Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Noni Madueke maanden uit roulatie na botsing op training

29 juli 2022 20:40 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

[Update] Noni Madueke maanden uit roulatie na botsing op training; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad meldt dat Noni Madueke een groot vraagteken is voor de komende wedstrijden. De aanvaller is op de training uitgevallen met een blessure en volgens bronnen rond Madueke zou het behoorlijk serieus zijn. Er zou echter geen sprake zijn van een spierblessure. PSV zal zelf later bekend maken wat er precies aan de hand is, maar het heeft er alle schijn van dat hij de komende duels zal moeten missen.

In de aanval zal PSV het de komende duels ook moeten doen zonder Yorbe Vertessen en Carlos Vinícius. Vertessen is eerder deze week geopereerd na een blindedarmontsteking, terwijl Vinícius nog altijd niet is hersteld van een hamstringblessure.

Update 20:40: PSV heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Noni Madueke een zware enkelblessure heeft opgelopen. De aanvaller raakte op de training geblesseerd bij een botsing en zal maanden uit de roulatie zijn. Volgens PSV is hij zelfs mogelijk tot half november uit de roulatie, als de eerste seizoenshelft eindigt.

Meer op PSV.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

madueke botsing vertessen vinicius blindedarmontsteking carlos enkelblessure vraagteken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Balen voor de komende wedstrijden en werk aan de winkel voor De Jong / Brands om alsnog iets extra's voor in de aanval te halen.
+2/-0

1 jaar geleden
Verdorie is hij alweer geblesseerd? Man van glas is Madueke. Daarom is het zo jammer dat PSV Doan heeft laten gaan...
+7/-0

1 jaar geleden
Deze jongen kan het niveau lichamelijk niet aan. Je kan op deze manier nooit op hem rekenen. Als hij dan weer fit is wil hij alles in 1x laten zien wat niet bevorderlijk is voor zijn niveau.
Inderdaad jammer van Doan, was een vele malen stabielere speler met echt niet veel minder rendement.
+3/-0

1 jaar geleden
Pfff alweer iets geen spierblessure wat is het deze keer ,moeten toch eens gaan kijken kan hij het top voetbal wel aan ...Hopelijk valt het mee maar de berichten zijn niet hoop vol.
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Robben 2.0… Uhm, klinkt misschien raar, maar snel fit worden, en nog afscheid van nemen voor mooi bedrag voor eind augustus…. Morgen maar met Til als halve rechtsbuiten beginnen, of toch Savio voor leeuwen gooien?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Een enkelblessure door een botsing, ik weet niet wat dat met Robben te maken heeft.
+1/-0

1 jaar geleden
Gewoon met een versterkt middenveld spelen dan. Sangare, Guti, Veerman en Til.
+1/-0

1 jaar geleden
Goh je verwacht het niet...

Heeft-ie anders nooit.
+4/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Gelijk Savio maar opstellen dan, en anders versterkt middenveld met Til, Veerman, Guti, Sangare. Wel weer mooi klote, onze snelste 2 spelers waarschijnlijk de komende weken eruit. Daar gaat ons geliefde omschakel spelletje
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Oh nee - het begint weer. Een van de spelers die echt meerwaarde heeft. Ernstig maar geen spier - hopelijk hebben wij het hier niet over kruisbanden of iets in die trant. Wat een drama voor Madueke.

Bakayoko lijkt dan de vervanger
+1/-0

1 jaar geleden
Ongekend. Ik dacht gisteren nog. Zul je zien dat Madueke gelijk zaterdag weer geblesseerd raakt. Maar nee hoor, hij haalt zaterdag niet eens. Dat wordt echt niks met die gast. Nog slapper dan Arjen Robben. En dan te bedenken dat het uitgerekend hij was die vorige JCS besliste met weergaloze acties.
+2/-1

Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Gaan we weer. Doodzonde. Gewoon als team niet meer trainen.
+2/-0

1 jaar geleden
Zal wel te maken hebben met groeistuipen. Net de pubertijd ontgroeid. Even serieus, dit is weer een domper. 3 geblesseerde aanvallers en het seizoen moet nog beginnen. Ik dacht dat dit aan trainingsmethodiek van Heer Schmidt lag. Nee dus. Toch niet slim om Doen te laten gaan. Niet zo explosief, maar wel een betere teamspeler dan Nodi en effectiever.
+1/-0

1 jaar geleden
Een blessure op een vrijdagtraining.
Dan ben ik wel benieuwd wat voor blessure dat is.
+1/-0

1 jaar geleden
Op deze manier gaan we door waarmee we vorig jaar geëindigd zijn.
Zure domper
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Nou, kunnen de transfermarkt wederom op, ook er uit in ernstigste geval tot nw jaar….., waarschijnlijk wat huren met optie tot koop😂😱🤔😂
+1/-0

1 jaar geleden
Seizoen is nog niet eens begonnen en de spoeling is alweer zeer dun voorin. Enkel Luuk de Jong en Gakpo als serieuze basiskrachten. Sterker nog, mocht Luuk iets mankeren dan is er letterlijk niemand achter de hand behalve een veredelde jeugdspeler
+2/-0

1 jaar geleden
Hou toch op met de man van glas!
Wanneer hij een spierblessure had opgelopen, dan had ik ja gezegd, maar nu niet.
Domme pech!
+7/-0

1 jaar geleden
Al die opmerkingen over Robben 2.0 en man van glas slaan in dit geval nergens op. Het is geen spierblessure maar een stevige botsing met een serieuze enkelblessure als gevolg. Heeft niets met spieren te maken of (nog erger) dat hij het niveau niet aan kan. Enige empathie lijkt me hier wel op zijn plaats. En ook de opmerkingen uit het verleden dat het aan de trainingsintensiteit van Roger Schmidt zou liggen kunnen ook de prullenbak in. De enige waarover we ons zorgen moeten maken is of “hij het niveau wel aankan” is onze hoofdtrainer. Ik kan nog geen spelopvatting herkennen maar misschien is dat nog te vroeg in het seizoen. Laten we het beste er maar van hopen. Aan de inkomende transfers ligt het niet. Die zijn van zeer goed niveau.
+7/-1

 
Het seizoen is nog niet eens begonnen. Natuurlijk is het dan te vroeg om nu al te oordelen over Van Nistelrooij als trainer.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Eens.
Wel raar dat dit op de training van vrijdag gebeurt, wanneer je elkaar graag heel houdt.
Maar ongelukken zijn nooit helemaal te vermijden.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Hebben we nog ergens een spelertje die gehuurd kan worden? Wel een mooie kans dan om iemand met een voorzet in huis te halen. Nood breekt wet.
+2/-0

1 jaar geleden
Een botsing? Vreemde omschrijving.

Anyway, kansen dus voor de jongelingen Saibari en vooral Bakayoko.
+2/-0

 
De clubs zullen inderdaad nu in de rij voor hem staan
+1/-0

1 jaar geleden
Dit hoeft niet slecht uit te pakken als er een echte teamspeler voor in de plaats komt.
De bal moet het werk doen en hoe langer een speler met een bal blijft lopen dribbelen des te groter de kans dat hij door een directe tegenstander wordt neergehaald.
Overigens alle sterkte toegewenst voor Madueke.
+1/-0

remmie01 (geschorst)
1 jaar geleden
We zullen hem niet echt missen, want hij speelt sowieso zelden, maar wat een pech heeft die knul zeg. Enkel Madueke, Vertessen eruit het lijkt wel of de pech ons gewoon blijft achtervolgen. Ik geloof niet dat het aan Schmidt of nu van Nistelrooy ligt. De spoeling voorin wordt wel erg dun en Ruud kan gelijk zijn creativiteit los laten op de eerste paar wedstrijden, Savio, Luuk Gakpo? Toch in de jeugd kijken of met twee aanvallers spelen. Scoren was al niet ons sterkste punt en de spoeling voorin is gewoon te licht. Hopelijk staat er iemand op uit de jeugd, win win voor iedereen. Met Til en Veerman hebben we in ieder geval nu ook scorend vermogen vanaf het middenveld. We zullen het ermee moeten doen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Psv gaat hem natuurlijk wel missen. Juist een speler voor wedstrijden waar psv op de omschakeling wil / kan spelen. Enorm spel en een individuele aktie. Maar goed, het us niet anders. Bakayoko mag wat mij betreft starten maar 2 wedstrijden in 3 dagen wel heel veel
+1/-0

1 jaar geleden
Mag toch hopen dat de markt nog op wordt gegaan voor wat aanvallende versterking,zo word de spoeling wel dun.
+1/-0

1 jaar geleden
Nu staan er wel een hele rits aan talenten met Bakayoko, Ledezma en Savio maar ze zijn wel erg jong. Ik vind het heel kwetsbaar zo. PSV moet ook ervaring voorin hebben. Gakpo is ook niet altijd fit en Luuk de Jong is ook al wat ouder. Ik vrees dat PSV zonder hun ver terug valt in kwaliteit en ervaring.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Toch deden die talenten het vorig jaar ook niet echt geweldig bij jong PSV. Het is niet dat jong PSV de tegenstanders van de mat speelde.
+1/-0

1 jaar geleden
Pfff wat klote weer zeg.. wanneer is die gifbeker eens leeg bij ons met al die pech gevallen?!
+1/-0

1 jaar geleden
Wat een ellende, net 1 dag voordat het seizoen begint is er al een smaakmaker minder :\(
+1/-0

1 jaar geleden
Poging wagen bij Dries Mertens?
+3/-0

 
1 jaar geleden
Omdat hij op alle posities in de aanval speelt behalve die van Madueke?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Omdat hij inderdaad op alle posities in de voorhoede kan spelen. En direct inzetbaar is. Een bak ervaring meeneemt. De club kent.
+2/-0

Ik geloof niet dat Doan al klaar is met zijn eigen te ontdoan van alle strikken.
+2/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Das war einmahl Por. Doan deal
+2/-0

 
Weet ik Tony en ik ben echt niet de persoon om te jammeren bij het vertrek van een speler maar dit was te voorzien en nu moeten we op hoop van zegen met debutanten de ring in.
+2/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Klopt maar Gakpo, Malen en Bergwijn begonnen ook ooit als groentjes. Ons business model Is erop gericht dat we talenten verpatsen. Komt heel slecht uit maar biedt ook weer kansen. Onze coach kent zijn talenten erg goed.
+2/-0

1 jaar geleden
Zeer pijnlijk nieuws.

Het betekent namelijk dat een van onze grootste talenten fysiek niet in staat lijkt tot topvoetbal.

De aard van deze blessure doet niet ter zake vanwege het structurele optreden van blessures.
+1/-4

 
1 jaar geleden
Dat zie ik toch iets anders. Als een speler een zaag krijgt in de wedstrijd of zoals nu een botsing, dan heb je botte pech. Toegegeven, mijn eerste gedachte was ook, weer een spier zeker.

En als we het hebben over de vergelijking van de man van glas(robben), die heeft toch een aardige carrière gehad, ondanks de vele (spier) blessures.
+1/-0

1 jaar geleden
Depay halen , zorgen dat we champions league halen , 40 mio cashen , Memphis kopen voor 20 en 20 in de tes, goede vervanger van Madueke en iemand die er meteen staat, ook voor hem win win richting wk
+1/-1

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Ik zag de naam van Januzaj voorbij komen…. Speelde vorig jaar nog tegen ons en scoorde (sociedad), hij is transfervrij…..
+1/-0

 
Tingggg lampje lampje gaat branden geen gek idee die Janusje
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
We hebben Savio en Bakoyoko voor die positie, dus niet in paniek raken. Nu ad hoc een vervanger halen zou ook een niet uit te leggen signaal zijn naar die twee toptalenten. Zou me totaal niet verbazen als Madueke niet eens meer verzekerd is van een basisplaats als hij weer fit is. Madueke zal misschien ooit nog zijn beloften gaan inlossen, maar voorlopig heeft hij geen hoger rendement voor PSV gehad dan Ihattaren. Heel bijzonder dat er nu net wordt gedaan of de wereld vergaat. Laat Mertens maar lekker in Italië, dat is niet eens een rechtsbuiten. Als er dan toch nog iemand bij komt blijft de verdediging voor mij prioriteit.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Een een op een vervanging voor Madueke is ook niet direct nodig,maar bijvoorbeeld een Zirkzee zou ik best verstandig vinden om toch nog wat vet op de botten te hebben in de aanvalslinie.
Scorend vermogen en alvast een investering voor de toekomst of een eventueel uitvallen van Luuk te compenseren.
+1/-0

1 jaar geleden
Zal wel een botsing met Luckassen geweest zijn.
+1/-1

1 jaar geleden
Snel doorselecteren deze man zodra de kans er is. 1 goede wedstrijd gespeeld en verder veel poeha en dito blessureleed. Ik mis Doan nu al. Hopelijk kan Savinho overtuigen…..:
+1/-0

1 jaar geleden
Wat heeft die braakbal van een Driessen toch verstand van voetbal je, die Til daar heb je niets aan...
+1/-0

1 jaar geleden
Kaarten hebben geen gevolgen ….
Dat is toch niet normaal?! Zo kun je je grote concurrent lekker kapot schoppen aan het begin van het seizoen!
+1/-0

1 jaar geleden
Aan de ene kant botte pech, aan de andere kant wéér een nieuw verhaal in zijn slepende blessure-historie. En als er 2 tegen elkaar aanlopen, dan is het toch meestal dezelfde die daar meer last van heeft.

Ik denk dat PSV toch iemand zou moeten halen voor de korte termijn. Bakayoko, Savio, Ledesma en Saibari zijn ontzettend jong en zouden moeten kunnen ruiken aan het grote werk. Nu word je gedwongen ze voor de leeuwen te gooien, ook vanwege de absentie van Vertessen.

Het vertrek van Doan is nu opeens wel pijnlijk geworden.
+1/-0

 
Het vertrek vn Doan had geeneens plts moeten vinden.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.859 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom arsenal bergwijn brighton brobbey crisy crockett feyenoord hahaha hato hypo izecson james koeman lens linksbackie ongelijk ophemeling oranje overmars psvrijnwoude santos schouten sevilla sonny titel topper twente vaio xavisimons