Transparent
Inloggen
Sluiten

'Manchester United wil 50 miljoen euro betalen voor Cody Gakpo'

16 december 2022 18:57 - The Telegraph
Foto: Pro Shots

"Manchester United wil 50 miljoen euro betalen voor Cody Gakpo"; image source: Pro Shots

Volgens The Telegraph gaat Manchester United zich bij PSV melden voor Cody Gakpo. De aanvaller moet Cristiano Ronaldo opvolgen en de recordkampioen van Engeland zou bereid zijn om 50 miljoen euro te betalen. Het Engelse medium meldt daarbij dat het echter de vraag is of het nu al tot een transfer zal komen, omdat PSV hem liever pas in de zomer ziet vertrekken.

Meer op The Telegraph




Tags

cody gakpo engeland ronaldo telegraph

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Beet(te) te weinig .....Real kom maar op met 75 ???
+2/-0

1 jaar geleden
In diezelfde krant lees ik dat United een nieuwe shirtsponsor moet zoeken omdat Teamviewer onder hun contract van 235 miljoen uit wil. Hebben ze dan nog wel centjes🤔
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het jaarsalaris van Cristiano Ronaldo kunnen ze in ieder geval wegstrepen.
31 miljoen.
Wat een bedragen gaan daar rond(ha ha)😊
+1/-0

 
1 jaar geleden
Niet genoeg centjes. City (geen United, maar even ter illustratie) kreeg afgelopen seizoen 340 miljoen euro alleen al aan TV geld. Ik denk dat we ons over een gebrek aan centjes bij die clubs geen zorgen hoeven te maken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ze geven alleen wel meer uit dan wat er binnen komt
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Verkoop deze winter is prima, maar handel het iig uit dat hij blijft tot eind van het seizoen…. Meest mooie optie vind ik zelf…. 60 miljoen nu, met half jaar (voor niets) hier blijven en optie’s op doorverkoop…
+2/-0

1 jaar geleden
Het wachten is nog op L'pool, waar die Colombiaan geblesseerd is geraakt, en Barca waar ze Depay als ruilwaar kunnen aanbieden.

En dan opbieden svp.
+1/-0

1 jaar geleden
Neee United heeft afgelopen zomer hem eerst helemaal gek gemaakt om vervolgens af te haken.
Blijf dan weg aub.
+1/-0

1 jaar geleden
Die 50.. die lijkt me niet genoeg.
60, excl bonussen..
waarom? Gewoon… omdat ‘t kan 😂
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Alleen al het feit dat die koopzieke club voor Lisandro Martinez 54 miljoen + nog 10 miljoen aan mogelijk bonussen geeft lijkt mij alleen al reden genoeg om 50 miljoen niet serieus te nemen. Cody is beter te vergelijken met met Anthony (maar dan zonder clowneske fratsen en matennaaierij). En daar werd door deze ex-topclub liefst 100 miljoen voor betaald. Op dit bod niet eens reageren zou ik zeggen.
+5/-0

1 jaar geleden
PSV moet werkelijk het uiterste gaan vragen van clubs. Gakpo zit in de vorm van zijn leven. Hij is nu een half jaar beslissend in topwedstrijden voor PSV en ook beslissend in Oranje. Bij bedragen boven de 65 miljoen moet je hem wel laten gaan. 50 of 55 miljoen is te weinig.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Je kan natuurlijk vragen wat je wilt maar aan de onderhandelingstafel dienen twee partijen aan te schuiven die rekening met elkaar zullen moeten houden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Waarom zouden wij rekening moeten houden met United? Hebben we daar ook een samenwerkingsverband mee? Remember, toen United naar Amsterdam belde met een bod van 75 miljoen werd direct aan de telefoon "No" gezegd. Wordt tijd dat we daar eens wat van leren, al snap ik ook wel dat wij geen 100 miljoen voor Cody gaan vangen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Daarom heb ik het over twee partijen,als united 50 bied en psv zegt nee waardoor united afhaakt.
Wat dan?
Het is geen geheim he,dat psv ook moet verkopen om de balans in de financien op orde te houden.
Is gewoon een spel tussen vrager en aanbieder.
+1/-0

1 jaar geleden
Prima bedrag. Laten we eerlijk zijn; zo goed is ie nou ook weer niet hè. Heeft het vaak af laten weten op belangrijke momenten. Ik geloof er heilig in dat we zonder hem dit jaar ook kampioen worden. Madueke terug en er is gevaar genoeg.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hoe kun je dit nou zeggen? Beste speler en topscorer van heel Oranje op het WK. Veruit de beste stats in de Eredivisie. Wat verwacht jij dan van een speler voordat we 65 miljoen kunnen vragen? Dat hij het record van Coen Dillen aan flarden schiet en topscorer van het WK wordt?
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
IK sta versteld van de bedragen onder de 65 naar 80 want Amsterdamse Pierot heeft en is niks meer dan Cody, dus waarom Cody voor zoveel minder? Kom nou laten we niet al te bescheiden doen, het siert de mens maar niet de bankrekening, goed Bever? ;-)
+4/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage