Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV-target Luuk de Jong nu in beeld bij Ajax'

23 november 2021 12:12 - La Razon
Foto: Pro Shots

"PSV-target Luuk de Jong nu in beeld bij Ajax"; image source: Pro Shots

Afgelopen zomer was Luuk de Jong dicht bij een terugkeer naar PSV, maar koos op het laatste moment voor een tijdelijk vertrek naar Barcelona. Volgens het Spaanse La Razon wil nu Ajax de spits vastleggen. De Jong is niet meer nodig bij Barcelona en mag het seizoen op huurbasis afmaken bij een andere club. Sevilla zou wel 2 miljoen euro willen voor de huur van de aanvaller.

La Razon plaatst zelf de kanttekening dat Sevilla de geruchten mogelijk vooral gebruikt om PSV over te halen zich weer voor De Jong te melden. Indien meerdere clubs interesse hebben in de huur van de spits krijgt degene die akkoord gaat met een verplichte aankoopoptie van bijna 8 miljoen euro de voorkeur van Sevilla.

Meer op La Razon
Discussieer mee op de forums


Tags

jong sevilla barcelona huur razon target aankoopoptie kanttekening plaatst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Prijs opdrijven voor het geval PSV hem vooralsnog zou willen?
+3/-0

11 maanden geleden
Leuren langs de deuren.
+2/-0

11 maanden geleden
Ja, doei !

Luuk de Jong, ambassadeur van ONS PSV, gaat echt niet naar daar.
+2/-0

Maan (geschorst)
11 maanden geleden
Pure onzin.. die laat eind dit seizoen z’n contact ontbinden en komt op hangende pootjes terug naar PSV waar hij koning is!
+3/-0

11 maanden geleden
Luuk de Jong kan nooit samen met Tadic spelen, of je moet twee scheidsrechters hebben waar ze ieder de hele wedstrijd mee kunnen ouwehoeren.
+2/-0

11 maanden geleden
Laat gaan, laat gaan. Heeft zijn beste tijd gehad.
+3/-2

11 maanden geleden
Haha...ik zie ajaciedjes al draaien met hun mening over onze Luuk. Als ze hem daadwerkelijk halen is het ineens een prima optie...let maar op mijn woorden.Net als met Berghuis en Onana....is net gebeurd.
+3/-0

11 maanden geleden
Haal maar terug ipv Zahavi volgend seizoen. Denk dat het voor 020 geen optie is. De Jong zelf weet ook dat ie dan niet veel aan spelen toe gaat komen puur vanwege de concurrentie.
+2/-1

 
11 maanden geleden
Voor 8 mln zou ik daar niet meer aan beginnen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
8 is inderdaad wat veel maar er zijn er niet veel beter die in de eredivisie rondlopen. Misschien kun je met de Jong zelf uitkomen minder salaris in ruil voor carrière nadat hij zijn schoenen aan de wilgen heeft gehangen...
+2/-0

11 maanden geleden
Zou ik erg vinden als het waar is ,de ratjes !!
+2/-0

Z. on de Bok (geschorst)
11 maanden geleden
Laat gaan, laat gaan.

We hebben al 2 pareltjes uit betere tijden die nu de bank warm houden en verder weinig toevoegen.
+3/-1

11 maanden geleden
Zou pijn doen om hem in dat lelijke shirt te zien met die rode streep in het midden. Voel er wel wat voor om hem terug te halen mocht Zahavi deze zomer vertrekken.
+1/-0

11 maanden geleden
Wat moeten zij met De Jong als ze Haller hebben rondlopen. Of De Jong naar ajax wil? Tja, zijn broer heeft ook voor zowel ajax als PSV gevoetbald (en namens PSV gescoord in de arena!).
Gaat allemaal niet gebeuren. In Amsterdam bulken ze van het geld. Die kunnen echt wel wat beters kopen dan een speler op zijn retour.
Moet ie terug naar PSV? Ook niet, haalt niet meer het nivo zoals eerder.
+2/-0

11 maanden geleden
Luuk is gewoon een goede speler en Ajax een grote club. Ik vind het niet raar dat Ajax hem interessant vindt. Ik zou het zelf afschuwelijk vinden als Luuk naar Ajax zou gaan. PSV moet gewoon weer een poging wagen. Barcelona had ik ook niet laten lopen als ik hem was geweest.
+2/-1

11 maanden geleden
als ge gaat dan gade
wij zijn psv
+1/-0

11 maanden geleden
Afscheid nemen van Zahavi, Luuk de Jong halen.
Levert veel meer rendement op.
+1/-0

11 maanden geleden
Voor dit soort bedragen zou ik Luuk niet meer terug naar Eindhoven halen. Ik ben bang dat hij niet meer dan een stormram / back-up kan zijn voor ons elftal, en (even los van zijn salaris) moet je dan geen 2 miljoen voor een half seizoen huur of 8 miljoen transfersom gaan betalen.

Als Ajax hem wil hebben voor hun plan B, kan ik me voorstellen dat hij daar wel interesse in heeft. Zeker als hij nog van plan is om het WK te willen halen. Echter, voor Ajax is Luuk bijna net zo'n vreemde aankoop als dat het voor Barcelona was. Ik zie het zo 1-2-3 niet gebeuren.
+1/-0

11 maanden geleden
Ofschoon Luuk het prima gedaan heeft bij PSV en ik tijdens zijn verblijf in Eindhoven geen moment aan hem heb getwijfeld, moeten wij hier niet doen alsof hij een soort van "mister PSV" is. Een paar jaar daarvoor nog was hij de gehate doelpuntenmachine van concurrent FC Twente. Dus zou een overgang naar Ajax nu mij in dat opzicht niet verbazen. Overigens zie ik hem niet zo 1-2-3 naar de Bijlmer vertrekken, maar je weet het nooit in het voetbal. Of hij nog steeds goed genoeg is voor PSV en de eredivisie? Ik denk van wel, want deze competitie is een stuk zwakker dan de Primera Division. Alles zal afhangen van de prijs.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brenetjes cambuur column feyenoord fox gaal gakpo gestoeld haast ihattaren jong koen mislukking mossou nederland onvoorstelbare onwetendheid oranje samenwerkte schmidt specialisten tsaar vitesse vleuten winstbejag