Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Eerste contact met Noa Lang al gelegd'

15 juni 2023 16:49 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Eerste contact met Noa Lang al gelegd"; image source: Pro Shots

Noa Lang werd de afgelopen periode meerdere keren gekoppeld aan PSV. Indien de club de aanvaller daadwerkelijk wil halen, zal het een flinke transfersom moeten neerleggen. Volgens het Eindhovens Dagblad is de verwachting dat de international van het Nederlands elftal minstens 12 miljoen euro moet kosten. Lang speelt momenteel in België voor Club Brugge, maar wil daar vertrekken.

Woensdag gaf de aanvaller bij de NOS zelf aan dat hij weg wil uit België en al gesproken heeft met een andere club. Om welke club het gaat wilde Lang niet vertellen, maar een terugkeer naar de Eredivisie is voor hem wel een serieuze optie.

Ook de naam van Arnaut Danjuma werd afgelopen tijd gekoppeld aan PSV, maar zeker hij zal een flinke transfersom moeten kosten. Momenteel is de aanvaller door Villarreal verhuurd aan Tottenham Hotspur met een optie tot koop van meer dan 30 miljoen euro. De Engelse club heeft echter al laten weten deze niet te gaan lichten. Zijn contract in Spanje loopt nog drie jaar door.

Update 16:49: Volgens het Eindhovens Dagblad is Noa Lang daadwerkelijk serieus in beeld bij PSV. Inmiddels zou er al contact zijn gelegd met de aanvaller, al zijn er meerdere clubs met interesse.

Meer op ED.nl
Tags

belgie arnaut brugge danjuma eredivisie nos tottenham villarreal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Beide spelers zijn totaal verschillend maar ik denk dat ze allebei toppers zijn en PSV naar een hoger niveau kunnen tillen. Met Xavi, Wijnaldum, Lang en Danjuma ben je al flink verder. Nog twee goeie verdedigers erbij en je bent kampioenskandidaat nummer 1. Dromen mag...
+3/-1

 
9 maanden geleden
Met twee verdedigers erbij kampioenskandidaat?
Je hebt 2 verdedigers en 2 verdedigende middenvelders nodig als je met veerman blijft spelen
+2/-1

9 maanden geleden
Aardige voetballer maar een misselijk mannetje. Hopelijk is Danjuma haalbaar....
+8/-4

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Met11 ideale schoonzonen ga je geen oorlog winnen. Klootzakken, etters, zakkenwassers etc heb je ook nodig.
+4/-1

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Op het veld wel ja a la guardado, toivonen of v bommel. Dit is ook een vervelend mannetje buiten het veld, alleen al hoe hij praat is tenenkrommend.
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Eerlijk gezegd volg ik geen praatprogramma’s meer. Al jarenlang niet meer. Ik kijken een voetbalwedstrijd van PSV. Kijk naar wat de voeten doen met de bal op het veld en zodra de scheids heeft afgefloten ben ik van de zender af. Interviews interesseren me niet. Hoe Lang praat met welke tongval dan ook heb ik niets mee. Neuk die bal in het netje dan ben ik blij en mag hij desnoods martiaans van mij spreken. Lekker belangrijk. Lingo is een andere competitie. Ik hoor in het dagelijks leven allerlei soorten tongvallen. Als ik me daar druk om moet maken zeg. Niet iedereen hoeft hetzelfde te spreken. Ik mag hopen dat Steward hem haalt om zijn voetbal kwaliteiten en niet op zijn Lingo skills.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Een (beoogde ster?) Speler van PSV is wel een uithangbord van de club. Een fatsoenlijke jongen zoals Luuk de Jong of Gakpo past daarom goed bij een fatsoenlijke club als PSV. Bij Noa Lang krijg ik een beetje plaatsvervangende schaamte.
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
De bal moet in het netje. Dat is de beste uithangbord. De rest is van neven belang. Jij wil dus neven belang hoofd belang maken. Ik denk daar anders over. Voetbal is geen elite sport. Beste voetballers komen van de straat en nee die hebben zich niet linguïstisch ontwikkeld.
+1/-1

 
9 maanden geleden
Nee, je hebt geen Klootzakken, etter, zakkenwassers nodig, integendeel. Je hebt felle spelers nodig die anderen inspireren bovenmatig te presteren,(Lerby bv) etters bereiken meestal het tegenovergestelde in een selectie.
+5/-0

 
9 maanden geleden
In een vrijblijvend Fc vlugopdekut elftal niet nee, maar ik weet niet of je het in de gaten hebt, hier word professioneel voetbal gespeeld. Spelers die elkaar een simpele bal over 5 meter niet weten aan te spelen mogen en moeten elkaar heus wel uitkafferen. ( na de wedstrijd drinken we er een biertje op) Integendeel, die krijgen een duim omhoog. Zoiets van leuk geprobeerd. Lik toch me harige reet. Lerby die deed het tenminste wel, Jantje Wouters ook. Bommel was ook zo’n etter en niet alleen tegen de tegenstander. Me dunkt dat alle drie hierboven toch wel wat prijzen in hun kast hebben staan ondanks dat klootzakken, etterige, zakkenwasserige gedrag (Stan Valckx over Jantje Wouters: “Bij de beesten af”) Kijk jij mag er een andere benaming aangeven, zal me de ballen jeuken eerlijk gezegd. Ik zeg het op mijn manier. Als je er een probleem mee hebt hoe ik het benoem, dan is het jou probleem en niet de mijne. Ik zeg het nog eens: Waar zijn de etters, klootzakken, zakkenwassers etc in het hedendaagse voetbal gebleven.
+2/-1

9 maanden geleden
Ik zie Lang graag komen. Hij heeft iets bijzonders, maar bovenal kwaliteit. Het interesseert me niet dat ie soms een idioot is. Ik vind dat dat te managen moet zijn voor een ervaren coach. 12 miljoen is prima. Ophalen en door.
+9/-3

 
9 maanden geleden
Eens , dit is een professionele voetbalclub geen sociëteit. We moeten de beste spelers halen die we kunnen halen op elke positie en daar hij is er gewoon een van als buitenspeler.
+1/-0

9 maanden geleden
Goede speler maar wel een typische arrogante Ajacied. Van mij hoeft het niet zo...
+10/-4

9 maanden geleden
Noa Lang, liever niet. Vindt zichzelf heel wat en z'n gedrag op het veld kan soms ronduit stuitend zijn.
+11/-3

 
9 maanden geleden
Doe jij het dan maar met ideale schoonzonen zoals bv Til,maar zolang je geen etterbakken in je team hebt win je nooit iets.
+3/-1

9 maanden geleden
Lang, onrust zaaier, niet doen zou ik zeggen.
Geef Xavi maar €5 M voor een extra jaar.
Kan ook prima van links .
+8/-4

 
9 maanden geleden
Waarom denk je dat je Xavi met €5 miljoen zou kunnen paaien bij PSV te blijven?? Dat kan hij overal verdienen. Xavi blijft bij PSV als hij denkt dat hij zch hier verder kan ontwikkelen en dat het goed is voor zijn carrière.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Laten we Simons anders 3 keer 5 miljoen extra geven en op iedere aanvallende positie zetten...

We hebben meer spelers nodig en Simons is er al.
+2/-0

9 maanden geleden
Lang is wat mij betreft welkom. Temperamentvolle jongen met een goede drive. Heeft genoeg talent voor PSV. Van Hecke vind ik ook een interessante optie voor achterin, net als van Ewijk. Als je dan ook Spierings, Wijnaldum en een spits kan halen, ziet het er goed uit.
+5/-2

9 maanden geleden
Nee bedankt, vreselijke arrogante speler. Lekker wegblijven!
+5/-4

9 maanden geleden
Kwaliteiten heeft hij wel, maar qua misplaatste arrogantie en gedrag (laten we zeggen: zoals we dat bij ajaxspelers altijd zien) past hij niet bij PSV.
+7/-3

9 maanden geleden
Vraagprijs snap ik wel. Als wij 50m voor Xavi willen, dan is 12m voor Lang niet extreem veel
+4/-0

9 maanden geleden
Noa benaderd de maniertjes van Neimar nog Lang niet, in geen enkele zin hè.
+1/-0

9 maanden geleden
Kan nog niet eens normaal praten
+6/-4

 
9 maanden geleden
Vreemd maar ik kijk altijd naar wat de voeten met de bal doet. Het is geen praatje uurtje?
+3/-1

9 maanden geleden
Niet helemaal hetzelfde type, maar ik lees hier dezelfde reacties als bij de toenmalige interesse voor Berghuis. Als zo'n jongen lekker in zijn vel zit steekt hij qua kwaliteit met kop en schouders boven 90% vd selectie uit. Een ervaren man als Bosz zou toch wel alles uit hem kunnen halen lijkt me? Absoluut halen! Ook voor dat bedrag.
+7/-3

 
9 maanden geleden
Echt hélemaal mee eens. Geweldige voetballer en een persoonlijkheid die je moet managen, dat kan Bosz echt prima. We willen toch goede voetballers, of willen we bankdirecteuren?
12 miljoen zou een koopje zijn. Voordeel trekken uit het feit dat België blijkbaar lager gewaardeerd wordt. Die is meteen 20+ waard als hij bij ons komt spelen en na een goed seizoen 40+.
Lekker doen!
+3/-2

 
9 maanden geleden
Nou wil ik geen bankdirecteur op het veld, maar ik snap je punt
+1/-0

9 maanden geleden
Ik ken hem verder niet goed eerlijk gezegd maar ik geloof jullie meteen over zijn maniertjes, gelet op de foto hierboven zou ik zeggen, lekker weg laten..
+3/-3

 
9 maanden geleden
Die bal moet in het netje. Dat is het enige wat telt. Hoe hij eruit ziet is niet belangrijk. Mag ook een groen mars mannetje zijn. Neuk die bal erin en ik sta op de banken.
+5/-2

 
reactie verwijderd

9 maanden geleden
12 M en nog jong genoeg om een flinke restwaarde te hebben bij doorverkoop. Wss zelfs winst. Goed genoeg ook. En dat arrogante, ach, laat ze bij 020 maar eens tegengas krijgen.

Halen! 9 bieden en uitkomen op 10 plus een 1M bonus bij kampioenschap en CL overwintering.
+4/-2

9 maanden geleden
Alsjeblieft niet. Vervelend ventje, vervelende uitstraling, vervelende manieren.
Past totaal niet bij deze mooie club.
+4/-3

9 maanden geleden
Lijkt me vooral een irritante gozer als hij bij de tegenpartij speelt dus laat maar komen!
+4/-1

9 maanden geleden
Bij PSV ontbreekt het meestal aan ettertjes. Nou Lang is er blijkbaar eentje. Halen dus. Lijkt me ook restwaarde te hebben. International en relatief jong. Een goede coach moet met dergelijke karakters om kunnen gaan.
+6/-2

9 maanden geleden
Vervelend ventje met zéér veel kwaliteit. Kunnen we goed gebruiken!
+3/-1

 
9 maanden geleden
Dat zie ik toch anders. Egotrippertjes en kwalletjes kunnen de sfeer in een team grondig verzieken. Een profvoetballer op dit niveau moet een stabiel karakter hebben en positief kunnen bijdragen aan het team. Ik zou er maar niet teveel op vertrouwen dat onze nieuwe coach wel raad weet met dit ongeleid projectiel. Voordat je nu je schouders ophaalt, raadpleeg de Belgische media over het gedoe, de laatste jaren, bij Club Brugge. Als Lang naar PSV komt lever ik mijn seizoenkaart acuut in.
+5/-5

 
9 maanden geleden
Mag ik hem dan overnemen, sta al jaren op die wachtlijst.
+6/-1

 
9 maanden geleden
Ik leg hem alvast apart voor jou
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
9 maanden geleden
Ben benieuwd of je je woord houdt.
+2/-0

9 maanden geleden
Direct halen,we kunnen wel wat flair gebruiken voordat we straks weer dat gezever over ideale schoonzonengedoe krijgen.
+4/-3

9 maanden geleden
Goede voetballer. En over zijn maniertjes...Hij is net vader geworden en daar kan een mens een hoop door veranderen.
+3/-2

 
9 maanden geleden
Zijn genoeg slechte vaders in de wereld, hij kan er zo bij.
+5/-2

9 maanden geleden (gewijzigd)
Weer een getatoeëerde speler met andreas ❌❌❌ kruizen. Willen we Ajax worden ofzo?
+4/-4

 
9 maanden geleden
Vind ik een rare reactie. Wij hebben veel prijzen gewonnen met spelers die een verleden hebben bij Ajax. Lerby, Koeman, Kieft, Arnesen, Vanenburg, Bergwijn, Malen en Jonk zijn er zo een paar die in mij opkomen. Het is een verfijnde voetballer die niet op z'n mondje is gevallen volgens mij dit jaar ook minder gehoord in de Belgische media, maar daar kan ik het geheel bij mis hebben.
Ik zie graag wat meer lef/gif bij onze spelers. Afgelopen seizoenen was het allemaal lafjes en gaven ze vaak niet thuis. Met Noa weet je wel dat er altijd iets kan gebeuren op het veld. Naast Xavi Simons een kerel met een goede trap in zijn benen.
+5/-0

9 maanden geleden
Simons zal wel weggaan nu dat is duidelijk, hij is de vervanger.
+2/-2

 
9 maanden geleden
Lang aan de buitenkant, Xavi in het centrum. Ik zie het probleem niet.
+4/-2

9 maanden geleden
Geen speler voor PSV. Arrogant manneke.
+4/-2

9 maanden geleden (gewijzigd)
Ach die maniertjes zou ik er graag bij nemen als we volgend seizoen weer een keer met de schaal staan. Nu staat Bosz niet bekend als een kampioenenmaker maar ik denk wel dat hij Noa Lang redelijk in toom kan houden. Er zijn veel topvoetballers met maniertjes, maar die maniertjes worden echt een heel stuk minder irritant als een speler levert. En ik geloof wel in de kwaliteiten van deze snuiter. 12 miljoen voor een speler van Oranje ga je je nooit een bult aan vallen. Ik zou zeggen doen als het kan, liever de ‘maniertjes’ van Lang dan het onvermogen van El Ghazi.
+4/-1

9 maanden geleden
Vroeger bestond PSV uit kerels zoals Alex, Gomez, Cocu en Mendez. Nu zijn dat zeikerige jankballen zoals Luuk, Simons en mogelijk Lang. Wat een devaluatie.......
+1/-3

9 maanden geleden (gewijzigd)
Ik moet bij Noa altijd denken aan die inval beurt in Oranje ( onder Louis) dat hij eigenhandig besloot Cody naar de andere flank te sturen omdat hij 'op links wou' en dat Louis toen in moest grijpen om dat terug te draaien. Het is nooit saai met Noa. Of hij ook is wat we op dit moment nodig hebben weet ik niet, maar ik laat me graag verassen.
+2/-0

9 maanden geleden
Met zo'n speler gaat het alleen lukken als er een natuurlijke leider in de groep zit die hem waar nodig alle hoeken van het veld laat zien als hij weer denkt dat ie de messias is. Een type Lerby zeg maar hebben we daar voor nodig. Ik zie die niet dus niet doen. Hebben we niet geleerd van Ihattaren....
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

abn ajaks amro arbitrage bakayoko binnenkant bodo bosz brobbey caroline dortmund expertisegebied feyenoord gaal henderson izecson lozano petrovic psvrijnwoude sancho santos scheids sinner soubavaria tennis vaart vaio verlenging voorgrond zieker