Transparent
Inloggen
Sluiten

'Savio heeft werkvergunning binnen, André Ramalho aangesloten bij groepstraining'

27 juli 2022 10:35 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Savio heeft werkvergunning binnen, André Ramalho aangesloten bij groepstraining"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Sávio vanaf donderdag kan aansluiten bij de groepstraining van PSV. De Braziliaan heeft zijn werkvergunning ontvangen en mag daarom op PSV Campus De Herdgang gaan trainen. Jarrad Branthwaite is nog in afwachting van groen licht van de IND om ook aan de slag te mogen bij PSV.

André Ramalho is dinsdag ook weer aangesloten bij de groepstraining van PSV en lijkt inzetbaar te zijn voor de komende wedstrijden. Dat geldt nog niet voor Mauro Júnior en Carlos Vinícius, terwijl Olivier Boscagli dit kalenderjaar sowieso niet meer in actie zal komen.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

groepstraining ramalho savio werkvergunning boscagli branthwaite braziliaan carlos groen herdgang ind jarrad mauro vinicius

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dacht dat ze geen selfies met publiek meer mochten doen?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Maar is het scherp genoeg? De foto lijkt van de fandag en die was op 16 juli. Het bericht over geen selfies meer is van twee dagen later dus gold toen nog niet (https://psv.supporters.nl/nieuws/artikel/50514/Tijdelijk-geen-handtekeningen-en-selfies-op-de-traininglink). En nog flauwer: geen handtekeningen en selfies op trainingen zegt niets over andere momenten.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Niet om vervelend te doen of zo, verre van, maar slechts ter info; de foto is van afgelopen zaterdag in de rust van PSV - Betis, toen Savio en Branthwaite aan het publiek gepresenteerd werden. En daarna inderdaad tegen eigen PSV richtlijnen in een aantal selfies hebben gemaakt aan de rand van het veld. ;-)
+2/-0

 
1 jaar geleden
Jij bent de winnaar (hoewel nog steeds geldt dat het nieuwsbericht zag op selfies tijdens trainingen, niet tijdens wedstrijden ;)). Ik vroeg me later ook al af of Savio überhaupt al in NL was bij de fandag.
+2/-0

1 jaar geleden
Zondag de winnende aub net als jaren geleden balasz
+2/-0

 
1 jaar geleden
Na een kwartier blessuretijd, verlenging met nog eens 8 minuten blessuretijd en 43 penalty's zou het zomaar eens zondag kunnen zijn😊
+2/-0

 
Er zijn wat extra pingels nodig om het tot zondag te rekken, aangezien er geen verlenging is ;)
+1/-1

Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Mooi dat Savio mee mag trainen en kan aansluiten bij de groep.

Blijf het wel raar vinden dat ze bij ajax meteen een werkvergunning voor die Bassey binnen hadden. Doen we bij PSV iets verkeerd hierin dat het zoveel langer duurt bij ons?
+1/-0

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Dan heb ik me vergist
+1/-0

 
Bassey heeft alleen werkvergunning voor de Maan;-)
+1/-1

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Wat bedoel je precies?
+1/-0

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Beetje rare opmerking.
+1/-0

Als deze jongen net zo frivool en vrij gaat voetballen als dat hij er uitziet hebben we "zij het tijdelijk" veel plezier aan hem
+1/-0

 
1 jaar geleden
Krijg ook een beetje een Jonathan Reis gevoel hierover. Idd hopelijk langer dan 1 seizoen dan.
+1/-0

1 jaar geleden
Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat Ramalho ook echt inzetbaar is. Stiekem hoop ik op Monaco uit, maar misschien komt die te vroeg.
+3/-0

1 jaar geleden
Hopelijk doet Ramalho zaterdag mee wachten (hopelijk) niet te lang op Savio..
+2/-0

1 jaar geleden
Ik vind die hele constructie van de Manchester City ja dat heet anders group helemaal but, maar als Savio er een paar inschiet en heel graag zaterdag al dan hoor je mij er niet meer over.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage