Transparent
Inloggen
Sluiten

André Ramalho enkele maanden uit roulatie

7 januari 2022 14:04 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

André Ramalho enkele maanden uit roulatie; image source: Pro Shots

PSV kan langere tijd niet beschikken over André Ramalho. Dat meldt de club via de officiële kanalen. De verdediger liep tegen Go Ahead Eagles een enkelblessure op en is daar deze week aan geopereerd. Naar verwachting zal de revalidatie enkele maanden gaan duren.

Meer op PSV.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho eagles enkelblessure revalidatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Man man nu dat weer geen mooi bericht!!!
+2/-0

Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Ja hoor, gaan we weer. Onze mannen met ervaring vallen 1 voor 1 weg
+1/-0

PJD nou shit shit shit, maar het gaat niet Ramelhoen, onze vervangers blijken tot nu toe versterkers te zijn.
+1/-0

1 jaar geleden
...zucht.. om moedeloos van te worden.
+1/-0

Zal ook wel weer de schuld van Schmidt zijn
+1/-0

killermfc (geschorst)
1 jaar geleden
Here we go again... neverending story.
+1/-0

1 jaar geleden
Balen !!
Sterkte en een voorspoedig herstel
Bazoer welkom.
+1/-0

1 jaar geleden
Pfff... Zul je net zien dat Gakpo, Gotze, Obispo en Boscagli ook nog corona hebben.

Dat worden leuke weken.
+1/-0

1 jaar geleden
Balen!!En het zag er redelijk onschuldig uit☹️Bazoer halen en laten uitvechten met Obispo
+1/-0

1 jaar geleden
GVD!!
Dé kans voor Teze, of toch Bazoer halen.
+1/-0

1 jaar geleden
Damn.
Er waren wel eens tijden dat het seizoen uitgespeeld werd met slechts 16 man.
+1/-0

1 jaar geleden
Ai wat een vervelend bericht. De man die leiding en sturing geeft aan de achterhoede, wiens afwezigheid we van de 5 achterste mannen het minst goed kunnen opvangen. Natuurlijk hebben we met Obispo en Teze nog 2 jongens die prima een keertje centraal kunnen spelen, maar de rust/ervaring/sturing van Ramalho zal node gemist worden.

Ik heb een dubbel gevoel bij het idee om de transfermarkt op te gaan. Aan de ene kant ben je in een titelstrijd verwikkeld, en wil je zo sterk mogelijk voor de dag komen. Een vervanger voor Ramalho kan in dat opzicht helpen. Van de andere kant is het een diskwalificatie van Teze en Obispo, want je geeft je eigen jeugd niet de kans om het ontstane gat op te vullen. Als je nu een speler haalt, heb je er na terugkeer van Ramalho weer een extra speler bij die je tevreden moet houden.

Het zal er dus ook een beetje vanaf hangen wie ze willen halen. Ga je bijv. voor Bazoer, die de komende jaren ook zal blijven? Of ga je voor de huur van een ervaren speler die (à la Rodriguez) in de picture wil blijven voor het WK? In het eerste geval schrijf je Teze eigenlijk af, in het tweede geval hangt het er vanaf hoe je de boodschap verpakt.

Al met al kun je bij voorbaat niet zeggen wat de juiste keus is. Word je kampioen aan de hand van Veerman en de nieuwe verdediger, dan is het een goeie zet geweest. Loop je het kampioenschap mis zonder nieuwe verdediger, dan heb je nooit de garantie dat het met Ramalho of een vervanger niet ook mis was gegaan.

Lastige dilemma's, die in mijn ogen vooral afhangen van de financiële mogelijkheden die je als club hebt. Het risico om ongezond korte-termijn beleid te gaan voeren, ligt hier op de loer.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Volgens Rik gaat PSV niet de markt op voor "een kortstondige lappendeken of hoe je het ook wilt noemen".
Ik weet ook niet wie er allemaal corona hebben maar als Teze en Obispo daarbij zitten, of 1 daarvan, kun je daar dus voorlopig ook niets mee.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Volgens het ED gaat Psv zich wel orienteren op de transfermarkt,maar misschien zien ze Bazoer daar niet als kortstondig.
+1/-0

1 jaar geleden
Dat wiste ze dus al lang en daarom is er dus een gesprek geweest met Bazoer ,zal wel het goedkoops zijn hem snel te halen..We gaan het zien !!!Al zie ik net dat evt Doekhi ook een optie is !!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ja, die Doekhi is misschien ook wel iets ... kan nog goed scoren ook (geloof ik).
+1/-0

shevchenko (geschorst)
1 jaar geleden
Auw dit is een heel pijnlijk bericht. Ramalho en Sangaré zijn twee super belangrijke spelers die eigenlijk niet te vervangen zijn. Kijk een Madueke of Götze zijn ook belangrijk, maar die zijn in zekere zin vervangbaar binnen de huidige selectie.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik vind Madueke niet zo heel belangrijk eigenlijk en die moeten we ook vooral nog maar even niet als belangrijk willen zien denk ik. Te vaak geblesseerd en uit vorm.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja - Ramalho en Sangare zijn tot nu toe de twee steunpilaren. Heel erg zuur
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat teze afgelopen seizoen bewezen heeft prima de plek van ramalho te kunnen invullen. Boscagli speelt dit seizoen als een dweil, geeft veel kansen weg en komt net als ramalho snelheid te kort. Obispo heeft dit seizoen al bewezen met zijn snelheid en tackle echt iets toe te voegen. Wat mij betreft gaan we de tweede helft dus in met het door onszelf opgeleide duo teze obispo.
+1/-0

 
1 jaar geleden
En wat als Teze en Obispo corona hebben? Daar lijkt het nu nl wel op aangezien ze beide niet spelen tegen Teutonia.
+1/-0

1 jaar geleden
Bazoer nu in de winterstop halen. Multifunctioneel en kan nu Ramalho vervangen.
+1/-0

1 jaar geleden
Bazoer lijkt me een prima optie. Voornamelijk omdat hij zowel als verdediger en verdedigende mv kan spelen.
Kan je met Boscagli en Obispo achterin en Veerman Bazoer daar weer voor. Of Bazoer achterin en Boscagli op het mv.
Maar het zal me ook niets verbazen als ze bij een pure verdediger terecht komen. Boscagli/Obispo en Veerman kunnen allen prima opbouwen.
Ik laat me graag verrassen. Teze/Obispo lijkt me te ligt. Maar ik heet dan ook geen Schmidt (gelukkig)
+1/-0

reactie verwijderd

1 jaar geleden
Bazoer halen is de beste optie. Hij kent de eredivisie en heeft geen tijd nodig om te wennen. Kan tevens de opvolger van Sangare worden mocht die volgend seizoen voor een pot met goud vertrekken. Je troeft tevens Feyenoord af en maakt ze niet sterker. Ik zie alleen maar voordelen ondanks het karakter van Bazoer.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zo sta ik er ook in,als je geen vervanger voor Ramalho haalt wordt het allemaal te licht.
Er moet letterlijk en figuurlijk wat body bij en met hem heb je iemand die direct inzetbaar is op meerdere posities voor betrekkelijk weinig geld.
+2/-0

Hendrikus (geschorst)
1 jaar geleden
Ai nu nog een vervanger voor André halen, als dat maar geen Doekhi voor het bloeden wordt.
+2/-0

1 jaar geleden
We hebben met Obispo en Teze spelers die er nog niet 100 procent klaar voor zijn om alles te spelen,hetzelfde geld mischien ook voor veerman.Haal beide zwitsers internationals ingespeeld op elkaar en routiniers Fabian schar(30) en Fabian Frei(32) op bij respectievelijk newcastle united en fc basel waar beiden hun contract deze zomer afloopt. Bak ervaring ,aflopende contracten ,onderling chemie, kunnen zowel in verdediging centraal als op defensief middenveld,multi inzetbaar.Gaan beiden 3 seizoenen mee.dragende spelers ,direct meerwaarde, relatief goedkoop te samen geen 10 miljoen ,maar maken PSV direct sterker samen ,transferwaarde van PSV is er genoeg,directe versterking en goede prestaties van PSV vergroot marktwaarde van andere spelers.Dubbelslag !! ,INTERNATIONALE ERVARING
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanholt benitez boscagli bosz buitenlander cocu crockett ghazi guti james jans jansen jong marsch mwene pepi ramalho ron sangare schmidt silva simons sonny spierings stewart teze til twente veerman vertrekkers