Transparent
Inloggen
Sluiten

'Viktor Tsygankov nog altijd een van de belangrijkste kandidaten voor PSV'

11 januari 2023 22:26 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Viktor Tsygankov nog altijd een van de belangrijkste kandidaten voor PSV"; image source: Pro Shots

PSV wil in de komende transferperiode nog altijd een aanvaller toevoegen aan de selectie. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Oekraïner Viktor Tsygankov is nog altijd een van de belangrijkste kandidaten. De aanvaller speelt op dit moment in eigen land nog voor Dynamo Kiev. Ondanks dat zijn contract over enkele maanden afloopt zou hij meerdere miljoenen moeten kosten qua transfersom.

Tsygankov werd in de afgelopen dagen ook gelinkt aan Anderlecht en FC Porto. Volgens het Portugese O Jogo is FC Porto echter afgehaakt omdat de aanvaller minstens drie miljoen euro per jaar verlangt aan salaris. Ook voor Anderlecht lijkt dit moeilijk haalbaar.

Meer op ED.nl




Tags

tsygankov viktor anderlecht porto afgehaakt dynamo jogo kiev oekrainer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dat lijkt in ieder geval wel een serieuze vervanger van Gakpo. Heeft behoorlijk wat ervaring en kan scoren. 76 doelpunten in 155 wedstrijden bij Dynamo Kiev. 42 interlands op zijn naam en daarin 7 keer gescoord.

3 miljoen per jaar aan salaris is echter wel erg fors. Als daar een miljoen af kan en de transfersom is laag (wat wel te verwachten is bij een contract van een half jaar), dan is dit best een goede optie.
+3/-0

 
Volgens het redelijk betrouwbare en vaak conservatieve Transfermarkt.com is hij nog altijd 22 miljoen waard. Of telt dat ook nu weer niet? Want PSV is de enige club ter wereld die spelers onder hun waarde verkoopt.
+2/-5

 
1 jaar geleden
Jij als landgenoot kan het weten Shevchenko ;) is het een nieuwe Gakpo of lopen we met hem wellicht ook het risico op een nieuwe Bruma?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Op Oekraïense sites zie ik dat Dinamo hem deze maand nog wil verkopen, ze willen nog geld beuren, over n half jaar is hij tranfervrij. Tsygankov wil niet naar Porto, aangezien Porto zijn salaris van 3 miljoen niet wil betalen. Ik denk PSV ook niet. Dinamo wil graag nog 10 miljoen ontvangen en 30% doorverkoop-percentage, wat me eerlijk gezegd wel te hoog en te veel lijkt. Zie hem graag hier komen, maar ik betwijfel het, het wordt een kostbaar plaatje. Alles zal afhangen hoeveel PSV van de Gakp-opbrengst wil herinvesteren.
+1/-0

 
1 jaar geleden
10 miljoen met nog half jaar contract gaat natuurlijk geen enkele club doen in de wetenschap dat hij over half gratis opgehaald kan worden. Bij Dynamo zullen ze dat ook moeten realiseren en maximaal 5 miljoen kunnen beuren schat ik zo in. Wat betreft zijn hoge salaris zou PSV wel creatief mee om kunnen gaan zoals ze vaker gedaan hebben bij het binnenhalen van toppers dmv hoger tekengeld. Dan blijft de vraag is het echt die topper die Gakpo kan vervangen? Lijkt me een uirstekende speler met ruimte en in de omschakeling. Vraag mij echter wat hij kan brengen met weinig ruimte tegen ploegen die de bus parkeren
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Juist die creativiteit heeft ons (financieel) de das om gedaan … ik denk dat ze daar dus niet meer voor kiezen.
En een salaris van 3 miljoen gaat waarschijnlijk ook niet (meer) goedgekeurd worden door de roc …
Wordt een moeilijk verhaal deze jongen ..
+1/-0

1 jaar geleden
Tsjah, wat is wijsheid, 3 miljoen per jaar. Als we met hem de zekerheid hebben van Gakpo achtige cijfers dan zeg ik altijd doen. We hoeven per slot van rekening weinig transfersom voor hem neer te leggen, steek dat dan in z’n salaris/tekengeld. Maar ja, wordt het een nieuwe Gakpo of een nieuwe Bruma, daar ligt de crux
+2/-0

JorisDeDraak (geschorst)
1 jaar geleden
Is wel een linksbenige rechtsbuiten
+1/-0

1 jaar geleden
Je weet als PSV zijnde toch welke speler je wil halen en wat die moet kosten? Gakpo moet je dan toch snel moeten kunnen vervangen. Het schiet niet echt op.
+1/-2

 
El Frikandel (geschorst)
1 jaar geleden
Veel giswerk hier, terwijl wij niet de ins-en-outs weten. Kan je nagaan dat JdJ ook nergens vanaf wist terwijl hij de man daar juist voor was (zou moeten zijn).
+1/-0

1 jaar geleden
Mmm er is wel een deal te maken lijkt me.
Wat percentage doorverkoop aan Dynamo. (Niet meer dan 10/15)
Tekengeld voor Viktor (salaris dat wel past in ons salaris huis)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik kreeg juist de indruk dat de salarissen wat omlaag moesten, en dan nu 3 mln betalen per jaar? Niet te doen voor PSV.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ja denk ik ook.
Ik dacht ipv 3 mln per jaar salaris geef je hem een goed bedrag tekengeld. Schrijven wij dat af als transfersom. Hoeft dat bedrag ook niet zo hoog te zijn (cash in het handje altijd meer waard).

Maar goed, ik laat het aan Marcel over en zal wel moeilijk zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat dat boekhoudtechnisch niet zo werkt. Belasting zal dat als loon zien, was volgens mij ook het geval met Wijnaldum en Depay..
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
1 jaar geleden
Ach, als die snavels er toen met de FIOD zijn uitgekomen moet dat ons ook wel lukken. Of heeft Frits nog een zak geld staan misschien ?
+1/-0

1 jaar geleden
Ben ik dan de enige die dit niet goed vindt? Hij komt uit een land dat momenteel in ZEER zwaar weer zit, veel emoties en stress, hoe kan die jongen ooit presteren bij ons wetende dat zijn land en familie in oorlog zijn en een ongewisse toekomst tegemoet gaan?
+2/-0

1 jaar geleden
Drie miljoen per jaar lijkt me een keiharde no-go voor PSV. Bij Zahavi of Luuk de Jong (korte contracten, weinig restwaarde) kun je dingen oplossen met tekengeld. Maar bij een investering van deze orde wil je die jongen ook op een gegeven moment voor meer geld kunnen doorverkopen aan een grotere club. Dan moet je hem dus echt voor 4 of 5 jaar vastleggen, en daarmee wordt het een investering die voor PSV onverantwoord is. Want als het dan een tegenvallende speler is, of je krijgt een pech-verhaal zoals met Romero, dan is het wéér een molensteen om je nek.
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
1 jaar geleden
Misschien wil hij wel geen lang contract ?
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Daar ben ik het toch niet helemaal mee eens, als die jongen 2 miljoen kost om over te nemen, en hij heeft een salaris van 3 miljoen (1,5 miljoen boven het huidige plafond?) dan zou je bij een 4 jarig contract 6 miljoen extra betalen tov een andere aan te trekken speler, met bijvoorbeeld een salaris van 1,5 miljoen. Maar die andere speler kost misschien wel 10 of 15 miljoen.
Bij die Tsygankov weet je redelijk zeker dat hij gaat brengen wat je vraagt (25 jaar en bewezen statistieken), bij een talent van 19 of 20 jaar oud, is dat maar de vraag. Plus dat die Tsygankov misschien nog wel een keer 25 miljoen opbrengt als je hem over 2 jaar laat vertrekken als we weer wat jeugdspelers hebben die het op die plek over kunnen nemen. Volgens mij is het om te huilen dat PSV wel 2 miljoen huurvergoeding betaalt voor types als Hoever, die bij Wolverhampton (toch een mindere club dan PSV, dus waarom zou hij hier wel slagen?) op de bank zat maar niet durft door te pakken bij een speler die vrijwel zeker een versterking is.
Normaal moet je natuurlijk dat salaris niet betalen, als je ook al 10 of 15 miljoen voor die speler neer moet tellen, maar in dit geval een speler met een marktwaarde van 22 miljoen, dan zou je daar toch een mouw aan moeten kunnen passen. Je kunt hem bijna voor niks ophalen!
+6/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal mee eens.
Er is echter één maar in het verhaal m.i.. Het feit dat zo'n salaris altijd uit lekt en je eigen gevestigde orde zal zeggen; er is dus wel degelijk een hoger salaris mogelijk! Ik wil dat ook.
Ik denk dat in de voetbalwereld dit niet veel anders is dat bij de kruidenier op de hoek of een management functie bij een miljoenenbedrijf.
Dat je het voor jezelf kan verklaren wil nog niet zeggen dat een ander daar in mee gaat.
+1/-0

1 jaar geleden
1 van de weinige genoemde namen waar echt ambitie van uitstraalt. Al is zijn salaris hoog zou ik alsnog overwegen deze man te contracteren. Mits de transfersom niet iets belachelijks als 10mil is natuurlijk.
+1/-0

1 jaar geleden
Wie het ook gaat worden ,wordt tijd dat psv nu eens wat gaat doen al die namen komen weer voor bij en einde maand op deze manier weer niets er bij !!!
+1/-0

 
Gelukkig hebben wij inderdaad inzage wat er allemaal gebeurd :denk
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage