persé eerst te verkopen. En dan is Malen nog vrij vlot verkocht.
Het idee achter de injectie was het vroegtijdig binnen halen van grote talenten. Investeren in de jeugdopleiding. Waarom doen we dat dan niet?
+1/-0

 
Want ze zijn deze week pas op zoek gegaan naar een spits? :denk
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ha! Ik neem aan van niet nee. Maar dat is mijn punt helemaal niet. Mijn punt is dat je nu een last-minute speler binnen gaat halen, terwijl je een hele zomer de tijd hebt gehad om 1 of meerdere talenten binnen te halen. Dat is niet alleen iets wat ik graag zie gebeuren, maar wat ook voor PSV zelf goldt toen in april het nieuws over de kapitaalinjectie bekend werd:

"PSV denkt op de transfermarkt meer vrijheid voor handelen te hebben. Jonge en talentvolle spelers kunnen eerder naar Eindhoven komen.."

Ik heb dat tot op heden nog (te) weinig gezien.
+1/-0

 
Dan heb je dat niet goed begrepen, de kapitaalinjectie was om snel te kunnen handelen als zich een buitenkans voor zou doen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
"PSV denkt op de transfermarkt meer vrijheid voor handelen te hebben. Jonge en talentvolle spelers kunnen eerder naar Eindhoven komen.."

Je beseft je dat ik deze tekst letterlijk overgenomen heb?

Bij jouw aanvulling stond specifiek dat dit om incidentele gevallen ging. Daar ligt dus niet de prioriteit.

Ik vrees dus dat je het zelf niet helemaal goed gelezen/begrepen hebt..
+1/-0

 
2 jaar geleden
De jeugdopleiding bloeit als nooit tevoren,Anthonisse en fofana hebben net hun contract verlengd.
Nee,dat zijn geen Romario en Ronaldo,maar welke club heeft die wel.

Ik ben ook al jaren op zoek naar de miljoenen in de staatsloterij.😒
+5/-0

 
2 jaar geleden
Dan moeten die goede, jonge talenten, die Malen kunnen opvolgen, er wel zijn en een transfer willen maken... naar PSV ook nog.

Dacht je dat ze voor de lol jaren op zoek waren naar een goede LB?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat klinkt wel heel dramatisch. Ik snap dat het lastig is. Maar nu we wat meer te besteden hebben moet het toch te doen zijn? Ze hoeven niet gelijk van het niveau Malen te zijn. Dat kan je als PSV niet betalen. Maar ze moeten wel de potentie hebben om dat niveau wellicht wel te halen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Er zijn ook zat leuke clubs die Gotze willen en er geld zat voor hebben, maar dat betekent niet dat je hem gewoon even kunt halen. Hoe groot je zak met geld ook is.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat is wel een beetje een dooddoener. Het is er met de jaren niet makkelijker op geworden, maar er zijn echt nog wel landen waar talent te vinden is die geinteresseerd zijn in een overstap naar Nederland.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dramatisch of dooddoener, het is wel de realiteit.
Niet elk talentje wil een transfer maken en niet alle talentjes staan open voor een vertrek naar PSV. Zodra een talentje op de radar van PSV staat staat hij ook op de radar van nog 20 clubs.
+1/-0

 
2 jaar geleden
We hoeven ook niet ieder talentje te hebben. Dat hoeven er maar een paar te zijn per jaar, afhankelijk van je doorstroom uit de jeugd.
Dat we bijvoorbeeld afgezien van Sangaré geen enkele middenvelder bij de selectie hebben waar we flinke winst op zouden kunnen maken baart mij toch wel wat zorgen.
+1/-0

El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Hoe spreekt die draak van een Frank Snoeks zijn naam straks uit ? Vieniecioes ? Bahbah haal die vent van de tv. Stoor me er nou al aan en dan is het nog niet eens rond 😡
+3/-1

 
2 jaar geleden
Hahah ben maar blij dat El Sierd geen verslaggeving doet . Doe spreekt alles wat Portugees of Braziliaans overdreven uit🤣🤔
+2/-0

 
2 jaar geleden
El Sierd maakt er wat van. Vind hem juist een geweldige commentator. Als de wedstrijd niks aan is weet hij mij toch te boeien. En is ook gecharmeerd van Atleti. Das ook mooi.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Tja kijk je een wedstrijd uit Spanje dan weet hij er gelijk een soort van rondleiding te geven door de stad. Mag hem ook zeker wel. Maar.kan me voorstellen dat.een ander.het irritant vind om naar te luisteren. Een goed voorbeeld is Leo Driessen haha
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja Leo Driessen heeft zo zijn voorkeuren en die zijn niet de mijne. El Sierd heeft ook zijn voorkeuren en die zijn dezelfde als de mijne. Leo Driessen vind ik vaak erg irritant.
+5/-0

2 jaar geleden
Ik ben benieuwd.

Ik kan me best voorstellen dat De Jong iets geniaals verzint, waardoor het mogelijk is om Vinícius te halen, maar of Vinícius zelf ook naar PSV wil...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Volgens meerdere sites is ie al onderweg naar PSV! Denk dat ie zelf ook wilt😉
+1/-0

 
2 jaar geleden
"meerdere sites" zeggen wel vaker iets.

Ik heb tot nu toe alleen maar gelezen dat PSV een goed bod heeft gedaan en dat er een overeenkomst zou zijn met Benfica. Niet dat PSV rond is met Vinícius, of dat Vinícius naar PSV wil.
+1/-0

 
Niks meer dan logisch als Vinicius wat pit/bewijsdrang in zijn reet heeft dat ie naar PSV wilt, natuurlijk wil je naar PSV!!
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik hoop dat Vinicius echt hier komt spelen! Eerst zien en dan geloven.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb laatst de serie Rome zitten kijken. Was de voorloper van G.O.T. Daar liep volgens mij ook ene Vinicius rond.... Hopen dat die wij kennelijk hebben gehuurd ook iets keizerlijks heeft. Vind het wel balen dat Arias naar Granada gaat en niet naar ons terugkomt. Leuk tijdstip trouwens dat dit bericht is geplaatst 😉
+1/-0

 
2 jaar geleden
Scherp! Een dag later was helemaal perfect geweest.:-)
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Tweede keus van Benfica. Je hebt het gevoel dat dat niet het niveau is wat wij ambiëren. En dan ook nog huur! Mag hopen dat er een optie tot koop bedongen wordt. Getalenteerde jonge aanvallers zijn juist de spelers die de club veel geld op kunnen leveren. Met Zahavi hebben we al een spits die niks op gaat leveren. Huur liever een rechtsback en koop een jonge talentvolle spits.
+2/-1

 
2 jaar geleden
"Je hebt het gevoel dat dat niet het niveau is wat wij ambiëren."

Nee, jij hebt dat gevoel. Ik iig niet.
Braziliaanse spitsen, uit deze categorie ook nog, zijn al een behoorlijk tijdje totaal onhaalbaar voor PSV.
Lijkt het eindelijk weer eens te lukken, is het "niet het niveau is wat wij ambiëren". Ik weet niet wat jij allemaal verwacht, maar mocht het lukken om Vinícius te halen is dat gewoon een stunt.

Vraag anders eens aan wat supporters van Benfica wat ze ervan vinden dat hij naar PSV lijkt te gaan.
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Je weet dat het niet Vinicius Junior betreft? Zo klink je namelijk wel. Ik laat me graag verrassen. Maar als hij echt zo goed was geweest als jij schetst had hij heus wel een kans gekregen bij een club die tegen ons 3x 45 minuten met de rug tegen de muur gezet wordt. En blijkbaar heeft Tottenham ook geen interesse om nog een jaar te huren.

Maar ik heb je tip ter harte genomen en eens wat pagina's gelezen op het forum van Benfica. En moet eerlijk toegeven dat ik daar wel wat positiever van wordt. Veel fans zien in hem de beste spits die ze op dit moment hebben en zijn teleurgesteld in zijn vertrek. Verder wordt zijn karakter gewaardeerd. Hij schijnt bescheiden te zijn en geeft altijd alles voor de club. Ze zijn niet zo lovend als de RB fans over Ramalho waren op hun forum (die zaten letterlijk te janken), maar dit stemt mij toch een stuk positiever.

Verder lees ik ook details over de deal (geen idee wat ervan waar is). PSV betaalt 2,5 miljoen voor de huur en heeft een optie tot koop van 10 miljoen voor 50(?) procent van de transferrechten.
+2/-0

 
2 jaar geleden
"Je weet dat het niet Vinicius Junior betreft?"

Grappig.

Dat trainers soms rare keuzes maken hoef ik je niet uit leggen, toch? Vorig seizoen speelde Madueke ook vaak niet maar om nou te zeggen dat het daarom maar weinig kan zijn...
Tottenham moest een fortuin neerleggen om Vinícius definitief over te nemen, 40 miljoen of zo en daar loopt ook nog steeds ene Kane.
Dus ja.. bijzonder als hij nu naar PSV komt. Zou knap werk van Sjonnie zijn. Past ook precies(!) in het plaatje wat Schmidt wil.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Niet te snel happen op een flauw grapje ;)

Dat hij niet in de plannen van Jorge Jesus voorkomt wil inderdaad niet alles zeggen. Tottenham moest zelfs 45 miljoen neertellen voor hem. Kan me voorstellen dat dat iets te gortig voor ze is. We gaan het zien. Ik ken de beste man niet, heb ook geen beelden van hem gezien, maar lees wel dat de fans van Benfica niet blij zijn met zijn vertrek en rekenen dat Jorge Jesus en de directie aan.
+1/-0

2 jaar geleden
Ken die jongen verder niet, maar zal wel een goede zijn. Wel vreemd dat het om huur gaat. We weten al heel lang dat Malen weg gaat, je zou verwachten dat we daar een lijstje voor hadden. Nu blijkt dat we deze jongen moeten huren, omdat Luuk niet wil. Hopelijk is het een versterking. Kampioen worden is het allerbelangrijkste en als hij daar een positieve bijdrage aan kan leveren en Schmidt meer opties bied dan lijkt het mij verder prima. Nu kijken wie er morgen voor de rechtsback positie komt, had Arias graag gezien maar die is naar Granada.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Er zal echt wel zo'n lijstje zijn hoor. Ik vrees alleen dat de eerste namen op dat lijstje geschrapt zijn toen bleek dat we de CL niet haalden. Ik kan me zo voorstellen dat dat voor bijvoorbeeld LdJ en Arias de doorslag gaf om niet naar Eindhoven te komen, waardoor er doorgeschakeld moest worden naar de nummers 3, 4 en verder.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik kan me haast niet voorstellen dat dat doorslaggevend is. Hier speel je mee om de prijzen en kunnen we in de EL ook nog wel verassen, terwijl je in de CL al heel blij mag zijn met plek 3. Luuk wil denk ik niet banken en Arias is niet gevraagd. Beide zullen overigens ook geen CL spelen. Arias niet bij Granada en Luuk speelt helemaal niet bij Sevilla. Ik zou het eerder in de financiële hoek zoeken. Onze salarissen zijn vergelijkbaar of lager dan middenmoters in de topcompetities terwijl het weer in Spanje veel beter is.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Bovendien ben je naar een andere competitie gegaan,om jezelf uit te dagen en te kijken of je het daar ook kan laten zien.
Een stap terug naar je eerdere werkgever zou ik ook niet snel overwegen.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Had anderhalf heel goed jaar (Rio Ave en Benfica) in de Primeira. Maakte 2 fouten: 1. Na Rio Ave, waar hij een half jaar verhuurd was, koos hij voor Monaco. 2. Maakte te snel de keuze te vertrekken na zijn eerste goede jaar bij Benfica omdat hij op de bank beland was. Koos ook nog eens voor Spurs, een club die (net als Monaco) niet in goede doen was. Deed het bij Spurs buiten de league best aardig: 9 wedstrijden EL, 6 goals...
+1/-0

2 jaar geleden
Toppertje! Laat maar komen.
+1/-0

2 jaar geleden
Bij een Benfica-supporter die ik ken even geïnformeerd, en werd best enthousiast van wat ik te horen kreeg: "Efficiënte doelpuntenmaker, geen dribbelaar maar pure afmaker, we laten hem gaan omdat we Seferovic niet konden verkopen en we teveel aanvallers hebben, maar als het aan de fans had gelegen was hij gebleven. En hij past zich snel aan in een groep, prima instelling en goede persoonlijkheid"
+1/-0

2 jaar geleden
Het is 21.15 uur en nog geen bevestiging dat de deal rond is.Iets om je zorgen over te maken?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage