Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Cody Gakpo al persoonlijk akkoord met Manchester United'

21 augustus 2022 22:28 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

[Update] "Cody Gakpo al persoonlijk akkoord met Manchester United"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Manchester United sowieso Cody Gakpo vast wil leggen deze maand. Het is niet meer de vraag of de Engelse club of Gakpo of Ajax-aanvaller Antony vast probeert te leggen, maar de recordkampioen van Engeland wil nu beide aanvallers contracteren. Vanwege de slechte competitiestart is er opeens een veel groter transferbudget beschikbaar gekomen en is er meer ruimte om grote transfers te kunnen doen deze maand.

Volgens The Scottish Sun zou ook Everton inmiddels concreet in de markt zijn en zou een scout van de club afgelopen week in Glasgow al gekeken hebben naar het spel van de aanvaller van PSV.

Update 22:28: Clubwatcher Rik Elfrink meldt dat Manchester United al een soort van persoonlijk akkoord heeft bereikt met het management van Cody Gakpo. Een bod is nog niet uitgebracht, maar Manchester United is wel op de hoogte van de vraagprijs die meer dan 50 miljoen euro is.
Tags

gakpo cody antony competitiestart contracteren elfrink engeland everton glasgow scottish sun telegraaf transferbudget

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ja want spelers uit de eredivisie die verder weinig hebben laten zien doen het zo goed in de PL. En die gaan het slechtste United sinds decennia echt beter maken 🤷🏼‍♂️
+9/-0

1 jaar geleden
Even los van wat United wilt, waarom zou Cody naar die club willen?
Geen Championsleague, een selectie uit balans, heel veel druk, weinig krediet, een Nederlandse coach die waarschijnlijk de kerst niet kan halen, veel concurrentie op zijn positie en ook nog eens de kans dat je met Anthony in een team komt.
O en het is slecht weer in Manchester.
+17/-0

 
1 jaar geleden
Wij hebben vooralsnog ook geen Champions League. En Gakpo kan daar waarschijnlijk 7 a 8 miljoen per jaar gaan verdienen. Met een contract voor 4 jaar is dat gewoon financieel dik en dik onafhankelijk.

Daarnaast is Man United een van de grootste clubs in de wereld qua naam. Ze doen het nu weliswaar slecht, maar die zullen nooit helemaal verdwijnen.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Als hij bij PSV blijft de rest van zijn carrière, en hij krijgt 1 miljoen per jaar, is hij als hij stopt ook financieel onafhankelijk. Een enorm waardeloos argument dus om dat als reden te noemen....
+4/-4

 
1 jaar geleden
Met 1 miljoen? 30 jaar geleden misschien.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ga jij voor de gein eens uitrekenen wat je van je 20e tot je 67e verdient, met een goed betaalde baan. Ik heb dat gedaan. Ik ben financieel onafhankelijk en kwam niet boven de drieënhalf miljoen uit. Nu jij !
+3/-0

 
Jouw uitgavenpatroon zal ook wel 'iets' anders zijn dan de gemiddelde profvoetballer
+1/-0

 
1 jaar geleden
Klopt, maar ik neem het ervan en heb een fantastisch leven. Dat wens ik hem ook toe ! En jou ook ;)
+6/-0

 
1 jaar geleden
Precies wat Ricardo hieronder al zegt. Een voetballer heeft een heel ander uitgavenpatroon. Bevindt zich in ander gezelschap dan de rest van ons.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Beste Rups, ik kan me voorstellen dat het met €25m op je 30e veel relaxter is dan met €3,5m op je 50e. Gakpo lijkt me een zeer intelligente jongen die zich omgeven ziet met goede mensen. Ik vind poen wel degelijk een goed argument. Daarbij komt dat Manu een sleeping giant in DE voetbal competitie is. Ik zou zijn keuze zeer goed begrijpen.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Het rendement op aandelen was de afgelopen 40 jaar ruim 11% gemiddeld voor fondsen met een marktgemiddeld rendement. Vanaf een half miljoen zou je dus al voor bijna 50k per jaar kunnen uitgeven zonder aan je reserves te zitten en nog wat speling te hebben voor inflatie (in normale economische omstandigheden). Met een miljoen haal je het dus makkelijk ja. Misschien niet met de uitgaven die je bij een miljonair verwacht, maar het kan prima.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Je mag het een enorm waardeloos argument vinden, maar als een andere werkgever jou zou benaderen voor het dubbele/driedubbele salaris blijf jij dus loyaal?
+1/-1

 
1 jaar geleden
Overduidelijk sprake van een misverstand : Koen073 geeft aan dat hij als hij nu kiest voor ManUtd hij financiële onafhankelijk zou zijn over vier jaar. Ik probeerde duidelijk te maken dat dat argument hier niet op gaat, want welke keuze hij ook maakt, hij zal altijd wel financieel afhankelijk zijn over vier jaar. Of hij nou nog blijft bij PSV (desnoods de rest van zijn leven) of naar Everton gaat of naar wie dan ook, financieel onafhankelijk zal hij zijn. Natuurlijk snap ik hoe dat werkt in dat wereldje en hoe het zit met geld. Grappig weer te zien dat er meteen met mij de maat wordt genomen. Iets wat hier wel vaker gebeurt helaas. Over en sluiten.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Met een paar miljoen en foute vrienden ben je zo terug bij af Rups. Zeker als je nog niet eens de 25 hebt aangetikt
+1/-0

 
1 jaar geleden
Mensen nemen jou de maat, omdat je agressief overkomt met termen als "enorm waardeloos". Je had valide argumenten om zijn stelling te weerleggen, maar doe dat dan ook op een sympathieke manier.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Is allang in de prullenbak dat bedrag eerder 3 miljoen bruto...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Mee eens. Blijft een van de grootste clubs in Europa. Ook zeer vermogend dus die komen terug.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Je vergeet nog het WK dat ernstig in gevaar komt als hij naar United gaat. Als hij bij PSV blijft is het WK een zekerheid.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Waarom zou zijn WK in gevaar komen?
+1/-0

 
Omdat hij bij Man Utd weinig tot niet zal gaan spelen gezien de aanvallers die ze al hebben. Dat zal voor zijn plek in de selectie van Oranje ook niet positief uitpakken.
+4/-0

 
1 jaar geleden
We zitten hier allemaal maar te gissen. Diezelfde aanvallers hebben er persoonlijk voor gezorgd dat Manu met glans en wimpel de CL ingeschoten zijn de afgelopen seizoenen en dat ze ook nu weer stijf bovenaan staan. Zegt mij allemaal niks. Deze jongens worden niet voor de breedte gehaald normaliter.
+1/-0

 
Dat is dus het probleem met Engelse clubs en Manchester United in het bijzonder. Er is geen beleid en ze hebben geen flauw idee wat ze aan het doen zijn. Als Gakpo daadwerkelijk vertrekt zal hij de concurrentie aan moeten gaan met Rashford en Sancho, terwijl ze ook nog Zweeds international Elanga hebben rond lopen. Over die laatste kan ik weinig zeggen, maar ik geef Gakpo geen schijn van kans om de voorkeur te krijgen boven Rashford en Sancho.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Allemaal bekend. Spelen om een voorbeeld te noemen al veel meer wedstrijden dan in NL. Alleen al op een dergelijk niveau trainen brengt zulke jongens veel verder. Zie de ontwikkeling die Bergwijn heeft doorgemaakt. Romantische gedachte dat een jaar extra PSV hem zoveel verder zal brengen. Ik lees liever een roman dan hierin geloven als ik een dergelijk genre tot me wil toenemen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Rashford en Sancho zijn geen klassieke wingers. En hebben tevens een belabberd jaar achter de rug. Beide zitten meer tussen buitenspeler en spits in. ETH wil specialistische wingers, vandaar Gakpo en Antony. Of het slim is en of ze het aankunnen is vers 2, maar ik zie wel waar Ten Hag heen wil en welke spelers ie daarbij zoekt. Blijft een dubbeltje op zijn kant, want vanavond gaan ze natuurlijk weer de boot in tegen Liverpool. Als ie daarna nog 2 tot 3x verliest is het 6x in a row, dan vliegt ie toch echt de laan uit.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik vraag me ook echt af welke club behalve United dit gaat betalen voor Gakpo. Hij is natuurlijk fantastisch voor PSV. Maar het niveau Malen, Bergwijn, Lozano, Depay haalt hij niet. Ik vraag me dan ook echt af waarom een united Gakpo wilt hebben. De jongens die ze hebben zijn m.i. beter.

Ik zou tegen John zeggen haal Stengs en Kluivert terug naar Nederland met dat geld.
+2/-3

 
1 jaar geleden
Everton dus, en ws nog wel meer PL-clubs.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ja kennelijk. Ben echt benieuwd hoe hij het daar gaat doen. Heb er zelf weinig vertrouwen in, maar wellicht is het wel de nieuwe Arjen Robben alleen zag ik het nog niet.
+1/-0

1 jaar geleden
Zelfs Gakpo zal United niet meer kunnen laten herrijzen. Hij is geen tovenaar.
+3/-0

1 jaar geleden
Ja je snapt het niet. Ik zou nooit naar een club in deze problemen gaan. CVA heet dat toch, carrière verwoestende activiteit.
+2/-1

1 jaar geleden
Het is voor ons gemakkelijk praten. Kijk je naar het financiële, een top keuze. Kijk je naar het sportieve en het opbouwen van je carrière, dan is het een slecht moment om naar United te gaan. De kans op falen en over drie maanden een andere coach is erg hoog
+1/-0

1 jaar geleden
Het gaat nu snel. John (en Marcel) mogen laten zien hoe goed ze kunnen onderhandelen. Aan tafel zit een wanhopig kind met een enorme zak geld, die deze week nog eens extra bijgevuld is. Een betere uitgangspositie kun je als verkopende partij eigenlijk niet hebben. Als ons wonderkind van de stad dan toch moet gaan, dan maar voor een astronomisch bedrag. Alles uit de kan halen. Voor die ene keer mogen we dan wel eens een voorbeeld nemen aan die (ver)koopclub uit de hoofdstad.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Een mega-bedrag voor PSV zou natuurlijk fantastisch zijn,
Ik ben wel zeer benieuwd hoe de carrière van Gakpo dan gaat verlopen, en hoe we hier over een paar jaar op terug kijken.
+2/-0

1 jaar geleden
Dit onderstreept maar weer eens hoe bijzonder de keuze van Memphis en Gini is geweest om toch nog een jaar te blijven, ondanks getrek aan alle kanten. Als er over een paar jaar een nieuwe versie van het heldenlied komt, dan kan Codys naam achterwege blijven maar zullen die van Memphis en Gini er wel in horen. Cody is een geweldige speler, en ik zal hem altijd in mijn hart dragen, maar deze move zou dom zijn. Ga dan naar Everton. Een klein stapje, zoals Gini deed. Zo pijnlijk om te lezen wat hem is overkomen nu..... En dan mist hij waarschijnlijk ook nog het WK. Sterkte Gini !!
+5/-0

 
1 jaar geleden
Toen Memphis en Gini bijtekenden was de concurrentie zwak, ziek en misselijk. De Anja's hebben het inmiddels veel beter voor elkaar. Als ze nu Anthony weer verliezen maar Ziyech daadwerkelijk zouden terughalen worden ze er zelfs beter van en niet alleen financieel.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik vind dat ook iets te kort door de bocht. Als de VAR zijn werk had gedaan was Cody misschien wel vertrokken met een kampioenschap, beker en 2 fruitschalen in 12 maanden tijd. Dan was hij opperheld aller tijde geweest en was het dan wel akkoord als hij zou vertrekken?
+3/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal eens! Alleen niet met 'misschien wel' in 'Als de VAR zijn werk had gedaan was Cody misschien wel vertrokken met een kampioenschap, ...'.
Als de VAR zijn werk had gedaan wàs Cody vertrokken met een kampioenschap!!!
+1/-0

1 jaar geleden
Okeee… persoonlijk akkoord dus. Ik vind dit echt een beetje tegenvallen. Gun hem een mooiere transfer dan deze.

Los daarvan; hopelijk vragen ze veel meer voor ‘m dan eerst de bedoeling was. Geld hebben ze.
+5/-0

1 jaar geleden
Zou echt een domme move zijn van Gakpo.
+5/-0

1 jaar geleden
Om eerlijk te zijn vind ik Cody nog steeds niet beslissend voor PSV in de topwedstrijden. Laat het wel zo wezen dat hij 50 tot 60 miljoen oplevert, dit voor PSV heel prettig is. De voorhoede moet dan wel met 2 directe versterkingen versterkt worden. Eerst maar zorgen dat de club Champions League weet te bereiken.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Jij hebt de bekerfinale en de fruitschaal niet gezien? Ik vind dat "beslissend in de topwedstrijden" altijd een beetje een dooddoener. Dat wordt altijd gezegd als een speler vertrekt. Malen en Lozano waren ook niet beslissend in de topwedstrijden. Te vaak onzichtbaar. Wanneer deze eeuw hebben wij nou een aanvaller gehad die het structureel liet zien in de topwedstrijden (nostalgie-modus uit)?
+3/-0

1 jaar geleden
ManU wil 100M voor die geblondeerde relnicht betalen.Laat PSV dan ook maar het onderste uit de kan halen.Gakpo op 70M zetten en afwachten of die Engelse dat willen betalen.Graag of niet aangezien er blijkbaar meer Pl clubs interesse hebben.Die Engelse clubs hebben poen genoeg.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal met je eens … waarom zou die blondie het dubbele moeten opbrengen van Gakpo??
+1/-0

1 jaar geleden
Cody wat bezielt je….

Maakt hier echt een enorme fout.
+1/-0

1 jaar geleden
Cody, you are a stupid boy if you go to United.
United is één grote duiventil, al jaren niets gepresteerd, een kerkhof voor trainers, geen garantie op een basisplek. Daarnaast is Cody blessuregevoelig en fysiek nog niet toe aan de Premier League. Met 60 miljoen kan psv wel Karlsson halen en een goede backups voor Luuk. Daarnaast deze transferwindow afscheid nemen van houten klagen Vinicius en Luckassen.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Blessuregevoelig?
Noem je "doodschoppen" krijgen ook al zo?
+1/-0

1 jaar geleden
Hopelijk wordt de prestatie tegen Rangers hierdoor niet beïnvloedt. In tegenstelling tot velen hier zou ik hem begrijpen. Persoonlijk zou ik ook veel liever in de Premier League spelen dan al die k potjes in het land van de afgunst. Topsport van de bovenste plank bij een club die aan het infuus hangt maar dan nog zoveel meer te bieden heeft dan welke club dan ook. Hopelijk is PSV goed voorbereid op zijn vertrek en komen er geen Vinicius achtige vervangers op het laatste moment. Ajax is ook nu weer een goed voorbeeld van hoe het zou moeten. Halen die daadwerkelijk Ziyech ipv Antony dan versterken ze zich
+5/-0

1 jaar geleden
Ik begrijp hem ook. Stel je voor hij krijgt 6-10 miljoen per jaar voor de komende 5 jaar.. zijn financiële zekerheid is gecovered voor hem zijn familie en de generatie daarna.. gewoon binnen 5 jaar. Hij kan door Manchester altijd nog verhuurd worden
+1/-0

 
1 jaar geleden
Maar een beetje voetballer wil toch ook gewoon lekker voetballen? Ipv alleen maar cashen. Neem aan dat hij niet naar ManU gaat met het idee; 'ik kan nog altijd verhuurd worden'.
+1/-0

1 jaar geleden
In tegenstelling tot ajaks kan en wil PSV geen 20+ bedragen betalen voor spelers. De salarishuishouding ligt ook op een lager niveau dan bij die Amsterdammers dus wordt het moeilijk om soortgelijke transfers als Bergwijn en eventueel Ziyech te realiseren voor PSV. Ik gun Gakpo het beste maar zijn eventuele keuze voor Manu kan ik niet begrijpen. Zelfde zaakwaarnemer als Ten Hag?
+1/-0

1 jaar geleden
Ik ben een fan van Gakpo. Goede voetballer verstandige jongen en een goed karakter. Ik gun hem het allerbeste. Als dat in zijn ogen nu Man U is so be it. Natuurlijk hoop ik dat hij dit jaar nog blijft en denk ik zelfs dat dat ook beter is voor hem maar wie ben ik. Voor hetzelfde geld schoppen ze hem volgende maand de blessuremand in en heeft hij dus voor zichzelf dan dus de juiste keuze gemaakt. Hij gaat iig door de voordeur weg en gunt ons een record transfer som. Dat heb ik ook wel eens anders gezien. En daarbij, niemand is onmisbaar!
+1/-0

1 jaar geleden
Dus gaat hij na woensdag weg jammer voor hem en psv ,kost hem het WK als hij op de bank terecht komt nog niet klaar voor het grote werk lijkt me ,gun het hem natuurlijk ,en PSV vast houden aan 60 miljoen ......En daar mooie dingen mee doen..
+1/-0

Mensen mensen mensen toch, laat het allemaal zij gangetje gaan en we krijgen het resultaat wel te horen;-)
+2/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal eens Por. De wereld vergaat niet als Gakpo vertrekt. Ook ik gun die jongen het allerbeste. Maar uiteindelijk gaat het maar om één ding. Hoe staan wij er na woensdagavond voor? Halen we CL, dan vinden we een waardige vervanger. Als we die al niet in huis hebben in de vorm van Xavi. Fans vergeten ook weleens dat op beslissende momenten soms hele andere spelers scoren dan je zou verwachten. Denk maar aan de 2-2 vorige week van Obispo. Het is het team dat het moet doen. Ik hoor trouwens bij de mensen die denkt dat Cody helemaal niet vertrekt als we woensdag doorkomen.
+1/-0

 
Man U, heeft veel spelers v het caliber cody en hebben hun eerste overwinning binnen, we zullen zien of de belangstelling zo groot blijft, chek it out!
+1/-0

1 jaar geleden
Ik hoop van harte dat het niet Gakpo's zaakwaarnemer is die dit doordrukt, omdat die er zelf grof aan verdient. Die zaakmisbruikers zijn niet geïnteresseerd in de sportieve verbetering van een speler, maar alleen in (hun eigen) poen.
+1/-0

1 jaar geleden
Haaland heeft ManC 60M gekost.Dan gaat ManU 100M betalen voor een clown uit de Nederlandse competitie.Dat laat wel zien hoe wanhopig ManU is.Als die Engelse Gakpo echt zo graag willen kopen dan betalen ze ook wel 70M.Ten Hag wil die Anthony blijkbaar heel graag hebben anders komen ze niet met zo'n absurd bedrag.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Die 60 miljoen van Haaland komt natuurlijk door de clausule in zijn contract. Dat is niet zijn marktwaarde of de waarde die een club met veel geld in paniek heeft betaald.
+3/-0

1 jaar geleden
Een transfer voor een topbedrag naar een club als Manchester United is voor een speler altijd fantastisch;
- Als je voor zo een bedrag gehaald wordt ga je altijd je kansen krijgen.
- Terecht ook als je hem de laatste jaren bij PSV heb zien ontwikkelen; hoe bepalend hij is in het aanvalsspel (laten we de off-day tegen Monaco even buiten beschouwing, maar in de bekerfinale en Cruijffschaal liet hij het wel zien)
- Het argument dat hij het WK misloopt zal ook wel meevallen: bij PSV blijven was ook geen garantie op een plek in de WK selectie/ laat staan speeltijd gedurende het WK.
- Een meerjarig contract tekenen tegen een veelvoud met wat je nu verdient is onverantwoord om dit niet te doen.

In tegenstelling tot een aantal zuurpruimen hier: Hij verlaat PSV door de voordeur en is met zo een transfer echt een uithangbord voor onze jeugdopleiding.

De volgende lichting is er al, of komt er bijna aan:
- Madueke, Obispo, Teze, Saibari, Bakayoko en Oppegaard
+5/-0

1 jaar geleden
Cody is zo'n sierlijke speler, had hem toch eerder in Spanje willen zien voetballen. Zou het ook echt zonde vinden om hem naar dat zinkende schip te zien vertrekken, waar wanhoop hoogtij viert. Stel dat ten Hag nog een paar potjes verliest, dan vliegt hij eruit. En kans is groot dat Cody dan ook niet meer aan spelen toekomt.

Maargoed, allerbelangrijkste blijft: wij moeten woensdag een heel belangrijk potje winnen. En het bevalt me niet dat alle aandacht nu naar deze transfer uit gaat. Vrees een beetje dat de selectie de focus hierdoor verliest. Laten we hopen van niet...
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Eens kijken wat er na woensdag gebeurt, of ie vertrekt of niet. Als investering is Cody een veel betere dan die van Antony, dus het zou vreemd zijn als daar meer voor zou betaald worden. Gakpo is een veel completere speler (qua speelstijl doe hij me veel denken aan Gullit) en heeft waarschijnlijk n veel hogere top dan Antony. Ja, Antony heeft CL gespeeld en Cody niet, maar als je hem wil kopen ga je er ook vanuit dat hij nog veel zal groeien. Maar Man.Utd is momenteel een risico, aangezien er geen plannen liggen voor de toekomst, aangezien niet eens bekend is wie de eigenaar is over pakweg een jaar.
Buiten dat, Man.Utd zou knettergek zijn zulke bedragen neer te tellen zoals 80 miljoen voor Antony en voor Gakpo. Moet ik Ten Hag nageven dat ie z'n bazen zo gek kan krijgen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ben erg benieuwd naar je uitleg over wat er veranderd is want een paar weken geleden las ik hier een post van je dat Gakpo zou blijven. Het leek erop alsof ze ‘insider’ was. Je kunt op je klompen aanvoelen dat die beste jongen van de week nog in een private jet naar Manchester vliegt en de hoofdprijs gaat opleveren voor PSV.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik geloof het allemaal nog niet zo, bovendien spelen beide spelers op een andere positie? En hoeveel hebben wij daadwerkelijk vanuit Engeland zelf vernomen over de interesse in deze spelers.

De bedragen die genoemd worden in de Nederlandse media zijn compleet van de pot gerukt, maar goed...als een gek het er voor geeft...
+2/-0

1 jaar geleden
Vanavond speelt Man United tegen Liverpool. Wat gebeurt als ze die pot onverhoopt winnen? Is de huidige selectie dan opeens weer goed genoeg? Hebben ze Cody en Antony dan nog steeds nodig?

Wat iemand al zei: er lopen al behoorlijk wat aanvallers rond in Manchester. Rashford, Sancho, Martial, CR7 en dan nog een hele rits jonge / onbekendere spelers. En dan tel ik Greenwood voor het gemak maar ff niet meer mee. Is Cody in staat de concurrentiestrijd van die jongens te winnen? Is hij beter dan wat ze al hebben? Ik denk dat wij ons hier in Eindhoven allemaal euforisch zouden worden als Rashford, Sancho of Martial (op huurbasis) naar PSV zou komen.

Vanuit Gakpo gezien zou ik dit gewoon doen. Financieel ongetwijfeld een geweldige deal, ondanks de huidige prestaties blijft Man Utd gewoon één van de grootste clubs ter wereld, een iconisch stadion, één van de sterkste competities ter wereld, en een trainer die je (goed) kent. Mocht het niet zo uitpakken als je zou verwachten, is er altijd weer een escape-route terug naar Nederland (zie Bergwijn) en ook een jongen als Depay is na United gewoon goed terechtgekomen in het Europese (sub)topvoetbal.
+5/-0

1 jaar geleden
Gisteren werd bij Studio Voetbal de mogelijke transfers van Anthony en Gapko besproken. Arno Vermeulen uitte zijn twijfel met Gapko. Over Anthony natuurlijk niet want hij kon direct het aantal doelpunten en voorzetten van Anthony oplepelen.
Ik heb net ff op http://www.transfermarkt.nllink gekeken en volgens mij heeft Gapko in de eredivisie over de laatste twee seizoenen betere statistieken dan Anthony en daar heeft Gapko slechts 80 minuten meer voor nodig gehad. Als dat het geval is dan is die Arno Vermeulen als Chef Voetbal bij NOS toch het levende bewijs dat alles bij de NOS en Studio Voetbal om Ajax draait.
+5/-0

1 jaar geleden
Top jongen hoor maar..
Gaat ons PSV toch als een doorsnee speler verlaten.
Behalve zijn goal in de bekerfinale niets bijzonders gepresteerd.
Had met een titel, 20 doelpunten, een keer een heel seizoen fit en een goed WK naar een mooiere club gegaan!
+1/-0

Wordt lachen na de winst van M U vanavond,, hoop ik ?
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.833 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse waarheid weghorst xavi