Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Noni Madueke niet helemaal uitgesloten'

13 januari 2023 10:14 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Transfer Noni Madueke niet helemaal uitgesloten"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat het niet helemaal uitgesloten is dat Noni Madueke deze transferperiode nog vertrekt bij PSV. Chelsea heeft belangstelling voor de aanvaller, maar twijfelt nog wel over het doen van een topbod. PSV wil minimaal 40 tot 45 miljoen euro ontvangen en wil zich in eventuele onderhandelingen hard op gaan stellen.

Meer op ED.nl




Tags

madueke chelsea topbod twijfelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Je moet minimaal 2e worden voor Champions League miljoenen. Madueke verkopen vind ik ergens goed maar als hij fit blijft kun je hem heel goed gebruiken om minimaal 2e of kampioen te worden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Champions League miljoenen? Je bedoelt die 5 miljoen die we krijgen als we de play-offs bereiken?
+3/-1

 
Die Champions League miljoenen van de tweede plek gelden pas volgend seizoen (mits Nederland Portugal voorblijft op de coëfficiëntenlijst, maar die kans is wel vrij groot). De nummer twee van dit seizoen zal nog wel gewoon play-offs moeten spelen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het is zeer belangrijk om 2e te worden, want als Feyenoord 2e wordt zullen die met een Houdini-act wel weer de CL in gaan en Ajax heeft natuurlijk een makkelijke route naar de CL vanwege de Europese resultaten van de afgelopen jaren!
+1/-0

1 jaar geleden
Nu hij fit is zou ik hem voor 40 inderdaad verkopen, is zo weer geblesseerd ben ik bang
+2/-0

1 jaar geleden
Welja, verkoop gewoon alles wat los en vast zit en gooi de titel maar in de kliko. Xavi en Sangare ook maar erbij doen dan.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Hee maar wel de boekhouding op orde he, en daar draait het allemaal om in topsport.
Oh nee wacht effe😒
+1/-0

1 jaar geleden
Normaal gesproken absoluut niet doen aangezien de enige kans op een kampioenschap een topfitte in vorm verkerende Madueke is. Alleen acht ik die kans zo klein dat je beter kan cashen voordat ze in t buitenland ook door krijgen dat hij niet voor topsport gemaakt is.
+3/-0

1 jaar geleden
Vind t geen hoogvlieger. Momentenspeler waar je niet op kunt bouwen.
Als er een gek is die er 40 mio voor geeft, gelijk doen.

Zonde dat Doan weg is. Daar kon je tenminste op bouwen.
+7/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Chelsea wilde voor Gakpo niet verder gaan dan 40 miljoen en zou dat voor Madueke dan wel doen? Lijkt me vrij onwaarschijnlijk. Gakpo is verder dan Madueke, wél in vorm en niet blessuregevoelig. Enige voordeel wat Madueke op dit moment heeft tov Gakpo is zijn paspoort. Wel denk ik, maar dat is puur persoonlijke mening, dat Madueke (mits fit) uiteindelijk verder kan komen dan Gakpo.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Heeft natuurlijk wel een Engels paspoort hè, da's de winstverdubbelaar.. Sluit me aan bij Juul, momenten voetballer die tussen de blessures door geniale momenten maar ook onzichtbare wedstrijden speelt. We hadden beter hem dan Cody kunnen verkopen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Denk dat Gakpo een grotere kans maakt om ver te komen, zit een veel betere kop op. Wellicht dat Madueke daar nog in kan groeien, maar afgelopen wedstrijden maakten wel duidelijk dat hij vooral zelf leuk in beeld wilt komen dan dat hij goed wilt voetballen of winnen.

Liever 10 schoten langs het doel of tegen een verdediger aan zodat hij eens in de paar wedstrijden een leuke fragment van zichzelf heeft dan dat hij meerdere (voor)assists geeft en de 3 punten pakt. Het is niet alsof hij de mogelijkheden niet ziet, hij kiest er gewoon niet voor. Heel irritant
+3/-0

1 jaar geleden
Ik vind dit eerlijk gezegd niet echt hard opstellen. Want nu weet Chelsea dus dat psv in principe wel wil verkopen. Hard opstellen zou zijn: nee we verkopen m niet deze winter. En als Chelsea dan zegt: 'maar wij geven 50 miljoen redenen om dat wel te doen', dan heb je een goed startpunt van de onderhandeling. Zie Twente met Zerrouki, zie Ajax met Antony
+1/-0

 
1 jaar geleden
PSV is kampioen in creëren van een slechte onderhandelingspositie. Dat zagen we wel bij Gakpo.

"PSV wil minimaal 40 tot 45 miljoen euro ontvangen en wil zich in eventuele onderhandelingen hard op gaan stellen." Deze zin is al een tegenstrijdigheid op zich. Als je je hard op wil stellen moet je zeggen dat Madueke niet te koop is, omdat we met hem kampioen willen worden.
+1/-0

 
JorisDeDraak (geschorst)
1 jaar geleden
Sowieso altijd dat "we willen minimaal x" berichten bij PSV transfers, alsof er dan ook maar 1 club is die ooit meer gaat betalen dan wat je "minimaal" wil.
Wat een bizarre houding.
+1/-0

1 jaar geleden
En komt er dan METEEN een ander voor in de plaats of denken (slapen ) ze er veder over na ??
+1/-0

 
1 jaar geleden
Haha ja we bekijken het eerst intern en wachten af of er zich een buitenkansje voordoet. We hebben tenslotte Vertessen, Bakayoko en Fofana nog dus wat kan ons gebeuren?
+1/-0

1 jaar geleden
Al zou je er 30 krijgen, dan kon je alsnog veel beter Madueke weg doen om rode cijfers te vermijden dan dat ze Gakpo zo in de uitverkoop hadden gezet.

Kan de RvC ook ontslagen worden of niet? Wie gaat daar over?

Zou echt absurd zijn als Gakpo en Madueke voor vergelijkbare prijzen op korte termijn de deur uit zouden gaan. Is dan Madueke duur, Gakpo goedkoop of beiden? Het klopt in ieder geval niet
+1/-0

1 jaar geleden
Mijn eerste reactie is dat Madueke een groeibriljant is die nog moet uitgroeien tot een belangrijke speler in Eindhoven. Echter, als je nu 40 miljoen voor hem kan krijgen, dan begrijp ik dat je overweegt hem te verkopen.

Stel dat hij uitgroeit tot een bepalende speler, dan zal hij ook niet ineens 100 miljoen opleveren. Wij verkopen topspelers altijd in de range 35-50 miljoen.

Daarnaast is Madueke gevoelig voor blessures en speelt hij (momenteel) nog te vaak een te kleine rol in wedstrijden. Zo'n wedstrijd als tegen Sparta vorige week speelt hij een '3'. Dat mag bij PSV niet gebeuren, laat staan bij Chelsea.

Mijn conclusie: Chelsea gaat nooit meer dan 30 miljoen voor deze speler neerleggen, tenzij de beleidsbepalers daar echt afgaan op de highlights die op YouTube staan.
+2/-0

 
1 jaar geleden
De goals tegen Ajax voor de j.c schaal en tegen Ac Milan (vr) twintig keer achter elkaar zetten..😎
+1/-0

1 jaar geleden
Die blessures moeten niet de leidraad zijn om hem naar snel te verpatsen. Dit is net als Gakpo potentieel goud, en hoe langer je hem houdt hoe meer ie waard wordt.


Niet vergeten dat ie 2 jaar onder Schmidt weggegooid heeft door achteraf geconcludeerde gebrekkige trainings methodiek. Niet mijn conclusie naar die van PSV en Ruud. Dat je dan van de ene in de andere lappenmand valt is te begrijpen. Nogmaals, hem wegdoen is alleen een optie als je 3 vervangers kunt halen die het team nog beter maken: Top CV, en top LV en RV. En dan ook echt top. Categorie Malen, Danjuma en de Vrij/Struijk.
+2/-0

1 jaar geleden
Mocht Chelsea bereid zijn om 40+ miljoen voor hem te willen betalen, is dat een deal die je volgens mij niet kunt weigeren. Zelfs als hij zich goed blijft ontwikkelen en op het Gakpo-niveau zou komen, kun je er denk ik niet veel meer dan 70 miljoen voor vangen.
Maar iedereen kent zijn blessuregeschiedenis, en met 40 miljoen nu kun je zowel Tsygankov overnemen (die als linksbenige rechtsbuiten Madueke 1 op 1 zou kunnen vervangen en op dit moment - denk ik - zelfs een verbetering zou zijn), ook kun je met de vrijgekomen middelen een 'big fish' à la Memphis of Danjuma tot de zomer huren. Volgens mij gaan we er dan op kwaliteit in de aanval niet op achteruit, en is zowel het bekende tekort opgevuld als de kas gespekt.
+3/-1

1 jaar geleden
Verkopen die gast nu hij nog niet geblesseerd is.
Deze jongen loopt veel te recht voor een voetballer.
Geld van gakpo gebruiken om je huishouding op orde te krijgen en dit geld investeren in 2 a 3 topaankopen.
+1/-1

Maar dit en maar dat en iedereen weet zich wel ergens achter te verschuilen voor het geval hun persoonlijke voorspelling niet uitkomt, echt prachtig ;-)
+1/-0

1 jaar geleden
Mits de opbrengst minstens 30 miljoen is, die direct rechtstreeks terug de selectie in gepompt wordt in de vorm van drie nieuwe spelers van 10 miljoen (rechtsvoor, linksvoor, achterin) zou ik hier voorstander van zijn. Momentenvoetballer Madueke gaat nooit heel veel meer opleveren en met drie nieuwe spelers die pijnpunten in de selectie oplossen, wordt de kans op het kampioenschap vele malen groter. Wel graag eerst even de vervangers regelen, zodat we niet dadelijk einde transfer window weer met B-keus paniekaankopen opgescheept worden.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Precies dit! Alleen doen als er serieuze vervangers voor worden gehaald. Geen noodoplossing ala El Ghazi.
+1/-0

El Frikandel (geschorst)
1 jaar geleden
Laatste geruchten Noni out en Tsygankov in. Vanwege de blessuregevoeligheid niet eens een teruggang denk ik.
+1/-0

 
Waarom halen ze bij Chelsea Tsygankov niet zelf op? Of weten ze daar niet van zijn bestaan?
+1/-0

 
El Frikandel (geschorst)
1 jaar geleden
Noni homegrown en jonger
+1/-0

1 jaar geleden
Het zou voor PSV wel eens goed uit kunnen pakken: Madueke moet min 40 mln kosten. Die 40 mag weer terug in de selectie

Dan koop je Tsigankov terug voor 8, (vervanger Noni) en heb je serieus geld om iemand met Karlsson-achtige stats terug te halen (daar heb je dan 30 mln voor, dan kun je zelfs nog een goede back kopen
+2/-0

1 jaar geleden
Ik denk dat er nog wel meer geld in gaat zitten om het reduceren van de salarisuitgaven weer in balans te brengen.
Maar als je een Tsygankov en bv die speler van Molde weet binnen te halen,kan je er wel eens op vooruit gaan.
We gaan het zien.
+1/-0

 
Die kunnen bij evt dikke prestaties ook goede transfermoney gaan opleveren;-) 1+1 hè.
+1/-0

Voor Madueke komt het veel vroeg, voor PSV een godsgeschenk als er 40/45 miljoen wordt betaald

Het biedt je alle financiële ruimte om twee vleugelaanvallers te halen die basiswaardig zijn en niet vooral bezig zijn met hun eigen one-man-show. En daarnaast is er ook ruimte om de verdediging te versterken.

Dan is het geld voor Gakpo gebruikt om de financiën weer op orde te krijgen (de gevolgen van een negatief eigen vermogen worden hier echt enorm onderschat) en het geld voor Madueke kan dan gebruikt worden om daadwerkelijk versterkingen te kunnen halen. Win-win dus
+2/-0

 
1 jaar geleden
Eens.
En de miljoenen vliegen je hier om de oren. En dat PSV hoog in de boom moet zitten. Nou, 40 miljoen voor een speler die nog alles moet bewijzen, enorm blessure gevoelig is...

Ik lees dat chelsea een bod uitgebracht zou hebben. Heel benieuwd.
+1/-0

1 jaar geleden
Voetballend word Madueke volgens mij zwaar onderschat door velen. Snel, altijd dreigend, goede individuele aktie … en pas 20.

Als hij niet blessure gevoelig was …

Als psv hem ook nog verkoopt dan nemen ze het voetbal niet serieus. Deze jongen is in potentie de record transfer van PSV
+1/-0

1 jaar geleden
De wiskunde is niet zo complex.... behouden en gaan voor CL miljoenen, of nu gewoon die miljoenen alvast toucheren. Hopelijk een deal met een aardig doorverkoop %
+1/-0

 
El Frikandel (geschorst)
1 jaar geleden
Juist. Geld = geld, waarom geen paar maanden vroeger ?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage