Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV stopt met gasverwarming in Philips Stadion

16 november 2021 09:16 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV stopt met gasverwarming in Philips Stadion; image source: Pro Shots

PSV laat via de officiële website weten dat het per direct stopt met de gasverwarming in het Philips Stadion. Uit een jaarlijkse keuring is gebleken dat de veiligheid van het huidige verwarmingssysteem niet meer kan worden gegarandeerd. Investeringen om het systeem te vervangen zijn volgens de club te hoog en bovendien is het onzeker hoe lang er gebruik kan worden gemaakt van een vervangend gassysteem.

Mede omdat de gemeente Eindhoven voornemens is om vanaf 2023 alle gasheaters in het centrum van de stad te verbieden heeft PSV besloten met het stoppen van de gasverwarming in het stadion. Binnenkort zulle alle gasheaters verwijderd worden. In een mail naar alle seizoenkaarthouders laat de club bovendien weten dat er geen alternatieve verwarming in de plaats zal komen.

Meer op PSV.nl
Tags

gasverwarming gasheaters gassysteem gemeente keuring verbieden vervangend verwarming verwarmingssysteem zulle

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Kak, dat wordt kou leiden. Die dingen waren altijd zo fijn als die aan gingen
+6/-0

 
3 weken geleden
Ik snap er helemaal niks van dat er niet naar een vervangend systeem wordt gekeken. Ik kan me winterdagen herinneren waarin ik naar huis was gegaan als de heaters uit hadden gestaan. Vindt dit echt een waardeloze beslissing
+1/-0

3 weken geleden
Op de onderste ring merkte je er toch al niks van. Misschien wel een goed idee als ze ook gluhwein aan het assortiment bij de catering toe gaan voegen. ;)
+4/-1

 
3 weken geleden
Op vak A rij 10 merk je dat wel degelijk, ik weet natuurlijk niet hoe dat op oost is
+2/-0

 
3 weken geleden
Ik merk er echt niks van onder op Oost, maar ik sta dan ook zo rond rij 5/6 (op zich niet eens zoveel lager dan rij 10). Met die global warming kunnen we over een paar jaar in januari toch in korte broek; ik zie nu al het hele jaar rond blote basten op Oost. ;)
+3/-0

 
3 weken geleden
Vak F rij 13 merk je er wel echt wat van
+1/-0

3 weken geleden
Het is natuurlijk dikke onzin dat die installatie niet meer veilig zou zijn, dit is gewoon een bezuiniging die de club (oudere) SCC gaat kosten!
+1/-4

 
3 weken geleden
Waarom is het nou weer dikke onzin? Onderbouw dat eens? Het is toch volkomen logisch dat er geen investeringen meer worden gedaan in iets dat waarschijnlijk vanaf 2023 niet meer gebruikt mag worden? Dat betekent dat je nog 2 halve winters hiervan gebruik kan maken en daarna ze weg kan doen. Wees blij dat PSV hier verstandig met de centjes omgaat.
+6/-0

 
3 weken geleden
Vanaf 2023 wil de gemeente het niet meer hebben en daarom brengen ze het nu zo dat het onveilig zou zijn. Dat bedoelde ik..
Communiceer dan gewoon dat het niet meer mag van de gemeente, dan kweek je meer begrip.
+1/-2

 
3 weken geleden
Dus omdat over ruim een jaar wellicht gaskachels verboden worden gaat PSV ze nu al allemaal verwijderen. Maar omdat ze niet durven zeggen dat dat hierdoor is verzinnen ze maar dat de kachels onveilig zijn? :D Hoe krijg je het verzonnen :D :D
+3/-1

 
reactie verwijderd

 
3 weken geleden
Ik zou liever zien dat ze dan in ieder geval opzoek zouden gaan naar alternatieve maar nu komt er gewoon helemaal niks voor terug...
+3/-0

 
3 weken geleden
Knap dat jij weet dat het 'dikke onzin' is van achter je computertje :denk
+3/-1

 
3 weken geleden
In Alkmaar is er een dak ingestort en in Nijmegen is een tribune ingestort, waardoor iedereen het heeft over veiligheid in stadions. En SouBavaria weet dat de (verplichte) jaarlijkse keuring van de gasverwarming een onzinargument is?
+2/-0

3 weken geleden
Ik vond het altijd wel wat hebben, lekker warm 's winters in een voetbalstadion. Maar ik kan mij idd zo voorstellen dat het voor de ouderen écht een issue kan zijn. Is ongetwijfeld een financiële kwestie.

Op de oude L was het wel spannend hoor als de vlammen er letterlijk uit sprongen, hahaha, misschien in de toekomst fakkels legaliseren?
+3/-0

 
3 weken geleden
Fakkeltjes mogen niet killer, foei!
+2/-0

3 weken geleden
Rij boven mij zit box daar zijn net nieuwe geplaatst ga die ook missen ,wordt warme chocolade melk met rum verkopen..
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Die verwarming was toch wel prettig op de echt koude dagen. Ben benieuwd of je lekker op je stoeltje zit als het -3 graden is. Als PSV echt innovatief is installeren ze stoelverwarming. Is allemaal elektrisch, en veel efficiënter. De Grolsch Veste heeft al een hele tribune met stoelverwarming, het kan dus prima.
+2/-0

 
3 weken geleden
En hoeveel supporters zijn er wel niet met gewrichtspijn voor wie die kachels zéér aangenaam zijn.
+1/-0

3 weken geleden
Jezus hier baal ik wel hard van. Heb dagen gehad dat zonder heater ik zou zijn vastgevroren aan mijn stoel. Komt er nog ergens (misschien in de mail naar SCC houders?) een toelichting over de redenen waarom er niet gekeken wordt naar alternatieve? Noem me een aansteller maar als je niet op oost staat te zingen en springen is het echt verschrikkelijk koud soms op je stoeltje...
+4/-0

3 weken geleden
Kan me nog herinneren dat ik als kattenmepper naar Eindhoven-Helmond Sport ging midden in de winter. Onoverdekt uitvak. Lekker ijzig windje. Twee paar sokken aan en een paar kranten onder m'n jas. Vervolgens werden er elders in het vak wat kranten en takken verzameld en aangestoken. Toch maar even daar heen gelopen. Goeie ouwe tijd. ;-)
+1/-0

3 weken geleden
Ik zou het correct gevonden hebben wanneer ik als seizoenkaarthouder tevoren was ingelicht. Dan had ik nog eens nagedacht over die seizoenplaats. Nu word ik voor een voldongen feit gesteld. Is dit geen consumentenbedrog?
+1/-0

3 weken geleden
Hebben we toch nog iets aan Drommel. Bij elke bal in zijn richting krijg ik het altijd heel warm😕
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

basarnhem bruma code corona doan drommel feyenoord griep griepje heerenveen kabinet mauro mvogo nikiforov pasveer puntenverlies ramalho schmidt scorendemiddenvelderaub skipper sociedad topsportmentaliteit tsaar unnerstall utrecht variant vinicius vitesse zahavi zorg