Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Ik ben heel gelukkig bij PSV'

31 december 2021 00:14 - ESPN
Foto: Pro Shots

Roger Schmidt: "Ik ben heel gelukkig bij PSV"; image source: Pro Shots

Roger Schmidt wil een langer verblijf bij PSV zeker niet uitsluiten. Dat geeft de trainer aan in een eindejaarsinterview met ESPN. "Ik ben hier gelukkig, maar ik heb hier een contract voor twee jaar getekend. Mijn contract loopt over een half jaar af. Ik hoef nu niet per se heel snel een beslissing te nemen", aldus Schmidt. "Ik heb nog niet gekozen voor een andere club. Ik neem de tijd om er met mijn gezin over na te denken. Ooit moet ik dan een besluit nemen."

De trainer kreeg de vraag hoe groot de kans is dat hij ook na dit seizoen bij PSV blijft. "Dat ligt nog helemaal open. Ik heb daar eerlijk gezegd nog niet heel diep over nagedacht", zo gaf hij aan. "Ik ben heel gelukkig bij PSV. Ik ben dol op mijn team. De staf, de spelers... Het zijn aardige mensen bij PSV."
Tags

schmidt roger dol eindejaarsinterview espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Laat het dan eens zien dat je gelukkig bent bij de club en hou op over dat gezeur over 020 ....
+1/-1

2 jaar geleden
Hier word ik niet zo vrolijk van.
Als we een nieuwe trainer nodig hebben in de zomer moet je nu al op zoek en zsm in gesprek kunnen gaan met een nieuwe trainer, zodat we op tijd met een complete selectie, die aan de wensen van de nieuwe trainer voldoet, aan een goede voorbereiding kunnen beginnen.
+1/-2

2 jaar geleden
Ondanks het winterkampioenschap ben ik niet zo gelukkig met Schmidt. Een beetje een zeurpiet, niet echt sympathiek, veel te weinig Nederlanders op het veld en te weinig oog voor de eigen talenten. Als dat nou tot super resultaten had geleid zou dat allemaal wel te pruimen zijn geweest, maar het elftal is nauwelijks beter dan Feyenoord…. Ik had liever de trainer van die club in Eindhoven gezien.
+2/-5

 
Laten we inderdaad Rob Penders aan gaan stellen. Mijn god zeg :D
+2/-0

 
2 jaar geleden
Haha, dacht even dat je moeite met begrijpend lezen had😳
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik hoor hier de Randstedelijke pers en media.
+6/-0

2 jaar geleden
Ik denk dat het vooral een verschil betreft tussen het wensenlijstje van de trainer en de ambierende mogelijkheden van de club.
Ik sluit me wel aan bij sommige andere posters dat hij niet moet zeuren,je weet van te voren waar je aan begint en met welke riemen je te roeien hebt.
+2/-0

2 jaar geleden
Blijkbaar ben ik dan een van de weinigen die blij is met Roger Schmidt. Het moet weliswaar altijd om de prijzen gaan en daar worden spelers en trainer terecht op afgerekend, maar het oog wil ook wat. Ik vind het voetbal vele malen aantrekkelijker dan onder voormalige trainers die kampioen werden met PSV, maar wel in een tijd dat de grootste nationale concurrent de zaken financieel niet zo uitstekend op orde had. Met de middelen die beschikbaar zijn voor onze club presteert deze trainer goed, al kan het natuurlijk altijd beter. Maar om Schmidt nu in te ruilen voor een andere trainer gaat mij veel te ver. We vergeten iets te makkelijk dat we dit jaar op 10 cm (lat Zahavi) Champions League hadden gespeeld en nu winterkampioen zijn (ook al koop je daar weinig voor). Benfica is zelfs geplaatst voor de play offs. De enige fout die ik Schmidt aanreken is dat hij weigert zijn spelopvatting aan te passen tegen zware tegenstanders (Benfica, Real Sociedad, Ajax). Maar goed, ik vind het professionele gehalte van de trainersstaf hoger dan ooit. Persoonlijk zou ik dus een verlenging van het contract van Roger Schmidt zeer verwelkomen.
+14/-0

 
2 jaar geleden
Helemaal mee eens, ik kan me totaal niet vinden in de meeste kritiek op Schmidt, kort door de bocht en ongefundeerd vaak. Ik vind het een aimabele en competente man die er alles aan doet om ONS PSV naar een hoger niveau te tillen - iets wat na de periode van Bommel hard nodig was.
+9/-0

 
2 jaar geleden
Ik denk juist een van de velen. Maar het is een algemene regel dat de minderheid altijd het hardste schreeuwt.

Laat m maar bijtekenen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Toch logisch ? Bij bijv Problem-car staan toch ook alleen maar klachten.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben ook nog niet overtuigd van de kunsten van dhr Schmidt. Maar laten we wel eerlijk zijn: 1. Vanaf zijn aanstelling is er vanwege de vele blessures en corona gevallen nooit echt een langere periode geweest dat hij structureel met een vaste basis heeft kunnen werken. Sinds een aantal weken (vanaf moment dat Guti ipv van Ginkel op middenveld is gekomen) lijkt het wel behoorlijk stabiel te zijn. Ook moet ik Schmidt de credits geven voor de opleving en het inpassen van een groot aantal ‘afgeschreven’ spelers waar ik werkelijk versteld van sta (Boscagli, Teze, Mwene, Mauro, Bruma, Vertessen, Doan, Guti). 2. Sinds zijn aanstelling is er wel degelijk sprake van meer ‘voetbal’, ‘aanvallender voetbal’ in het elftal. Het gaat niet altijd goed maar is een fijnere spelopvatting dan waar ik het laatste decennium naar heb zitten kijken bij PSV. Ben er ook van overtuigd dat dit de uitstraling en spelerswaarde ten goede komt. 3. Schmidt heeft toch een bepaalde aantrekkingskracht en netwerk die ervoor kunnen zorgen dat er spelers bij PSV komen voetballen die we anders nooit hadden kunnen halen. 4. We hebben nu eenmaal de pech dat er een club boven ons staat (nu even niet) die een straatlengte voorsprong heeft op ons qua financiën, prestaties Europees, aantrekkingskracht, uitstraling, etc. Hier is gewoon heel moeilijk tegenop te boksen al staat Pep Guardiola bij ons aan het roer. Daarom denk ik dat we met Schmidt door moeten gaan in plaats van weer terug naar de tekentafel
+8/-0

 
2 jaar geleden
Lijkt me sterk dat hij niet n nieuw contract krijgt voorgesteld en ondertekent. En ik hoop het van harte.
+3/-0

2 jaar geleden
Voornamelijk fans van deze trainer hier. Zal de euforie van het winterkampioenschap zijn. Ik vraag me af of dit beeld ook zo zou zijn als Ajax 6 punten minder had verspeeld. De wedstrijden tegen Feyenoord, Ajax, Real Sociedad(2x) en Monaco (2x) hebben geen enkele overwinning opgeleverd en maar liefst 18 doelpunten tegen. Het voetbal is voor de neutrale toeschouwer idd leuker om naar te kijken, maar er moet nog heel wat verbeterd worden wil ik fan van deze trainer worden.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dan zou Ajax op schema 91 staan. Dat is bizqr veel. Ik denk niet dat het ooit is gebeurd dat je daarmee geen kampioen wordt. Met 43 punten eerste staan na 18 wedstrijden is goed en normaal.

Overigens ben ik het eens met de kritiek dat in de topwedstrijden niet het optimale eruit gehaald is.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Je hebt zeker een punt! Maar als je goed tussen de regeltjes doorleest dan valt het met die euforie wel mee. Bijna iedere voorstander heeft in meer of mindere mate ook kritiek op z’n functioneren en of resultaten. In mijn specifieke geval ook. Het blijft echter een kwestie van de plussen en minnen tegen elkaar afwegen. Doorgaan onder Schmidt en hopen op verbetering (zie in mijn specifieke geval m’n argumenten een paar posts terug) of helemaal opnieuw beginnen onder een nieuwe trainer met alle gevolgen van dien
+1/-0

 
2 jaar geleden
Van mij hoeft Schmidt ook niet weg hoor. Ik ben alleen nog geen groot fan, maar ik zou hem zeker de kans geven om te laten zien dat hij ook in de grote wedstrijden resultaat kan halen. Te beginnen in de volgende maand.
+2/-0

 
Maar dan zou je je eigen ook af kunnen vragen ALS PSV 6 punten minder had verspeelt "vooral die tegen Ajax en Feyenoord" hoe de reacties dan zouden zijn;-) Als hè;-)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Al waren het maar twee slappe gelijkspelletjes geweest, dan hadden we er heel mooi voorgestaan. Maar ja dat zeggen ze bij Ajax en Feyenoord natuurlijk ook over hun onnodig verspeelde punten.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja, dat was ook heel close. Een kleine 5-0 en een nog krappere 0-4. We waren er nog wel zo dicht bij…..
+1/-0

 
2 jaar geleden
helemaal eens. Het is alsof mensen hier vergeten wat voor rare beslissingen schmidt maakt, met name in grote wedstrijden. Dan ontbreekt echt de tactiek. Heel leuk dat we van de fortuna's enzo winnen (met alle respect) maar we moeten toch echt eens onze kwaliteiten laten zien in de grote potten. Daarnaast werkt bijvoorbeeld het constant wisselen van een madueke in de 60 minuut ook niet voor die spelers ontwikkeling. Laat hem die goals eens maken in het laatste kwartier waar er meer ruimtes komen te liggen
+3/-0

2 jaar geleden
Regelmatig terugkerend riedeltje (hier): dan zijn er weer vage geruchten van buitenlandse interesse en vervolgens geeft Schmidt weer aan het geweldig naar zijn zin te hebben bij PSV.

PSV zelf lijkt intussen al haar geld op Schmidt te hebben gezet, letterlijk zowel als figuurlijk, door hem volledige carte blanche te geven. Vrij riskant imo.

Ja wij staan halverwege, zij het uiterst nipt, bovenaan. Maar vraag niet hoe. Het voetbal is nog net zo belabberd als op het laatst onder Van Bommel en als kijkspel niet om aan te gluren.

Maar wie weet heb ik het helemaal mis en komt PSV de komende anderhalve maand eredivisie wél schadevrij door.

Laten wij dus rustig even afwachten. Persoonlijk verwacht ik niet dat de competitie op de laatste speeldag wordt beslist.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi