Transparent
Inloggen
Sluiten

Fabrizio Romano: 'Cody Gakpo wil zelf graag naar Manchester United'

26 december 2022 09:17 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

Fabrizio Romano: "Cody Gakpo wil zelf graag naar Manchester United"; image source: Pro Shots

Cody Gakpo wil zelf komende maand graag naar Manchester United vertrekken. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano op zijn YouTube-kanaal. "Er is al meerdere keren gesproken met zijn management. PSV wacht nu tot Manchester United officieel een bod gaat uitbrengen", aldus Romano. "De bal ligt nu bij Manchester United, maar de gesprekken met het management zijn zeker nog steeds gaande."




Tags

romano cody fabrizio gakpo kanaal transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Die ten hag snapt prima hoe het werkt bij psv. De prijs is niet leidend, maar waar het paaien van de speler… Is al jaren zo, want warme club en anders willen andere spelers niet naar psv komen, bla bla bla… 50 miljoen met wat vage bonussen en weg is ie, want een ontevreden speler dat willen we niet bij ons psv
+7/-1

 
1 jaar geleden
Lastige discussie vind ik dat altijd. Mag van mij ook wel wat zakelijker, maar geen Amsterdamse toestanden aub. En zouden spelers als Guardado en Gotze anders echt bij ons gespeeld hebben? Die hadden voor het geld ook naar Amsterdam gekund toch.
+2/-0

 
Die vraag is heel makkelijk te beantwoorden: nee. Zonder die clausules hadden zij uberhaupt nooit in Eindhoven gespeeld.
+6/-0

1 jaar geleden
Alle reacties copy paste van 2 nieuwsitems terug...
+7/-0

1 jaar geleden
Lekker man, tweede kerstdag, top2000 aan en ons lekker druk maken over wie Cody wil, voor hoeveel en wat Cody er zelf van vindt😊
+3/-0

1 jaar geleden
Gaat ie niet redden bij ManU. In de echte topwedstrijden komt ie tot dusverre tekort / laat hij het afweten. Hij mist net dat ene beetje om een echte topspeler te worden vind ik. Voor PSV is het natuurlijk een hartstikke goede speler, maar ManU in deze staat moet je echt niet zijn. Met spelers als Sancho, Antony, Martial en Rashford heeft hij bovendien meer dan geduchte concurrentie. Ik zou hem eerder de Spaanse Liga aanraden.
Vanuit PSV oogpunt zou ik gewoon het onderste uit de kan halen. Minimaal 60 miljoen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dit kalenderjaar in zes wedstrijden tegen Ajax en Feyenoord vijf goals en zeven assists. Of zijn dat nu opeens ook geen topwedstrijden meer?
+1/-0

1 jaar geleden
Wij weten ook dat Man United ook nog een 20 miljoen extra te besteden heeft door het opstappen van CR7, dus 50+20=70 miljoen. Mooi bedrag -> beginnen op 90 miljoen (+20 miljoen, indien PSV CL misloopt)
+2/-0

1 jaar geleden
Het lijkt me moeiljk voor de PSV top een beslissing te nemen. Zonder Cody is een kampioenschap kansloos waarschijnlijk maar met Cody wordt het kampioenschap ook weggegeven vroeg of laat door steeds bizarre verliezen (Cambuur,Groningen,Az)waar niemand over wakker schijnt te liggen gok ik.

Als Cody zelf naar de vergane glorie van Man Utd (waar Paulus ten Hag er vroeg of laat uitvliegt ) heen wil gaan lijkt me een stomme zet . Ook omdat hij veelal 1/3e van het seizoen blessures heeft/ gaat hebben . Kan de klok op gelijk gezet worden. Vierde (hopelijk vijfde) is het hoogst haalbare daar waarschijnlijk. Maar met P.S.V vrees ik ook maar weer een 2e of 3e plaats als hij blijft ,al hoop ik dat ik het mis heb…
+1/-0

 
1 jaar geleden
De beslissing van de PSV top is vooral een financiële. Linksom of rechtsom, er zal vóór 1 juli een grote verkoop gedaan moeten worden. Of Van der Wallen of Van Veen moeten een konijn uit de hoge hoed toveren, maar daar ga ik niet vanuit. Als we Gakpo deze winter niet verkopen krijgen we enorme tijdsdruk in de zomer. Of er moet deze winter een club komen die 40 miljoen op Sangaré biedt. Dat zou nog wel het beste scenario zijn.
+1/-0

1 jaar geleden
Afscheid nemen van Gakpo in de winterstop. Zit met zijn hoofd al bij Man.U.
Jesper Karlsson snel inlijven, goed alternatief.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Die staat ook in de belangstelling van Napoli blijkbaar. Dan trek je portemonnee maar. Dat wordt minimaal 20 miljoen plus clausules.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik lees net dat Liverpool nu op pole position ligt. Lijkt me een veel betere club voor m.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ja, maar word niet echt vrolijk van de transfersom (42 mio). https://m.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=412690link
+1/-0

 
1 jaar geleden
Engelse media stellen dat Liverpools eerste bod 41mln is, maar dat PSV 50-55 mln wil. 52.500.000 is imo een mooi bedrag
+1/-0

 
1 jaar geleden
Club past mijns inziens inderdaad beter bij Gakpo, maar bij het bedrag dat genoemd wordt ga ik er vanuit dat hij het seizoen hier mag afmaken. Directe deelname CL is al 30 M. Dus als hij nu weggaat voor dat bedrag gaat hij eigenlijk voor 13M. Daar zou ik erg slecht van slapen...
+1/-0

1 jaar geleden
Dus als ik deze Fabrizio nu goed begrijp gaat Cody met tegenzin naar Liverpool ?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje