Transparent
Inloggen
Sluiten

'Cody Gakpo mag alleen voor absolute hoofdprijs weg bij PSV'

19 augustus 2022 08:36 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Cody Gakpo mag alleen voor absolute hoofdprijs weg bij PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Cody Gakpo alleen voor de absolute hoofdprijs mag vertrekken bij PSV. Manchester United is nog steeds geïnteresseerd, al werd er nog geen officieel bod uitgebracht. De aanvaller moet minstens 45 tot 50 miljoen euro opleveren en daar moeten dan bovendien nog meerdere en forse clausules bovenop komen.

Volgens het ED kan PSV bovendien nog hoger in de boom gaan zitten omdat uitlekte dat de recordkampioen van Engeland al een bod van 80 miljoen euro op Ajax-aanvaller Anthony heeft uitgebracht, maar dat afgewezen zag worden.

PSV zet zelf nog steeds echter in op een lang verblijf van Gakpo.

Meer op ED.nl




Tags

gakpo cody hoofdprijs anthony boom engeland uitlekte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Gakpo moet niet naar deze club in verval gaan.Dan is Arsenal een betere optie.Het lijkt wel of Manu ajaks aan het sponsoren is.Eerst 40 M voor van Beek daarna 65 M voor die Martinez en nu willen ze 80m voor die Anthony betalen.Bij elkaar 185m voor deze 3 spelers.Weinig sympathie voor deze slecht geleide topclub.
+8/-0

 
1 jaar geleden
Wat ik nog het ergste vind, die eerste twee (van de Beek en Martinez) zijn bepaald geen wonderkinderen. Ze zeggen vaak een ezel stoot zich geen tweemaal aan dezelfde steen, maar United dus driemaal?
+5/-0

1 jaar geleden
80 miljoen voor die aanstellert is natuurlijk ook echt idioot.

Gakpo moet gewoon blijven. Die is nog niet toe aan een grote competitie.
+5/-0

1 jaar geleden
Natuurlijk is Cody een goede speler / talent. Wat ik echter nog steeds mis, is de kwaliteit-capaciteit om het elftal bij de hand te nemen, op sleeptouw te nemen als het allemaal even niet lukt. Mij lijkt 50-55 mln een absolute hoofdprijs voor Cody.. (en daarom dan ook niet te weigeren)
+4/-0

 
1 jaar geleden
Als wij eerlijk zijn naar elkaar toe, is dit de absolute hoofdprijs ja. Cody is op toplevel gewoon nog te weinig echt beslissend geweest.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Even een beetje bot gezegd is Gakpo een momentenvoetballer die ook regelmatig te weinig brengt. Maar ja, eigenlijk geldt dat ook voor Antony. Die heeft misschien een iets grotere trucendoos en heeft als voordeel dat hij zichzelf in de CL al 2 jaar heeft kunnen laten zien. Ik denk dat 50 miljoen voor Gakpo een ontzettend mooi bedrag is. We kunnen waarschijnlijk nooit een gelijkwaardige speler terughalen, maar er zijn voldoende spelers die óók voldoen op linksbuiten en dan hou je nog een hele sloot geld over waarmee je je elftal verder kan versterken op posities waar nog groei mogelijk is.
+4/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
80miljoen? Haha en dan ook nog afwijzen! Die zijn gek daar, zowel in Adam als in Manchester
+4/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad en dan lees ik ook nog reacties vanuit Abcoude-Noord dat Antony dat niet zou moeten doen, omdat hij er dan in alle opzichten op achteruit zou gaan, Grootheidswaanzin daar..
+2/-0

 
1 jaar geleden
Sportief gezien speel je daar natuurlijk in een top competitie. Dat is een vooruitgang, ook financieel zal hij er niet slechter van worden. Als je puur kijkt naar de situatie van beide clubs op DIT moment, snap ik de argumenten wel dat sommige supporters het geen vooruitgang vinden.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Het is altijd afhankelijk van de meetlat die je gebruikt. Manchester is eigenlijk sinds het vertrek van Ferguson nooit meer een serieuze titelkandidaat geweest. Als je dan van de kampioen van Nederland naar Manchester gaat, dan is dat natuurlijk niet in álle opzichten een stap vooruit. Maar de weerstand in de competitie, de aandacht van fans uit de hele wereld, de entourages en het aantal topwedstrijden, en natuurlijk de maandelijkse paycheck... dat zijn dingen waar een Nederlandse club nooit aan kan tippen. Opmerkingen zoals wat jij aangeeft, zijn een mooi voorbeeld van misplaatste arrogantie waar ze zich in Amsterdam regelmatig schuldig aan maken.
+2/-0

1 jaar geleden
We moeten proberen Gakpo te behouden. Het geld hebben we op dit moment niet nodig, want pas 6 miljoen uitgegeven. Als we woensdag CL halen hebben we het geld al helemaal niet nodig. Daarbij komt dat Gakpo nog veel meer waard kan worden als hij CL speelt, een WK speelt en eventueel kampioen wordt.

Dus wat mij betreft moet PSV maar heel hoog in de boom gaan zitten en de vraagprijs stapsgewijs verhogen naar mate de transferdeadline dichterbij komt en/of de vraagprijs van die toneelspeler uit Amsterdam wordt verhoogd.
+2/-0

1 jaar geleden
Ook maar flink hoog in de boom gaan zitten. De eerste paniekaankopen hangen in de lucht nu de deadline dichterbij komt, ManU, Liverpool, Sevilla, Leicester, Sporting, Feyenoord, Barcelona, allemaal slecht begonnen dus daar moet geld over de balk. Iedere uitgaande transfer moet vanaf nu voor een belachelijke prijs zijn. Voor Cody betekent dat minimaal 60 miljoen. Maar niet naar ManU of Barcelona laten gaan, daartegen moet je hem in bescherming nemen.
+4/-0

 
1 jaar geleden
In bescherming nemen? Waarom?
Als de euro’s maar worden overgemaakt waar we recht op gaan hebben.. dat lijkt me voor ons belangrijk als verkopende partij. Aan wie.. eerlijk, maakt mij niets uit.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Voor PSV zijn vooral de miljoenen interessant ja. Idealiter krijg je hetzelfde bedrag en gaat hij naar een club waar hij het verschil kan maken en zich verder ontwikkelt. Vergroot ook de kans dat topclubs het in de toekomst aandurven om bij PSV te gaan winkelen. Na een miskoop van 50+ miljoen zullen ze daar toch wel terughoudender in worden.
+1/-0

1 jaar geleden
Op alle fronten scoort Gakpo betere statistieken dan die duikelaar uit 020. Dus: goed om te weten dat ze al daar 80 miljoen voor over hebben. Puur op basis van aantoonbaar betere stats kunnen we nu dus zelf 100 miljoen voor Cody vragen. Los van het feit dat het voor hem beter zou zijn om nog een jaar bij ons te blijven.
Mocht PSV hem (en nu al helemaal) voor de hand doen voor elk bedrag onder de 50M, maken ze zichzelf volstrekt belachelijk.
+4/-0

 
Met het verschil dat Gakpo internationaal nog helemaal niets heeft laten zien, terwijl die duikelaar in meerdere duels in de groepsfase van de CL en de knock-out ronde van de EL uitblonk, vaste international van Brazilië is en een uitblinker was in de Braziliaanse ploeg die een jaar geleden een gouden medaille won. Dat toernooi wordt hier wellicht niet serieus genomen, scouts en clubs kijken daar toch meer naar dan potjes tegen Emmen of Excelsior.
+7/-1

El Frikandel (geschorst)
1 jaar geleden
Laat ze bij Manchester United maar Antony kopen. Houden wij Cody nog een jaar aan boord en zijn wij van dat irritante blonde zuigertje af. Win win.
+5/-0

1 jaar geleden
Nooit gaan als je 2e keus bent ,en zo mooie club is het ook niet kans dat trainer de kerst niet haald ,nog jaartje blijven !!!
+1/-0

CL halen is prio, mocht Cody verder in de aanloop ernaartoe vertrekken voor een dikke gekke bedrag allah, hebben we niet in de hand, maar we hebben opkomende spelers die zeer zeker gaan komen,, Cody is in alle opzichten goei handel geworden.
+2/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Wij hoeven geen absurde bedragen als 80milj te vragen …. maar 70 milj zou toch wel lekker zijn voor onze begroting, toch? En als die gekken in Adam dat durven vragen, dan wij toch ook gewoon!
+4/-0

Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Cody is beter dan Antony, ook betere stats.
Als hun 80 al afwijzen waarom zouden we dan akkoord gaan met 45 tot 50 miljoen? Zijn contract loopt door tot 2026!!

Vind 80 miljoen zoiezo overdreven voor Antony maar ook voor Gakpo. Zijn ze beide gewoon niet waard, heel simpel.

Maar als ze voor die clown al 80 bieden moeten ze minimaal 60+ voor Cody geven anders moet PSV hem lekker hier houden.
+3/-0

1 jaar geleden
Als Gakpo 1 ding vooral NIET moet doen dan is dat naar Manchester United gaan. Voor de financiën van PSV misschien prima maar voor Gakpo zelf gewoon killing voor z’n toekomst, en dat vind ik toch iets belangrijker
+2/-1

 
1 jaar geleden
Ik niet. Spelers komen en gaan, maar er is maar één PSV.

Ik vind Cody een sympathieke knul, en gun hem het beste. Da's inderdaad NIET ManU, maar als die 75m (ofzo) voor 'm betalen, dan zou ik het jammer vinden als ie daar verpietert maar met zijn kwalitateiten komt ie echt wel ergens anders aan de bak. Dan maar een tussenjaar in Manchester, als ie PSV zoveel kan opleveren.
+4/-0

1 jaar geleden
Doe Gakpo snel van de hand voor een bedrag van 60 M en haal Karlsson.
Zit toch met zijn hoofd al lang in Engeland.
+2/-0

 
Is 20 miljoen (vraag me eigenlijk af of dat uberhaupt al genoeg is) niet veel te veel voor Karlsson? Ik zou zelf zo geen alternatief kunnen noemen, maar aangezien ze bij AZ de waanbeelden hebben dat ze een topclub zijn en vanuit het buitenland al boden van 15 miljoen euro hebben afgewezen, zul je met een dik binnenlands transferrecord moeten aankomen. Dat vind ik hem persoonlijk niet waard.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje