Transparent
Inloggen
Sluiten

'Arsenal en Manchester United willen Cody Gakpo'

7 augustus 2022 16:33 - The Evening Standard
Foto: Pro Shots

"Arsenal en Manchester United willen Cody Gakpo"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer The Evening Standard hoopt zowel Arsenal als Manchester United deze maand de selectie te kunnen versterken met Cody Gakpo. Arsenal wordt al langere tijd gelinkt aan de aanvaller, terwijl nu ook Manchester United interesse heeft getoond. Leeds United was eerder deze transferperiode ook al concreet geïnteresseerd, terwijl volgens FootMercato ook Nottingham Forest belangstelling heeft. De promovendus zou zelfs al een aanbod gedaan hebben.

Meer op The Evening Standard




Tags

arsenal cody gakpo evening footmercato forest leeds nottingham promovendus standard

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Niet tegen te houden ben ik bang. Als de prijs maar klopt. Minstens 50 miljoen zou ik zeggen. Ik hoor trouwens dat het contract mret Sangaré verlengt is tot 2027. Klopt dat?
Ik loop blijkbaar achter, is al officieel! Mooi, Goed werk van JDJ!!!
+1/-0

1 jaar geleden
ManU zou ik zeker niet aan beginnen, die hebben over 6 weken een andere coach en dat betekent meestal geen goed nieuws voor de "nieuwe" jongens... Gewoon lekker hier blijven, in ieder geval tot het WK.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Dat is wel een behoorlijk beroerd team inderdaad. Er gaat voor een vermogen aan spelers gratis weg en ze geven een godsvermogen uit aan Martinez. Maar misschien is het wel de laatste kans om met een legendarische speler als Cristiano Ronaldo te trainen.

Als ze ook voor Gakpo het dubbele betalen wat hij waard is mag het van mij. En dan komt hij na een half jaar maar weer op huurbasis terug ;).
+1/-0

1 jaar geleden
Volgens mij spelen alle genoemde clubs dit jaar geen CL (in ieder geval niet rechtstreeks geplaatst). Dus lijkt me dat als CL het criterium is, hij nog wel even zal blijven.
Hoop ik.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat CL verhaal komt toch niet van hem? Dat hebben 'wij' er bij gehaald.
+1/-0

1 jaar geleden
Wespennest Manutd niet doen. Daar en ook bij Arsenal speelt hij gewoon niet wekelijks. Dat betekent geen WK voor Cody.
Sangare heeft ook Southampton en Everton afgewezen. Al spelen Arsenal en ManUtd wel Europees.
Pas als psv de voorronde verliest kan je hem verkopen (voor 020 achtige bedragen). Het geld dan gebruiken om de selectie te versterken en kampioen te worden.
ManUtd heeft al verloren en de alarmbellen rinkelen al. Die betalen ieder bod, al verwacht ik niet dat Gakpo daar het verschil kan maken.
+1/-0

1 jaar geleden
Naar het Feyenoord van Engeland zal hij niet gaan mag ik hopen. Tenzij hij zijn prijzenkast al vol genoeg vindt. En United zou ik ook niet doen. Ten Hag gaat daar falen en dan sturen ze alle Nederlanders die hij gehaald heeft de laan uit. Andere opties graag. Al hebben die Engelse clubs natuurlijk wel centen en die zullen er veel op tafel moeten komen anders vertrekt hij niet.
+1/-0

1 jaar geleden
Met het oog op het WK, de onzekerheid van Premier League (kans dat hij regelmatig bankzitter is reëel), kan Cody dit jaar maar één juiste keuze maken: blijven bij PSV! En als kampioen sterker vertrekken na dit seizoen. Daarnaast is Cody nogal blessure gevoelig gebleken de afgelopen jaren. Fysiek is hij ook nog niet toe aan stap naar PL.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik ben toch wel blij dat er clubs van dit kaliber achter Gakpo aanzitten, en niet de B-garnituur waarmee bijvoorbeeld Sangaré nu in verband wordt gebracht.
Beide spelers zijn vermoedelijk -maximaal- alleen nog dit seizoen voor PSV te behouden. Laat ze dan aub ook echt alleen voor de hoofdprijs naar mooie grote clubs vertrekken. Voor de clubkas én de uitstraling van PSV.
+1/-0

1 jaar geleden
Als hij blijf zal af hangen als we Champions league gaan spelen anders is hij weg....
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat zou ik raar vinden, als we de CL niet halen is hij daar ook mede debet aan, toch? Wat als ie misschien zelf grote kansen mist die ons de CL kosten, kun je dan zeggen ik vertrek want we spelen geen CL? Hoop gewoon dat ie blijft en zegt: wil weer proberen kampioen te worden met mijn club en volgend seizoen zien we dan wel weer. Financieel onafhankelijk wordt ie toch wel, dat weet hij zelf ook wel.
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
60 miljoen lijkt me een mooi bedrag, geen cent minder
+4/-0

1 jaar geleden
Ik word eerlijk gezegd nog niet warm of koud van deze berichten. Het zijn vooral de Engelse fans die roepen om Gakpo (en terecht). Je wenst Cody toch het niveau Bayern München, na dit seizoen? Hij komt mij trouwens niet over als een opportunist die bij de eerste beste belangstelling alleen maar geld ziet. Zoals velen hiervoor al hebben gezegd: Ten Hag haalt de kerst niet bij MU en dan worden de Nederlandse spelers in de regel ook bij het grofvuil gezet. Als ik hem was zou ik mijn marktwaarde nog wat opschroeven na een aansprekende CL campagne, een goed WK en een kampioenschap. Dan pas kom je als grote meneer binnen bij een topclub! Nu is hij op dat niveau hooguit een versterking voor de breedte.
+1/-0

1 jaar geleden
Wil je kans maken op een basisplaats op het komende WK moet je er gewoon elke week hier bij ons 2 in het netje leggen. Kan niemand om je heen. En dan met de echte schaal afscheid nemen om een paar jaar later met een goed gevulde beurs terug te komen.
+2/-0

1 jaar geleden
Als Ajax 80 tot 100 miljoen voor Anthony wil dan is Gakpo echt geen 50 miljoen waard maar ook zoveel. Die Engelse clubs zijn bezopen. Wat denk je nou dat PSV nu nog zijn sterspelers wil gaan verkopen? Waar haal je nu nog waardige vervangers vandaan. Sorry hoor maar je moet eerder komen. PSV moet veel hoger in de boom gaan zitten qua bedragen.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Dat is de bekende ajakkes-bonus. Die spelers hebben een paar gelukkige potjes gebald tegen Sporting en BVB en wij verloren van Leicester. Persoonlijk vind ik die Anthony een huis-tuin-en keukenvoetballer die heel goed chagrijnig kan kijken maar zijn voeten al maanden amper laat spreken. Maar de mediahype drijft zijn marktwaarde op. Zie ook Martinez. Ridicule transfersom maar doen ze gewoon goed.

Wat Cody betreft: lekker blijven en kampioen worden en dan voor 45+ weg.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Heeft zich ook in het Braziliaans elftal inmiddels een paar keer leuk laten zien. Is niet alleen de “Ajax bonus”.
+1/-0

1 jaar geleden
Misschien moeten we het maar eens rustig afwachten. En is het maar goed dat we niet weten wat er achter de schermen echt speelt.

Begrijp me goed, ik hoop van ganser harte dat Cody nog een jaar blijft. Sterker, ik denk dat het voor iedereen het beste zou zijn.

Als ik bedragen hier voorbij zie komen, in alle eerlijkheid, waar zijn die op gebaseerd? Hij heeft nog geen heel seizoen op top niveau gespeeld, geen Europese wedstrijden op de hoogste weerstand en is geen basisspeler bij het nationale team.
Dat hij potentie heeft, is allemaal waar.

Daarom, dit jaar met PSV (hopelijk) de champions league in, kampioen malen en een wk spelen. Moet je kijken wat er dan voor clubs en bedragen komen.
+8/-0

1 jaar geleden
Wanneer Gakpo PSV persoonlijk langs Monaco schiet is hij klaar voor een topclub. Vaak toch nog wat afwezig en niet overtuigend genoeg om echt van meerwaarde te zijn voor een topploeg.
+3/-1

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
1 jaar geleden
Inderdaad net als Romario vaak afwezig. En z'n rendement is al net zo slecht.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Een Depay had ook mooie cijfers maar kon het in Engeland niet bolwerken. Cijfers uit de Nederlandse competitie zijn niet heilig, er is meer nodig om daar te slagen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Klopt, wat dat betreft is het natuurlijk ook heel vreemd om te stellen dat hij klaar is voor een topclub als hij PSV persoonlijk langs Monaco schiet. Eén doelpunt, waar dan ook gescoort, maakt het verschil niet of je wel of niet klaar bent voor een topclub.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het gaat niet perse om dat ene doelpunt maar wel om het feit of je je in grote wedstrijden kan onderscheiden als absolute vedette van het elftal. Doelpunten zijn dan de kers op de taart.....
+1/-0

 
1 jaar geleden
Slaat wat mij betreft nergens op om hem met Romario te vergelijken.
+2/-0

1 jaar geleden
In tegenstelling tot Leeds zijn dit natuurlijk wel 2 clubs die onder de noemer "mooie club" vallen voor Cody. Als ze echt concreet worden én een goed plan met hem hebben, dan is er denk ik geen houden meer aan. Of we nou CL halen of niet..

Ik denk inderdaad ook dat de bedragen die genoemd worden bezopen zijn. Of het nou om Antony of om Gakpo gaat. Antony zit bij de Braziliaanse ploeg, heeft zichzelf al 2 seizoenen in de CL laten zien en is nog piepjong. Logisch dat daar over grote bedragen gesproken wordt. Gakpo laat in de eredivisie minstens zo veel zien als Antony, dus logisch dat "wij" roepen dat ie hetzelfde waard zou moeten zijn. Maar zo werkt het niet, ben ik bang.

Natuurlijk gaan we een hoop geld krijgen voor Gakpo, dat bedrag zal echt wel tussen de 40 en 50 miljoen liggen. Maar veel hoger verwacht ik niet dat we gaan krijgen. Daarvoor heeft PSV de afgelopen jaren met Gakpo gewoonweg te weinig gepresteerd. Als hij dit seizoen blijft, een cruciale bijdrage levert aan een titel, Europees opvalt én een goed WK speelt, dan stijgt zijn marktwaarde natuurlijk. Maar bij contractverlenging zal hij ongetwijfeld bedingen hebben dat PSV zich 'vriendelijk' opstelt tegenover geïnteresseerde club volgende zomer.

Wat voor Gakpo op dit moment het beste is, durf ik niet te zeggen. Ik heb het niet meer zo op de Nederlandse competitie en ik denk dat er in de helft van de wedstrijden gewoon veel te weinig weerstand is om spelers van topniveau te motiveren. Daarom verwacht ik dat hij gewoon zal vertrekken bij een mooie kans, WK of niet.
+2/-0

1 jaar geleden
minimaal 70-80 miljoen, anders dikke doei
+1/-0

1 jaar geleden
Mij lijkt, dat Gakpo gewoon weggaat, hij draait er gewoon om heen. Snel alternatief zoeken, wellicht is Dries Mertens een optie.
+1/-0

1 jaar geleden
Gakpo is echt niet minder dan anthony,dat hij zich in de CL al heeft bewezen zegt niet zo veel.
Gakpo had zich in de wedstrijd tegen Benfica vorig seizoen ook weten te onderscheiden en in oranje kan hij dat net zo goed,scouts zien dat ook wel maar die kansen moeten zich nog gaan voordoen.
Telefoon pas opnemen vanaf 50.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Antony zich bewezen in de CL ? Twee seizoenen CL, maar liefst 3 goals. Rendement over alle competities bij Ajax ca. 1 goal op 4 wedstrijden.
Verder dan wat hulpeloos gedribbel en irritant gedrag komt die kwal niet.
Ja, ik heb het effe opgezocht want ik kon me al niet voorstellen dat dit zo'n grote speler is.
Maar effe de Telegraaf en VI laten hypen en hij wordt 6x zijn reëele waarde getaxeerd.
+1/-0

Al wat Anthony heeft bewezen is dat het een ontiegelijke Kwal is..
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage