Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Cody Gakpo voor PSV pas na tweeluik met Rangers bespreekbaar'

13 augustus 2022 10:09 - The Daily Record
Foto: Pro Shots

"Transfer Cody Gakpo voor PSV pas na tweeluik met Rangers bespreekbaar"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer The Daily Record heeft Cody Gakpo te horen gekregen dat een eventuele transfer van de aanvaller pas plaats mag vinden na het tweeluik met Rangers FC. De clubleiding van PSV heeft aan Gakpo laten weten dat een eerder vertrek onbespreekbaar is. Leeds United bracht al een bod uit op de international, maar de verwachting is dat Manchester United en Arsenal zich ook gaan melden.

The Daily Record voegt daar aan toe dat PSV een vraagprijs heeft van 50 miljoen pond, ruim 59 miljoen euro. Hoewel verwacht wordt dat er deze week nog biedingen vanuit de Premier League gaan komen, zal PSV voorlopig niet meewerken aan een vertrek. Daarnaast is het ook in de Engelse media onduidelijk of Gakpo zelf de overstap wel wil maken.

Meer op The Daily Record
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo rangers bespreekbaar arsenal leeds

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Dat is een prima vraagprijs aan de Engelse clubs.
Enkelen kunnen dat ook eenvoudig betalen. Of ze dat ook doen is een tweede natuurlijk.
Poot stijf houden PSV.
Zeker Man utd MOET zich versterken. Dus trekken vast de geldbuidel open.
Een 1x betalen svp.
+4/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Hoe komt andere pers erbij dat hij 40 miljoen moet kosten ? Er is ooit in de berichten gekomen dat hij niet voor minder weg mag, maar nou dat Paulus van MU met hem gesproken heeft zou dat de vraagprijs zijn ???
+2/-0

2 maanden geleden
Tja.. PSV kan zulke bedragen natuurlijk niet weigeren.
+1/-0

2 maanden geleden
Het lijkt er wel op dat hij er met zijn hoofd niet helemaal bij is de afgelopen wedstrijden. De ideale situatie voor hem en voor PSV is nog één jaartje vlammen. Hij is nog niet toe aan de volgende stap.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Geloof ik niet. Hij maakte tegen Emmen 2 goals, en speelde prima. Tegen Monaco was het niet best, maar dat, zou net zo goed met de tegenstander te maken kunnen hebben.

Dar Hij er verstandig aan doet om een jaar te blijven ben ik met je eens.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Als het klopt wat je zegt dan bevestigd dit dat hij nog niet toe is aan de volgende stap. Tegen Emmen kan iedere bovengemiddelde speler in de eredivisie scoren. daar wordt in de (Engelse) top niet naar gekeken.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Jij zegt dat hij er met zijn hoofd niet bij is.
Ik zeg dat ik dat niet geloof. En dat hij tegen Emmen 2 goals maakt. En dat hij er tegen Monaco niet aan te pas kwam. Ik bedoel daarom dat hij er niet klaar voor is. Emmen is inderdaad leuk, Monaco de lat.

Maar dat heeft mijn inziens niets te maken met of hij er met zijn hoofd niet bij is.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Had niks met de tegenstander te maken … hij wilde zich gewoon veel te graag laten zien, en had geen oog voor de tegenstander en medespelers!
Ik ben bang dat zich dat tegen de Rangers weer gaat herhalen …
Dus als hij tegen de Rangers niet presteert, en we komen door, en MU wil graag 60M betalen … dan gewoon doen!
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Volgens mij is er geen club die Cody als een direct noodzakelijk versterking ziet " tenminste die het betale kan" anders was de kogel allang door de kerk, het is leuk tijdverdrijf dat speculaas snoepen van ons ;-)
+4/-0

2 maanden geleden
Zoals ie tegen Monaco speelde kan je m beter nu al weg doen. Bij wijze van spreken dan.
59 miljoen lekker laten gaan, maar de recente potjes hebben wel aangewezen dat je nog niet klaar is voor de PL. namen die hier al een stuk verder waren zoals Depay en Ziyech hebben t daar ook niet gemaakt.
Ik gun t Cody van harte, maar echt jongske. Blijf nog even….:
+2/-0

Tony the Tiger (geschorst)
2 maanden geleden
Hoe vergaat het Stengs in het buitenland? Is dat geen goede opvolger eventueel?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Is speler Eredivisie niveau, niks hoger dan dat!
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
2 maanden geleden
Net zoals 99% van alle spelers in de Nederlandse competitie. Gakpo is ook helemaal niet toe aan de top PL.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Of juist wel.
Iedere week een uitdaging met veel betere spelers om je heen,daar wordt je sterker en beter van.
In de ere-divisie kan je de wedstrijd nog wel eens ingaan op 90%,in de Pl echt niet.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ja dat geloof ik ook wel. Trainen met sterkere spelers, af en toe spelen, wordt hij beter van. Maar hij is nog niet uitgeleerd op nivo PSV.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat is een gevoelskwestie,wij kunnen er alles over vinden als hij zelf vind dat hij er klaar voor is zal hij zijn keuzes daar toch wel op maken.
En ja die keuze is niet makkelijk want er zijn genoeg voorbeelden van spelers die te vroeg gingen.
Maar zeg maar eens nee,als de kans zich voordoet.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Stengs is een slappeling, dan liever Boadu; nogmaals ik zou liever investeren in een verdediger...
+1/-0

2 maanden geleden
Gakpo snel laten gaan voor 59 miljoen euro.
Is echt geen wonderkind op het voetbalveld.
Hij is niet meer gemotiveerd, om bij psv te blijven.
+2/-2

2 maanden geleden
Goedzo PSV! Gewoon hard opstellen. En zo hoog mogelijk gaan zitten. Doet Ajax ook. En dat gezever in de media dat Gakpo dat niet waard is op basis van 2 potjes tegen Monaco slaat nergens op. Ik heb Anthony ook wedstrijden zien spelen dat hij er niets van bakte. Dat geld voor iedere speler. Ook Haaland speelt weleens onzichtbare potjes. Zet daar de topwedstrijden tegenover waarin Gakpo wel goed was. De bekerfinale tegen Ajax bijvoorbeeld.
+1/-0

2 maanden geleden
Die is gewoon vertrokken, ga daar maar vanuit, ik denk dat alles al in kannen en kruiken is, na 2x Rangers, of we geplaatst zijn of niet maken ze het bekend, let maar op….
+4/-0

2 maanden geleden
Denk ook dat hij al weg is. Alleen om "de rust" te bewaren wordt het nog even stilgehouden. Als het dan maar minimaal 50 miljoen is, dan kunnen we zelf ook nog wat aanschaffen.
+1/-0

2 maanden geleden
59 miljoen is akkoord lijkt mij. Dan moet PSV ook fors investeren in 2 uitstekende aanvallers. Als je dan ook nog de Rangers kunt verslaan verdien je erg veel miljoenen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Lijkt me inderdaad een niet te weigeren bedrag, als dat op tafel komt. Zou liever zien dat het geïnvesteerd wordt in een hele goeie CV of Back + een aanvaller
+1/-0

 
2 maanden geleden
Gezien de huidige paniek bij United willen ze vast ook wel 80 betalen. Voor hun is dat wisselgeld.
+2/-0

2 maanden geleden
Zou voor Cody echt een misstap zijn om naar dat wespennest te gaan. Was vroeger een Europese topclub, maar inmiddels vele trainers en teleurstellingen verder. Geloof ook niet dat er op advies van Ten Hag nu nog een cheque van 59 miljoen wordt uitschreven, de kans dat hij Halloween haalt is nihil. Bij een nieuwe Duitse, Spaanse, Italiaanse of Engelse coach sta je met louter eredivisie ervaring en zo jong echt niet bij de basis elf, dus wordt het WK ook een heikele kwestie. Beter nu de knop omzetten en gewoon een jaar vlieguren maken in Europa, het liefst natuurlijk CL. Dan een goed WK en volgend jaar als gelouterd kampioen naar een degelijke club als München, Dortmund, Chelsea, Liverpool of Arsenal.
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Vandaag weer pak slaag met 4-0 van Brentford, wat n afgang, maar dat is wel gunstig, want dat ziet Cody ook...
Hij kan PSV zelf de CL inschieten en vervolgens daar shinen en kampioen spelen met PSV, dan kom je volgend jaar wat beter binnen bij dat dit soort clubs.

Btw Dortmund kan hem al niet meer betalen denk

Zoals al meerdere gezegd hebben, als PSV zijnde ijskoud 70 mln vragen; als men zo gek is om dat te doen, ja gaan houdt het op en kan PSV zelf ook weer goed investeren... we gaan t zien!
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
2 maanden geleden
Hoezo kan Dortmund hem niet betalen? Volg je een beetje wat daar regelmatig binnenkort aan transferinkomsten?
+1/-0

 
2 maanden geleden
In vergelijking met de Engelse topclubs niet nee; denk je dat ze daar meer dan 60 gaan betalen voor Cody? Ik niet... we gaan t zien; hem liever dat onze EindTovenaar nog jaartje blijft!
+1/-0

2 maanden geleden
59 miljoen natuurlijk een bak met geld kan je als club niet laten lopen gewoon doen ,gauw achterin iets goeds kopen en voorin er twee bij lijkt me !!
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Gewoon dit seizoen hier blijven, wat ook wel zal gebeuren mochten we Rangers uitschakelen. Man.Utd is wel de laatste club waar Cody nu naar toe zou moeten gaan. Het is een club verzand in chaos qua organisatie en geldlust van een eigenaar heel ver weg. Leeds is een achteruitgang en Arsenal is allemaal maar te bezien. Je moet als een grote meneer binnenkomen bij grote clubs, die een 'talent' hoofdzakelijk als handelswaar zien.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

affluit affluiten alchemist basarnhem benitez cambuur code competitievervalsing feyenoord gakpo ghazi hag heerenveen jong medelijden napoli nistelrooij psvrijnwoude rangers rutten saibari sangare schmidt shevchenko simons slot til twente var vertessen