Transparent
Inloggen
Sluiten

'Roger Schmidt niet afwijzend tegen langer verblijf bij PSV'

10 november 2021 10:36 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Roger Schmidt niet afwijzend tegen langer verblijf bij PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Roger Schmidt niet afwijzend staat tegen een langer verblijf bij PSV. De trainer heeft het goed naar zijn zin in Eindhoven. Een week geleden meldde Bild nog dat Schmidt zou twijfelen over een contractverlenging en dat alles er op leek dat hij na dit seizoen weer zou vertrekken.

PSV en Schmidt zullen bij een nieuw contract wel tot overeenstemming moeten komen over de koers op zowel de korte als de lange termijn. Tijdens gesprekken zal onder meer naar voren komen hoeveel van het nieuwe partnerfonds gebruikt kan worden om te investeren in de selectie en ook welke afslagen de club zal gaan nemen. Vanwege corona is PSV in financieel opzicht een jaar teruggeworpen.

Meer op ED.nl
Tags

schmidt afwijzend roger afslagen bild corona koers partnerfonds teruggeworpen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik weet het niet hoor.. zie na anderhalf jaar te weinig lijn/houvast in het spel om echt enthousiast te zijn.
Blessures/transfers/Corona hebben niet meegeholpen natuurlijk, maar daar heeft elke club last van..
+5/-4

2 jaar geleden
Er echt alles aan doen om Alfred Schreuder aan te stellen !!
+2/-8

 
2 jaar geleden
Een goede veldtrainer is vaak geen goede hoofdcoach.
+2/-0

2 jaar geleden
Van mij mag hij blijven.

De positie van Gerbrands en de Jong zet ik wel in twijfel, maar is lastig om dit te beoordelen vanuit info via de media.
Misschien doen ze het financieel wel prima, met de mogelijkheden die er zijn.
Geld lijkt mij namelijk de grootste oorzaak. Spelers met een beetje kwaliteit kosten en vragen een godsvermogen en zijn voor ons onhaalbaar.
Dan grote risico's lopen is ook niet wat we willen.
+9/-0

2 jaar geleden
Ik weet het niet.
Ene kant denk ik: liever niet.
Andere kant: Een nieuwe trainer met nieuwe speelwijze duurt ook weer een hele tijd voor dat erin zit.

Uiteindelijk staan we 'gewoon' op een gedeelde eerste plek zonder op oorlogssterkte te zijn.
+9/-0

 
2 jaar geleden
Dikke kans dat we gedeeltelijk 2e staan maar ben het met je eens hoor.
+3/-3

 
2 jaar geleden
Dat valt wel mee, zie Arne Slot bij Feyenoord. Bovendien, waarom zou je door willen gaan met een speelwijze die leidt tot een absurde hoeveelheid tegendoelpunten, blessures en structureel 0 resultaat in de toppers/grote wedstrijden?

Op dit moment zie ik geen enkele aanleiding om zijn contract al te gaan verlengen. Hoe pijnlijk ook, indien er niet op korte termijn significante verbetering zichtbaar wordt dan kun je niet anders dan concluderen dat het project Schmidt mislukt is. Na bijna 2 seizoenen en forse invloed op samenstelling van de selectie (en staf) heeft hij een meer dan eerlijke kans gehad.
+6/-1

 
Averpsv (geschorst)
2 jaar geleden
Tijden? Kijk naar arne slot. Paar weken
+2/-0

2 jaar geleden
Maak PSV eerst maar eens kampioen, Roger, dan kijken wij dan wel weer verder.
+4/-7

 
2 jaar geleden
Hoe zie je dat re regelen, tot eind mei wachten?
+3/-2

 
2 jaar geleden
En dan op stel en sprong van koers veranderen? Veel te weinig tijd voor. Ons seizoen zal wel weer heel vroeg beginnen met een rits voorrondes.
Liefst nu, anders uiterlijk in de winter, knopen doorhakken en zorgen dat we op tijd klaar zijn voor het nieuwe seizoen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Om kampioen te worden ben je ook erg afhankelijk van hoe de andere clubs het doen. Daar heb je maar voor 2/34e invloed op. Zo deed Van Bommel het in 18/19 erg goed met 83 punten. Toch word je dan tweede op 5 punten en was de kritiek niet van de lucht: 'hij had kampioen moeten worden'.

Ik denk dat Schmidt met deze selectie op 80 punten uit moet kunnen komen, daar loopt hij nu een klein beetje op achter. Komende drie potjes gaan superbelangrijk zijn.

Denk daarnaast dat, met de beperkte financiële mogelijkheden die PSV heeft, het simpelweg heel goed gaat. Niet vergeten dat Ajax, jaar in jaar uit, een dubbel zo hoge begroting heeft he?
+3/-0

 
2 jaar geleden
Laten we wel wezen, Ajax heeft spelers op de bank die bij ons waarschijnlijk in de basis zouden staan. Onze bankspelers zouden niet eens bij jong Ajax spelen. Als we tweede worden kan ik er helaas ook mee leven.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ik heb daar persoonlijk wat meer moeite mee. Als je minder geld te besteden hebt, moet je juist creatief zijn. Zoals PSV dat in het verleden ook deed. En dat betekent niet je dure centen uitgeven aan absolute middelmaat en erger. Vind je het dan gek dat je op een gegeven moment een bank hebt van niveau rechterrijtje?
+1/-1

 
2 jaar geleden
Tuurlijk heb ik daar ook moeite mee, het doet pijn dat te zien, maar het is wel de realiteit.

Voor dezelfde kwaliteit spelers als Ajax, kunnen wij de helft van de prijs en de helft van het salaris bieden. Dát is de realiteit waar John de Jong mee moet werken.

En zeg niet: zij verkopen voor meer. Want doordat ze hogere salarissen betalen, is hun onderhandelingspositie sterker en zijn de afkoopsommen van die contracten ook hoger.

Zo lang onze begroting 50% minder is dan die van Ajax, zal de verhouding zo blijven. Dat we zo dichtbij zitten, is zo bezien al best knap.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Maar dan zouden wij ook op onze beurt een giga voorsprong op AZ & Feyenoord moeten hebben. Momenteel staan wij min of meer gelijk met Feyenoord en vorig seizoen eindigden wij op het nippertje (en ietwat geflatteerd ook nog) boven AZ.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Wij zijn toch ook vrij structureel de tweede ploeg in de Eredivisie? Doorgaans halen we rond de 80 punten. Afwijkingen van meer dan 4 punten daarvan zijn een bijzonder goed of slecht seizoen.

Vorig jaar hebben we (mede door corona) een slecht seizoen met slechts 72 punten. Het jaar ervoor (ontslag Van Bommel) liepen we op koers voor maar 64 punten. De twee seizoen daarvoor halen we 83 punten. Eén keer daarvan worden we kampioen en is het hosanna, de andere keer worden we tweede en is het niet goed genoeg.

Wat ik wil zeggen is: geld is dé grote drijvende factor voor de stand op de ranglijst. Het is bijna onmogelijk om structureel boven je stand op de financiële ranglijst te presteren. Alleen, een deel van de fans heeft daar geen boodschap aan en vindt alles minder dan het kampioenschap slecht. Dat mag natuurlijk, alleen dan voorzie ik de komende paar jaar nogal wat teleurstellingen.
+2/-0

2 jaar geleden
Mooi! Snel dat contract met 2 jaar verlengen.
+13/-2

 
Van mij ook, heb de laatste 2 jaar meer genoten van de wedstrijden, dan de 5 jaren daarvoor.
+11/-0

 
2 jaar geleden
Ik heb ook meer genoten dan de jaren hiervoor, en het is veel leuker om naar PSV te kijken. Tav het wisselbeleid me ook meer zitten verbazen, en tav de backs veel te ver naar voren ook meer te zitten ergeren.

Een ding doet Schmidt zeker, en dat is het voetbal-technisch opschudden van PSV.
Ik dacht eerst dat hij enorm eigenwijs was, maar zie wel dat hij steeds wat bijstuurt om de dingen die fout gaan bij te stellen.
Van mij mag hij ook bijtekenen.

Kunnen Toon en JdJ niet eens een keer voor de TV-camera komen?
Ik verbaas me wel dat Schmidt alles uit mag leggen, en zij zich zo verstoppen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Er is imo weinig veranderd hoor. Het voetbal is niet om aan te gluren. De leuke c.q. goede wedstrijden zijn de afgelopen (bijna) anderhalf jaar op de vingers van één hand te tellen. En dan reken ik halve wedstrijden ook nog mee. Daarnaast vallen de spelers bij bosjes om en kunnen ze blijkbaar niet langer dan een uur spelen. Wat gebeurt er toch allemaal?
+2/-1

 
2 jaar geleden
Ik vond de vCL een sensatie, op de laatste helft na.
De laatste anderhalve maand is het inderdaad zeer matig. zeker nu we al een paar weken met PSV-B optreden. Ik kan met meeste nog wel accepteren, alleen het verlies tegen Feyenoord (0-4) en Ajax (5-0) vind ik echt onacceptabel. Go Ahead kan wel 0-0 spelen en PSV niet ? Ik weet dat Ajax tegen PSV meer motivatie heeft, maar dat PSV wel uit elkaar valt en Go Agead niet klopt niet. Vandaar mijn posts over dat PSV compacter moet kunnen spelen.
Ik hoop over anderhalve week op PSV-A-team en weer leuk voetbal. zal nodig zijn de eerste 3 wedstrijden.
+6/-0

 
reactie verwijderd

 
2 jaar geleden
Los van het feit dat het voetbal nog steeds niet om aan te gluren is, werd je in de 5 voorafgaande jaren wél 3x kampioen.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Maar toen gaf Ajax veel minder geld uit, en waren de teams nog ongeveer gelijk.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Ik win liever met een saaie 1-0 dan dit gezeur iedere keer. Het is toch niet normaal dat je tegenwoordig naar je stoeltje gaat in het stadion en niet weet of je 3-0 gaat winnen of vol gaat verliezen tegen teams als rkc en pec? Doe mij maar gewoon dat resultaat voetbal van Cocu. Veel beter voor mijn hart
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Rups 🐛 wel afwijzend tegen langer verblijf Schmidt bij PSV !!!
Offtopic : Jeffrey Herlings, onze PSV-supporter uit Elsendorp/Oploo, wereldkampioen !!!
+3/-4

2 jaar geleden
Laat m maar heen doen. Kan hij toch niks aan doen dat het rendement voorin ongeveer 4% is ?
Als de helft van de kansen erin was gegaan stonden we 5 punten los...
Wie moet er anders voor deze fragiele groep ?
+5/-1

 
2 jaar geleden
Iemand die begint met het neerzetten van een organisatie? Je hebt het over het rendement voorin en zegt wijselijk niets over het aantal tegen doelpunten? Vreemd
+2/-4

 
Vrimdt genoeg dacht ik dat al, ene aangebrande?;-)
+2/-0

2 jaar geleden
Nou, ik sta wél zeer afwijzend tegenover een langer verblijf van deze trainer.
+4/-5

2 jaar geleden
Alsof het met een andere trainer dan ineens zoveel beter zou gaan??

Ja met Mourinho misschien, dan hadden we na 12 wedstrijden 8 goals voor en drie tegen ofzo, nou dat is genieten hoor.
8 wedstrijden met 1-0 gewonnen, 3 keer 0-0 en 1 keer met 3-0 verloren. Ach verrek dan hadden we ook 27 punten!!
+4/-0

2 jaar geleden
Ik denk dat PSV niet de middelen heeft om dure sterren te halen of grote aankomende talenten te strikken. Dan moet je het proberen te doen met goede middelmaat en harde werkers. Ik denk dat deze trainer met zijn aanpak wel het optimale uit dergelijke spelers weet te halen. Ik zeg daarom verlengen en kijken wat hij er nog uit weet te halen. Alternatief is erg onzeker.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Me dunkt: Zahavi en Gotze. Beiden €3m per jaar.
+1/-2

2 jaar geleden
2020/21 Roger Schmidt
2019/20 Ernest Faber (ad interim)
2018/19 Mark van Bommel(tot december 2019)
2013/18 Phillip Cocu
2012/13 Dick Advocaat
2011/12 Phillip Cocu (ad interim)
2009/12 Fred Rutten
2008/09 Dwight Lodeweges (ad interim)
2008/09 Huub Stevens (tot januari 2009)
2007/08 Sef Vergoossen
2007/08 Jan Wouters (ad interim tot december 2007)

Even een lijstje erbij gepakt. Over welke PSV trainer van de afgelopen jaren is men hier nu wel tevreden geweest ? Misschien geven we te snel maar de schuld aan de trainer.
+4/-0

 
Wie is die Ad interim dat je hem overal tussen haakjes zet? Lol?
+3/-0

 
2 jaar geleden
Veel zijn er met niemand blij. Altijd wat aan te merken.
Maak je PSV 3x in 4 jaar tijd kampioen, is het nog niet goed.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Klopt, als de resultaten goed zijn vind men het spel niet geweldig (Cocu), is het spel goed dan vallen de (eind)resultaten weer tegen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Cocu ben ik wel over te spreken. Rustige man met voetbalverstand die tenminste voor resultaat ging wanneer nodig. Niet deze waardeloze troep waarbij je tegen pec of rkc maar moet gokken of je gaat winnen of niet. Op dat moment vond ik psv echt saai maar als ik nu terugkijk heb ik toch veel liever het resultaat voetbal terug. Een saaie 1-0 winst is na een dag weer vergeten, maar die waardeloze 5-0 gaat niet zomaar weg.
+1/-0

2 jaar geleden
Het zit hem ook in het spelersmateriaal. Naast blessure/fitheid ,moet je ook chemie en absolute kwaliteit in je selectie hebben. Dat laatste kost geld .Het is niet altijd enkel en alleen de hand van de trainer, meerdere factoren dragen bij aan succes. Daar ligt ook een taak voor John de jong ,en Toon Gerbrands.Deze trainer heeft ook met veel tegenslag te maken gehad. Vorig seizoen werd PSV gewoon 2e en speelde het dit seizoen CL voorrondes, met een fitte selectie fantastisch ,Galatassaray werd overlopen ,het deense Midtylland had geen aap kans ,tegen Benfica pech ,PSV was de betere. Kroon op de vorm dat moment was de 1e prijs in jaren die PSV weer in de prijzenkast kon bijschrijven,de vernedering van ajax in de JC schaal.De klad die erin kwam is ingegeven door een blessuregolf ,waardoor de chemie langzaam verdween,daarop is deze trainer gaan wisselen en dat heeft verkeerd uitgepakt.Samenstelling selectie ,daar heeft hij prima spelers meegenomen,aanvalsspel is beter onder zijn bewind,fitheid selectie,is risico en pech.Ik denk dat er een taak voor John de jong ligt,PSV versterken.Mijn tips ,Gabriel veron ,een van de grootste talenten uit Brazilie vleugelspits(opvolger madueke,gakpo}19 jaar,ja hij kost 15 miljoen,maar deze is al op de radar van grote clubs maar niet concreet.Komt bij onze huidige zuid amerikanen in een warm bad,Laat PSV weer eens een sensatie aantrekken uit Brasil.Dan een speler die onder de radar speelt,noors international(9caps) Patrick Berg(23),speler en aanvoerder van koploper uit de noorse divisie bodo glimt,sensatie in de conference league(6-1 tegen as roma),verdedigende middenvelder met uitstekende inspeelpass,PSV is straks sangare een poos kwijt afrika cup)
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Dit zou echt waardeloos zijn als ze hem een contractverlenging geven. Zit al 2 jaar naar hem en zijn team te kijken en zie nergens ook maar iets wat nou typisch Schmidt is. Het is allemaal gebaseerd op individuele kwaliteiten en acties van de mannen voorin. Als ze dan achterin ook nog gaan stuntelen met rare acties en waardeloze lange ballen (Ramalho's specialiteit tegenwoordig), dan wordt het helemaal pure chaos. Daarnaast doet hij toch iets verkeerd waardoor iedereen geblesseerd raakt. Snel lozen deze man, zeer ongeschikt. JdJ meenemen want die heeft 0 onafhankelijke, goeie aankopen gedaan. De enige spelers die beetje kwaliteit hebben komen uit de hoed van Schmidt
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi