Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV betaalt inclusief bonussen ruim 9 miljoen euro voor Ricardo Pepi'

23 juni 2023 16:52 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV betaalt inclusief bonussen ruim 9 miljoen euro voor Ricardo Pepi"; image source: Pro Shots

Volgens transferexpert Fabrizio Romano is de transfer van Ricardo Pepi bijna afgerond. PSV en FC Augsburg naderen een akkoord over de transfersom, waarna er alleen nog een persoonlijk akkoord met de spits zelf moet worden bereikt. De verwachting is echter dat alles binnen 24 uur wordt afgerond en Pepi daarmee de eerste aanwinst van komend seizoen zal worden.

Update 16:52: Ook het Eindhovens Dagblad meldt dat Ricardo Pepi zo goed als zeker naar PSV zal komen. De spits moet zelf nog een medische keuring ondergaan, terwijl de clubs nog werken aan een akkoord over de laatste details. PSV zal inclusief bonussen iets meer dan 9 miljoen euro betalen en bovendien ontvangt FC Augsburg een dubbelcijferig doorverkooppercentage.

Volgens Voetbal International hoopt PSV dit weekend al de Amerikaanse spits te kunnen presteren.

Meer op ED.nl




Tags

pepi augsburg fabrizio keuring naderen romano transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Het zal tijd worden! Nu maar wachten tot er nieuws komt over een stuk of 3, 4 kloeke verdedigers en een middenvelder of twee, drie, en dan kunnen we over een paar weken weer los. Hoop ik.
+2/-0

11 maanden geleden
We gaan het zien maar persoonlijk vrij skeptisch.

VI artikel vat het mooi samen :
https://www.vi.nl/pro/analyse/psv-mikt-met-ricardo-pepi-op-amerikaanse-droomlink

Werkt hard en hopelijk een goede afmaker maar voetballend erg matig.

‘’Pepi verliest daarnaast opvallend vaak de bal bij zijn aanname. Zijn techniek is simpelweg niet bijzonder goed ontwikkeld.’’

Niet echt mijn soort spits …
+3/-0

 
Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden
Een kopie van Luuk dan?
Voordeel is dan wel dat Pepi nog jong genoeg is om bij te leren …
+1/-0

 
11 maanden geleden
Komt vaak vanuit het middenveld.. Kan heel goed kaatsen en 1 keer raken.
Beetje zelfde type als Til alleen beter in de kaats.
Hij ziet het spel goed en vind snel met een goede pase teamgenoot.
+1/-0

11 maanden geleden
Het is een jonge spits waar nog wel wat aan valt te ontwikkelen. Hij kost natuurlijk flink wat en de spits positie moet ook versterkt worden.
Als je kijkt hoe goedkoop Dolberg voor Anderlecht was, denk ik had hem gekocht. Want er zijn meer posities die versterking nodig hebben.
+1/-1

 
Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden
Ik ken de statistieken niet precies maar volgens mij heeft die Pepi er een heleboel meer gemaakt dan Dolberg, in de laatste paar jaar …
+4/-0

 
11 maanden geleden
Niet super makkelijk om van iemand een beduidend betere voetballer te maken. Techniek heb heb je of niet. Had ook liever Dolberg gezien.
+1/-2

 
11 maanden geleden
Dolberg is een dooie. Amerikaanse mentaliteit past beter bij psv
+4/-0

11 maanden geleden
Een spits voor zo'n bedrag haal je normaal niet voor de reservebank of om af en toe je 1e spits rust te geven. Gaat hij dan samen met De Jong spelen? Verwacht PSV dat De Jong geleidelijk op de bank komt te zitten of vertrekt hij nog deze zomer? Ik snap dat we over het hele seizoen (hopelijk) erg veel wedstrijden spelen en je een goede 2e spits nodig hebt, maar daar geef je normaal niet zo'n bedrag aan uit als de rest van je elftal ook nog veel versterkingen nodig heeft.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden
Of met 2 spitsen spelen?
Of investeren in een 2e spits die dan na een jaar de 1e spits kan worden?

Ik denk dat onze technische mensen hier heus wel een lange termijn visie voor hebben hè?!
Voor ons is het gewoon afwachten … we gaan het zien volgend jaar.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Zou de Jong nog een heel seizoen alles kunnen spelen? Dit is een oprechte vraag trouwens, dus niet cynisch bedoeld.
+1/-0

11 maanden geleden
Ik ben vrij sceptisch over zijn komst. Heeft mij nog niet kunnen overtuigen.

Ik denk dat PSV verwacht dat hij na 1 jaar achter Luuk een volwaardige PSV-spits is geworden en we daarmee dus de opvolger van Luuk in huis hebben.
+4/-0

11 maanden geleden
Op basis van een paar youtube filmpjes geprobeerd om een beeld te vormen. Ik dacht op basis van de statistieken dat dit een snelle counterspits zou zijn, maar het tegenovergestelde is waar. Hardwerkende targetman, sterk in duels, doelgericht én behoudt opvallend vaak het overzicht. Moet wel echt nog werken aan zijn basistechniek. Gelukkig is dat voor dit type spits niet per sé doorslaggevend; Lukaku of Luuk de Jong zijn nou ook niet bepaald de meest verfijnde voetballers.
Al met al zie ik het zeker zitten in deze jongen, voor 7,5 + 15% ofzo zeg ik Doen!
+3/-0

11 maanden geleden
Oefenwedstrijd tegen Augsburg vandaag aangekondigd, misschien part of the deal? Verder is het een hoop geld en ben ook niet 100% overtuigd van Pepi's kwaliteiten, we gaan het zien
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden
We kochten enkele jaren geleden Sangare voor 7 miljoen … ook een hoop geld.
Nu gaat hij voor 30 miljoen erbij weg …
Het moet soms ook een beetje meezitten, maar wie niet waagt …. ;)

Ik denk trouwens dat je tegenwoordig niet veel meer koopt voor minder dan 10 miljoen … ook op die spelers zit inflatie hè?!
+5/-0

11 maanden geleden
Zal dan waarschijnlijk de back-up van Luuk worden is 20 jaar dus kan nog flink groeien en heeft daardoor als het goed is ook een betere waarde als dolberg die op z'n retour is. Hopelijk wordt het wat, want we hebben de Romero's enz nog in ons geheugen.
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden
Backup voor de 1e helft v/h seizoen, en als hij dan beter blijkt te zijn, de 1e man voor de rest v/h seizoen …

Kom op, positief blijven hè? Het is al mooi dat we weer spelers (kunnen) kopen, met groei potentie (voetballend en financieel).
+3/-0

 
11 maanden geleden
Romero was in potentie en voetbal technisch een prima spits. Helaas fysiek steeds problemen. In aanleg vele malen beter. Maar goed, late. Wij hopen dat Pepi het waar kan maken.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Daar baal ik zo van he. Die paar dingen die hij heeft kunnen laten zien waren klasse. Maar het was weinig.
+1/-0

11 maanden geleden
Je kan de gok nemen, voor hetzelfde geldt heeft hij nu gewoon een hoger niveau nodig om verder te groeien en doet hij dat bij PSV, Suárez deed het ook niet slecht bij Ajax en kwam ook van Groningen. Mooi dat we begonnen zijn qua versterkingen.
+3/-0

 
11 maanden geleden
Suarez was natuurlijk van een heel ander niveau …
+1/-0

 
11 maanden geleden
Bij Groningen was ik niet onder de indruk van Suárez om eerlijk te zijn. Hij werd naar mijn inziens ook beter door de stap omhoog naar Ajax. Misschien dat dat bij Pepi nu ook gebeurd, wie weet.
+4/-0

11 maanden geleden
Ik ben heel erg benieuwd wat deze speler aan kwaliteiten met zich meebrengt,met het zien van beelden op you-tube wordt ik nog niet echt wijzer moet ik zeggen.
+1/-0

11 maanden geleden
Mooi dat Feyenoord ff hielp er wat vaart in te krijgen. Het is er wel weer een met de basistechniek van Til. Maar als ie er ook 3 maakt tegen Ajax hoor je mij niet meer.
+5/-0

11 maanden geleden
Tot nu nog niets gekomen wordt tijd om een goed elftal op tijd te hebben.
+1/-0

11 maanden geleden
Dan ben ik èèn uit de Kleine1 groepje die het best zien gaan gebeuren met Peppi;-)
+4/-0

 
11 maanden geleden
Zijn positionering is heel goed is doelgericht en maakt met gemak 20+ met Xavi als 10 en niet egoistische buitenspelers die goed doen wat ze horen te doen.
+1/-0

11 maanden geleden
Beetje bonkige spits, echte targetman, met niet echt een fluwelen techniek. Wel neusje voor de goal, wilskracht, topsportmentaliteit. Hij heeft wel echt aanvoer nodig. Het is geen spits die ff 3 man voorbij gaat en hem daarna binnen knalt. Als je zijn goals terugkijkt zijn het vooral goals tegen de kleintjes in de Eredivisie. Ik vind hem wel wat weg hebben van Luuk de Jong, hoewel Luuk een extreem goede kopper is.
Ik ben erg benieuwd, maar een nieuwe Van Nistelrooij of Ronaldo is het in ieder geval niet en zal hij ook nooit worden.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Helemaal mee eens, dat laatste. Maar laten we eerlijk zijn, dat soort jongens wordt tegenwoordig wanneer ze 14 zijn al ingelijfd door de Britse en Spaanse top. Dus die nieuwe Nistel of Ronaldo gaan we bij PSV gewoon nooit meer zien.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Je moet een keer geluk hebben. Bij andere clubs kun je ze niet meer halen, dus je zal zelf op moeten leiden. Al hebben we met Brands wel iemand in huis die weet hoe je talenten uit de grote landen kan losweken. Wie weet is van Duiven de nieuwe van Nistelrooij.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Als ze der alleen maar op lijken worden ze al apart gezet ja.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage