Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wil Gakpo, Sangaré behouden tot na kwalificatieronden

20 juli 2022 10:53 - ED
Foto: Pro Shots

PSV wil Gakpo, Sangaré behouden tot na kwalificatieronden; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad analyseert de transferzomer van PSV. De club richt zich momenteel vooral op het behouden van de twee grootste doelwitten in de selectie voor grote buitenlandse clubs, Gakpo en Sangaré. De Eindhovenaren spelen begin augustus en hopelijk ook nog half augustus kwalificatiewedstrijden voor de belangrijke Champions League. Tot zeker na die tijd wil de club koste wat kost deze topspelers proberen te behouden. In het geval van Sangaré wordt dat overigens bemoeilijkt door een gelimiteerde transfersom in zijn contract van 37 miljoen euro.

De krant vertelt verder dat naast Sangaré, als die blijft, Richard Ledezma en Shurandy Sambo mogelijk nieuwe contracten zullen tekenen. Beide jongelingen deden het goed in de wedstrijd tegen FC Eindhoven. De grootste uitblinker Saibari tekende eerder al bij tot medio 2025.

Meer op ED




Discussieer mee op de forums


Tags

sangare gakpo kwalificatieronden ledezma saibari sambo transferzomer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Vind dat ze onderhand ook wel aan mogen geven of ze willen blijven of niet.
Straks door eigen falen halen we bijv de CL niet, om dán te vertrekken omdat er geen CL gespeeld gaat worden.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Ja, dat vind ik ook altijd lelijk.. eerst zelf niet leveren en dan zeggen dat je weg wilt omdat je ambitie hebt en het hoogst haalbare wilt..

Zou verboden moeten worden ;)
+3/-0

 
1 jaar geleden
En dan ook nog eens voor minder vertrekken want geen CL, is inderdaad een slecht verhaal dat. Gewoon blijven.
+1/-0

1 jaar geleden
Wellicht wordt het tijd om in elk contract op te nemen dat PSV het recht heeft om een transfer uit te stellen tot na een kwalificatiereeks. Maar goed, dan zitten de grotere clubs weer met het probleem dat hun nieuwe spelers te laat aansluiten bij voorbereiding etc. Dus de zaakwaarnemers van spelers zullen niet zo heel happig zijn op zo’n clausule.

Lang verhaal kort: er verandert niets en dit is ons los.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Of men bedenkt een systeem waarbij voor alle clubs de competities op hetzelfde moment beginnen en stelt voor dat moment een transferdeadline in. Een eerlijke oplossing voor iedereen lijkt me
+5/-0

 
1 jaar geleden
Bijvoorbeeld dat een transferwindow van 1 juni tot 1 juli duurt, zoals de winterperiode.

Ik ben voor!
+3/-0

1 jaar geleden
Houd ze dan nog een paar dagen extra. Dan zit deze window erop... of je weet al een paar weken langer dat je EL groepsfase speelt.
+1/-0

1 jaar geleden
Als er iemand komt met 37 miljoen voor Sangare gaat er een strik om heen toch? Wil hem niet kwijt maar zo'n bedrag mag psv niet laten lopen.
+1/-0

1 jaar geleden
De doelstelling is aangepast? Ik dacht dat we ze sowieso wouden behouden voor het hele seizoen. Stuur Brands ff langs is het zo geregeld.
+1/-0

1 jaar geleden
Is toch wel duidelijk? Als we geen CL halen zijn ze weg. Anders id er goede kans dat ze blijven.
+1/-0

 
Waar is dat precies duidelijk uit dan? Twee weken geleden was het nog duidelijk dat zij sowieso samen met Guti zouden vertrekken.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Als de club zelf al verklaard dat ze ernaar streeft ze te behouden tot 'in ieder geval'na de kwalificatie periode dan betekent dat dat ze nog geen enkele aanwijzing hebben dat ze daarna ook blijven. Waarom denk jij dat zowel Gakpo als Sangare uitdrukkelijk NIET verklaren dat ze blijven? Dat is omdat ze hopen alsnog weg te kunnen, zeker indien ze geen CL kunnen spelen met PSV. Waarom denk je dat Gakpo niet speelt in de voorbereiding?
+1/-0

 
Omdat hij geblesseerd was :denk Of wil je nu serieus beweren dat ze dit afgelopen week aan het faken waren?
+1/-0

1 jaar geleden
Het meest erge van dit jaarlijks terugkerende gezeik is die arrogante k.tUEFA met dat zogenaamde financial fair play van ze. Dingen zeggen waar je totaal niet achter staat en ook niet naar acteert. Een walgelijke club daar in dat Zwitserland. Dat land is zogenaamd neutraal, maar wat daar in WO2 is gebeurd is echt niet fair te noemen.
+1/-0

1 jaar geleden
Zou mooi zijn als dat lukt en er na Sangare 37 of hoger verkopen ,moet ook weer geld op de bank komen .....
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage