Transparent
Inloggen
Sluiten

'Twee clubs komen met officieel bod op Johan Bakayoko'

19 augustus 2023 17:20 - Marco Timmer
Foto: Pro Shots

"Twee clubs komen met officieel bod op Johan Bakayoko"; image source: Pro Shots

Twee clubs gaan zich in de komende dagen met een officieel bod melden voor Johan Bakayoko. Dat meldt clubwatcher Marco Timmer. Onbekend is nog om welke clubs het gaat. Eerder deze transferperiode was Burnley al concreet in de markt, terwijl de international van België in de afgelopen periode werd gelinkt aan Napoli, Paris Saint-Germain en Liverpool.




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko belgie burnley liverpool napoli timmer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Kleine1 (geschorst)
9 maanden geleden
Aub jongen … wat een bulls.. bericht weer …
Twee clubs komen met een bod, dan denk je dat er al een bod is gedaan …
Maar dan, ze gaan komen met een bod … in de komende dagen, en het is niet bekend welke clubs …

Aub, meldt dan niets!!
+8/-0

 
9 maanden geleden
Helemaal mee eens. Zeker ook omdat Baka al heeft gezegd helemaal geen transfer te willen maken deze zomer. Dus, zelfs als PSV een bod van 50 miljoen krijgt is het nog maar de vraag of Baka gaat. En hierbij worden niet eens de clubs genoemd die gaan bieden. Als er geen nieuws is, meld dan niks.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
9 maanden geleden
Nou, ik denk bij een bod van 50M, dan is ie wel weg hoor …
+1/-0

 
9 maanden geleden
50 miljoen?! Ik begrijp dat je hoog in de boom moet gaan zitten maar serieus, wat heeft deze jongen laten zien om 50 miljoen te rechtvaardigen?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Niets. Maar zoals onze vrienden uit duivendrecht laten zien is dat ook helemaal niet relevant.
+5/-0

 
9 maanden geleden
Tot bepaalde hoogte eens. Als we het hebben over potentie, leeftijd, international. Maar op basis van wat hij heeft laten zien, mwah. En dan is 50 miljoen wel aardig veel.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Dat is het inderdaad. En dom gezegd. Een club betaald natuurlijk ook geen transfersom voor wat een speler in het verleden heeft laten zien, maar voor wat hij in de toekomst kan laten zien. Als je daar als topclub maar genoeg vertrouwen in hebt is 'geen bedrag te gek'.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ik overdrijf uiteraard een beetje. Maar tegenwoordig gaan echt de gekste bedragen rond hoor. Chelsea heeft net een jonge Belg binnengehaald voor 53 miljoen pond. Paar maanden jonger dan Bakayoko, 1 interland. 53 miljoen pond. En PSG heeft 50 miljoen euro betaald voor Ousmane Dembele, een speler die in Barcelona wordt gezien als een van de grootste flops ooit. Ohja, vorig jaar werd Antony door Man United gekocht voor 100 miljoen. I mean, de voetbalwereld is gek geworden.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Als het een bulls bericht is, dan zal het wel om red Bull leipzig gaan
+3/-0

9 maanden geleden
Pure paniekaankoop, net alsof je als Liverpool zijnde sterker wordt van bakayoko
+1/-0

9 maanden geleden
als ze vanavond hebben gekeken zullen er wel weet een paar afhaken
+2/-0

9 maanden geleden
Denk dat Baka vandaag al met transfer perikelen bezig was. Je gaat ook pas echt nadenken als er een bod op tafel ligt. En natuurlijk vind hij het geen straf om bij PSV te ballen.
+3/-0

9 maanden geleden
Geen probleem met zijn eventuele vertrek. Werkt hard, aardige jongen lijkt me, maar te weinig echte doorzettende acties, matige voorzet (vaak te laag) en zijn schot.... pfff
+2/-2

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Huh?? Die jongen zit zeg maar een jaar bij PSV1 en heeft een grafiek die hard omhoog gaat. Wat verwacht je dan, Messi-niveau? Hij is na een jaar al verder dan Depay en Madueke waren na een jaar en is al min of meer een volledige basis speler en maakte zijn interlanddebuut, en goed ook.
+2/-1

 
9 maanden geleden
De hype is overtrokken, Johan toont potentie maar is nog erg wisselvallig. We kunnen hier gebruik van maken. Als er nu een bod komt van 25/30 mil dan moet je direct verkopen. Speelde gisteren erg matig.
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Spreek voor jezelf mbt hype. Ik kijk naar de kwaliteit en ontwikkeling, en als je het over wisselvalligheid wil hebben raad ik je aan de eerste 2 jaar van Depay in PSV1 terug te kijken. Bakayoko is nu al verder, maar zal moeten aantonen dat zn grafiek verder omhoog gaat. Als hij interlands blijft spelen komen bedragen van 30 en hoger vanzelf in zicht, zeker als het lukt om het CL-bal te halen dit jaar, precies waarom voor ajax-spelers meer betaald wordt dan voor PSV'ers.
+1/-0

9 maanden geleden
Komen met een bod, wat een bon nieuws
+1/-0

9 maanden geleden
10 miljoen speelde gisteren als joep meloen...
+1/-0

9 maanden geleden
Gewoon dit jaar bij psv blijven en het komend jaar een kampioenschap mee vieren.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte