Transparent
Inloggen
Sluiten

'Eran Zahavi overweegt per direct te vertrekken bij PSV'

13 januari 2022 10:01 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Eran Zahavi overweegt per direct te vertrekken bij PSV"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf zal Eran Zahavi waarschijnlijk niet meer terug gaan keren bij PSV. De vrouw van de spits wil onder geen beding meer in Nederland blijven nadat in december voor de tweede keer in hun woning werd ingebroken. Een woordvoerder van PSV heeft in een reactie bevestigd dat Zahavi deze week heeft aangegeven dat er privéproblemen spelen.

Afgelopen weekend keerde de spits weer terug in zijn woning, maar dat beviel niet goed. De vrouw van Zahavi wil weer terugkeren naar Israël. De aanvaller is zelf constant in overleg met PSV over de situatie. De club heeft aangeboden te bemiddelen in een eventuele verhuizing naar Eindhoven. PSV is intussen de markt al aan het aftasten om snel te kunnen schakelen indien Zahavi daadwerkelijk niet meer terugkeert.

Update 11:28: Volgens het Eindhovens Dagblad zijn er bij PSV enige twijfels of Eran Zahavi zijn contract wil uitdienen. Op dit moment is er echter nog geen sprake van een vertrek en ook heeft de spits de clubleiding nog niet medegedeeld dat hij wil vertrekken. Wel zijn er belangrijke privéproblemen die opgelost moeten worden om een langer verblijf in Nederland mogelijk te maken en daarover heeft hij gesproken met de directie.

Zahavi heeft de training bij PSV weer hervat, maar voor komend weekend is hij nog niet inzetbaar.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

zahavi eran nederland priveproblemen woning aftasten beding bemiddelen beviel ingebroken israel medegedeeld telegraaf uitdienen verhuizing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Triest, maar van de andere kant op tijd gemeld. Nog deze transferwindow vervanger aantrekken. Een keer een echte afmaker zoals Zahavi eigenlijk te boek stond. Salaris komt mooi vrij daarvoor.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Die afmaker hebben we al: Maxi Romero! Kan Vinicius ook mooi banken, hebben we namelijk ook geen reet aan...
+5/-1

 
2 jaar geleden
Maxi Romero is tot nu toe leuk voor de beeldvorming,in de werkelijkheid heeft hij ook nog niks laten zien.
+3/-2

 
2 jaar geleden
Ik denk ook niet dat het verstandig is om alles op Romero in te zetten, verre van een zekerheidje gebleken.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ik zou Romero ook een echte kans geven. Wat ik heb gezien was beter dan Zahavi en heel veel beter dan Vesuvius. 2 totaal overschatte spelers die niets hebben toegevoegd. Jammer dat die 2 er waarschijnlijk de oorzaak van waren dat het eigen talent Piroe voor een habbekrats is vertrokken. De Jong is geen oplossing maar een stap terug in de tijd, die zou ik vergeten. Eventueel gewoon het systeem aanpassen en met 2 spitsen gaan spelen. Met Gakpo, Madueke, Vertessen en Bruma hebben we daar prima spelers voor.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het is natuurlijk niet zo dat Romero die "echte kans" nog niet heeft gehad. Je kunt hem wel weer een echte kans geven maar het risico dat hij er na 10 minuten, of met een beetje geluk een hele wedstrijd, weer een jaar uit ligt is best groot vrees ik.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Dus de komst van Vinicius op 31 augustus zorgde er met terugwerkende voor dat Piroe 2 maanden daarvoor werd verkocht. Interessant. Die zie ik niet. Wel dat hij door Zahavi te weinig speelde en daarom waarschijnlijk weg wilde.

Het bedrag dat we voor Piroe hebben gekregen was overigens meer dan de marktwaarde. Gezien zijn status en weinige minuten in PSV 1 dus zeker niet slecht. Volgens mij waren de meesten toen ook positief verrast door de hoogte van het bedrag. Maar wel vraag ik me af of Piroe op de plek van Zahavi en Vinicius niet koelbloederiger was geweest. Ik had graag gezien dat hij meer echte kansen had gehad.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Zijn salaris is 1 miljoen per jaar. Dus dan komt er € 500.000,- vrij inderdaad.
Mensen die niet kunnen lezen denken misschien dat er meer vrijkomt, die 6 miljoen in 2 jaar was 4 miljoen tekengeld en 2 miljoen salaris, tendentieuze media en mensen die niet goed lezen is een slechte combinatie.
OT: Vooral vervelend voor zijn vrouw en kinderen dit. Heeft niet helemaal kunnen overtuigen maar een betere vinden op korte termijn is ook lastig, Luuk doethet ineens weer goeden Catalonië, dus dat zal wel niet lukken.
+1/-0

2 jaar geleden
Toch wel een tegenvaller ondanks dat ik niet onder de indruk ben van het scoren dvermogen van Eran. Er moet dus een verdediger en een aanvaller bij deze transferperiode. Werk aan de winkel en het liefst voor de wedstrijd tegen onze aartsrivaal.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Deze familie wordt het land uitgejaagd door een paar kruimeldieven zonder fatsoen, normen en waarden. Hoe triest kan het worden? Schaam je kapot stelletje tuig.
+14/-0

2 jaar geleden
Jammer dat zijn gezin zich niet meer veilig voelt in ons land. Qua voetballer missen we er niet zoveel aan. Mist gewoon kwaliteit.
+4/-1

2 jaar geleden
Opvallend bericht, verhuizing naar een andere omgeving zou misschien kunnen helpen? En anders kan Zahavi's vrouw toch alvast naar Israël gaan, terwijl Eran ons vanuit een appartement in Eindhoven kampioen maakt? Waar een wil is, is een weg...

Los daarvan: Zahavi wordt nauwelijks gemist, sinds hij geblesseerd is, spelen we beter dan voorheen. Zijn vertrek zou daarom niet eens nadelig hoeven zijn, zeker omdat Fofana inmiddels weer terug is van zijn blessure.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Volgens mij is hij een enorme familie man. Op een appartementje in Eindhoven zonder vrouw en kinderen lijkt me dan niet de oplossing, in tegendeel. Als je zoveel poen hebt verdiend wil je doorgaans niet aan kwaliteit van het leven inboeten.
+5/-0

2 jaar geleden
Vooral heel sneu voor het gezin Zahavi dit, ik kan mevrouw geen ongelijk geven.
+8/-0

2 jaar geleden
Geeft maar weer eens aan hoe treurig het gesteld is in ons land als een familie zich veiliger voelt onder de luchtalarmen van Tel Aviv dan in onze hoofdstad.
+18/-0

 
2 jaar geleden
Ai dat is wel een heel pijnlijk oordeel over onze samenleving, maar ik vrees inderdaad dat je dit precies goed verwoordt zo.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Spot on!

Ik zou er nog niet dood gevonden willen worden...
+3/-1

 
2 jaar geleden
Ik neem aan dat je het over Amsterdam hebt?
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Zeker!

Tell Aviv lijkt me niet prettig hoor, maar ik bedoelde inderdaad dat grachtengordel oord 😁
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Pijnlijk maar oh zo waar.
Veiligheid is een luxe in Nederland. Veiligheid is alleen voor politici die een keer een gekkie aan de deur krijgen.

En verder valt het allemaal wel mee, gaaf land! Alles is mooi en wat niet mooi is wordt gewoon onder het tapijt geveegd.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ik voel me ook prettiger in Tel Aviv dan in Amesterdam.
+1/-0

2 jaar geleden
Triest dat ze thuis geen rust en geluk hebben door jochies die klokjes willen zonder er ooit voor te hebben moeten werken ....Gauw Luuk halen ...
+1/-1

2 jaar geleden
De selectie valt op deze manier halverwege het seizoen uit elkaar. Pröpper gestopt, Ramalho kwijt, Sangare missen we een tijdje en Zahavi kwijt is ook niet fijn. Nu zit PSV met Vinicius wat ik helemaal niks vindt. Romero is goed maar heeft te veel blessures. Ik zou toch wel heel graag een scorende spits en centrale verdediger willen zien. Het zal wel niet beiden kunnen.
+2/-1

2 jaar geleden
Gauw Bergwijn halen
+4/-1

 
2 jaar geleden
Gij bent gek, laat m maar bij Ajax op de bank zitten met zijn Woensel-vingertjes. Krijgen wij er ook nog geld voor.
+1/-0

 
2 jaar geleden
*komt onder steen vandaan*
Is dat dat idiote gebaar dat ie maakt, een W voor Woensel? Zal toch niet?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Nee, daar wisten "mensen nabij hem" wel wat hij daarmee bedoelde. Ik vind het dat Woensel uit New Kids 🤣
+2/-0

 
2 jaar geleden
Vreselijk overschatte voetballer. Lekker bij Ajax laten banken. Bovendien heef hij in mijn optiek niets met een centrumaanvaller te maken.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Beter dan Vertessen, Bruma en Madueke die wel heel vaak geblesseerd of uit vorm is.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Beter dan Bruma kan ik in meegaan. Maar een speler van het type Bergwijn lijk mij geen prioriteit.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Lijkt mij ook wel wat, maar niet voor 20 miljoen of nog meer.
+1/-0

2 jaar geleden
Vooropgesteld zéér triest deze hele situatie. Hoe groot is de kans dat je dat in korte tijd 2x overkomt? De kans van 3x is nog kleiner, maar ik kan mij de onzekerheid heel goed voorstellen. Persoonlijk hoop ik dat Eran gewoon het seizoen bij PSV afmaakt. Ik wilde er eerst niet aan, hij woonde in principe prima, maar wellicht toch een woning betrekken meer in de buurt van PSV.
+1/-0

 
2 jaar geleden
De kans dat het een derde keer gebeurd is toch ook gewoon 50%:
Of het gebeurt wel, of het gebeurt niet 😛
+1/-1

 
2 jaar geleden
Of ze hebben het op iemand gemunt.
+1/-0

2 jaar geleden
Echt heel vervelend voor hem en zijn gezin, maar niet goed voor ons. Zijn aandacht is niet bij PSV.
+1/-0

2 jaar geleden
Ontzettend treurig en veelzeggend over de huidige staat van Nederland.

Sportief gezien ben ik hier niet rouwig om. Een hele dure speler die onvoldoende heeft gebracht. Met Vinicius, Romero en Fofana kunnen we ook door.
Versterking uiteraard welkom maar alleen 'buitenkansjes'
+3/-0

 
2 jaar geleden
Het aantal woninginbraken is volgens het CBS al vele jaren dalende. Dit lijkt meer tegen de Zahavi's persoonlijk gericht.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Inderdaad, het beeld lijkt vooral door social media dat de criminaliteit in het algemeen toeneemt in NL, terwijl het tegenovergestelde waar is, het daalt al jaren. Laat niet onverlet dat elke criminele daad er één te veel is.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Is het niet zo dat 'nieuwe' vormen van criminaliteit daarentegen zijn ontstaan? Zo kun je in Amsterdam bijvoorbeeld beter niet met een Rolex over straat om een voorbeeld te noemen. Inbraken lijken steeds meer 'gericht' te zijn. Via social media is heel goed te volgen in welke luxe de familie Zahavi leeft met alle toeters en bellen van dien.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dussss of een speler iets toevoegt is bepalend voor jouw standpunt? Als Gakpo zegt weg te willen omdat hij zich niet veilig voelt op het Stratumseind is het ineens wel een issue? Vreemde gedachtegang lijkt mij.
+7/-0

 
reactie verwijderd

2 jaar geleden (gewijzigd)
Triest dat t om Deze reden is. Maar we spelen consequent beter sinds hij geblesseerd is.
Scoort te weinig voor iemand die voetballend niet veel meebrengt.
Ik hoop dat hij en z’n familie zich elders weer gelukkig en veilig gaan voelen. Bedankt voor je inzet, maar dit was m niet.
+1/-0

2 jaar geleden
De reden is natuurlijk triest. Maar voor iemand die 3 mil per jaar vangt brengt hij te weinig.
+1/-0

 
2 jaar geleden
3mln per jaar,hoe dingen een eigen leven gaan leiden.
+2/-0

2 jaar geleden
Staat er een penalty op voortijdig (vrijwillig) je contract te verbreken? Ik vind dat hij zo wel de club plotseling in een moeilijke situatie brengt.
Hoewel het zielig is dat dit gebeurt, had hij ook kunnen kiezen om te verhuizen ...

Misschien kan hij die villa van Ihattaren in Tilburg huren/kopen?? hahaha
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nee Tilburg is lekker veilig...😆
+3/-0

 
2 jaar geleden
Eigenlijk heb je gelijk ... een kennis van me woont ook in de buurt waar dat huis van Ihattaren staat, en die hebben ze ook een keer overvallen (+ zoon en vrienden gegijzeld) ... dus dat kunnen we Zahavi maar beter niet aanraden ... :)
+1/-0

2 jaar geleden
Reden is natuurlijk triest maar voetballend prima wat mij betreft - mits er geen paniek aankoop overheen komen. Zal aan het einde van het seizoen toch vertrekken / wat mij betreft mogen vertrekken.
+1/-0

2 jaar geleden
Er is meer dan voetbal. Daarom lijkt het mij volstrekt begrijpelijk dat Zahavi voor zijn gezin kiest. En inderdaad, hij heeft m.i. niet gebracht wat verwacht kon worden. Vinicius valt helaas tot nu toe nog meer tegen. Ik heb veel vertrouwen in Romero, al kan ik dat nog niet echt hard maken.
Ik ben benieuwd wie er a.s. zondag tegen Groningen kunnen spelen. We zullen Sangare en Ramalho erg missen, dan de eventuele corona-blessures, en dan nog de nog maar pas herstelden van andere blessures zoals Madueke.Ik ben niet optimistisch, al hebben andere clubs natuurlijk ook zo hun problemen.
+1/-0

2 jaar geleden
Maar wie bedenkt het dan ook om in Amsterdam te gaan wonen als je in Eindhoven moet werken... Het vrouwke van Zahavi wilde gewoon een jetset leven daar. Als ze perse dicht bij de Joodse gemeenschap wilde zitten hadden ze wel in Antwerpen gaan wonen op 50 minuten van Eindhoven.
+3/-1

 
2 jaar geleden
We hadden ooit een klein Braziliaantje die bijna iedere week in Amsterdam ging stappen. Geen haan die er om kraaide. In Los Angeles rijden mensen 3u om naar het werk te gaan. Who cares
+1/-1

 
2 jaar geleden
Klopt wel, maar met Romario is al tijdje geleden.
Btw vergeet niet dat de OUDERS van Guus Hiddink bedreigd werd omdat Guus voorstelde om Rafael vd Vaart op te halen in A'dam...
+1/-0

2 jaar geleden
Er vertoeven al jaren veel profspelers in Nederland. Nog nooit van overvallen op spelers gehoord, laat staan 2x. Als het je overkomt is het erg. Bedenk dat spelers (of rijke mensen) in andere landen vaak op afgegrendelde en ommuurde compounds wonen. Als Zahavi hier graag zijn seizoen afmaakt is hier natuurlijk een oplossing voor te vinden maar ik schat in dat ie weg wil.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Eens. Natuurlijk erg triest dat het gebeurt maar ik kan me niet voorstellen dat iemand met zo'n salaris hier geen afdoende maatregelen voor kan treffen. Die kan qua beveiligingsnivo toch nog wel een paar stapjes hoger dan de Verisure's van deze wereld zou ik denken. En volgens mij is Israël nou ook niet bepaald een stabiel land.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Je zou bijna gaan denken dat het bij die criminelen met bepaalde clubvoorkeur te maken heeft... een voorkeur die niet bij PSV ligt
+1/-0

 
2 jaar geleden
En wat denk je als je helemaal alleen als 19-jarige op een hotelkamer in Sampdoria zit??
+1/-0

 
2 jaar geleden
3 sterren kamertje drie hoog achterin 😜
+1/-1

 
2 jaar geleden
Klopt, het is trouwens één overval en één inbraak. Ze zijn zelf in een opzichtige villa gaan wonen in A'dam Buitenveldert met een dito levensstijl (alle klokjes zijn duidelijk op Instagram te zien, evenals dat ze langere tijd in Dubai zaten). Ze kunnen ook een giga appartement huren op de Zuidas (net als de Verstappens, Martin Garrix en tal van Ajacieden). Dat is 10 x veiliger en dan woon je alsnog bij Buitenveldert vanwege de Joodse gemeenschap.
+1/-0

Maxi en Fofana laten ontwikkelen/uitvechten samen met Vinicius en Vini bij geen verder ontwikkeling vervangen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
De naam Fofana viel hierboven ook al. Ik zou zeggen geef m een kans als Maxi (weer) geblesseeerd is.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi