Transparent
Inloggen
Sluiten

'Liverpool zet in op komst van Ibrahim Sangaré'

5 april 2023 14:07 - Football Insider
Foto: Pro Shots

"Liverpool zet in op komst van Ibrahim Sangaré"; image source: Pro Shots

Volgens The Football Insider wil Liverpool komende zomer ver gaan om Ibrahim Sangaré naar de Premier League te halen. De huidige club van Cody Gakpo wil het huidige middenveld gaan renoveren en Sangaré wordt gezien als een belangrijke kandidaat. Afgelopen zomer was hij al in beeld, maar toen koos hij voor een nieuw contract bij PSV.

Het Engelse medium heeft zelf de verwachting dat PSV 45 miljoen pond zou willen ontvangen, omgerekend ruim 51 miljoen euro. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat PSV zo'n bedrag zal ontvangen omdat Sangaré een clausule in zijn contract heeft dat hij voor een bepaalde datum naar verluidt voor 37 miljoen euro te koop is.

Meer op Football Insider




Tags

sangare liverpool cody gakpo insider onwaarschijnlijk renoveren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Verkopen voor veel , doorverkoop erop en als n malle vd boomen ophalen bij Toulouse voor n bos wortels
+1/-0

 
1 jaar geleden
Mee eens, maar Vd Boomen is geen vervanger van Sangare, die zou extra komen. Sangare is afpakker, slot op de deur. VdB is een Veermannetje, opbouwend. Zou denk ik een ander middenveld opleveren, punt naar achter zeg maar (waar Guti de punt is). Mijn zegen hebben ze, maar weet niet of Nistel zo wil spelen...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik zie Clasie graag komen voor die positie
+1/-0

 
1 jaar geleden
Sangare is dit seizoen juist de balinleveraar ipv veroveraar.
zoals je al zegt: Punt naar achteren en Guti als verdedigende middenvelder.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als een malle? Nog nooit van die gozer gehoord.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Prima, maar dat ligt dan eerder aan jou. Lees anders het artikel onder deze eens, heb je er al wat meer weet van.
Maar vdBoomen mag prima komen. Gratis en genoeg kwaliteit en ervaring. Voor Sangare zelf moet er wel een vervanger komen.
+1/-0

1 jaar geleden
Die sporen niet daar bij Liverpool! Maar goed, als ze hem zo graag willen 37,5 miljoen, pleasure to do business!
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Als Liverpool op hun huidige niveau blijft spelen, dan kan hij wel mee …
Maar als Liverpool weer terugkomt op hun normale niveau, dan gaat het toch allemaal veel te snel voor Sangare?!

Ik geloof er ook niks van dat zij interesse hebben ….
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Als Liverpool op hun huidige niveau blijft spelen, dan kan hij wel mee …
Maar als Liverpool weer terugkomt op hun normale niveau, dan gaat het toch allemaal veel te snel voor Sangare?!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als ze bij Liverpool wel gewoon druk blijven zetten zoals PSV afgelopen seizoenen in plaats van dat constante achteruit lopen dan zie ik wel gebeuren dat Sangare weer veel meer waard wordt. Toen vonden we 37,5 miljoen nog allemaal te weinig. Waar hij toen in uitblonk mag hij nu niet meer doen van onze trainer.
+2/-0

1 jaar geleden
Dat zegt wel iets over hoeveel geld ze daar over hebben, 1x googlen op Sangare en PSV en je komt 100x die clausule tegen maar enfin.
Weg gaat hij toch, het zou wel leuk zijn als hij naar Liverpool gaat en samen met Gakpo daar bouwt aan nieuwe successen.
+1/-0

1 jaar geleden
Volgens vele voetbalanalisten op TV schijnt Sangaré er niets van te kunnen. (die vinden echter elke ajacied geweldig). Ach ja Liverpool, klein onbeduidend clubje, won slechts 6 keer de CL.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Een van de beste spelers uit de selectie. Jammer dat RvN totaal geen idee heeft hoe hij Sangare het beste kan laten spelen. De afgelopen zoveel van die man genoten. Als hij e bal weer eens op de helft van de tegenstander aan het afpakken was en daarmee goals voor PSV aan het inleiden was. Nu staat hij met zijn kont tegen onze verdediging aan te spelen en komen zijn kwaliteiten totaal niet tot uiting.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Daarom altijd Guti opstellen. Hij laat Veerman en Sangare beter tot hun recht komen. Prima als Liverpool Sangare wil kopen. Past misschien goed in de manier van spelen van Klopp.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Afpakken van de ballen gebeurde meestal op onze helft, waarna hij dikwijls de ballen weer verspeelde of terug speelde …

Verder heeft hij op de helft van de tegenstander helemaal geen toegevoegde waarde … kijk eens naar afgelopen wedstrijd, balletje breed lukt nog wel, maar voor de rest helemaal geen rendement.

Ik zal blij zijn als hij weg is, en dan gewoon met Guti en Veerman in de basis, dan komen die ook allebei beter tot hun recht!
+1/-1

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Klopt, maar zul je zien dat wij Sangare voor 37M verkopen, en een Alvarez gaat straks voor 60M weg! Dat is toch een wezenlijk verschil hè?!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Als je hem zo slecht vindt. Dan is die de 37 miljoen nog niet eens waard. Wellicht kunnen we dat voor Veerman of Guti vangen.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Voor 37 miljoen ... een grote strik erom!!
Maar ik zie niet zitten dat we hem daarvoor kwijt raken ...
+1/-0

1 jaar geleden
Zou mooi zijn de 37 miljoen en geweldig als dit 51 miljoen zou worden...Mag wel hopen op een goede vervanger .....
+1/-0

1 jaar geleden
Op welke speler moet konkapomp dan gaan reageren ?
Voor mij geldt nog steeds eerst zien dan geloven. Ben wel benieuwd naar die clausule en welke draai daar nu weer uiteindelijk aan gegeven wordt.
Ik zou er geen 37 miljoen voor over hebben, hij speelt redelijke wedstrijden, heel af en toe een echt goede, maar op basis van welke wedstrijden dit seizoen zouden de scouts hem willen? Hij was soms bepalend, maar zowel in positieve als in negatieve zin.
+2/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Hij heeft toch een clausule? Ik geloof dat die iets is van 37,5? Alles wat meer geboden word komt dan op zijn eigen conto…., soort tekengeld🙄🥴🤔? Maar opvolger? Die loopt in Enschede, Zerrouki genaamd, perfecte vervanger en nog net iets meer voetbal inzicht👍
+1/-0

1 jaar geleden
De Sangaré van dit moment is geen 37,5 m waard, maar de échte Sangaré zoals we hem allemaal ook kennen misschien wel het dubbele. Gauw akkoord gaan met die clausule en Zerrouki halen als vervanger. Samen met Guti en Veerman en/of Xavi op het middenveld, dat zie ik wel zitten
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Als er een groot bod komt, is Sangaré verdwenen. PSV kan het zich redelijkerwijs niet veroorloven om dat geld te laten schieten.
Of zijn vertrek dan te betreuren is? Ja en nee natuurlijk. Sterke balafpakker, zwakke opbouwer.
Misschien wordt zijn vertrek een geluk bij een ongeluk. Het middenveld klopt al tijden niet, voorzover het er is, want je ziet regelmatig weer een andere gelegenheidsopstelling.
Ik zou volgend jaar graag een middenveld zien waar alle drie de spelers op de basisonderdelen een voldoende scoren. Verdedigend in orde, genoeg techniek en spelinzicht, voldoende handelingssnelheid, genoeg kracht en agressie. Ze hoeven geen kopieën van elkaar te zijn natuurlijk, maar ik zie Cocu - Van Bommel - Vogel wel als voorbeeld.
Nu kan Spakenburg Sangaré en Ramalho aan de bal laten en dan stokt de hele opbouw. Die zwakste schakels (ik bedoel de zwakke onderdelen, niet de personen) moeten uit het elftal.
+1/-1

1 jaar geleden
51 miljoen zou ik nog karig vinden. Er zijn gewoon weinig spelers met de kwaliteiten van Sangaré. Zo sterk zonder bal en aan de bal zo rustig. Heb zelden gezien dat de bal van hem werd afgepakt. En voetbalt altijd vooruit. Passingspercentage ligt hoog, al helemaal als je meerekent hoevaak hij voor de optie vooruit kiest.
+1/-0

1 jaar geleden
Van mij mag hijvertrekken. Heeft korte goede periode gekend, maar deze competitie is hij ook vaak de vertragende factor
+1/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage