Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV sprak met Christian Eriksen over contract'

18 januari 2022 12:31 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"PSV sprak met Christian Eriksen over contract"; image source: Pro Shots

Zowel De Telegraaf als De Limburger meldt dat PSV heeft gesproken met Christian Eriksen over een contract. De Deense middenvelder is transfervrij nadat zijn contract bij Internazionale werd ontbonden en luisterde serieus naar het voorstel van PSV. Hij geeft echter de voorkeur aan een terugkeer in de Engelse Premier League.

Update 12:31: Ook het Eindhovens Dagblad bevestigt dat PSV heeft gesproken met Christian Eriksen. De kans dat het tot een transfer zal leiden wordt echter nihil geacht. Eriksen heeft PSV laten weten dat hij kiest voor een andere club. PSV wist op voorhand al dat de kans dat Eriksen naar Eindhoven zou vertrekken heel klein was.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

eriksen internazionale limburger ontbonden telegraaf voorhand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Blijkbaar hebben we nog niet genoeg geleerd van het terughalen van WAO-ers?
+2/-6

5 maanden geleden
Er zal best geinformeerd zijn net als bij Bazoer en anderen,maar dat betekent natuurlijk niet dat er direct de intentie was om hem in te lijven,wat de media dan wil doen overkomen.
Leuke nieuwsvergaring maar dat is nu eenmaal hun broodwinning,in zee gaan met een zijn gezondheid kwakkelende speler waarvan nooit zeker is of hij weer fit zal worden zou ik ook niet overwegen.
+2/-2

 
5 maanden geleden
Hij is gewoon fit. Hij mag alleen in Italië niet voetballen.
+5/-0

5 maanden geleden
Het spel richting de topper van zondag is begonnen...
+3/-0

5 maanden geleden
Blij dat-ie niet komt iig. Heb hem nooit gemogen.
+4/-3

5 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een vreemde reakties. Natuurlijk een zeer goede voetballer en dus een aanwinst.
+14/-0

 
5 maanden geleden
En daarnaast een te groot risico.

Ongetwijfeld dure klant en het kan zomaar weer misgaan met hem.
+1/-2

 
Peellandsingel (geschorst)
5 maanden geleden
Wat is dat voor argument om een speler van dit kaliber niet te halen? Het kan met alles spelers misgaan. Kijk naar Madueke, Romero of Ihataren. 2 ervan zijn langdurig geblesseerd (geweest) en 1 ervan is misgegaan vanwege zijn gedrag. Dit zouden dan 3 toptalenten moeten zijn. Dus van die jonkies kan je ook niet op aan. Elke topsporter is een risico.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Het was zeker een goede voetballer maar dat er nu twijfel is over zijn fitheid is ook niet zo gek.
+1/-1

5 maanden geleden
Is druk met al die voetballers die op de koffie komen praten ...
+1/-1

5 maanden geleden
Ik moet wel lachen ivm eerdere reacties. Gotze kwam binnen en de vlag ging uit terwijl die in de jaren voordat hij kwam al zelden meer top fit was. Nu heeft PSV wel/ niet geinformeerd naar Eriksen en dan is het allemaal waardeloos. Ik ben blij dat onze TD en zijn staf in ieder geval proberen om onze selectie sterker te maken want het moge duidelijk zijn dat je met de huidige selectie nog werk aan de winkel hebt. Een fitte Eriksen zou bi verre onze beste speler zijn.
+7/-1

5 maanden geleden
Wij zijn geen Ajax die er ff tientallen miljoenen op kunnen gooien om wat spelers binnen te halen.

Daarom moeten wij het met dit soort buitenkansjes doen. Vaak zit er dan ook wat risico aan, want anders komt hij echt niet naar PSV. Verder ben ik er ook niet rouwig om dat hij niet komt, want ik wil nooit meemaken dat een speler van PSV zo tegen de vlakte gaat als wat hem op het EK is overkomen.
+1/-1

5 maanden geleden (gewijzigd)
Hoop nog steeds op Bazoer aankomende zomer. Die gast heerst gewoon op het veld en zo iemand hebben we echt nodig. Denk ook dat we dit jaar nog te kort komen tov Ajax. Mede door blessures en Corona perikelen waardoor we nog nauwelijks structureel met een vast elftal hebben kunnen spelen (en Ajax als ingespeelde machine opereert). Maar ook omdat we simpelweg kwalitatief onderdoen. Echter vind ik wel dat we met kleine stapjes dichterbij aan het komen zijn. Ajax zit op dit moment op het toppen van z’n kunnen en zullen de komende jaren dat nooit op dit niveau kunnen blijven volhouden. Ik merk ook aan alles dat wij een ambitieus plan hebben wat nog een beetje geheim wordt gehouden maar waarmee PSV zich toch dichter bij de Europese subtop neigt te nestellen. (getuige de gesprekken met spelers als Erikson, Gotze, etc). Maar vooral de ontwikkeling van onze jeugdspelers en wat er allemaal doorkomt (en door is gekomen) ziet de toekomst er echt wel rooskleurig uit. Bovendien lijkt het er sterk op dat we ons wel structureel aan het afscheiden zijn van ‘de rest’ van Nederland waarmee gegarandeerde Championsleague deelname de komende jaren tot een zeer reële optie behoort. Genoeg ingrediënten dus die voor mij de toekomst er rooskleurig doet inzien. Voor succes dit jaar lijkt het mij echter nog te vroeg
+4/-0

 
5 maanden geleden
Als je het zo stelt is het vrij positief allemaal ja. Fijn dat eens te lezen, stemt me toch positief.
+1/-0

 
El Frikandel (geschorst)
5 maanden geleden (gewijzigd)
Nou nog naar het stadion mogen en het was compleet !
+1/-0

5 maanden geleden
Ik las ergens dat PSV bezig is met Quinten Timber van FC Utrecht. Nu volg ik niet structureel de wedstrijden van Utrecht, maar hij is me daar niet opgevallen
+1/-0

 
5 maanden geleden
Heb hem zondag gezien tegen Ajaxs maar vond hem zeer slecht!
+1/-0

 
5 maanden geleden
Niet dat ik me kan voorstellen dat PSV hem nu probeert te halen gezien de spelers die je al op die plek hebt op dit moment, maar ik vind hem tot nu toe vrij sensationeel bij Utrecht.
+1/-0

Z. on de Bok (geschorst)
5 maanden geleden
Wie niet waagt...
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.788 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko boscagli brands bruma crockett doan drommel feyenoord fofana gakpo ginkel gotze guti james jong madueke mauro mwene obispo ramalho romero salcido sangare schmidt sonny teze veerman vertessen vinicius zahavi