Transparent
Inloggen
Sluiten

'Leicester City gaat vol voor komst van Ibrahim Sangaré

24 april 2022 00:43 - The Sun
Foto: Pro Shots

"Leicester City gaat vol voor komst van Ibrahim Sangaré; image source: Pro Shots

Volgens The Sun staat Ibrahim Sangaré hoog op de wensenlijst van Leicester City. De Ivoriaan wist in beide duels van PSV tegen de Engelse ploeg in de Conference League te overtuigen en hij moet het middenveld van Leicester komen versterken. Belgisch international Youri Tielemans zal waarschijnlijk vertrekken, terwijl de Fransman Boubakary Soumaré nog niet kan overtuigen

PSV zou voor Sangaré 30 miljoen pond willen ontvangen, omgerekend ruim 35 miljoen euro. Volgens The Sun is het onwaarschijnlijk dat de vraagprijs zal gaan zakken, maar dat is voor Leicester geen probleem. Zij willen bovendien andere clubs te snel af zijn, omdat ook Europese topclubs interesse hebben getoond.

Meer op The Sun




Tags

leicester sangare sun boubakary conference fransman ivoriaan onwaarschijnlijk soumare tielemans wensenlijst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Die €35M is natuurlijk een mooi bedrag.

Maar zie maar eens een geschikte vervanger te krijgen. Voor minder.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zo zie je dat zo'n Conference League een goede etalage is om spelers te verkopen. Nu moet de scouting met Brands maar zijn best gaan doen.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ik ben wel gecharmeerd van Timber die bij Utrecht speelt. Lijkt mij toch wel een acceptabele vervanger.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Ik ook maar die Timber boys zijn wel echte Ajax boys zeg maar. Daar word ik niet heel blij van.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Volgensmij zat een van de Timber boys of misschien wel beide in de jonge jaren in de Feyenoord jeugd.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Die stond toch al in belangstelling van PSV? Is hij niet óók verdediger, net als zijn broer?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zullen we onze scouting maar per direct op non actief stellen?
+1/-1

1 jaar geleden
Boubakary Soumaré , in de transfer als huurdeal betrekken voor 1 seizoen andersom , dan kan PSV zich rustig orienteren op een vervanger.Hoog in de boom gaan zitten , 40 miljoen euro vragen en om deze huurtransfer andersom.En anders niet , dan blijft hij gewoon , of gaat naar een grotere club.
+3/-1

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Ik vind 40 mln niet hoog in de boom zitten. Ze bieden uit zichzelf al 35 miljoen en Sangare is deze zomer 1 van de hotste transfers in Europa. Heel de top gaat dalijk op hem bieden, heeft tegen Leicester ook al laten zien boven dat niveau te zitten. Ik denk echt dat we met Gakpo en Sangare boven de 50+ moeten gaan vragen, als je dat nu niet doet met zulke spelers in deze markt, wanneer dan wel?

Timber en bazoer leuke spelers voor erbij in de breedte en multifunctioneel inzetbaar dat is ook top. Alleen niet dé vervangers van Sangare. Zou ze samen voor 7 miljoen saampjes wel graag bij psv zien.
+1/-0

1 jaar geleden
Sangaré zou je eigenlijk dolgraag 6 of 8 wedstrijden Champions League zien spelen. Ik denk namelijk dat hij zich dan ook staande houdt en enorm in marktwaarde zal stijgen. Wat dat betreft moet je hem proberen nog een seizoen te houden.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Je moet spelers ook los kunnen laten.
Ik vind eigenlijk dat PSV elke speler moet verkopen als er bedragen van 35 miljoen kunnen worden gepakt. Daarmee kan PSV weer vier tot vijf nieuwe spelers halen die ook weer later een Sangaré of Gakpo kunnen worden. Die kennen we nu nog niet, maar daarin moet je toch vertrouwen hebben. anders kom je als club stil te staan.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal mee eens, daarbij kan PSV het zich niet permitteren om nee te zeggen bij die bedragen. Het risico op een minder seizoen (wat hij hier ook gehad heeft) en een daling van zijn waarde naar b.v. 10 miljoen zou een ramp zijn.
Daarbij kun je met dat geld proberen om misschien anderen juist wel te houden! Sangare is geweldig, maar er moet een vervanger voor rond de 10 mio op te halen zijn waar je niet eens heel veel slechter van wordt. Wie had gedacht dat hij dit op zou kunnen leveren aan het begin van dit seizoen?
+4/-1

 
1 jaar geleden
Wil je weer structureel CL spelen en niet voor spek en bonen meedoen moet je een manier vinden om je sterke spelers langer te binden aan de club en het verloop niet te groot laten zijn. De vervanger van de topspelers zou er al moeten zijn. Met elk jaar nieuwe hokjes ga je niet structureel aansluiten, zelfs niet nationaal. Ik verwacht dat Bazoer al rond is volgend jaar.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Natuurlijk moet je spelers los kunnen laten. Maar wel tegen de juiste prijs. Gakpo zou ik onder de 40 miljoen niet verkopen. Sangaré zou ik onder de 30 miljoen niet verkopen. En voor mijn gevoel zou ik liever Gakpo verkopen dan Sangaré. Ideaal scenario zou zijn als we 50 miljoen voor Gakpo vangen en Sangaré kunnen behouden.
+1/-0

1 jaar geleden
Heeft zich goed ontwikkelt en Leicester heeft hem tweemaal van dichtbij kunnen aanschouwen,dus het komt niet als een verrassing deze interesse,net zo dat het mij ook niet zal verbazen als Madueke in de scoutingsrapporten van die club zal zijn terug te vinden.
Voor zowel Ibrahim als Psv is het een mooie beloning,helaas is dit een beetje het lot van een opleidingsclub en kunnen we spelers als Ibi niet langer aan ons binden.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik ben gestopt te lezen bij 'The Sun'. Dat kun je toch niet als bron opvoeren?
+3/-1

1 jaar geleden
Het zou wel een heel mooi bedrag zijn. Voor hoeveel is hij hierheen gekomen?
+1/-0

1 jaar geleden
Zou het heel jammer vinden als Sangare en Guti gaan.
Die twee op middenveld, en Ramalho en Boscagli (Teze) centraal achterin daar kan je mooi (nieuw) team omheen bouwen.
+2/-0

1 jaar geleden
Vol er voor gaan met volle knip zou dan als PSV er ook vol voor gaan en beginnen met 50 miljoen..
+2/-0

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Eindelijk iemand die het snapt. Gewoon geld vragen ipv braafste jongetje willen zijn!
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Gek genoeg denk ik dat er voldoende betaalbare Sangare’s (onder 10 miljoen) rondlopen. De gehele Franse competitie alleen al bestaat voor 80% uit dit type speler. Is op het middenveld in iedere geval wel succesformule gebleken (zeker icm Guti) waarop mijns inziens in het nieuwe seizoen voortgeborduurd moet worden. Voor type houthakker (middenveld of achterin) kan het ook geen kwaad om eens de middenmoot en subtop van Portugal af te struinen. Die gasten daar zijn niks anders gewend dan winnen op duelkracht en op de 0 spelen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Mendez uit Equador,die bij ons speelde was er ook zo een.
Hij liet in een intervieuw eens weten dat er in zijn thuisland genoeg spelers zoals hij rond liepen.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ja inderdaad, Argentinië, Colombia zijn ook van die landen met spelers waar gif in zit!
+1/-0

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Zou je me een plezier willen doen en 3 potentiële vervangers van rond de 10 miljoen willen noemen?
+3/-0

 
1 jaar geleden
Nou ja, Gijp zei tijdje terug ook zoiets, 2,5 ton, en hij had het daarbij over de Ligue 2.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Die is vaak ook niet meer serieus te nemen, zeker niet meer sinds Talpa. Muppetshow.

Als er overal zoveel goedkope Sangare's rondlopen komt Leicester niet naar ons om 35 miljoen op tafel te smijten.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik vind dat-ie meestal wel zinnige dingen zegt, tegenwoordig ook over de actualiteiten in de wereld. Oké hij chargeert regelmatig, maar dat doen de besten, neem mij nou. Ik vermoed dat er nog een heleboel behoorlijke stofzuigers in de diverse lower leagues bij obscure clubs rondlopen. Aan ons om die te ontdekken, scouten, voor weinig aantrekken en er Nilfisks van maken.
+1/-0

1 jaar geleden
Gewoon 47,5 miljoen, krijgen ze als bonus Bruma erbij.
+3/-0

1 jaar geleden
Zie hem heel graag blijven maar gun hem ook deze stap.

Op je 24e naar de PL, prima club met perfecte faciliteiten, Kolo Toure als mentor...komt daar in een gespreid bedje terecht.
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Voor 40 miljoen moet je hem wel laten gaan …
Ben alleen bang dat onze “technische dienst” voor dat bedrag nog niet 1 fatsoenlijk speler zal kunnen terugkopen ….

Ben dus ook heel erg benieuwd wat onze Hr Brands zijn ervaring in het buitenland ons gaat opleveren …
+1/-1

 
1 jaar geleden
Wat een onzin, onze ‘technische dienst’ heeft toch ook diezelfde Sangare gekocht die dus voor het 4 dubbele weer verkocht zal worden
+7/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Zeker … want we hebben zoveel fantastische spelers gehaald he??
We praten nu over die ene speler die dan toevallig wel geslaaagd is … hoeveel meer kun je er nog opnoemen?
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
In ieder geval 8: Dumfries, Angelino, Guti, Boscagli, Doan, Gotze, Ramalho, Veerman, Sangare en vond de huurdeal van Ricardo Rodriguez ook wel een goede move. Ik vind daarom ook de kritiek op het technische beleid van de laatste jaren zwaar overtrokken
+8/-0

 
1 jaar geleden
Jij vindt €1M huurprijs voor Rodriguez, nog los van salaris, voor amper 10 wedstrijden een goede deal? Guti heeft eerst 3 jaar er met de pet naar gegooid en er niks van gebakken en dit seizoen wisselt hij, eindelijk, goede met slechte (Sociedad!) wedstrijden af. Boscagli bij gebrek aan beter. Doan heeft mij ook nog niet overtuigd en Veerman moet het allemaal nog maar laten zien.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Baumgartl, Drommel en Bruma worden maar even vergeten in de lijst top aankopen. Tot de dag van de bekerfinale was alles waardeloos en nu in 1x is het feest. Ik ben ook niet kapot van onze scouting
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Rustig achterover leunen, PSV heeft geen haast en laat die Engelsen maar tegen elkaar opbieden, geld zat daar.

Als men idiote bedragen gaat bieden (+ 40), dan laten gaan, Guti behouden en dan hoop ik dat de scouting op orde is voor een vervanger, want die zie ik niet bij Jong lopen.

De spits positie is echter veel belangrijker imo; daar hoor en lees ik de naam Luuk de Jong, maar ik hoor niets meer over Dries Mertens en dat beschouw ik als een goed teken (dat was het altijd in het verleden iig); die kan hier mooi nog 2 jaar in de spits en daarachter onze jeugd klaarstomen: Fofana en Bakayoko, want daar heb ik wel vertrouwen in.
Ook zou ik Wijnaldum polsen; in kader van de WK (speeltijd) heeft hij wellicht interesse en Gini heeft al eerder aangetoond dat geld niet altijd leidend is...
Dan nog een echt goede rechtback; heb geen zicht op de fysieke gesteldheid van Santi, maar als hij top dit is... dan kan Mauro naar links en hebben we goede alternatieven achter de hand (Teze die ook in centrum kan blijven staan) en Max.
En tenslotte maximaal investeren in Cody, met Memphis traject; dan kunnen we volgend jaar over dat over het paard getilde zooitje uit Adam heen denderen!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zou Gini niet naar Feyenoord gaan als hij terug wil naar Nederland? Hij kwam naar PSV om prijzen te winnen en een stap hoger op te maken. Dat is bijzonder goed gelukt, maar zijn hart ligt in Rotterdam en niet in Eindhoven denk ik. Voor de centen hoeft het na zijn avontuurtje in Parijs in ieder geval niet meer.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja wellicht, maar hij weet ook dat de kans op succes groter is bij PSV...
+1/-0

1 jaar geleden
Als je als PSV zijnde de doelstelling hebt om tot de top 32 van Europa te behoren dan lijkt me dat je dit soort spelers wilt behouden. Zelfde geld voor Gakpo. Beiden hebben nog een contract voor enkele jaren en zijn ook nog lang niet uitgeleerd bij PSV.
Zoals hierboven al gemeld is 35 miljoen een gigantisch bedrag maar je hebt niet zomaar een vervanger. Die zou je mijns inziens nu in huis moeten halen zodat die klaar staat wanneer Sangare na komend seizoen wordt verkocht.
+3/-0

Het ligt eraan bij welke club je spelers kan losweken of tegen welke bedragen je zelf bestand bent..
+1/-0

1 jaar geleden
Wat doet men hier toch makkelijk over Sangare. Als er 1 speler is die PSV niet moet verkopen is het Sangare. Sangare is de enige reden dat het soms lijkt alsof bv Guti of Veerman best oke speelt. Ook de verdediging die er nu staat gaat het zonder Sangare heel moeilijk krijgen.
En dan ook nog met Timber aankomen. Die is niet 1 klasse minder dan Sangare, maar 3.

Als we geld nodig hebben.. verkoop dan Madueke maar of als het echt(!) nodig is Gakpo, want die zijn een stuk makkelijker te vervangen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Net zoals Malen, Lozano en Bergwijn ook makkelijk te vervangen waren.
+1/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage