Transparent
Inloggen
Sluiten

'Frank Arnesen niet in beeld bij PSV'

17 september 2022 13:41 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Frank Arnesen niet in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad heeft Marcel Brands aangegeven dat Frank Arnesen niet in beeld is bij PSV om John de Jong op te volgen. "Ik zou graag de gemiddelde leeftijd wat omlaag brengen in de directie", aldus Brands. "Die directie is bij PSV in charge. Wij hebben absoluut niet het gevoel dat de rvc er heel kort opzit. Ik denk wel dat wij na deze periode een keer met de rvc gaan zitten."

Zelf zal hij ook niet terugkeren in de rol van technisch directeur. "Daar is geen sprake van. We gaan een nieuwe oplossing zoeken, maar alles is nu nog vers", zo geeft hij aan.

Voor Brands is het duidelijk dat de huidige situatie niet de schoonheidsprijs verdient. "Wij hebben ook geen prettig gevoel hierbij, dat moge duidelijk zijn", zegt hij daarover. "Alleen het doel van PSV is heilig. Ik ben niet hiervoor teruggekomen naar PSV en ben blij met mijn collega's. Dit hele verhaal levert geen winnaars op."
Tags

arnesen brands rvc charge jong opzit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
"Ik zou graag de gemiddelde leeftijd wat omlaag brengen in de directie." Ik hoop dat dit ironisch bedoeld is en geen doel op zich. Als bij wijze van Guus (met zijn 75 jaar) de juiste man op die plek is, dan Guus. Leeftijd speelt in mijn ogen geen rol. Kennis van zaken, een groot netwerk, ervaring in de voetballerij en prestaties aan de onderhandelingstafel deste meer.
+3/-1

 
3 weken geleden
Ik sluit mij ook meestal aan bij het Engelse adagium: 'if you're good enough, you're old enough', of in dit geval 'if you're good enough, you're still young enough'.

Zo zou ik graag Guus - de enige man voor wie ik bereid zou zijn een kogel te vangen - terugzien, in welke hoedanigheid dan ook. Lijkt mij prima als td of soort van manager English style. Of anders in RvC, sportieve zaken. In dat laatste geval zou ik niet bij voorbaat tegen terugkeer van Frank Arnesen, mits weer geheel hersteld en gezond, als td staan.

Max Huiberts doet het goed bij AZ - uitstekende opleiding en, voor zover ik kan beoordelen, scouting - maar kan hij het ook bij PSV waar nou eenmaal andere voorwaarden en verwachtingen gesteld worden?
+2/-1

 
3 weken geleden
Zou me idd. niet verbazen als Max Huiberts wordt benaderd.
+2/-0

 
3 weken geleden
Guus is natuurlijk een legende, als trainer wel te verstaan... dat is niet hetzelfde als TD; ik kan me nog 2 duidelijke voorbeelden bedenken waarom het niet voor de hand ligt dat zoiets succesvol kan zijn: Richie Thompson en KlaasJan Huntelaar...
+1/-0

3 weken geleden
Precies, wat hier boven staat ben ik het volkomen mee eens, het gaat om functioneren, niet om leeftijd…. Laat Arnesen nou wel ff heel goed werk geleverd hebben…. Prima neer gezet afgelopen seizoenen…. Dus ik had dat een 1+1 actie gevonden, past hier ook prima bij de club, kent de club, wat wil je nog meer? Nou, maar dus geen Arnesen…. Ik gok op Max Huibers….. past hier ook wel….
+1/-1

3 weken geleden
Leeftijd moet wat mij betreft geen reden zijn. Kennis en kunde moet op 1 staan ongeacht de leeftijd.
+1/-0

 
3 weken geleden
Ik vind dat dit wel degelijk meetelt. Een TD is geen lichte baan en vergt veel energie en ook reizen. Met alle respect voor Hiddink, die kan dat echt niet meer aan. Arnesen kampt met gezondheidsproblemen, lijkt me daarom ook logisch dat ook hij niet benaderd wordt.
+2/-0

3 weken geleden
De verhouding directie - RVC lijkt me dan toch wel beetje gespannen. Hoop dat ze hier samen uit komen zonder al te veel poppenkast.
+1/-0

3 weken geleden
Max Huiberts, kom er maar in......
+2/-0

3 weken geleden
Wat Arnesen bij Feyenoord heeft gedaan is toch gewoon klasse? Daar lijkt het zo van buiten ten minste op. Dan lijkt me die prima voor ons, heeft hier ook al veel rondgelopen. Leeftijd . Tsja. Laat ze maar een goeie vinden.
+1/-0

 
3 weken geleden
Feyenoord's sterke punt is niet Arnesen of de selectie, het is gewoon Arne Slot.
+4/-0

3 weken geleden
Dus JdJ is eruit geknikkerd zonder dat er al een vervanger in beeld is? Hoop het in ieder geval niet. Als ze nu weer met iemand komen zonder ervaring die zich nog niet bewezen heeft dan heb ik nu al geen zin meer in de komende seizoenen.
+1/-0

 
3 weken geleden
Vreemde reactie terwijl al algemeen bekend is dat De Jong er niet uigeknikkerd is.
+4/-0

 
3 weken geleden
Je kunt een persoon zodanig onder druk zetten, dat hij vanzelf opstapt.
+3/-0

 
3 weken geleden
Klopt, maar het is vreemd om in dit geval het verwijt te maken dat er nog geen vervanger in beeld was. Dat doe je niet als je nog in gesprek bent. Zeker niet bij iemand die al zo lang bij PSV in dienst is.
+1/-0

3 weken geleden
Ik opteer voor een buitenlandse TD met een groot internationaal netwerk en een sterke(re) persoonlijkheid dan JdJ.
Ik snap dat het een lastige markt is en we niet net als 020 spelers van 20m + kunnen halen, maar 010 haalt toch wél prima spelers die bij psv niet misstaan, met name defensief (trauner, senesi ).
We scouten in Mexico Brazilië bijv. en dan komen ze met huur deals aanzetten zoals Hoever Savio en Braithwait, die (nog) weinig toevoegen.
Maar Huibers zie ik niet zitten, Seedorf zou nog wel kunnen verrassen. Geen trainer, wel zeer groot netwerk.
Maar goed, ik heb er geen invloed op en laat me (tropisch) verrassen.
+1/-0

 
3 weken geleden
Als ze met Seedorf aan gaan komen dan lever ik per direct mijn lidmaatschap als 'teletekst supporter' in....
+1/-0

 
3 weken geleden
Zolang Ajax die +20 miljoen spendeert aan fiascos als Brobbey en Bassey, mogen ze van mij blijven smijten met geld.
+1/-0

3 weken geleden
Inmiddels kunnen we nu toch wel concluderen dat de heer Elfrink van het ED nog eens heel kritisch naar zijn bronnen moet gaan kijken, lijkt weinig van zijn verhaal te kloppen, of Brands moet glashard aan het liegen zijn.
+3/-0

3 weken geleden
De beste technisch directeur op basis van zijn staat van verdienste zou natuurlijk Marc Overmars zijn. Echter is dat gezien zijn perikelen zeer ongewenst. Ik vind Arnesen ook een zeer capabele man maar zijn leeftijd vind ik nadelig. Dan kom ik ook uit bij Huibers van AZ. Overigens ben ik ook wel gecharmeerd van Ted van Leeuwen. Die man heeft ook overal interessante spelers naar de clubs gebracht waar hij werkt. Maar nooit in de top gewerkt dus ik vind dat weer een grote twijfel.
Een buitenlander kan maar wie dan?
+1/-0

3 weken geleden
Dat lijkt me verstandig, tobt nog met zijn knie; ik zou opteren voor Max Huibers of MarkJan Flederis...
+1/-0

3 weken geleden
We moeten de rol van de RvC ook weer niet overschatten. Het is een toezichthoudend orgaan. De directie, is normaal gesproken ( met dank aan Rik) in charge. Zij zien op afstand vooral toe op de continuïteit van de organisatie, maar sturen niet. Als de druk van buitenaf toeneemt en de resultaten uitblijven, dan is het logisch dat er dynamiek ontstaat. We zijn er niet bij geweest aan de bestuurstafel. Maar alles overziende lijkt mij het vertrek van JdJ de enige juiste keuze. Of hij nou uit eigen beweging is vertrokken of niet. Hopelijk kunnen we intern de rust weer snel herstellen en een nieuwe TD aanstelllen. De wintertransferperiode staat voor de deur en die kon weleens bepalend zijn voor het verloop van de rest van het seizoen. De namen die tot nu toe worden geopperd geven mij nog niet het gevoel dat het daarmee goed gaat komen. Maar laat ik er voor de discussie ook maar eens een naam ingooien. Frank Rijkaard! Groot netwerk, aanzien en heeft een gunfactor. Eerlijk gezegd geen idee wat hij op dit moment doet. Maar met ondersteuning met de ervaren onderhandelaar Brands lijkt me dit kunnen. Mooi uithangbord dat misschien Italiaanse talenten met gif deze kant op kan halen. Dat is wat we nodig hebben!
+1/-0

3 weken geleden
Al met al lees ik weer veel gestook en onzin in de media.... niet zomaar alles geloven dus
+2/-0

3 weken geleden
Als we maar van het ‘leren bij PSV’ syndroom afstappen.
(John de John, Ruud, MvB, etc).
Jonge spelers de kans geven fine, maar belangrijke functies gewoon voor kwaliteit kiezen die er meteen staan.
+2/-0

 
3 weken geleden
Dat ze maar eerst onder een ervaren bikkel werken ja.
+1/-0

3 weken geleden
Als je er iemand uitknikkerd lijkt me dat je daar over na gedracht hebt en al weet wie je wilt hebben en als deze persoon ook wilt !!!
+2/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

affluit affluiten alchemist basarnhem benitez cambuur code competitievervalsing feyenoord gakpo ghazi hag heerenveen jong medelijden napoli nistelrooij psvrijnwoude rangers rutten saibari sangare schmidt shevchenko simons slot til twente var vertessen