Transparent
Inloggen
Sluiten

'Adnaj Januzaj hoopt op transfer naar PSV'

27 januari 2023 22:40 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Adnaj Januzaj hoopt op transfer naar PSV"; image source: Pro Shots

Clubwatcher Rik Elfrink weet te melden dat Adnaj Januzaj hoopt op een transfer naar PSV. De vijftienvoudig international van België zou bij een vertrek naar Eindhoven dichter bij zijn familie kunnen wonen. PSV heeft geïnformeerd naar de mogelijkheden om de aanvaller over te nemen, maar pakte op dit moment nog niet door.

Januzaj stond lang onder contract bij Manchester United, nadat hij werd overgenomen uit de jeugdopleiding van Anderlecht. Na 63 officiële duels en huurperiodes bij Borussia Dortmund en Sunderland tekende hij in 2017 een contract bij Real Sociedad. Bij de Spaanse club groeide hij uit tot een dragende speler en kwam tot 167 wedstrijden. Afgelopen zomer maakte Januzaj de overstap naar Sevilla, maar daar komt hij nauwelijks in actie.

De club staat zelf open voor een vertrek van de Belg. Ook Valencia en Olympique Lyonnais hebben belangstelling voor de aanvaller. In Spaanse media valt te lezen dat een bod van Valencia om Januzaj te huren is afgewezen door Sevilla.




Tags

januzaj adnaj sevilla valencia anderlecht belgie dortmund elfrink huurperiodes lyonnais sociedad sunderland vijftienvoudig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Beetje ervaring erbij is niet verkeerd. Januzaj is voor PSV gewoon een prima speler. Naast hem zie ik graag een 2e aanvaller bijkomen. Is die Noor nog in beeld?
+1/-0

1 jaar geleden
Doe mij maar homegrown Alenga, als hij te kopen is iig.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Alenga? Is dat dat talent van Scunthorpe United en achterneefje van Elanga van ManUtd?
+1/-0

1 jaar geleden
Ik ken deze speler nier zo goed, maar ik zou bijna zeggen ‘wat een eer dat deze man bij ons bescheiden clubje wil komen’!
Hoogst uitzonderlijk! Als huren niet gaat zal kopen wel weer niet lukken. Het is nu bijna eind januari en het is hoogst twijfelachtig of er überhaupt nog iemand komt. Onze Rotterdamse vrienden hebben het een stuk beter voor elkaar met een redelijk simpel concept. Investeer in een uitzonderlijk goede trainer en haal onbekende niet te dure spelers. Die worden vanzelf beter onder zo’n trainer, de ploeg gaat beter voetballen en de spelers worden meer waard. Het is al vlug genoeg om kampioen van Nederland te worden en de miljoen gaan binnen stromen. Onze club zet liever rookies als MvB en RvN voor de groep. Dan wordt je vanzelf financiële én sportieve middelmaat.
+1/-0

1 jaar geleden
Januzaj is op zijn 27ste de status van begenadigd talent nog steeds niet ontgroeid. Een speler die nooit in zijn carrière tot meer dan 5 goals of 5 assists in een seizoen kwam. Gaat zo'n speler PSV uit het dal trekken? Nul procent kans! Haal dan niks en geef Babadi maar de kans op die plek.
+1/-0

1 jaar geleden
Toch heb ik bij deze Belg een beter gevoel dan al die spelers die in mijn ogen als handelswaar worden gebruikt. Je weet wel, die jaarlijks verkassen voor x miljoen en nooit ergens een pot breken.
+1/-0

1 jaar geleden
Ooit een groot talent. Speelde met real Sociedad niet slecht tegen psv
+1/-0

1 jaar geleden
Onze laatste hoop op versterking ...???
+1/-0

1 jaar geleden
Als noodverband tot de zomer zou het kunnen. Alleen als PSV bewust wacht met aankopen tot Stewart er is, zou dit kunnen, maar ook hier; dure optie, nergens echt bewezen onomstreden te zijn.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage